Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Ugyanazt leirtad a te szempontodból amit én kb.
Neked olyan a munkád ezek szerint hogy szükséged van mobilnetre olyan helyeken is ahol kell a B20.
Nekem nem olyan a munkám.Kiforgatod a szavaimat.
Nem mondtam hogy uri huncutság.Azt sem mondtam hogy csak Bp-ből és megyszékhelyből áll az ország.
Egyébként én egyik helyen sem lakom és nem is ott dolgozom,szóval én is vidéki vagyok,bár városi az igaz,ahol nem kell B20.Azoknak próbáltam segiteni akik velem együtt esetleg nem igazán értették hogy most akkor kiknek is kell a B20.
Ezért irtam hogy először is mindenki gondolja át hogy hol fogja ő használni a legtöbbet a telóját.
Csak azért ne mondjon le egy jó kis telefonról mert nem tudja a B20-at és itt meg totál megzavarják azzal hogy szajkózza itt mindenki hogy az mennyire kell,pedig lehet hogy nincs is rá szüksége.
Erre próbáltam kicsit rásegiteni.
nem írtam meg a nagy igazságot,nem is tudnám,tudom hogy nem feltétlenül ilyen egyszerű,de hátha segit ez is valakinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest