- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Mathiax Rex #6673 üzenetére
Ez tényleg nagyon durván jó ár. majd 60 $-val kevesebb, mint a tmallboxon. Azonban onnan már többen is megkaptak telefont és ez is fontos. Mindenesetre kíváncsi leszek ...
-
xhege
veterán
válasz
szabi__memo #6661 üzenetére
Én nem tudom, hogy ez kötelező-e, de szerintem nem az .
-
xhege
veterán
-
xhege
veterán
válasz
Mathiax Rex #6641 üzenetére
Igen hasonló a helyzet
Igazából a Jiayu és a Lenovo között gondolkodom leginkább. A Newman aksija gyengécskének hat és a gps sem lenne hátrány. A Lenovo felé billenti talán a mérleget, hogy ismertebb brand, és talán megbízhatóbb, vagy jobb a support. Nem tudom. A Jiayu g3 persze nekem is bejönne, de azt kell hogy mondjam kinőttem már abból a korból, hogy higgyek a mesékben. Persze úgyis mondhatom, hogy én földhözragadtabb vagyok annál, hogy elhiggyem, hogy ilyen jó teló ennyiért kapható. Vagy nem kapható, vagy valami gebasz van vele. Aztán majd ha itt pár fórumtárs megkapja és elmeséli milyen szuper, majd irigykedek
-
xhege
veterán
válasz
berigazek #6601 üzenetére
Köszi a hozzászólást. Valóban nem könnyű a döntés. Már rengeteg telót megnéztem
. A pandán jól lehet szelektálni, csak vásárolni nem merek tőlük a sok negatív tapasztalat miatt.
Amik elgondolkodtattak:JIAYU JY-G2
Lenovo LePhone A789
Newman N1A fentiekről esetleg valakinek véleménye, tapasztalata?
Illetve kérdés még, hogy magyar nyelvet lehet-e rájuk aplikálni valahogy? Ha nem az sem eget rengető, mert az angollal elvagyok elég jól, csak magyarul mégis kényelmesebb lenne.
Nem tudom, hogy mennyivel gyengébbek az egymagos procival szerelt gépek. Az áruk kedvezőbb persze, de hosszabb távon megéri őket megvenni. Nem félévente cserélem a telót, legalább 2 évet jó lenne ha kihúzna.
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Most regisztráltam a fórumon és a segítségeteket szeretném kérni. Bocsi kicsit hosszú lesz.
Csere érett az ezer éves telefonom és körbenéztem az új lehetőségek után a neten. Leszögezem teljesen láma vagyok a témában. A döntés sok olvasgatás után megszületett: androidos okos mobil kell. Androidról hallottam korábban, de sosem használtam, nemrég tudtam meg mi az a Google market (play), mik az appok stb.
Onnan indultam, hogy év végén lejár a szerződésem a Vodánál és hosszabbításnál veszek egy telót. A választás a Huawei g300-ra esett, amit 10-16 eFt között megkaphatok majd. Aztán jött az új infó, hogy létezik dual simes android mobil is. Sokszor megyek külföldre és akkor kapok a cégtől használatra egy céges mobilt, de rühellem, hogy kettőt kell cipelnem, szóval hasznos tudna lenni számomra a 2 sim.
Bedobtak egy Auchan katalógust abban láttam M-tech Tab5-öt 50.000 Ft-ért Alcatel 993D 47eFt-ért. Aztán jöttek a kínai webshopok bogarászásai.
Ezt a fórumot is sokat olvasgattam, de annyi az ellentmondásos infó, hogy megzavarodtam, mint vasorrú bába a mágneses viharban.Szóval, mint kezdő androidosnak mit ajánlanátok saját tapasztalatitok alapján?
A verzió: maradjak a Huaweinél vodásan, jó lesz az tanulni és cipeljem a két telefont ha kell.
B verzió: vegyek itthon kockázatmentesen egy dual-t sokkal drágábban, mint Kínából. Valahol olvastam, hogy az Alcatel 918d milyen szuper jó stb és az csak 30 körül van itthon. (de a kijelzőben én 4 - 4,5 inch között gondolkodom). Kb 40-et áldoznék a telóra, szóval az M-tech pl 10-el több ha lehet egyáltalán kapni.
C verzió: rendeljek Kínából. A Jiayu g2-t néztem ki, mert árban jónak tűnik, tudásban veri a korábban leírtakat, és talán kapni is lehet
. Kérdés honnan rendeljem? Az új csodaboltból nem merem, gyáva vagyok. Pandáról egyre több rosszat olvastam (itt is). Az oldal neve most nem jut eszembe (valami Justint emlegettetek vele kapcsolatban), ott az árak sem olyan rosszak, és állítólag viszonylag megbízható is az elmondások alapján. Aztán ha megrendelem, megérkezik-e, nem lesz-e gond, pl erre a Jiayu g2-re lehet valahogy magyar menüt tenni, mert én homály vagyok a telefon hekkeléshez. Egyáltalán kell nekem kezdőnek ennyire jó teló? Az informatikusunk szerint kell, mert úgyis belakja az ember és egyre többet kihasznál, szóval a kétmagos proci a minimum.
Ahogy látjátok elég nagy a káosz a fejemben, ezért is gondoltam, hogy írok mert nálam nehezen áll össze a túl sok infó.
Mindenki segítő hozzászólását előre is köszönöm. Tényleg nagy segítség minden hasznos tanács számomra.Bocsi még egyszer ha túl hosszú voltam, de így talán érthető a teljes dilemma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest