-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Van valakinek UBOOT vagy LK fájlja, amiben van LG4573 LCD driver?
-
RVR400
veterán
válasz
janaman01 #52124 üzenetére
Ez konkrétan egy 0 Ft-os hibás kijelzős visszajövős telefon volt. Lementettem a gyári ROM-ot róla, aztán próbáltam rootolni meg magyarítani. Addig meddig, míg bootloopos lett. Na de sebaj, visszaflasehlem a mentést... Aztán utána már csak villogó kép, és ennyi.
Jah, annyira klón, hogy a Droid Tools kiírta rá, hogy fake hardware...Nah, közben egy Mini i8190 szoft is felment rá, azzal meg pont csak hangosítani tudom a lefelé hangerő gombbal, így a felfelé nem működik ,ahogy a másikon a lefelé gomb nem ment.
Kellene valami értelmes uboot, amiben benne van az összes lehetséges driver.
-
RVR400
veterán
Nah, van egy szépen elflashelt S7562 klónom. Az a jó benne, hogy hiába van full mentésem róla, az uboot miatt nem jó. Szóval flashelésnél nem a preloader a lényeg, hogy vigyázzunk rá mert, ha formázom az egész memóriát, akkor is megy a preloader még. Sőt, simán fel tudom rá tolni az S9920 szoftverét is, el is indul a teló, csak éppen kép nincs. A hang fordítva érzékel, a fel gombbal halkítom.
Ha esetleg van valakinek IHD Trend Duos MTK6577-es telóhoz valami értelmes uboot-ja, akkor ne sajnálja tőlem. -
RVR400
veterán
válasz
Ed3r_X_ #52096 üzenetére
Próbáld meg ezzel a driverrel
A Windows eszközkezelőt nyisd meg, amikor rádugod a telót, hogy lásd, ha véletlenül beugrik, és akkor be tudod neki ezt tallózni. Amúgy meg egy full gyári ROM-ot kellene szerezned, mert anélkül így valószínűleg nem fogsz előre haladni. -
RVR400
veterán
válasz
Killerlaca #52088 üzenetére
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
Olyat is tud a Droid Tools, hogy egyből ráflasheli a CWM-et meg a bootot a telóra, amikor megcsinálja a fájlokat, és nem kell külön feltenni a MobileUncle Toolsból. Csak nem a from filet kell választani, hanem a from phone opciót.
-
RVR400
veterán
Ez nagyon egyszerű. A tipikus magyar mentalitás:
Mennyit enged a feléből?
Úgy sokat lehet eladni, csak hasznot nem lehet belőle csinálni, ez itt a legnagyobb probléma. Ha valamit olcsón adsz, akkor abból még alkudni akar mindenki, mert biztosan nem véletlenül akarod annyiért adni...
-
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #51601 üzenetére
Meg az MTK6575 és MTK6515 is SGX531-gyel van. Szóval egy valós Antutu teszteredménnyel talán megállapítható, hogy milyen proci lehet benne. De szerintem még akkor sem tudni, hogy milyen ROM kellene rá. Ilyenkor kell írni az eladónak, hogy ha esetleg van hozzá valami frissítés, akkor prezentálja.
-
RVR400
veterán
válasz
KurtCobain #51570 üzenetére
Viszont akkor sok értelme van a T-s procinak, ha az ember 1.2-n használja.
-
RVR400
veterán
Szerintem lehet: a W718-at beleteheted a Haier által gyártott mosógépbe, és akkor az fogja vezérelni a mosási programot, majd amikor kiveszed, akkor megszáríthatod a Haier klímaberendezéssel.
Asszem, hogy aludnom kellene egy nagyot.De egyébként van: Wiki segít
-
RVR400
veterán
Asszem, hogy megtaláltam a legolcsóbb MTK6589-es telót.
Az a baj, hogy nem tudja a WCDMA-t. -
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
Anulu79 #51274 üzenetére
Töltsd le ezt
Mondjuk, ha az eszközkezelőben sincs semmi, akkor ott valami más lesz a gubanc. Meg lemezmeghajtóként driver nélkül is működnie kellene. -
RVR400
veterán
Pandán presale verzióba a legolcsóbb WCDMA-s kétmagos cucc MTK6572-vel:
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #51226 üzenetére
Banggoodon 94 dollár hírlevél nélkül.
-
RVR400
veterán
válasz
somasz #51202 üzenetére
Most 5.8" 4 maggal. Ez pont méret. A kijelző még lehet nagyobb, de a telefon fizikai méretének már nem kellene, így a következő méret, a 6.5" már sok lenne. Így még pont be tudok ülni a kocsiba, az övet is kis igazítással meg tudom oldani. Kicsit hernyómozgást kell végezni, ha ki akarom venni úgy a zsebemből.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
devast #50891 üzenetére
Akkor mutass alternatívát 40 és 50 között ami ezt tudja. Nyilván alapvető dolog, hogy negyedáron nem adnak ugyanannyi teljesítmény még egyenesen Kínából rendelve sem. Szóval, ha valaki 50e Ft körül gondolkozik, akkor ennek a teljesítménynek a felét kaphatja meg itthon.
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #50622 üzenetére
Azért az S3-tól jobb minőséget elég könnyen lehet produkálni. Jah, a múltkor volt róla szó, hogy az 5.8-as telókon látszik a kijelzőn az érintő "mintája", ahogy az enyémen is, ezért volt fikázva itt valamelyik teló. Viszont ugyanez a minta a HTC One kijelzőjén is megvan.
-
RVR400
veterán
válasz
csibe1 #50514 üzenetére
Nyilván a hivatalos behozatalkor valakinek ki kellett fizetnie az ÁFA-t valahol az EU-ban. 150-re 195 lesz összesen mindennel együtt itthon, mert 1200 Ft az eljárás díj, ami még rájön. Így viszont már annyira nem vészes az ár, más kérdés, hogy az ember vállalja-e a körömrágást, a hetekig történő várakozást, valamint a miatyánkozást, amikor meglátja, hogy a csomag vám elé állítva...
Jah, és itthon Overmax Vertis kapható 48-ért...
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #50242 üzenetére
Be voltam lépve és fel is voltam készülve. Amint lenyomtam az Add to cart gombot kb 1 percet kellett várni, mire betöltődött a következő oldal. Aztán mire megint kattintottam, még eltelt 1.5 perc. Aztán mire pont ott lettem volna, hogy fizetek, addigra átváltott 125-re, még jó, hogy tanultam itt valaki árából, aki a végére kifizette a nagyobb árat, mert nem nézte meg a 4. lépésben is az árat.
Nincs vele bajom, de még a 115-öt megérte volna számomra, a 125-öt már nem erőltetem. Nyilván, akinek ilyen telóra van szüksége igazán, az jól jár ezzel az árral is. -
RVR400
veterán
Pandawill happy hour... Ha lenne hányós ikon fej, akkor most azt tolnám.
Mire végigvárom a betöltést, addigra átírja a következő árra a telefont, hiába kattintok az elején még a legkisebb árral. -
RVR400
veterán
Valaki látott már ilyen telót? Vagy tudja valaki mit tud ez a Broadcom cucc?
-
-
RVR400
veterán
válasz
anonym1s #49497 üzenetére
Vajon mennyi szitkozódó írást fogunk látni, amiben leírod, hogy a kijelzője szar, mert nem amoled (ergo mindegyiknél így van, kivéve pár TCL-t), meg hogy a kamerája nem jobb semmivel semmi, mint bármelyik másik kínaié (ami triviális, mivel ez is ugyanolyan kínai), és hogy még mindig nem tudod mie leváltani az S2-t?
Jah, kollégám ugyanez, a kijelzőproblémába mindig belefut, szóval ő inkább fog venni egy S4-et 170-ért, amiből ugyan 4 db kínai (jó minőségű) S4 utánzat kijön, ha annyia bejön neki a forma, de nem, neki a kijelző a lényeg. Jah, és az S Advance-ot simán lefikázta, mert szar benne a kijelző, ami nem mellékesen amoled, csak éppenhogy gyengébb mint az S2-ben... -
RVR400
veterán
válasz
banderasz77 #49444 üzenetére
Akksi nélkül gépre dugva sem látszik semmi?
-
RVR400
veterán
válasz
KukkSteve #49287 üzenetére
Nem arról van szó, hogy Galaxy Mini árban van, hanem arról, hogy szerintem jobb kínai telók is vannak. Persze vitathatalan, hogy a maga 135 dolláros árával kb verhetetlen %"-os méretben, de ugye a sokat emlegetett ZTE minőséget nem hozza. Fogásra jó, mert nagy, de egyébként nekem bumfordi, kicsit recsegős, a kijelző lehetne jobb, a kamerájáról nem is beszélve.
Én egy Miz Z3-at használok, ami nem csúcs, de legalább nagy. -
RVR400
veterán
Azért 1 dolog érdekes ebben. Kint a nagyobb márkák semmivel sem kerülnek kevesebbe, mint itt, sőt esetenként drágábbak is. Akkor vajon a kint olcsó márkákkal mi lesz a helyzet? Ott is felmegy az ára? Vagy csak itt lesznek drágák? De ha itt drágák, akkor miért ne kintről vegye meg az ember?
-
RVR400
veterán
válasz
Ereshkigal #49171 üzenetére
Szerintem 1-2 napon belül elérhetőt nem fogunk tudni ajánlani ilyen összegben nyugodt szívvel. De hátha van valakinek valami jó ötlete. Milyen elvárások vannak a telóval szemben?
(#49173) blueye Az a baj a hardverapróval, hogy mondhatja bárki, hogy még ma feladom, és másnap már ott is a futár, ez az esetek 90%-ában egyáltalán nem így van. Szerintem ezt már mindenki megtapasztalta itt, még a teljesen megbízható eladóknál is.
-
RVR400
veterán
válasz
RVR400 #49143 üzenetére
Valaki, akinek van egy MTK6572-es telója kipróbálhatná a Real Racing 3-at. Gyorsabban megy, mint az MTK6577-en, viszont igencsak fűrészéles a kép, meg egy csomó effekt hiányzik a nálam levő telefonon, és így iszonyat ronda, mivel szerintem a kijelző 854*480-asától sokkal rosszabb felbontáson futtatja a játékot. És valósznűleg ezek miatt tud annyival nagyobb eredmény elérni az Antutu 3D tesztjén. A Despicable Me pedig kb ugyanúgy megy kb mindkét telón, de a 6572-n a jelenlegi verzióval néha megfigyelhetőek akadások, míg a 6577-en nem, régebben viszont tudom, hogy a 6577-nél is akadozott néhol, gondolom azóta volt optimalizáció.
-
RVR400
veterán
Van nálam egy S4 utánzat MTK6572-vel. KEzdem érteni, hogyan kap 11e pontot Antutuban, így a Real Racing 3 siralmas rajta, mind grafikailag, mind sebességben... De grafikailag különösen gyatra.
-
RVR400
veterán
válasz
DJGABI #49097 üzenetére
Egyébként fura, mert a Samuról átkoppintott launcherek és menük nekem eddig bármilyen telón lassúak voltak, ergo ezt betudom ugyanennek, másrészt a programok elég gyorsan mennek, a menüben van valami elszabva, de lehet, hogy csak egy normális cpu governor beállítása kell neki.
-
RVR400
veterán
Hihetetlen dolog történt velem ma. Nyertem az everbuyingon egy S9920-at.
Vagyis 0.01 USD-ért az enyém lett.
(#49055) Crytek: A maga 156 dolláros árával 150 alá nem tudod belőni, a 190 dolláros telókhoz képest meg kicsi, és ritkább is, így a 200 alatti kategóriában sem jó.
-
RVR400
veterán
Ilyen OTG kábelem van
A CX-919-cel tökéletesen megy a kábel, szóval a teló nem tudja, hiába írja ki a program. -
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #48770 üzenetére
Ha ez is olyan, mint a GT99, akkor az előnézet mérete beállítást próbáljátok meg állítgatni, hátha úgy beadja az 5 megapixelt.
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #48810 üzenetére
Ha pontosak a színek a linkelt videón, akkor a sárgán biztosan látszik, hogy nem IPS panel.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
Ha tényleg elég régóta olvasod, akkor rájössz, hogy nem egyről beszélünk.
Május óta van nálam a Z3, azóta a felesleges ROM-keresgélésen kívül nem volt vele bajom. A többi telefonnal akadt, de azzal is leginkább leejtés miatt, és talán 1 telefon volt, ami alapból is úgy került hozzám, hogy hibás volt a kijelzője, na azt még rootolni sem tudtam.
-
RVR400
veterán
válasz
instantwater #48571 üzenetére
Ha nem sikerül, akkor még mindig eladható olcsó Lenovonak átcímkézve.
-
RVR400
veterán
Nem is ez a lényeg igazából. Kollégám egyszerűen megmondta: MERT ANNAK SZÉP A FEKETÉJE! Valóban, ez teljesen igaz. Nem próbálom rábeszélni kínai telefonra, pedig a GT99-ért és a W100-ért is odavolt, hogy mennyivel gyorsabb, mint az S2-je, meg tényleg egész jó minőségűek, de a FEKETÉJE az övének szebb, meg minek is cserélne, mikor működik a telója, szóval nem vesz kínait.
-
RVR400
veterán
válasz
anonym1s #48452 üzenetére
Milyen tekintetben van mélyen alatta? Mert egyedül az AMOLED az, amivel az S3 jobb, viszont az nem indokol dupla árat. Az S2-s összehasonlítás is érdekes, mert egy 25E Ft alatti kétmagostól ez is csak az AMOLED miatt lehet jobb, ha valakinek ennyit megér az árkülönbözet.
Természetesen értem én, hogy Samsung, de azért az S3 igencsak elég gyengére sikerült széria lett.
Ha jól gondolom, akkor Te mindkétszer valamit mellényúltál, és 5.8-as telókat sikerült venned, amik még csak nem is IPS panelosak, és természetesen amikor egymás mellett nézed a kettőt, akkor tényleg elég fosnak tűnik a sima cucc. -
RVR400
veterán
válasz
citkar #48396 üzenetére
Hirtelen ezt találtam:
Univerzális autós tartó -
RVR400
veterán
válasz
mailman #48336 üzenetére
Találtam egy érdekességet S4 Active témában. Szóval gyanúsan megéri az X6 azt a majd 600 dollárt...
-
RVR400
veterán
válasz
devast #48264 üzenetére
Igazából az egész az arról szól, hogy az emberek átverése egymás által működik. Kevés embert ismerek, aki azért akar klónt, mert neki tetszik a forma, de nem kell neki annyi support, meg annyi tudás, meg a többi... Sajnos a jellemzőbb az, hogy azért kell a klón, hogy villogjon, megmutassa, hogy ő valaki, csak nem gondolkozik el, hogy nincs annál nagyobb lebőgés, amikor kiderül a turpisság.
(#48265): Van belőle dual sim-es verzió, és 1.2 GHz-es MTK6589 van benne, 1 GB RAM és 4 GB ROM társaságában, 5"-os HD IPS kijelzővel. Van is nálam egy, ami kijelző és érintőcserére vár.
-
RVR400
veterán
válasz
tolvaj! #48260 üzenetére
Személyes sértésnek vetted, hogy valakinek nem tetszik az, ami Neked, és leírja a véleményét róla egyértelműen (én kérek elnézést, hogy ki mertem nyilvánítani a véleményemet egy publikus fórumon egy bizonyos termékről). Aztán jött a cinizmusod, amire az én cinikus válaszom után személyeskedéssel reagáltál. Részemről lezárva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged