Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ggiiddaa #52422 üzenetére
GG-ert en nem fizetnek tobbet, torni az is torik. Manapsag meg lehet kapni olyan foliakat ami olyan mintha fennt se lenne. Ha van GG az jo, de felesleges fizetni erte. 2gb ram megint felesleges, sosem fogod kihasznalni, a grafikus chip hamarabb elavul mint h a 2gb ram kelljen. 32gb rom jo dolog, van aki nem szereti a memoriakartyat annak megeri.
-
válasz
Killerlaca #52406 üzenetére
Ajánlott elsőbbségi levélként 2750FT, ha ugyanabban a csomagolásban küldöd vissza mint amelyikben kaptad megspórolod a vámáru-nyilatkozat kitöltését.Forrás: Cappa
-
válasz
Killerlaca #52401 üzenetére
3-4000Ft
-
Hali!
Ezeket a telefonokat szemeltem ki magamnak:
Ulefone P6
THL W9
Blackview JK809
Cube Talk5H
Pulid F19
Star S8Melyik az amelyiket nagyon nem ajánljátok?
Aki találkozott már ezek közül bármelyikkel, írjon nekem privátot légyszi
Köszi!
-
Hali! Errol a telorol mit gondoltok? Elegge megtetszett
http://www.pandawill.com/cube-talk-5h-quad-core-smartphone-55-inch-hd-ips-screen-android-42-mtk6589-3g-gps-otg-p80321.html
-
Milyen készüléket tudnátok ajánlani 200$-ig ami 5.5-6"-os mtk6589-mtk6589t, min 1gb ram és minimum hd kijelző? Köszi előre is
-
Lenovo A850 magyar teszt létezik már? Keresőben nem találtam
-
Sziasztok! Tavasszal vasarolt THL W7-emmel vannak problemak. Regebben is elofordult, de ma mar kritikus a dolog. Gyakorlatilag nem talal jelet a telefon es elerhetetlen vagyok. En sem tudok hivni. Neha viszont visszajon a terero es nehany percig rendben van. Tmobileos vagyok, mindket foglalatban ugyanaz a helyzet es egy masik sim kartyaval is ezt csinalja. Otletek?
-
Koszi mindenkinek a valaszt. Szerencsetlen eset, pontosan en sem tudom hogy tortent. Akkor ugy nez ki minden javitas felejtos.
-
Sziasztok! Haverom vett ehy zopo-t, szerdan megjott neki es ma sikerult megusztatni egy kis nesteaban. Kivulrol letorolgette, de csak negyed ora utan jott ra hogy belul is tiszta tea az egesz, de aztan ott is kitorolgette. Az erintokijelzo fullra beszart, de elvileg mas baja nincs. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
válasz
Evita85 #45370 üzenetére
Inkább rendeld biztos helyről, ezekt a filléres dolgokat meg beszerzed ebayről. Autós töltőt usb aljzatosat 2.5$-ból összeraksz ebayen,érintő ceruza mindegy milyen működni fog, az is 1$ ebayen, tokot adnak 2-t ebayen, fóliát is adnak, de mind2 van ebayen. Rendeld minidealről
-
válasz
domerator #45366 üzenetére
Nem hiszem, hogy bármilyen probléma lehet belőle, ha lejjebb veszed az órajelet. Instantwater írt róla kicsit feljebb, neki nem jött be mert multitaskingnak nem tesz jót a 800-900mhz.
Én személy szerint utálom a Samukat, környezetemben: nekem ment gallyra érintőkijelző elcsúszott, barátnőmén hang elszállt, haveromé egyszerűen nem kapcsolt be többet, haverom anyjáénak úgyszintén érintőkijelző elcsúszott. Nem szimpi, de van akinek bejön
-
OK, csak mondjuk az 100.000 HUF. 30ezres kategóriában mutass nekem olyan samsungot ami nem egy rakat szar. Mert ő ugye ilyen kategóriában keresgélt
Az én dual simes thl-em:
- 100% magyar, dual sim is úgy működik ahogy kell, mobilnet T-s nem tudom voda h menne, de mondjuk nem is érdekel nálam a voda eléggé lejáratta magát, ízlések és pofonok ...
- Mtk usb driver kb. google első találat, nem tudom nehéz-e vagy sem, de tudok rámásolni fájlokatsőt ki tudom kapcsolni, hogy alapértelmezetten ne médiakészülékként ismerje fel a számítógép, ami programozásnál elég hasznos. Note II alapból ilyen fos módba kapcsol, így az Eclipse nem találja meg, csak az én szar kínai thl-em.
- GPS valóban jobb a samsungban, de csak gyorsaságban. 5-7m pontos a thl gps-e, navi szoftverrel csodálatosan működik
- kijelző napsütésben tényleg nem látható jól, viszont az AMOLED-től hányok. Szerintem egyáltalán nemv alósak a színei, akkor már az xperia z sokkal jobban bejön.
- root 30másodperc alatt mtk 6589 aoutoroot programmal
- igaz, nekem nincsenek parasztvakító fícsörjeim
- gyorsanak gyors ez is
- méretről nem vitázok nekem 5.7"
- kinek mi éri meg, ha neked megéri 100k-ért (ugye független telefonokról beszélünk) akkor vedd megén nem kövezlek meg érte, sokaknak a magyar gari emgér ennyt
-
válasz
klepto #45334 üzenetére
Bár a helyedben ezt a telefont inkább elfelejteném és vennék helyette mondjuk egy Amoi N850-et Alienexpress-ről vagy Minidealről, vagy nem tudom most hol a legolcsóbb (26-28ezer HUF).
Amúgy egy jótanács: Ilyen Prestigio/Samsung hulladékot ne vegyél, mert csak megutáltatja veled az "okostelefon" fogalmát. Ezek teljes mértékben használhatatlanok.
-
válasz
general #45244 üzenetére
Ismerős. Én is rendeltem tavasszal telefonokat, az enyém 5 hét alatt ért ide, barátnőmé 4 hét alatt
lehet olyankor valami ünnep van náluk
sanykaraj: ez elég ismeretlen márka, én inkább ezek közül választanék a helyedben: Alcatel, Amoi, Huawei, Jiayu, Lenovo, MEIZU, THL, Xiaomi, Zopo, ZTE
-
válasz
Pro450 #45160 üzenetére
Én rendeltem már többször Pandawillről, nekem eddig nem volt velük bajom, bár itt többen panaszkodtak, hogy a raktárkészlettel kapcsolatban hajlamosak füllenteni. MiniDeal talán kicsit gyorsabb. Vámra szerintem kb 10-15% esély lehet, bár nekem eddig 2 tablet, 4 telóból egyet sem vámoltak. Semmit sem kell a megjegyzésbe írni alapból ráírják, hogy "home & garden stuff 20$".
MiniDeal-ről talán azért érdemesebb mert ők alapból SingPosttal küldik ami szerintem gyorsabb mint a Pandawill postája.
Ha létezne hozzá fólia és tok, már találtál volna
-
válasz
Magnum_ #45002 üzenetére
Egyik haverom rendelt Goophone x1-et innen a húgának és szerintem eléggé rendben van a telefon. Igaz, hogy 26-28ezer, de ennél olcsóbban nem fogsz kapni.
üszök: ha megbízható nagy telefont szeretnél akkor thl w7s (vagy w7+ attól függ hol veszed több féle neve is van) ajánlom minidealen pont most akciózták le 200$-ra
nekem nagyon bejött
-
Sziasztok! Tudom, hogy egy kicsit off, de itt mindig kapok segítséget
Szeretnék rendelni egy tabletet Kínából, pandawill, minideal vagy valami megbízható helyről. Ami nagyon fontos lenne, hogy a lehető legjobb GPS chip legyen benne (ez az elsődleges szempont), ezen kívül full hd képernyő, gyors rendszer és a HDMI megléte is szükséges. Az ár szerintem kb 100k-ig ok de azért inkább jóval alatta, ha lehet
Segítsetek légyszi
Privátban várom az ötleteket és az érveket, nem akarom teljesen szétspammelni a fórumot
Előre is köszönöm a segítséget, további szép napot!
-
válasz
Elektrosokk #35849 üzenetére
Thl w7+ mtk6589 4gb rom feher telom van. Gyors, szep, hatalmas. Kijelzovel en nagyon elegedett vagyok, fenyero OK, szerintem a szinekre sem lehet panasz, a hd eleg jo es ips miatt a betekintes is kiraly. Gyari rendszer tokeletes, bugmentes nova launcherrel teljesen smooth. Ertesito led nincs, vaku gyenge, kepekbol sem egy xperia z. Osszessegeben nagyon meg vagyok vele elegedve, az akksi nekem aktiv hasznalat mellett kihuzza a napot, ennyi penzert ilyen hatalmas es gyors tepsifónt kapni szinte hiheretlen
osszeszerelesi minoseg is jeles. Hangszoroka nem tul bivaly, de fulhallgatoval szepen szol.
-
válasz
grizlisandor #35687 üzenetére
Szia! Nekem w7-em van, nem tudom, hogy w7+ vagy w7s de nagyon jo kis telefon. Abszolut megbizhato, gyors, szep kepernyo. Mtk6589 1.2ghz proci , 4gb rommal szerelt feher verzio. Amugymeg figyelni kell vasarlaskor mert van ahol a w7+ csak a 6577es soccal szerelt verziot jeloli! En jol elvagyok a 4gb-ossal is, de szerintem mostmar elhanyagolhato az arkulonbseg a nagyobb rommal szerelt verzional, uh en a nagyobbat vennem. Egyebkent szerintem feherben nagyon tuti
-
Covek: Én is csak jókat tudok mondani erről a telefonról, a mérete nagyon hamar megszokható és utána már elszakíthatatlan leszel a telefontól. Én nagyon-nagyon szeretem, ezen a méreten már kényelmesen lehet olvasni, böngészni, videókat nézegetni, egészen más élmény
a merülés használat függő nagyon, nekem simán kihúz egy napot ha használom, ha nem használom akkor pedig ez az eredmény:
Majdnem 15 óra alatt 19%-ot esett. Ebben kb fél óra telefonálás van benne.
Fényerőt zopo c2-vel és inew 2000-el tudtam összehasonlítani, azokkal körülbelül egy színvonal, inew-nál kicsit jobb. Bár szerintem sem túl acélos, kicsit lehetne fényesebb, napon néha gázos
-
Sziasztok!
Egyik barátom nézte ki magának a Goophone X1-et az 1949deal-en. Mennyire megbízható ez a webshop? Paypal elvileg van, úgyhogy nagy gáz nem lehet nem? És ez a márka nagyon gázos? Én magamnak biztos nem venném, de érdekelnek a véleményeitek. Azért 115$-ért MTK6589 nem rossz, csak nekem sántít valami
-
válasz
instantwater #31368 üzenetére
Felraksz egy nova lunchert es annyi sorba/oszlopba rendezed az ikonjaidat amennyibe akarod.
-
Tegnap reggel levettem a THL W7-em (mtk 6589, 2300mah akku) a töltőről, néhányszor telefonáltam, meg hallgattam egy fél óra zenét és este még 86(!) %-on volt az akksi
szóval RESPECT
ha nem használja az ember szerintem 3-4 napot is kibír
-
Nekem thl w7-em van es imadom
eleinte tenyleg meg kell szokni a meretet, vugyazni kell ra. Nehany nap utan ugy is megtanulod, hogy hova tudod rakni mikor szabad leulni amikor a zsebedben van meg ilyesmi
fogtam egymas mellett a zopo c2-t es a thl w7-et (5" es 5.7") , hatalmas a meretbeni kulonbseg! Az a 0.7"+ nagyon jelentos
en nagyon elegedett vagyok, orulok h ezt vettem.
-
válasz
Depression #28501 üzenetére
erős túlzás, hogy pixeles
-
-
válasz
Depression #28147 üzenetére
Jo hagyjuk nem akarok ezen veszekedni
Flottamester: valoszinuleg atvertek. Hol vetted es hogyan fizettel?
-
válasz
Depression #28130 üzenetére
Neked! Én suliba/melóba menet és hazafele is több mint egy órát nyúzom (netezek főleg, 3g-n) + melóhelyemen is erről netezek. Ezek után (ja reggeli fél óra-40perc neret rá se számoljuk amit otthon indulás elött nyomkodom) még barátnőm is nyúzza este... Mire hazaérek még mindig van benne 15%! Átlagosan fél-1 órát telefonálok e mellett naponta.
Esetleg próbáld ki a másik akksival hátha...
-
válasz
Depression #28124 üzenetére
Na akkor holnap csinalok en is screenshotot! Nekem 15-16orat kihuz siman. Ma is csinalnek csak ujrainditottam a telefont es elolrol kezdte a szamlalast...
-
Viszont ez a soc szerintem nagyon takarekos! Alctel ot995-om 1550es akkuval fel napot birt hasznalat mellett, 4.3"os kijelzovel. A mostani thl-t meg tobbet hasznalom, heven villamoson munkahelyen egyszoval egesz nap es este alig van 20% alatt. Pedig "csak" 2300mah... Nem 2600-2800-3600
-
-
Itt is megkerdem, hatha ti gyorsabbak vagytok
Az uj thl w7-emen szeretnek beallitani hd call screen-t. Be is szereztem a big call screent, ami teljesen meg is felelne ha hivasnal eloszor nem az alapertelmezett call screen ugrana fel eloszor. A big hd caller csak 1,5mp kesobb ugrik fel es ez eleg illuziorombolo. Van valami megoldas a jelly bean call screenjenek kiiktatasara? Root nem akadaly
-
Hali! Az mitől lehet, hogy feldugom a telót a töltőre és 90%-nál nem tölt tovább? Töltésjelző led is kikapcsol...
-
Thl w7 tolt az amoi toltovel is, nem kell neki "hosszabb" micro usb-s tolto!
-
Sziasztok!
Megjött barátnőm amoi n821-e is.
Nagyon fasza meg minden, csak néha feldob egy hibaüzit h "az exchange server leállt". Ez miért lehet? H szüntethetem meg?
-
Sziasztok!
Rövid összefoglaló a tegnap érkezett THL W7 mtk6589-es telefonomról!
PRO:
- 5,7" HD IPS kijelző. Hatalmas. Gyönyörű. Összevetve az alcatelem (ot 995) kijelzőjével, sokkal szebbek a színek, a betekintési szög is (kb 180 fok...). Barátom rendelt inew2000-et az is hd ips, de ennek valahogy szebbek a színei. (Szerintem)
- gyors,mint az összes mtk 6589-es soccal szerelt telefon
- Ezek után még1x kitérnék a HD jelzőre. Őszintén örülök, hogy HD-t választottam csak, mert telepakolva + nova launcherrel néhol azért be tud szaggatni. Nem vészes, de azért nem teljesen smooth.
- Kamera egész jó képeket csinál, legalábbis az inew 2000-hez képest biztosan8mpx, de szoftveresen 12.6-ra felhúzhatjuk. Ami meglepő, hogy az első 3.2mpx-es kamera nagyon jó
- az összeszerelési minőség jeles, komoly problémát okozott a hátlap levételeSEMLEGES:
- 1GB memória, 200mb szabad körülbelül, még nem kevés, de lehet hogy az lesz...KONTRA:
- nincs notification led, ami nekem hiányzik (csak töltésjelző)
- 4gb rom, elég kevés :\
- a hozzá adott flip cover meg lett nyomva, csúnya és a szilikon tok meg nem éppen olyan színű mint a képen... babakék
- töltője 500mah, rohadt lassan tölt... -
Mindenkinek ajánlom ezt a rootolási módszert, mert ez a legegyszerűbb. Driver felrak, teló bedug a gépbe, bat file elindít enter és kész a root. Ennél egyszerűbb nincs
Automatikusan felrakja a superusert/supersu-t android verziótól függően...
THL W7 és Inew2000 1 perc alatt rootolva lett
(nem én találtam, valaki már lineklte itt korábban szóval epic nagy köszönet neki
)
-
válasz
Depression #27353 üzenetére
nekem megjött, majd néhány nap múlva írok valami beszámolót
-
Megjott a thl w7
allati kiraly!!
Aprocska kerdes. Mielott veghezviszem a hungbungo altal leirt memoriakiosztas modositast mit es hogyan erdemes lementeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest