- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anonym1s #39682 üzenetére
Azért nincs sok értelme e két telefon összevetésének, mert egyfelől Star előszeretettel szeret nagy számokat ráírni az akkura, másfelől az általad rendelt készülék kijelzője 30%-kal nagyobb, mint a P780-asé, ami miatt ugyanazon felhasználás mellett jelentősen többet fog fogyasztani, mint a Lenovo.
De leginkább azért nincs értelme az összevetésnek, mert két különböző telefonon megy most az eszmecsere, mivel akkora a méretkülönbség, hogy emiatt már nem összevethető ez a két készülék. A saját elmondásod szerint is te inkább nagyobb készüléket preferálod, míg sokaknak az 5" már a felső határ a telefonválasztás során, így még csak nem is lehet alternatíva a P780 mellett a Star N9599+. Ettől még nem rossz ez a telefon, sőt, minden valószínűség szerint számodra inkább megfelel, mint a Lenovo. De az gondolom számodra is egyértelmű, hogy amennyiben a korábban linkelt 40 perc videó, 60 perc online zene (youtube-szerű), majd 90 perc játék hármasának fogyasztási tesztjét végeznénk el a Star készüléken, akkor bizonyára nem 18%-ot csökkenne az akku töltöttsége, hanem kb 50%-ot. Még egyszer mondom, ez nem von le a Star értékéből, csak egyáltalán nem összevethető a kettő csupán azért, mert két - elméletileg - hasonló méretű akku van a két készülékben. (Ahogy egy 1.6-os motor egy Golfban értelemszerűen kevesebbet fogyaszt, mint egy Passatban - te jó ég, lehet, hogy látens VW-imádó vagyok)
Egy 3800-as és egy 4000-es akksi között valóban elenyésző a különbség. Egy papíron 3800-as akksi és egy 4000-es akksi között az említett két készülékben viszont jelentős a különbség.
-
válasz
Crytek #39660 üzenetére
Két egész napja már
Azért ha az időeltolódást és a szombatot is beleszámítjuk, akkor nincsenek annyira csúszásban...Könnyen meglehet, hogy még hétfőn is ezt fogod látni, de nem ezt kívánjuk. Azért egy kis türelmet jó magunkra venni. A sok várakozás után persze megértem, hogy mikor végre lett döntés, akkor szeretnéd mihamarabb a kezedben fogni, de érdemes kicsit várni. A minideal az a bolt, ahol szinte mindig egy nap alatt postáznak (nem is értem, hogy csinálják, néha már aznap küldik a tracking számot), de még az antelife a nagyon reklámozott 24 órájával sem ilyen gyors. Más cégek pedig sajna még lassabbak.
-
Ha már annyira a Lenovoknál tartunk, akkor itt egy jó ár a Lenovo 820-ra.
-
válasz
megint én #39643 üzenetére
Nem ellene, hanem őhozzá kapcsolódóan mondtam mindezt.
A válasz gombot nem feltétlenül úgy értelmezem, hogy ki "ellen" beszélek...
De igen, írhattam volna a másikra válaszolva is.Én csak azért nem rendeltem meg még a P780-at, mert nem tudtam megindokolni magamnak, miért venném azt a P770-nel szemben
-
Már rengeteg telefon volt nálam. Kevés olyan minőségű és összhatású telefon van, mint a Lenovo-k (Zopo-knál éreztem ilyet, bár már fél éve nem volt olyanom).
Most van nálam egy Star S5. Szeretem, de minőségi érzetben nem éri el az "A" sorozatú Lenovo-t sem, a "K", "P" vagy "S" sorozattól pedig roppant távol van. Mindezt úgy mondom, hogy épp a Star-t használom - bár nem sokáig...Ez persze nem írható le a processzor erejével, az akku méretével, a memóriával.
Egy Golf és egy A3 is lehet egy padlólemezen, ugyanazzal a motorral és felszereltséggel, mégsem ugyanaz a kárpit, a szervizháttér... Persze van, aki a VW-t veszi, van, aki az Audit, mindenki másikat választ. De a kettő nem összevethető. -
válasz
Shummo #39450 üzenetére
kis értéket írnak rá. A "fennakadási ráta" olyan, mint bárhol máshol.
RVR400:
Engem az sem zavar, ha 1 frame / sec a játék sebessége. Akkor is annyi időt töltök vele, mintha 50 lenne ez az érték. Persze akinek ez számít, annak muszáj jobban a zsebébe nyúlnia, csak akkor már nehezebben talál kis méretű dual sim telefont (Talán csak G4) -
Már nem tudtam szerkeszteni, így ide rakom a linket
Persze ez nem olyan combos, mint a mini
cyborg:
A jövő héten remélem már több tapasztalatom lesz...crytek:
nekem is tetszik a spanyol rendelés (azért is dobtam be a linket), a 20 dodó pedig nem olyan rémisztő költség, de sajna most még kevés készülékük van EU-ban. Remélem, idővel mind elérhető lesz... -
válasz
Cyborg #39413 üzenetére
Baját nem találtam eddig, valamint minden ment rajta.
Bár már négy napja nálam van, de foglalkozni még nem volt vele időm nagy mélységig. Hétvégén talán jobban bele tudom magam ásni.Amit hátrányaként hoznak fel azok, akik játékra használják, az az Adreno 203-ad GPU.
Ha lesz időm valamikor (és nem leszek mozgásban), akkor letöltöm a Real Racing 3-at, hogy kipróbáljam, mostanság azzal mérnek mindet játékos körökben, ha jól hallom (bár ez a terület engem teljesen hidegen hagy, így nem tudom, illetve ez nem is jelent nekem hátrányt).degec
Úgy gondolom, számodra a Dual SIM-es Galaxy S IV mini pont ideális lenne. Persze, nem dual active, ha az mindenképpen kell, akkor HTC T528w-t nézd meg.
A HTC One Dual SIM már nagyobb és azt hiszem, az nem active csak standby. -
Jó lenne, ha nem ilyen gyenge lenne a hardvere.
Akkor már maradok a dual sim telefonnál és a harmadik (net)kártya a tabletbe (az előfizetésekhez úgyis van net)gg72:
A gyártói oldalról vettem, gizchina olvasóknak egy ideig volt 20USD-s kupon, de úgy tudom, valahol most is elérhető egy 10 dodós kedvezmény. -
válasz
Groovebaby #39224 üzenetére
Ha esetleg inviteles vagy, akkor az internet mellé kaphatsz 2GB-ot 500Ft-ért. De csak ha ott vagy.
-
válasz
anonym1s #39122 üzenetére
Azt hiszem, az egyik elő ember vagyok az itt fórumozók közül, aki Neo telefont vett, így nincs semmi előítéletem a Neokkal szemben, de tudom, hogy jópáran idegenkednek ezektől a márkáktól. Akik így vannak vele, azok számára is jó választás, valamint azoknak is, akik kicsit többet is hajlandók fizetni a cég múltja, háttere miatt (ez nem csak az Alcatelre igaz, hanem pl ZTE, Huawei, Lenovo, Zopo készülékekre is).
anonym1s
A Chinapadmall.com oldalról én még csak jókat hallottam. Még nem rendeltem tőlük, de nem félnék onnan vásárolni (most épp onnan nézett ki egy lelkész társam egy tabletet, valszeg meg is fogjuk venni) -
2GB-os Jiayu G4 / iOcean X7 / Neo N003 és társai helyett
Alcatel Idol -
Sőt, a kuponnal 111USD.
Szerintem is nagyon jó, nem csak tűrhető - első gondolat helyesebb volt..
csampei
Aki facebook-ra, telefonra, sms-re, alap dolgokra akarja használni, de nem akar egy szolgáltatótól vásárolni 35-40k-ért venni feltöltőkártyásan hasonló mennyiségű rammal venni telefont két maggal, annak ez pont jó lenne.
w100 az most +8,5k HUF. Akinek nem kell a plusz teljesítmény, annak épp jó ez. -
válasz
ggeleven #38869 üzenetére
Félrevezetőnek tartom, mivel annyira szubjektív vélemények vannak, hogy azokból nehéz lenne egy összképet leszűrni.
Persze, ha pontozzuk, akkor más a helyzet. De pl nekem pandawillről volt 12 rendelésem az elmúlt 6 hónapban, akkor 12 véleményt kellene adnom róla, hogy reális képet kapjunk (bár 5 telefon volt, 7 tablet, így itt csak ötöt). Ugyanez igaz focalprice, minideal, antelife, aliexpress és még sok más oldalra is.
Akkor már inkább egy "melyik oldalról rendeljek Kínából" topic, mert annál jobban kidomborodik, ha épp megjelenik egy új és megbízható bolt, vagy ha egy régi hanyatlani kezd, mint pár számadatból (tegyük fel, minideal romlani kezd, akkor azt csak pár hónap múlva vesszük észre, mire a jó adatok leromlanak, míg egy fórumban az utolsó hsz-eket megnézve látható a változás.Ez is szubjektív vélemény...
-
válasz
andatti #38351 üzenetére
Esetleg elgondolkozhatsz ezen a telefonon. Kuponnal (CSAFF8) kapsz rá 8% kedvezményt, azaz kb 23k-ért megkapod. Nem azt mondom, hogy ez a világ legjobb telefonja, de 5" (a méretét elírták), az általad elmondottaknak megfelel.
Persze, csak 512MB RAM van benne, de a többiben sincs több. 4.1-gyel pedig nem is fog problémás lenni az alap funkciók esetén. -
válasz
CoolBoy323 #38317 üzenetére
Azért ha találnál egy normális hardverrel rendelkező 3 SIM-es telefont a böngészés közepette, boldoggá tennél egy linkkel
-
válasz
CoolBoy323 #38296 üzenetére
Ezeket ismerjük, mi használható telefont kerestünk (használható alatt azt értjük, hogy olyan módon, mint ahogy a mostani dual SIM telefont használjuk - ezek leginkább papírnehezéknek felelnek meg)
Ha ilyet láttok, nagyon várom, várjuk
-
-
Azt támasztod alá, amit mondtam, hogy adott célcsoportnak ideális hardver, max nem ismersz ilyen célcsoportot (körülöttem vannak bőven - talán mert idősebb vagyok az átlagnál)
De ezen nem fogunk összeveszni. 124USD, amiből lejön 8% a CSAFF8 kuponnal (ami mindenre érvényes még mindig az oldalukon), azaz 114UD-ért kapsz egy ilyen készüléket az előbb leírt előnyökkel. Sokan jönnek úgy, hogy max 25k-ig keresnek egy készüléket. Nekik per pill ez egy jó alternatíva.
Hidd el ,sokan kérdeznek meg engem, hogy ennyi pénzért mit kaphatnának, nekik most bővült a lehetőségek köre. A Thl w100, Lenovo A820-ast már a max 35k-s körben lehet ajánlani, ami egy más lélektani határ. Ha azt mondom egy illetőnek, hogy kaphat egy Jiayu G2-t 23k-ért vagy ezt 25-26k közelében, akkor inkább a ZTE-t választja, mert arról már hallott, ismeri, megbízik benne.
Ez egy kompromisszumokkal teli készülék, ez így van, nem is vitatom. A "való világban" (úgy értem, nem itt, a fórumon) viszont bőven helye van.
-
Amennyiben a négy magosokhoz hasonlítod, akkor igazad van. De ha mondjuk egy Jiayu G2-vel veted össze, akkor már más a kép. Érdemes a helyi értékén kezelni ezt a telefont. Nem mindenki olyan, mint mi, hogy a számadatokra gerjed.
Ez a telefon olyan ár/érték arányú, mint pl a Lenovo A820.
Lehet mondani, hogy ennek kicsi az akkuja, de mellette egy baromi takarékos A5-ös proci van. Lehet mondani, hogy semmire sem jó az Adreno 203-as, de az olyan ember, mint pl én, semmire nem használja ki az 544-es erejét (mégis ilyen telefont használok, mert a számok bűvöletében élek).Viszont olcsó, ismert név, a telefon szélessége csak 65mm (a méltán népszerű Thl w100 olyan széles, mint egy 5"-es iOcean X7, pedig annak majdnem 25%-kal nagyobb a kijelzőfelülete), a kis fogyasztás mellé a kis kijelzőfelbontás miatt nincs akkora számítási igény, mint egy HD telefon esetében (aminél ennek a pixelszámának a 225%-ával kell megbirkózni), így az akku sem olyan harmatos, mint ahogy a számadatok mutatnák, ráadásul a ZTE nem kezd el kamu adatokat ráírni, mint egyesek. A GPS is többségében stabilabb, gyorsabb egy Qualcomm prociban játszadozás, állítgatás nélkül.
Nem azt mondom, hogy ez a telefon ugyanolyan jó, mint egy w100, A820, hanem azt, hogy bőven megvan a maga helye a palettán, ha nem csak a saját fejünkkel gondolkodunk, hanem egy mezei felhasználó igényeivel is.
(Mondom mindezt úgy, hogy per pill két olyan telefon is van nálam, amiben 2GB RAM van, de a másik négyben is 1GB RAM tanyázik)MOD
Este van, gyűlnek az elgépelések. Remélem, most már nem maradt benne... -
Volt, aki kérdezte a Cubot One készüléket.
Nem kell várni, hogy megérkezzen a Pandawillhez, mert a focalprice oldalán már elérhető, ráadásul kupon kód is van (még érvényes a 8% mindenre kuponjuk): CSAFF8Egyébként ha a későbbiekben valaki Cubot telefont keres, annak mondom, hogy azok eddig mindig a focalprice oldalán jelentek meg valós készletben elsőként
-
Rossz hsz-re ment a válasz, de gondolom ezt neked is sikerült összerakni (vagy legalábbis remélem
) Azért jó béna voltam, hogy félrenyomtam, csak mikor viszalapoztam, hogy válaszoljak rá, akkor már sietve csak a hasonló helyen levő 2G-t kerestem és elnéztem
A #36437-esben volt ez a link, melyen egy csodás 2G RAM készülék pihen, egyértelműen 2Gbit-tel és nem 2GBite-tal. Persze 10.000Ft-ért más nem is érdemes várni.
(A nem hozzáértő emberek kiemelése miatt írtam, mert valószínűleg nem sok ember van itt a fórumon, aki több ilyen készüléket ismert már meg nálam és aki többet látott már belülről) De valszeg kevesen tudnak így mellényomni válasz gombot, mint éndiegho @ #36599:
ÉN is Erste-s vagyok, két kártya is van, feleségemé és enyém. Az övé középárfolyamon vált, az én csomagom a drágább, eladási árfolyamon (de más tekintetben jó a csomag...) Szóval még bankon belül is van eltérés.CineDOG1 @ #36658:
Minideal-nél nincs paypal felár, ahogy nincs az antelife-nál sem, geekbuying-nél sem, focalprice-nál sem, pandawill-nél sem, meg még jópárnál. Szerencsére sokan nem hárítják át ezt a költséget. De Tmallbox-nál van. -
válasz
domerator #36443 üzenetére
Nézd meg alaposan. Nem azt mondja, hogy 2GB RAM, hanem hogy Ram: 2G - ami valószínűleg azt jelenti, hogy 2Gbit, azaz 256MB. Ezzel gyakran trükköznek az olcsó telefonok esetében.
Amit sajnálok, az az ,hogy a nem hozzáértő emberek így vesznek kínai telefont, majd pedig egy tapasztalat alapján szidják mindet, mondván, hogy nekik már volt ilyen, ők tudják, miről beszélnek. (A készülék vásárlója is valószínűleg így érzi majd)Nekem még nem volt ZTE Kis és hasonló telefonom, én egyből komoly hardverrel kezdtem, mert inkább spóroltam rá többet, de tudtam, hogy semmit nem fogok elérni azzal, ha magamat csapom be.
-
válasz
Elektrosokk #35882 üzenetére
Itt is lehet venni ... sokkal drágábban.
Maradj ennél a boltnál
-
Ez egy "idősebb" készülék, tavaly nagy sláger volt, igaz jóval drágábban.
A fenti áron felül még 52USD a gyorsposta, de két-három napon belül a kezedben van a telefon garantáltan vám/áfa-mentesen.sasa311 #35843
A Haier w910 és a Lenovo A660 nem összevethető telefonok. Most csak w910 van itt nálam, de nagy különbség van a kettő között. Akinek nem kell a dual SIM, annak bőven megéri picit többet fizetnie és a Haier-t vinnie haza (Pedig amikor n vettem a Haier-t, akkor még 54 USD volt a két telefon közötti árkülönbség.)Cyborg #35700
Sok akku esetén csak egy jól hangzó adatot adnak meg, í]y szerezve vásárlókat, akik csak a számadatok után mennek. De ezt már sokszor beszéltük itt, csak a felhasználók egy jelentős része inkább szeretne hinni a mesében. (Olyan ez mint az autók km-számlálója - milyen jó is elhinni, hogy egy 10 éves dízel autó csak 149.000km-t futott...) -
válasz
tjb007 #35412 üzenetére
Azokból, amik most voltak, vannak nálam és 160USD alattiak, a következőket tudom ajánlani:
Thl w100
Lenovo a820
Fly-ying 600
Ha elég 1 sim, akkor Haier w910Sok más is van, de ezeket jobban ismerem (illetve a Lenovon kivül a másik három nálam is van - pár egyéb telefon társaságában - ha spéci kérdésed lenne)
-
Kezdünk nagyon szubjektív irányba elmenni a kamera terén. No meg igazán vad irányokba is, mint pl az optikai zoom-os Nokia N95 - max ha utólag vásároltál rá egy felcsatolható kiegészítőt, de olyan más telefonhoz is van
Én még anno egy Nokia N8-at és egy HTC Desire-t cseréltem le egy két kártyás készülékre, így természetesen egyetlen kínai mobil fényképezőgépével sem tudtam megelégedni. Az azóta a kezeimen átmenő telefonok esetében azt tapasztaltam, hogy voltak kiemelkedően silány és egész jó képeket készítő telefonok is.
E téren vagy egy kifejezetten a fényképezésre kihegyezett készüléket érdemes keresni, de olyan nincs a dual sim-es világban, vagy olyan igényeket támasztani, hogy a hirtelen adódó pillanatokat lehessen megörökíteni a telefonnal. Amennyiben ez utóbbi az elvárás, akkor van csak értelme tovább elemezgetni a kamera képeit.
Igen, mindegyik zajos lesz valamennyire, vagy épp elmosott, nem színhű, fakó. Ne a tökéletes kamerát keresd, mert akkor nem lesz Dual SIM telefonod, hanem ha valaki készít néhány képet, akkor nézd meg azt, ha számodra elfogadható, rendben, ha nem, keress másikat! -
válasz
pusi1981 #34509 üzenetére
Azért ez így egy speciális eset, mert csak digi ügyfeleknek 1900Ft a 2GB.
Akkor ennyiből az enyém még jobb, mert invitelnél 500Ft a 2GB inviteles ügyfélként.
Oké, hogy neked ez a legmegfelelőbb, mert ott van szerződésed, nekem meg az inviteles, mert egyébként ott van szerződésem, de amint ezekből a példákból is látszik, legjobb árat inkább kapcsolat termékként lehet kapni. -
válasz
csabili74 #34376 üzenetére
Nagyon tetszik a készülék, de ha helyesek az adatok, akkor két hatalmas hibája van:
1. Single SIM, azaz nem vagyok vele előbbre (ahogyan sokan nem az itteniek közül)
2. Baromi nagy! Olyan széles, mint egy 5"-es készülék, azaz nem lesz könnyebb használni.Az első ponttal nem lehet mit kezdeni, de a második szerintem csak elírás.
MOD
Bocs, összekevertem, a D2 mini-hez akartam írni válaszként. -
válasz
RVR400 #34225 üzenetére
Na, akkor így már sikerült érthetően leírni, amit akartál. (a két linked egymásnak teljesen ellentmondó volt, de mondandót nem fűztél először hozzájuk, ezért nem volt értelmezhető)
Mivel a focalprice oldalát már rég ismerem és sokat vásároltam már tőlük, tudom, hogy ha esetleg nem lesz igaz az ott és máshol leírt adat, akkor nincs problémám, mert simán visszaküldik a pénzemet.
Azért köszönöm a sajátos segítő szándékot. -
-
válasz
#40993792 #34196 üzenetére
Xiaomi telefonok eddig sem voltak drágák (még ha itt most kicsit fel is ment az áruk), de azok sajnos nem dual SIM-esek, pedig már vettem volna olyat.
Ha már OFF topic...
Z5+-ról van infótok? Itt nagyon olcsón kelt el egy... A 2GB RAM hihetetlen számomra, de a focalprice-on rákérdeztem, ott is megerősítették a 2GB-ot.
MOD
Én nagyon kíváncsi vagyok - asszem berendelek egyet kipróbálásra. Utána biztosan lesz rá vevő is... -
válasz
kosturica #34184 üzenetére
Engem kiakasztanak az ilyen hozzászólások és szinte kivétel nélkül minden készülék esetében feljön (ha olvasgatod a hírek utáni hozzászólásokat, biztos találkoztál már ezzel). Ez az, amikor összehasonlítják a gyár által ajánlott USA nettó árat a Magyar bruttó árral, majd azt mondják, hogy xy rápakolt egy vagyont.
megint én:
Ez egyéni preferencia kérdése. Én külső alapján a H7500-at vagy a Bedove hy5001-et venném, háttér tekintetében pedig a Lenovo-t vagy a H7500-at. A W8 már jóval a megadott keret fölött van, azt ezért nem írom most ide... -
válasz
Ed3r_X_ #34168 üzenetére
Még úton van, de már nem emlékszem, melyik az a két CN post közül.
Ha megérkezik, írok majd. Most két Chinafon van nálam, egyiket kéne magamnak kiválasztani, a másikat eladni (hogy aztán a következő érkező 3 telefonból esetleg megint másikba beleszeressek). Bár nagyon tetszik ez a W910, de biztosan nem marad nálam, mert csak single sim. Bár lehet, hogy amolyan backup telefonnak megtartom, bár ahhoz azért drága...
-
-
válasz
BullZeye #33665 üzenetére
Uhh.
Akkor nagyon vigyázz minden nexus készülékkel. Nem is értem, hogyan futhatnak el azon bármilyen programok.
Ember! a 950+ kijelzőfelbontása 1280x720. Azért olvasol 1220-at, mert az a 60 pixel a szoftvergombokhoz van, de attól még nem fog összeomlani a világ. Vagy megkéred Kosturica-t, hogy segítsen neked eldöntetni azokat a szoftveres gombokat, vagy hungobungo-t, hogy a lopott programot használhasd (micsoda egy dilemma: az illegális szoftvert a telefon hibájából nem tudod használni - lehet, be kellene emiatt perelni a Nav'n'Go-t). A legtisztább egyébként, ha vásárolsz egy szoftvert a készülékhez (pl Sygic), akkor nem lesz ilyen problémád.
Tudod, ebben az egészben az a legrosszabb, hogy abból, ahogy előadtad mindezt, látszik, hogy komolyan is gondoltad, aki pedig tudatlanabb, az nem megkérdezi, hanem mivel leírtad, ezt a "problémát" készpénznek veszi.
Nem baj, hogy nem tetszik a Zopo készülék, vagy hogy nem azt veszed, mivel szerintem a W7 nagyon jó "kis" mobil. De olyat leírni, hogy az "egyetlen jó tulajdonsága..." megdöbbentő, mivel ha egy picit is utánanéztél, milyen hátteret kapsz egy zopo készülékhez támogatottság terén, akkor nem írnál ilyeneket.
kisbuba:
hungobungo bejegyzéseit javaslom átolvasni, azzal menni fog. -
válasz
Vicu21 #33616 üzenetére
Amennyiben a vámosok úgy találják, hogy kell rá fizetni, akkor a posta küld egy levelet, amiben tájékoztat, miként juttasd el a számlát hozzájuk. Többnyire azonban a sima posta esetén kis értékűnek nyilvánítják és nem kell fizetni ÁFA-t.
Ha postán keresztül jön gyorspostával (EMS), akkor pedig amikor kihozza a postás, akkor neki kell fizetni az ÁFA és a vámügyintézés költségét. -
válasz
SUPREME7 #33480 üzenetére
A komolyabb használat is megtévesztő. Nekem egész nap megy az azonnali levelezés napi 50-60 bejövő levéllel, válaszolok is némelyikre, online vagyok, sokat olvasok vele, sokat telefonálok, üzenetek, határidőnapló, jegyzetelés. Ez állandó, folyamatos használat. Persze nem játszok rajta, mert én a komolyabb használatot szó szerint értem. Játékkal minden készülék lemerül gyorsabban, mint egyéb használattal.
Szóval igen, a játékkal lemerül, de nekem az nem komoly, maximum intenzív használat. Bocs, ez nem egy ellened szóló kritika, de azzal feltételezem mindenki tisztában van, hogy a játék (ez esetben is különösképpen a kijelző világítása) jobban szívja az akkut. -
Nekem most is két akksim van, de a másikat ki sem bontottam. Pár éve még mindig vásároltam tartalék akkukat. az MTK6589-cel még nem voltam olyan helyzetben, hogy szükség lett volna rá, nagyon takarékos.
covek #33472
Célhardverként nem rossz, de egyébként nem is jó.
Nagyon gyenge az akkuja, a felbontása, kevés a RAM, illetve nincs benne 3G sem (elírás történt az oldalukon).Pl autós GPS-nek, ami mellesleg tabletként is használható, arra jó, de azért nem sorolnám az ajánlottak közé.
-
A Jiayu esetében és a Lenovonál is jó közösség, jó szoftverek szoktak lenni. A Jiayu szögletesebb külsővel rendelkezik, ami nekem jobban tetszik. Van benne minimális fém, ami van akit nem érdekel, más megbolondul érte. Van rajta led fény (a kijelző fehér háttérrel erősebben világít, mint sok led lámpa, az egyetlen kivétel eddig a Neo N002 volt), vannak visszajelző fények eseményekkor, illetve karcsúbb a készülék, valamint arányosabb a felépítése, nagyobb az akkuja.
A Lenovo mögött szerintem több ember áll, olcsóbb, sok jó extra szoftverrel felszerelt, apró praktikus részletek teszik számomra egyedibbé a készüléket, nagyon jó a borítása, a sötétlilás hátlap egyedibb, általánosan jó minőség, jelentősen (közel 10k) olcsóbb.Mindkettő jó készülék, egyikkel sem fogsz mellé.
-
válasz
Killerlaca #33405 üzenetére
Addig, amíg "out of stock", addig akár 100 dolláros árat is odaírhatnak, az nem jelent semmit.
-
válasz
Ed3r_X_ #33307 üzenetére
Nekem eddig nem volt velük problémám (bár csak perifériás vásárlási helynek használom). Viszont ha problémád van velők, akkor azt hallottam, hogy annak a kezelésében nagyon nincsenek toppon, így ha gondod lesz a termékkel, akkor - mások elmondása alapján - ne számíts sok jóra (de ez bárkivel előfordulhat)
-
válasz
valenc #32850 üzenetére
Kérdezz rájuk e-mailben. Van, mikor egy hét, van, hogy három.
A Lenovo K900-nál két hetet mondtak, a Hyundai T7-nél 3 hetet kellett várnom, de olyan is volt, mikor csak 2 nap volt.
vegyszer #32851
Más bolt (pl minideal) kiírja ilyenkor, hogy out of stock, ők nemvalenc #32854
A késést már többnyire bevallják, legalábbis eddig nem volt olyanom, hogy egy héten át holnap érkezik lett volna a válasz. Egy biztos: messze nem dolgozzák fel olyan gyorsan a rendeléseket, mint a minideal, illetve most a CN Post is visszatért a régi kerékvágásba (a később rendelt minideal-es SG Post-os termék már megérkezett, a Pandás CN Post-os még az országban sincs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged