Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
PainKiller13 #122357 üzenetére
22 Eurótól vámolós-áfás.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Milestone2 #121600 üzenetére
Vigyék a macit a málnásba... de legalább 3x, és lenyugodnak.
De ha majd 3 gyerekük lesz otthon, akik miatt se éjjelük, se nappaluk, akkor szintén nem lesz erő hülye vitákra.
Én sem vitázgatok senkivel. Szórakozni járok ide. -
Zeki
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #121362 üzenetére
Gratula!
Ha kifogod jó, ha nem, akkor szopás. Hullámzik a minőség.
-
Zeki
nagyúr
válasz
t420s #121015 üzenetére
Honor 6 topik. Hátha ott jobban képben vannak.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #120927 üzenetére
Néha van dual simes teló a szolgáltatóknál. A dual simes Nokia lumia mind a két simre Telekom hálóra volt zárva. Szóval esete válogathatja.
-
Zeki
nagyúr
válasz
interstate76 #120786 üzenetére
A ZTE Blade S6 kamerája okés. Ha találsz még valahol.
-
Zeki
nagyúr
válasz
interstate76 #120761 üzenetére
Itt rátudsz szűrni az optikai képstabilitátorra: kimovil 257 Euróért a Oneplus 2.
-
Zeki
nagyúr
válasz
interstate76 #120751 üzenetére
OIS talán 2x ennyiért van.
Ez kb. 150 USD.
Vagy itthon xiaomi redmi note 2. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Ez nekem már magas..... van itthon 3 beteg gyerek, éjfélre estem haza a melóból, reggel már hajnalban kelnek... és keltenek... ami nem megy a telómon, az nem megy. Ami normálisan sem, az sem. Se kedvem se energiám ehhez pc-vel összekötni, utánaolvasni, és kipróbálni.
Jó progik az fv-5 progik, de ennyit most nem érnek. -
Zeki
nagyúr
válasz
pècsimunkás #120373 üzenetére
Más foto/video app tud menteni az SD-re, de ez mindig azt írja, hogy szerinte nem írható, és így a teló memóriába ír.
Pedig simán telepítek/áthelyezek minden SD-re.
Nem tudom telefon a ludas vagy az SD. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
janakbacsi #120222 üzenetére
A minidealnél a ZTE Blade S6 van jó áron.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Na ezt is megéltük!
Az Auchan szórólapjában Doogee X5 25-ért és az X5 PRO 40-ért. Még áruhitel is van hozzá, meg ajándék vodás feltöltő kártya.
Mondjuk az Eustockos árakat elnézve... nem kicsit drága.
-
Zeki
nagyúr
válasz
BrandonXXV #119527 üzenetére
Kínai shop nem. Ha neked elszámolható magyar számla kell, edigital.hu, mediamarkt, stb...
-
Zeki
nagyúr
válasz
BrandonXXV #119524 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
nem szóltam.
-
Zeki
nagyúr
válasz
hevizms #118888 üzenetére
Szerintem legalább heti kettő nem rossz, sőt adatok alapján hűdejó noname A brand gyártó jön ki valami összelegózott telefonnal, amitől menten összekakikáljuk magunkat örömünkben, és remeg az ujjunk a képzeletbeli vagy preorder buy gombon.
Aztán a józanabbja felébred. -
Zeki
nagyúr
válasz
Milestone2 #118632 üzenetére
Pacsit ide! fél 9-től éjfélig nyomom.
-
Zeki
nagyúr
válasz
MrChef #118582 üzenetére
Ne is mond banyek!
A fiam kedvence a Villám Mekkvín , van is ilyen Gameloft-os játék, ám ahhoz hogy ne más autókkal, hanem a kedvencével versenyezhessen, meg kellene vennem egy halom zsetont, potom 2xxx Ft-ért.
Mondtam neki felejtse el, ennyiért az Xboxra veszek komplett játékot, ami Villám Mekkvín, és nem csak 1db autót. Épp tegnap kapott is egy 120Ft-os Verdás játékot az Xboxra, és a Cars2 játékot 990Ft-ért csak azért nem, mert az már megvolt. Mindez legálisan az Xbox áruházból.
Szóval pofátlan rablás az, ami ezekben a droidos játékokban megy. Ha meg nem vagy lerabolva, akkor meg szó szerint kurvahangos reklámok jönnek bele az arcodba váratlanul. -
Zeki
nagyúr
válasz
janakbacsi #118244 üzenetére
Feltöltésnél 27% Áfa lesz. Igen, ha már az elején elcseszed, nem tudod módosítani. Eleve EU-n kívüli országgal kell regisztrálni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Arti1 #118235 üzenetére
Itt beregisztrálsz EU-n kívüli kamu címmel.
Feltöltöd az egyenleged 10 euróval, közben a valódi telefonszámod megadod (csak az után enged feltölteni), ők lecsekkolják (sms vagy hívás), utána letöltöd a telódra a mobilevoip appot, a fentebbi oldalon használt neveddel és jelszavaddal belépsz, és VOIP telefonálsz. Itthon 3.1Ft-ért másik mobilt, és 63 fillérért vezetékest.berobi78
az 1 simes Honor 6 tudja.
-
Zeki
nagyúr
válasz
#32577792 #118224 üzenetére
A GPS-t nem írtad hogy létfontosságú hogy pöpec legyen, ajánlanám a ZTE Blade S6 telefont, de már újonnan nincs, és a ZTE új telói meg rohadt drágák. Nem is értem a céget.
Sok kínai "márka" van a noname mezsgyéken , amik tudják a B20-at. Pl Doogee., Cubot, De talán még okés lehet a THL, ZOPO is.
Valahogy mintha elcsesződött volna minden..
a noname cégek havonta dobnak ki új mobilokat amik tudják a B20-at, árban meg jók. A xiaomi, meizu lenne ajánlható, de nem tudja. Ott a lenovo, ami már inkább elment a luxus irányba, a huawei kétkártyásai sem igazán tudják a B20-at, Nem egyszerű ez. -
Zeki
nagyúr
Ha már kameranap, ezekben a telókban van Sony IMX214 kamera.
A ZTE BLADE S6 képei -
Zeki
nagyúr
Éljen, megint B20 meg LTE/4G nap van!
Ez pedig tök egyéni, hogy kinek kell vagy nem.
Asszony melóhelyén hiába a majdnem full 3G, igazából semmire sem volt jó. Most 4G-n mikor VOIP hív 3Ft-ért, midig azt hiszem rendes vonalon hív, olyan jó a hangminőség. De a whatsapp ingyenes is baba.
Amerre lakom, útközben 3G sincs, de 4G van. Ahol lakom, meg mind a kettő jó.
4G net korlátlanítva, felveszem a gyerekeket a játszótéren, és mire hazaérünk, már fent van a youtubon, HD felbontásban.
A városból hazafele végig skype videotelefonálás volt a verdában, az amcsi rokonnal. Végig frankó volt.
Nekem bejött a 800Mhz-es 4G. De megértem, ha más elvan 3G-n is.
És sajnálom, amiért a Xiaomi tojik erre a frekire. Nem szimpatikusak ezáltal. Lehet hogy Kínában meg Indiában überkednek, de a Huawei jobban nyomul. -
Zeki
nagyúr
Néztem ma az új Auchan katalógust. Egy egész oldalon csak Huawei termékek vannak, 0%THM hitelre.
Nagyon nyomulnak. Külön kis standjuk is van az Auchanban.
Jó úton haladnak a növekedésben. -
Zeki
nagyúr
válasz
RVR400 #117818 üzenetére
Szerintem a többség azt sem tudja mi az a DSLR, tehát amit tud egy átlagos kamera az átlagos telefonban az már jó. A nagyon jók, meg a drágább telókban lévők.
Nekem már megfelel az amit tud a ZTE Blade S6, ha tudna optikai zoomot, már hab lenne a tortán.Az emberek nagyobb része már most sem videokamerát visz egy rendezvényre, vagy nem a fényképező gépét állítja át videofelvevőre, hanem előveszi a telefonját, aztán hajrá..... fényképez meg videózik vele. Neki az jó.
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #117763 üzenetére
Nem kéne átesni a ló túlsó oldalára.
Majd ha fényképezőgépekről akarunk beszélni, keresünk egy fotós fórumot.
Addig meg a mobilos fórumban igenis beérjük azzal, amit ezek az okostelefonok nyújtanak fénykép/videokamera/gps/internet böngésző/filmlejátszó, stb terén. Mindenki tudja hogy minden feladatra van külön célhardver, ami jobb mint az egybegyúrt okosteló, de ez a topik az okostelókról szól. -
Zeki
nagyúr
válasz
Milestone2 #117702 üzenetére
Na végre!
Rájöttek hogy terjeszkedni úgy lehet, ha mennek a szükséges frekvenciák. -
Zeki
nagyúr
válasz
HerbertSobel #117628 üzenetére
Nagyon baráti az ára!
-
Zeki
nagyúr
válasz
huliganboy #117514 üzenetére
A vidéki 4G 800MHZ-es B20-at nem tudja. De lehet nem is kell neki.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Secretknight #117473 üzenetére
Atom, ha tudná a B20-at.... már csak ennyi hiányzik belőle.
-
Zeki
nagyúr
Állítólag szürke importból már kapni azt az ezer akárhány Ft-os indiai okostelót, 7 körül.
Volt már valakinek a kezében? -
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #117454 üzenetére
Igen, a ZTE selejtet is árul, hogy csesződjön meg!
-
Zeki
nagyúr
válasz
Milestone2 #117299 üzenetére
Az a baja, hogy péklapát.
-
Zeki
nagyúr
Azt hiszem elég baráti ár a 150USD a Z9 maxért. Csak nem tudom a B20 megy-e?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #116832 üzenetére
Nem tudok róla hogy lenne dual active, dual LTE teló.
-
Zeki
nagyúr
válasz
fateless #116664 üzenetére
jajaja... nem szabad beleugrani egy zsír új modellbe, mindegy mennyire márkás vagy sem. Előbb olvasni azokat, akik már hetek óta használják, és felocsúdtak az első pár napos "minden nagyon f@sza" örömkönnyes elfogultságból.
Én tavasszal a ZTE Blade S6-ra voltam ráizgulva, meg is vettem, örömködtem, aztán rájöttem hogy igen szar a GPS része, a videokamerája folyamat (el)állítgatja a fókuszt, egy hosszabb standbyból alig tud észheztérni, és naponta töltős az akku. -
Zeki
nagyúr
válasz
mtibi55 #116605 üzenetére
Pl, a play áruházban van a "no root firewall" nevű dolog. Azt leszeded, az kilistázza az appjaidat, meg mellé teszi hogy wifi vagy mobilnet. És pipálhatod hogy melyik. Ha nem akarod hogy netre menjen valamelyik, akkor azt letiltod.
-
Zeki
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #116230 üzenetére
ÚTÁLOM ezt az EU nem piac dolgot. Akkor csesszék meg magukat! A xiaomi meg triplán , mert a kameráihoz, okoslámpájához való szoftvereket úgy kell összevadászgatni, és még akkor is örülni kell, ha a sok kínai írás mellett pici angol is van benne. Mi a jó Istenért vannak a programozók? Ez akar világcég lenni? Vagy ő már olyan nagynak érzi magát, hogy aki olyat akar, tanuljon meg az ő nyelvén?
-
Zeki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest