- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
Graphics #121404 üzenetére
"Vernee is headquartered in Shenzhen, China which is the heart of the manufacturing hub of the world. The brand is comprised of young people dedicated to designing and producing great smartphones. The company belongs to the New-Bund Network Technology Co Ltd, established back in 2014."
-
beg
veterán
válasz
felegyhazig #121218 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy ez kb. 3 hónapja ázott be
Annak fújkálhatsz bármit, max az oxidáció által meghagyott részeket kukázod.
-
beg
veterán
válasz
gagyilovag #121058 üzenetére
Ha lehet, egyiket sem.
Ha van custom recovery, akkor egy supersu.zipEzek a vroot, kingoroot, towelroot izék nagyon labilisak, ha nem is csinálják meg a su-t, de legalább cserébe teleszemetelik a telefont kínai apk-kal.
-
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #120909 üzenetére
Igen is, meg nem is. Én csak a lenovo user experience app esetében ástam bele magam, miután elolvastam ezt, inkább jobbnak láttam letörölni a system alól
lenovomm.com felé mentek "használati statisztikák"
-reportBatteryEvent
-reportBootEvent
-reportBuletoothEnabledEvent
-reportGpsDataEvent
stb. stbDe ez már majdnem mindenhol így van, csak nem mindig tudunk róla. (Pl. w10)
-
beg
veterán
válasz
interstate76 #120761 üzenetére
Xiaomi mi5 pl.
Single SIM nem ide való.
A malacperselyt hizlald minimum 3-4x annyira amennyiért most akarsz high-tech kamerátItt találsz párat
-
beg
veterán
És nem ez volt a mai legjobb hír a miért moderáltunk-ban, hanem az épp aktuális
-
beg
veterán
válasz
zolipapa66 #120650 üzenetére
Az, hogy engedi magát hamisítani, nem feltétlenül azt jelenti amit írtál. Ezen mindegyik márka átesett (lásd pl. lenovo), de tettek annak érdekében, hogy lekerüljön minden utolsó sufnibolt kínálatából a márka hírnevét csorbító klón.
Amelyik gyártó nem tud rendesen összerakni 10 készülékből hármat, az egy nem megtűrt arány napjainkban. Szerintem. -
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
Graphics #120358 üzenetére
Kamera nem hozott nekem akkora wtf faktort, ezt ki tudom hozni fv-5 appal is a fényképezőnek csúfolt p70 képalkotóból
Üzemidőt te is hasonlíthatsz, meg hát a béhúsz. Viszont 110 usd-ért ajándék. Kérdés a tartósság, huzamos használat és a közösségi támogatás.
Blogout bejegyzést várjuk -
beg
veterán
Méghogy tepsidömping és nincs kicsi kijelzős droid mobil
- MT6572 1.0GHz Dual core CPU
- 2.45 Inch Screen, 432*240 Pixel
- 512MB RAM+4GB ROM
- Android 4.4 System -
beg
veterán
válasz
zolipapa66 #120254 üzenetére
Az annyira törhetetlen amennyire én réti yeti vagyok. Az csak marketingszöveg volt.
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #120234 üzenetére
"5.5-inch AMOLED FullHD display, Mediatek Helio X20 processor paired with 6 GB RAM and 32 GB of storage expandable via microSD slot up to 128 GB and should come with Android 6.0 Marshmallow out of the box"
Ez nem az a 140-190 usd kategória lesz, amit keres >)
-
-
beg
veterán
válasz
Tappancs2001 #120019 üzenetére
"All of the Cheetah Mobile apps come preinstalled, and they are deeply integrated into the UI."
Jó lesz az neked
Amúgy kontakt hozzájuk: contact@cmcm.com -
beg
veterán
válasz
gipsztigris #119980 üzenetére
Ő veled van
A kinézet egy dolog, a divat meg egy másik. És sajnos az utóbbi diktálja az elsőt. Én ezért tudok nagyra tartani egy THL-t pl. mikor kijön egy szögletes design-al. Személy szerint nekem is tele a tudatom a szopott szappan és az ályfi kinézettel, ezért van szögletes vackom most is. -
beg
veterán
válasz
Secretknight #119909 üzenetére
Mondjuk te? A preorder feliratot nézegetve bennem felmerült, hogy ez még nem biztos, hogy valakinél lehet közülünk
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #119897 üzenetére
Azt írta:
"Van ebben videó, zene(kép nélkül) gps, játék, net, normál telefonálgatás"
Namármost GPS és kemény 3d-s játék mellett teljesen jó ez az idő. 4k mah-t én is le tudom térdeltetni 3,5 óra alatt.
-
beg
veterán
válasz
BrandonXXV #119870 üzenetére
Annyi pénzért reális választás. Ütni vágni tökéletes. Játszósnak én sem vennék drágábbat.
-
beg
veterán
válasz
Milestone2 #119696 üzenetére
De egyébként ennyivel ki is merül a negatívuma. Ezt mellém fogják temetni, mint hunoknál a lovat
-
beg
veterán
válasz
Milestone2 #119689 üzenetére
"Kamera is talán picit jobb a Redmiben"
Sokkal jobb a redmi kamerája. A lenovonál játszani kell sokat a kézi beállításokkal, mire kész, lemegy a nap
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #119079 üzenetére
Egész jó. Csak azt a bazári króm díszcsíkot kellene elfelejteni 2016-ban. 4 éve a p780-on is volt, már ott is ciki volt elővennem
-
beg
veterán
válasz
#52469760 #118908 üzenetére
ZUK Z1 mini lesz ígéretes ebben a méretben, de ez meg nem fog beleférni ebbe az árba attól tartok. (Helio P10, 3/32 stb.)
-
beg
veterán
válasz
Graphics #118860 üzenetére
Az a legjobb, hogy rengeteg ágon fut az a cég, lehet hogy a fődarabot az gyártja. Anno pl. Jiayu. Ott néha megremegett az A besorolás, aztán mentek a süllyesztőbe. Ha nem tartják az iramot, akkor ugyan oda jutnak legyenek bármilyen ügyesek.
De egy óvatlan kérdezőnek így kerek perec kijelenteni, hogy A brand...hát -
beg
veterán
válasz
motocoder #118850 üzenetére
"In 2013, InFocus began offering budget high-specification smartphones, tablets and LED televisions in China, Taiwan and other East Asian markets in partnership with FIH Mobile Ltd. (富智康) and Hon Hai Precision Industry Co. (鴻海精密)."
Legalább a wikipediát olvasnád el előtte. Felhívnám figyelmedet a budget szóra és a Foxconn hiányára.
-
beg
veterán
válasz
Crytek #118791 üzenetére
Egy szottyos rom a 4000mah-s akksit úgy levitte standby-ban egy nap alatt, hogy öröm volt nézni. De biztos az akksi volt helikopter. Nekem is van B20 mert munkához kell, de megértem azt is, akinek ez nem mérvadó. Attól még egy meizu vagy xiaomi piszok jó telefonokat gyárt.
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #118188 üzenetére
Az hagyján, de a snapi pincében a krumplisláda mögött is 6,5 mp alatt talál 83 holdat.
-
beg
veterán
Ej egy jó kis gps nap de hiányzik már
-
beg
veterán
4,7-ben mini erőmű
helio p10
"From what we have learned about the phone, the ZUK Mini will come in two variants both with a 4.7-inch 1280 x 720 display. The phones will come with options of either 2GB RAM and 16GB memory or 3GB RAM 32GB memory." [link]
-
beg
veterán
válasz
Androidtam #117966 üzenetére
Szolgáltatónál (csere), vagy bármely sarki gsm boltban (kivágás).
-
beg
veterán
válasz
hevizms #117892 üzenetére
Na végre b20.
Azt ne felejtsd, hogy nem csupán úri huncutság. Egy héten tartósan tartózkodom 2 olyan helyen is, ahol eddig csak 2g volt. Ezt tavaly fejlesztették, a 2g mellé 4g-t (b20) raktak, 3g-t teljesen átugrották, nem is elérhető. Tehát ha nem betárcsázós üzemmódba akarok dolgozni, akkor jól jön a telefonon a b20. Nem csak fővárosból és megyeszékhelyből áll kicsiny országunk. Nem beszélve az alacsonyabb ping-ről. Tehát nem csak azokat kell figyelembe venni amiket írtál. -
beg
veterán
válasz
Yocooka #117844 üzenetére
Ha már így belejöttél, kipróbálhatsz pár modem verziót ha valahol találsz a telefonhoz valót. Némelyik készülékeknél javul a térerő modem csere után. Figyelj arra, hogy tényleg a te típusodhoz való legyen, nem mindig a legfrissebb a legjobb, de előtte mentés! Custom recovery által feleselhetők általában.
-
beg
veterán
Az volt ma már, hogy gagyiazmtkgps és minekab20?
-
beg
veterán
Mindenki kapaszkodjon:
Cheetah Mobile Is Launching Its Own CheetahPhone
Alul a press release részt érdemes elolvasni, gyöngyszemek.
"Cheetah Mobile, maker of Clean Master and other popular mobile utility apps, has teamed up with CUBOT to launch CheetahPhone, its first branded mobile device.