- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Viktor0610 #104329 üzenetére
Újabb hülye kérdésem lesz:
Tételezzük fel, hogy itthon vásároltam valakitől a készüléket. Én csak javíttatás céljából küldtem ki kínába.
Ott mi a helyzet? Ott nem elég a kiküldésről a papír? Mondjuk használtan vettem és az előző gazdiról nem tudni hogy jutott hozzá, fizetett-e áfát stb. Újra kifizettetik velem?(#104330) WOT-H-A-C
Köszönöm, valami ilyesmire gondoltam.Mert ugye szép hogy tagállamból jön, de ha komplikáció akkor többe kerül az egész... Ergo talán jobb elsőre áfáztatni.
-
fudi2002
nagyúr
Bocsánat, részben offolok kicsit.
Nem találtam arra bejegyzést, hogy ha áfát megúszva tagállamból kapjuk a cuccot, de valamiért gariztatni kell akkor hogy lesz az áfa kérdése? Feladó bizonylatot bizonyítékként használható hogy garanciális ügyintézés történt? Vagy első körben megúszom az áfa kérdést, de garnál sem kerül elő mikor újra az országba érkezik? Esetleg az első vámkezeléses papír adhat csak mentséget a későbbi gariztatáskori áfa kérdésre?
Bocsi, kesze-kusza voltam, fáradok... -
fudi2002
nagyúr
Nem tudom, hogy csak engem izgatott-e fel:
-
-
fudi2002
nagyúr
Értem, köszi Urak!
-
fudi2002
nagyúr
válasz
#45553408 #98323 üzenetére
Igazából -hülyén fog hangzani- csak egy dolog miatt vettem. Mp3 hallgatás(külön eszköz) és rezgőre állítva megyek melóba. Nem egyszer volt hívásom, amit később vettem észre, volt közte amit azonnal jobb lett volna ha látok. Napi 2-3 óra, nekem ennyi elég a boldogsághoz...
-
fudi2002
nagyúr
Értem, köszönöm Urak!
-
-
fudi2002
nagyúr
válasz
KurtCobain #98313 üzenetére
Amúgy a 4-es bt csak kitkat alatt takarékos? Vhol olvastam, hogy ott műxik a legjobban. 4.2.2-alatt tehát nem az igazi?
-
fudi2002
nagyúr
Vibez mennyit tud kijelzôidôben? Ha már ennyi tulaj van itt.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #92443 üzenetére
A G4S-em a 3000-es akkuval sem bír 9 órát kijelzőben 3g-vel. A max eddig 8 volt, de kevés játék szinte csak böngészéssel. Normál használat mellett 4-5 nap és 6-7 óra kijelző 3g, de akkor kapcsolom az adatfolyamot amikor a telefont kijelzőjét benyomom, ergo standbyban nincs net.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
huliganboy #90219 üzenetére
Ha akku akkor G4S, ha gps fontosabb akkor F1.
-
-
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Bjorngolf #86522 üzenetére
Tud nekem valaki magyarázatot adni a következő észrevételre (ami lehet placebo is)
3 töltési módot használtam telónál.
Varta 1A-es töltő, számítógép kábel, illetve egy Sony 800mah-es gyári.
Az első kettőnél azt vettem észre, hogy nem egyenletesen merül az akku, először picikét gyorsabban, de százalékonként és kb 50% körül lassul a merülés.
A csavar: Sony töltőnél ez nincs meg. Már a maximum közelében is lassabban merül ugyanolyan használat mellett.Én hülyültem meg vagy létezik és van is rá valami ésszerű magyarázat?
Szerk: Bjorngolf bocsi, nem neked szántam feltétlenül.
-
fudi2002
nagyúr
Xiaomi Piston II
Pandáról rendeltem, azt kell mondjam kellemes meglepetés volt. Asszonynak rendeltem, gyorsan mielőtt megkapja leteszteltem. A kihívója egy 16.000 ft-os Sony agybadugós füles volt, egy 30.000ft-os sony mp4 lejátszó társaságával. Azt kell mondjam, ugyan úgy szólnak, a mélyek mindkettőnél szuperek, a dinamizmus is tökjó. Annyi, hogy ez 4.400 Ftba fájt, így majdnem 4db kijön egy sony árán...
Ha a sony 5 év után esetleg megadná magát tuti egy ilyen fogja cserélni...
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Viktor0610 #81892 üzenetére
Config fd gomb a középső azon belül a 3ból. Nekem rosszabb volt mint bekapcsolva.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Viktor0610 #81277 üzenetére
Jaja, a greenify jó. Nekem annyi volt vele a problémám, hogy pár nap alatt felkúszott úgy is a memófogyi, mert hogy az csak a háttérben futó prg-kat fagyasztotta, de továbbra is a memóriában maradtak. Az előbb említett alkalmazás kilövi és ezek akkor indulnak csak újra mikor elindítom őket. (böngésző, ftp kliens, ebay alkalmazás stb.) Nyilván ez mellett amelyiknél lehetett kikapcsoltam hogy a háttérben maradjon.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Viktor0610 #81273 üzenetére
Ühüm, szerinted a sleep alatti piszkálás kevesebb, mint az egyszeri indításkori? Vagy csak simán kötekedni akartál? Nem mellesleg remélhetőleg ismerős ezen programokban az Exclude list... Ezt is, mint minden informatikai eszközt ésszel kell használni.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #81258 üzenetére
Ártott, ez mit jelent? G4S-en semmit nem vettem észre ebből hogy megakasztana bármit is, max azt hogy nem fogy el 5-600 mega memória pár nap után. Vagy arra gondolsz, hogy gyorsabbnak érzed egy app elindítását ha nem használod? Az biztos, hiszen a jövő hét is a memóriában van
Amúgy prószáljátok ki a ezt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbytes.fastrebootpro
"Beszerezhető" több helyről. Kicsi, végzi a dolgát, belőhető hogy képernyő ki és bekapcskor pucoljon. -
fudi2002
nagyúr
válasz
MrChef #81255 üzenetére
Személyes tapasztalat szerint jobb az autokill appokkal. Sokáig fast reboot pro-t használtam, most a cleanmaster ezen funkciója amit egyedül engedélyeztem. 1 tableten és 2 telefonon használom, hasznos.
A 2gigás telefonokban mikor nem használtam a szabad memó lement a szokás 1,5gb-ról 1,1gb-ra. Nem mintha nem lenne elég, de mivel fut +400mb-nyi progi azok piszkálják az oprendszert is és a procit is. Ergo fogyasztanak. -
fudi2002
nagyúr
válasz
MrChef #81234 üzenetére
Erre azért van jópár célprogram. Fast reboot pro, clean master (beleépített process gyilkoló), greenify stb..
Amúgy a 2gb az 2gb. Én úgy érzem, ahogy haladunk igenis kell. A kitkatról ne is beszéljünk, ahol az alap 1gb memófogyasztás normális, ergo marad kevesebb mint 1 hogy futass is valamit. -
fudi2002
nagyúr
A tökéletes relatív fogalom. A trabant tökéletes egy biciklihez képest, főleg két személynek. Egy Lexus tökéletes a trabanthoz képest.
Egyszóval minden tökéletesÉn egy 48.000 Huffos kínai telefontól nem várom el, hogy lexus lóerővel és paraméterekkel legyen felruházva. Ez az amit agyilag pár embernek helyre kellene tenni. Amúgy meg ha trabit vesz valaki, azt pedig érezni kellenne, hogy ott több a kompromisszum mint egy Toyotánál.
Ezért is maradtam a Toyotánál
-
fudi2002
nagyúr
Progi telepítéskor mennyire normál, hogy elsőre feltelepült, másodszorra közli hogy nem tud települni mert nincs szabad hely. 3,5gb szabad...
-
fudi2002
nagyúr
válasz
drewcsalad #79866 üzenetére
Mivel tiltod ezeket?
-
fudi2002
nagyúr
Valaki esetleg tud megoldást arra, hogy a beállítások akkumulátor fülnél több dolog jelenjen meg, még ami statisztikailag keves is fogyaszt? Adott egy lux fényerőszabályzó, ami elviekben sokat eszik, viszont ez és + az android maga miatt a képernyőt már meg sem jeleníti, ergo nem tudom (még, lehet hogy 1-2 nap után meg fogja jeleníteni) mennyi volt a kijelzőidő.
-
-
fudi2002
nagyúr
Véleményt kérnék a tapasztaltaktól:
Használok auto fényerőszabályzót (Lux), ami az akku menupontban látszólag a legtöbbet fogyasztja. (gondolom a sűrű lekérdezések miatt) Valós lehet, ergo a progival amennyit nyerek kb annyit vesztek is?
Köszi! -
fudi2002
nagyúr
Én a g4s gps-ről tudok nyilatkozni, minden csodahack-et ellőttem, most 5-6 méteres a pontosság, valóban kell 1 perc mire észheztér, nekem ez belefér. Éles teszt eddig csak baranyában volt, ott tökéletesen működött. Budapesten majd kipróbálom, nyilván ott a pontatlanság jobban kijön. Amúgy én elvem az, hogy fényképezni fényképezővel, navigálni gps-el, telefonálni telefonnal. Szal én ezt egy plusznak fogom fel, nem helyettesítőnek.
-
fudi2002
nagyúr
Nekem messze nincs nagy tapasztalatom ilyen telók terén, csak olvasásból. Annyival nem esznek kevesebbet, mint amennyivel kisebb az akku. Amúgy most vettem G4S-t 2/16-ost, no ez jó. Nekem szempont volt a nagy akku, ár, sebesség, de lehetőleg kis méret, szintén nem csípem a cserepeket.
-
fudi2002
nagyúr
Hi
Találkoztatok már olyannal hogy az mtkdroidtools folyamat megáll (program nem válaszol)?
2.5.3 6592-es g4s mentést gyártanék, win 8.1
Általában felismeri a teló paramétereit, alul ki is írja hogy rootolt, de már a backup részre nem tudok átkattintani.Tippeket előre is köszi
És mégegy kérdés: megéri a SIM foglalatot tiltani ami csak internet, vagy elég az adatforgalmat kikapcsolni? Az akkuidőre gondolok, hogy számottevő-e a különbség.
-
fudi2002
nagyúr
Tippet kérnék Urak.
Megéri dualsimnél a netes simet letiltani vagy csak az adatforgalmat letiltom? Számottevõ az akku szempontjából?Köszönöm!
-
fudi2002
nagyúr
Köszönöm.
-
fudi2002
nagyúr
Ha már dual sim, akkor egy kérdést én is feltennék.
Adott egy sima előfizetéses sim (de régi amit cserélni kell, még pannon gsm felirattal) amin telefonálok.
Van még egy sima sim ami csak net.Jiayu G4s lesz, ott a sim1 micro, a sim2 normál. Melyik slotba mit tehetek? (mert mielőtt ideér még a telenornál a kártyáim rendbe kell tetetnem)
-
fudi2002
nagyúr
Bocsánat, hogy ebben a topikban kérdezem ezt, de tapasztalat itt van több.
Eus szállítással ténylegesen ugye az euból jön. Volt bárki akinek személyes negatív vagy pozitív tapasztalata volt? Megjegyzem 4-5 telefon esetén bedob egy eu2 szállítási módot ami olcsóbb mint az 1-es, lehet megérné több ismerősömmel együtt rendelni.
Köszönöm a türelmetek!
-
fudi2002
nagyúr
Vki homályosítson fel légyszi.
Azon telóknál ahol nincs notification led (missed calls) ott szoftveres úton lehet, vhogy a gombok ledjét villogtatni? (Olyat láttam, ami időnként hanggal jelez vagy vibrál.) -
fudi2002
nagyúr
6577 dual simhez egy kérdés.
Ha két kártya van, a második 3g-n kommunikál (netes kártya) akkor az első elérhetetlen? -
fudi2002
nagyúr
Jiayu G3 tulajok plz.
Most már van tapasztalásotok, mit bír akkuidőben?
-
fudi2002
nagyúr
Jiayu G3 kérdés:
Mennyit bír a gyakorlatban az akkuja? (engem ez izgat a legjobban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged