- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
A korábbi telefonomra felraktam a CWM recoveryt., simán belépett hangerő+bekapcs gombbal induláskor. A ZP 990-em viszont csak Mobile uncle tools upgrade-del hajlandó. Gyári oldalról szedtem le a recovery image-t. Ez mitől lehet?
-
silver10
aktív tag
-
silver10
aktív tag
Sajnos lejárt a limit, így külön hsz. -t kellett kezdenem. Még egy. Ügyeletben filmezek vele olykor-olykor. Egyszerre 2-en is szoktuk nézni. Korábban potom pénzért vettem egy infrás PC Távirányítót. OTG-n csatlakoztatva(ez ugye android nem windows és mégis!!!) az MX playert teljesen vetérli(nem kell tapizni pause-oláshoz, hangerő szabályzáshoz stb.) viszi az egérkurzort, bal jobb egérgomb, ESC, nyilak, Enter stb. Szerintem qrva jó masina ez a ZP990
Hálozatledobást valóban nem. Se telefonáláskor, se netezéskor, se e-mailezéskor - eddig még... -
silver10
aktív tag
válasz
#45553408 #55837 üzenetére
A teljesség igénye nélkül:Én megelégedéssel használom az enyémet. berigazek fórumtárs viszont nagyot csalódott benne. Komoly problémákat sorolt fel itt a fórumban (amik nálam nem jelentkeztek)., meg is szabadult tőle. Nekem nagyon tetszik és minden funkcióját kihasználom szinte állandóan. OTG-vel másolás, HD filmezés, WíFí direct stb. Én a GPS-ével is elégedett vagyok. Kijelzője csúcs szép. Ezt eddig mindenki ámulva ismerte el. Az álló vagy mozgókép rögzítés minősége szerintem jól (ehhez az 1 mm-es lencséhezmérve és nem egy Hasselblad géphez :-) ) A led villanó nem gyenge, de nem is erős fényű, viszont jól lehet variálni a beállításokkal, ISO stb. Az álló mozgó képeket egy 106 cm képátlójú1080p-s LED -es TVn monitorozom le.Mivel még nincs benne Miracast opció rendeltem egy erre képes TV Box-adaptert 14000 ruppóért. Nagyon szupi így a tükör kijelző módot használva direktben visszanézni a kamera képeket. Játékokkal is teszteltem. Az új Vasemberen szért megröccent, de a Pókember, a Batmen, a Modern combat4 szépen fut rajta.
-
silver10
aktív tag
-
silver10
aktív tag
válasz
berigazek #53552 üzenetére
Utalva a legelőször feltett kérdésemre ez irányban: Próbáltál az MT 6575-tel szerelt telefonodon a mobilnagybácsival Engineer mode-ot? Ha igen megjelent-e az Engineer (MTK) mode? Az én ATAB 5-öm már
GEN2 V3 lévén 6577-es volt, a Zopo C7 meg ugye 6589. Ezeknél sima ügy a M. Uncle Tools. -
silver10
aktív tag
Hali! Nekem az MT 6577-es és az MT 6589-es procival. készült telefonomon is megjelenik a Mobil Uncle Toolsban az Engineer (MTK) mode. A kollégám MT6575-ös SoC-kal szerelt készülékén viszont nem. Csak az Engineer (Android) mode. Létezik, hogy a MUTools ezekkel még így nem kompatibilis? Vagy csak a legújabb mobil nagybácsi?
-
silver10
aktív tag
válasz
tolvaj! #51373 üzenetére
Egymillió bocsánat. Meg sem néztem mit linkeltél be, mondván az biztosan a windowsos Paragon PM és így simán félreértettem. Pedig pontosan az kell nekem.
Kösz a segítséget. Tanulság nekem. Igaz, hogy már elfáradtam a sok-sok keresgélésbe, de reflexből akkor sem szerencsés reagálni ilyesmire.
-
silver10
aktív tag
válasz
tolvaj! #51373 üzenetére
Köszi, De ez sajna nem igazán válasz a kérdésemre. Mármint az NTFS-re. Amit írtál igazán kösz, de meg már jó ideje használom, ha kell. Sőt mivel WIN-t használok, nem Linuxot, van EXT-mountoló progi is a gépemen a Popcorn NMT-s vinyók miatt. NTFS-sel nem kellene mountolgatni. Tehát jó volna valódi Zopós tapasztalat. Ha ilyen azt mondja, hogy NTFS reménytelen EXT OK., na akkor muszáj lesz a linuxos partíció.
-
silver10
aktív tag
Olyan(ok)tól várok segítséget, akik forgattak a kezükben Zopo C2, C3, vagy ZP980-at stb. Amiben kipróbálták az OTG funkciót. A gondom az, míg a kollégám 20 000 Ft.-os tabletje!!! támogatja a külső flash meghajtókon az NTFS kezelését, az én fonomat nem sikerült rábírni erre. És biztos, hogy mind a 3 pendriveom kifogástalan. Megoldás lehet-e esetleg partition managerrel EXT2, vagy EXT3-ra partícionálni a külső meghajtókat? Egy komolyabb MKV azért 4 giga fölött van. Akkor meg mi értelme A Full HD felbontás+OTG párosításnak?
-
silver10
aktív tag
Na csak sikerült Menteni az MTK Droid Toolsszal. Nem mondom...1,2 GB a telón és 3,6 GB a PC-n. Köszönet Cappa72-nek.
Alaposan áttanulmányoztam az ő leírásait is. Az ideiglenes Root jog megszerzésével volt baja az MTK D.T.-nak. Factory Mode szívás volt ugyanis nálam is KÍNAI a gyári recovery
Na ezt inkább nem piszkáltam, mert még egyik csájniz nyelvjárást sem vágom annyira...
Csináltam egy framarootot és feltettem a nekem megfelelő CWM R.-t is. Először ezzel mentettem. Utána mentettem a Droid Toolsszal. Így már hozzáfért a progi amihez akart. De itt is volt tanulság. Bekapcsoltam a Repülő módot, mondván senki és semmi ne zavarjon. És Nem tudta végig megcsinálni a backupot. Kb. félórát még vártam potyára aztán újrakezdtem az egészet. Repülő mód off. És pikk-pakk kész lett. Aztán mentettem a SnapPea nevű programmal is Appokat, kapcsolatokat. Remélem van valami gyakorlati haszna ennek a programnak is.
-
silver10
aktív tag
válasz
doongoo #50790 üzenetére
Hali! Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre. Mert fontos figyelemfelkeltésnek bizonyult.
Na azóta kikupálódtam egy kicsit belőle. Azért írom csupán le, hátha még valaki belefut ebbe. Ahhoz a funksönhöz, amit írtál "vezeték nélküli kijelző" egy Miracast vezeték nélküli kijelző adapter (vagy más néven dongle) kell nálam. Pld.: [link] Hiszen ez miracast funkció és az én tavaly vett SMART TV-m még ezt nem tartalmazza. Nincs Wi-Fi Certified tanusítványa, ez inkább az idén forgalomba kerülteknél van. De majd beszerzek egy dongle-t, mert ennél van a teljes tükörképernyőmód (6-12 E. Ft.). Addig is megoldottam a TV-s smart share-t DLNA-s szerverprogram, telefonra telepítésével. Jobbnál jobbak vannak
. Eddig nagyon bejött nekem ez a teló csak egy dolog nem sikerült, pedig van rutinom belőle. Az MTK Droid toolsos dolog. A backup miatt. De ezt a kérdést inkább elküldöm privátba, mert nem akarok offolni vele. Ha lesz egyszer időd, kedved kérlek reagálj rá. Köszönettel.
-
silver10
aktív tag
válasz
Groovebaby #50791 üzenetére
Tévesen kattintottam rád, bocs.
-
silver10
aktív tag
Hi! Nem kis váltást csináltam. (bár méretre ez nem áll
) aTAB5-ről ZP 990-re. Mondhatom eléggé belaktam, bár még rootolásnak, recoverynek, backupnak még nem volt időm utána nézni. A korábbi telón ez mind megvolt. Egy dolgot nem sikerült összehoznom a médiahasználattal kapcsolatban. Wi-Fi Directet az LG Smart TV-mmel. Pedig összekapcsolódtak. A TV érzékelte, mentette a telót Android_dbfa néven és a Zopó menüjében is látszik ez a név. A telefon meg mentette a Direct TV LG620s...nevet. Mikor azonban belépek a TV Smart Share menüjébe-hibaüzenet jön, hogy nem kapcsolódott telefon a TV hálózatához. Írja, hogy ellenőrizzem van-e a Routeren Multicast support, ami egyébként egy TP-Link 941N. Na itt megállt a tudomány. Sejtem, hogy nem sokunknak lehet ilyen ZP990-es ZIL-platója
,de hátha mégis forgatott valaki ilyet a kezében, vagy más hasonló Wi-Fi Directes telefont. Ha bárki tud segíteni, vagy olyan topikba továbbítani, ahol van ilyen Guru, azt nagyon megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest