- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
Tigyi78 #43835 üzenetére
Sejthettem volna, hogy rád számíthatok...
Nem rossz teló, de vannak hiányosságai, 6,4 colos, 320$ bár a színében a gyártó sem tud dűlőre jutni...
leírásban: Color Grey Rendelésnél Colour Black
2/32 Gb-os, Viszont ez csak 16 Gb-os flash kártyával bővíthető max. nem úgy, mint a többi, ahol 32 Gb a standard, ill. van, amelyikbe akár 64 Gb -osis tehető!
Ez a legkisebb 157 x 84 x 9mm, és aksiban is... 2700 mAhEkkora méretre ez szerintem baromi kevés FHD-hez...
-
andatti
senior tag
A Firefly V65 van még ami tepsifon méret, 6,45 colos, de ez is csak fehérben van, viszont minden magyar frekvencián elfut...
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz
172.9x 93 x 9.5mm Így kicsit talán széles(ebb) azzal a 3 mm-el... és csak 1/16-os változatban találtam most meg... A képeket nézegetve nem tűnik túl tartósnak a plastic burkolat... pedig ez is 319$... (aki tud ezeken kívül nagy méretű telóról kérem jelezze.)
-
andatti
senior tag
válasz
dilajoska1 #43827 üzenetére
Én a gyártó iNew honlapján néztem meg a telót és onnan van a fotó... Eszembe sem jutott, hogy maga a gyártó fog képet lopni egy konkurens márkától/mákáról, a saját honlapjára... Ettől még igazad lehet.
(#43828) anonym1s
Azért ez így nem igaz, mert a méretek nem egyeznek, kijelzőben is van 0,5 col különbség... -
andatti
senior tag
válasz
dilajoska1 #43820 üzenetére
igen, fehérben jobban kijön. de ott van az feketében is, csak a szög miatt alig látszik, max. nagyításnál, de a basic verzió fotóin pl. már egyértelműen:
-
andatti
senior tag
válasz
dilajoska1 #43816 üzenetére
Nem.
és a Zopo "csak" 6 colos... ezek viszont 6,5 colosak.
Keeperv85
Kettétöröd és vékony? Háát, több mint negyed kiló... és akinek tabletje van, az már hozzászokhatott a kezeléséhez. Én tablet+ebook+mobil helyett venném, mint combo készüléket... A GPS és jó kamera lenne/lehetne benne a bónusz...
De utóbbiakról lehet, lemondhatok...
-
andatti
senior tag
Szerintem az inew6000 szebben néz ki amúgy... / 172,9 * 93 * 9,5mm/
mint az ulefon
bocsi, leszakadtam a tepsifonok promotálásáról...A fórumot olvasva Indonézia 15,5$ és Argentína is ugyan ennyi, sőt, Egyesült Királyság is csak 15,5$ a szállítási díj, így szerintem Európa más országaiba is hasonló áron szállítanak, csak nem tudnak számolni az automata programjukkal...
Azaz 365,4$ és 285,4$ szállítással együtt... persze, ha lenne fekete...
-
andatti
senior tag
válasz
herc2003 #43796 üzenetére
Én nem vittem végig a vásárlást, csak megörültem, hogy van fekete... De már én is látom, hogy egyik sincs... Mondjuk a hsz-ekben is mindig azt írta a support, hogy frissítsék az oldalt és kiderül, hogy van-e belőle már. Náluk nincs ünnep a jövő héten, lehet, hogy lesz fekete színben...
Ami a szállítást illeti, nagyon brutális, hogy a sima nyomkövetéses az 10 ezer $, az express meg majdnem annyi, mint a telefon ára... Inkább meg kéne próbálni a fórumban megkérdezni, hogy mennyi lenne... Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen sokba kerülne... Bár az első tapasztalatok is elgondolkodtatnak, hogy mennyi és milyen hibája lehet, ha most az elején ennyi negatív véleménybe botlik az ember...
Már csak annak kell utána járni, hogy az ulefon 6,5 colosa valóban rosszabb ennél, vagy jobb kicsivel...
-
andatti
senior tag
Nna, elolvastam a gyártói honlapon a hozzászólásokat, erről a iNew6000-es 6,5 colos telefonról...
Itt azt írták, hogy WCDMA-nál tudja a 2100 mellett az 1900-at is... vagy vodafone-hoz kellene a 900 megléte is?
Emellett IPS FHD kijelzős, gorilla glass-os, OTG-vel... emellett azt írta, hogy aug. 15-én volt neki fekete színben is raktáron... digitális iránytű van benne, de NFC nincs.hsz-ek alapján a gps itt is betegeskedik, 10 mérföldel odább rakta az egyik véleményezőt, de lehet ez orvosolható jobb programmal nem?
+a skype nem ment fel egy nőnek, meg a kindle app se... ???és itt van is fekete színben, az advanced 350$
A basic fekete pedig 270$Szóval feketében csak innen lehet rendelni és van külön postaköltség is.
és úgy küldik, hogy a vámon lehetőleg ne akadjon el...
-
andatti
senior tag
válasz
herc2003 #43757 üzenetére
jogos...
Colour: White
Bár más helyett kutakodtam, de engem is az ilyen tepsi telefonok érdekelnek, így gondoltam segítek... de úgy látszik nem jól néztem meg és megtévesztett a fekete szín...Mind1, én addig úgyse veszek, amíg nem megy 200 dollár alá az ára. Talán karácsonyra... Vagy húsvétra...
Ami a lényeg, hogy
1/16-osban 253$, 263$, 265$, 265,26$, 280$, 286$, 287,4$, 320$,
2/32-es pedig 298$, 301,66$, 309$, 330,3$, 340$,
Szóval elég nagy a szóródás...de, majd megírják a guruk, hogy honnan érdemes rendelni...
Bár fehérben szerintem férfinak nem való...
-
andatti
senior tag
válasz
McReay #43749 üzenetére
Ebből is van gyöngébb és erősebb verzió is, amit viszont nem írtál meg, hogy te melyiket akarod, esetleg nem fehérben, hanem feketében?
Az egyetlen fekete 265$ a gyöngébbik, 1/16-os...
Fehér 1/16-os legolcsóbb 253$ mixeshop
2/32-es ugyanott 298 $
Pandawill fehér 280$ 1/16-os
ttmalls 1/16-os 265,26$
2 gb-al 301,66$
minideal 1/16-os 320$
tmallbox 263 és 309$
dx 287,40 és 330,30 $
geekbuying 286 és 340$szóval előbb dönts, hogy milyen szín, melyik típus, nézz meg 3 boltot és kérdezd meg, hogy a 3 közül melyik a jobb... Vagy megéri e x webshop, mert ott a legolcsóbb, és belinkeled...
Nem dönthetünk helyetted, de neked kell leszűkíteni a listádat, ne mi csináljuk meg helyetted... -
andatti
senior tag
+1 geekbuying, bár ezek nekünk noname kategóriások...
Hottest items Super deal:
iOcean X7 Turbo $214.99
Ugoos UT1 $109.99
Pipo Max M9 $225.99
Cube U30GT2 $247.99
And a lot more:
Hurry now before the deal ends! -
andatti
senior tag
Hétvégi akció a geekbuying-on...
Tronsmart TS7 Glacier 4.7inch HD Screen 160 $ !!! 12,6 Mp kamerával! -
andatti
senior tag
válasz
Krinyo #43623 üzenetére
Talán azért, mert nem bíznak a márkában, vagy sok nekik az 5 col... Vagy a vodafone 3 G mizéria miatt nem felel meg, az is lehet...
Amúgy, hogy fájdítsam a szivedet itt csak 153 $.Én azon csodálkozom, hogy ezeket a brutál nagy telefonokat legtöbbször fehér színben teszik ki, és úgy reklámozzák... Mondjuk pedig a mérete miatt inkább férfiaknak és sötét színben ajánlott... nem?
(#43624) raffiakötö
Van, az előbb épp tárgyalt Lenovo A660 kifutó széria, 120$ környékén de van másik Lenovo is, ami vízálló,vagy ott a Rumbo 5-ös 400 $ környékén...
-
andatti
senior tag
válasz
McReay #43575 üzenetére
Az ulefone-nál nem mindegy melyiket választod, mert én pl. megnéztem minideal-on és dx-en nem dobta ki a kereső... geekbuying-on pedig van több verzió is... 2 csak presell, 2 pedig in stock... /300 és 340$/ ráadásul nem fehér a színe, hanem fekete, vagy szürkés és van 16 Gb-al és 32 Gb-al is... (mondjuk az minkét verzióból csak az egyik, mert a másik presell...)
Antelife-n is kétféle verzióban van az ulefone, 2/32 gb 3300-as aksival 340$, és van 1/16-os 3800-as aksival 293$ ... Persze, csak akkor, ha nincs benne átverés... (Érdekes, hogy a gyöngébbhez adja az erősebb akut... , pedig mindkettő FHD...)
De pl. a tmallbox az erősebbet adja feketében 309$-ért /2 db 3300-as aksival/...Amúgy tényleg a másik, az inew a nagyobb márkanév, legalábbis nekem is, de azt pedig végképp csak fehérben találtam...
Ha tényleg ilyet veszel, majd kérjük a beszámolót... Nekem is az ilyen tepsi telefonok tetszenek... -
andatti
senior tag
-
andatti
senior tag
válasz
vegyszer #43393 üzenetére
Így van, ez már szörny... 7 colos telefon? Amúgy a 2/4-es memória pozitív, de az órajele csak 1,2, ami azért ekkora méretnél már elgondolkodtató, Arról nem is beszélve, hogy le sem írta, mekkora az akku benne... Az 1280x800-as felbontás ehhez a mérethez már kicsit necces, pláne szabadban lehet nagyon halovány a felbontás... Ráadásul 352 g... Ezt szorongatni órákig egy játéknál... Még az ebook olvasók is kisebb súlyúak, pedig azokat is többnyire fogja az ember a kezében órákig... De kérdezd meg Tigyi78-tól, neki 6 colos tepsije van. 180 g súllyal!
-
andatti
senior tag
jah, a 6 colos csak presell...
-
andatti
senior tag
Újabb, megfontolandó akció a Geekbuying-on Augusztus 13-21 között.
2 év garanciával adnak több telót is!!!
ZOPO C2 Platinum 16GB 5.0" Gorilla Glass 277,99 $
ZOPO C2 Elite 5.0 Inch FHD 269,99 $
ZOPO ZP950+ Phablet MAX 5.7 Inch HD Screen 219,99 $Tepsifonok akcióban:
ZOPO ZP990 Captain S 6.0" Gorilla FHD OGS 339,99 $
ZOPO ZP910 5.3 Inch IPS QHD Screen 189,99 $
ZOPO Phablet ZP950 5.7inch 720P IPS Screen 199,99 $De vannak 4,3 4,5 és 5 colos telefonok is...
Gondolom a 2 évet is azért adja, mert itt a fórumban is inkább gondokról olvastam, mint arról, hogy minden teljesen hibátlanul működik... amolyan presztizs helyreállítónak? Vagy mivel drágább?, mint más shop-ban az fedezi a +1 év garanciát?
-
andatti
senior tag
válasz
rasurosenpai #43242 üzenetére
Ráadásul itthon csak ilyen horror áron kapod meg, amit te is írtál, hogy 70-100 ezer forint között... De, ha a kollégára hallgatsz, akkor pl. inkább a minideal.net-en rendeled, mert a hazai vétel nem könnyíti meg a gariztatást, semmiképp se, mert ők is ugyan úgy, Kínából rendelik, és jóval drágábban adják el itthon...
(#43241) bostone
Küldtem privátot!
-
andatti
senior tag
Én is betettem már ide az utóbbi napokban több, mobilokra készült objektív fotóját, illetve webshop linkjét, de nem volt érdemi válasz, viszont az objektív-es topicban már kaptam pár választ, ami viszont kiábrándító volt. Ugyanis a plusz lencse a telefon kamerája elé rakva rontja szerintük az élességet, nem pedig javítja, így több lencse, nagyobb romlást eredményez. (pedig ugye a spéci fényképezők is így működnek...) a zoomolós objektívek pedig csak közelebb hozzák a fotózandó témát, de nem javítanak semmit a fotó élességén.
Amit pedig te linkeltél, annak pedig köze sincs a telefon kamerájához, mert wifivel csatlakozik a telefonhoz egy komplett fényképező rendszer, így a telefon csak a kijelző szerepét tölti be, ill. menteni lehet rá. Ez pedig azt vetíti előre, hogy marha drága lehet, nem olyan pár ezer forintos cucc, amiket az ebay-en lehet találni...
Pedig a 20x zoom-os cucc is marha jól néz ki... Igaz, 72,19 $
(
-
andatti
senior tag
1 hülye kérdés tőlem... A kínai telók kameráin mennyire tudnak javítani a lencsék, ill. objektívek? Mennyire lehet javítani velük a kép, ill. videó minőségét, élességét? Mert egész "arzenált" találtam... Persze kérdés, hogy a klonozott telók mennyire kompatibilisek egy-egy ilyen kütyüvel... és Van már ilyen topic?
pl:12x -
andatti
senior tag
válasz
cromex #43006 üzenetére
100 $ alattiak, (csökkenő)
100$ felett, (növekvő)
Ajánlott márkák: Lenovo, ZTE, Jiayu, Thl, esetleg Cubot, Zopo, -
andatti
senior tag
válasz
instantwater #42980 üzenetére
... és általánosságban a mobillal fényképezés témához:
No, én is hasonlóra gondoltam, mert, ha van olyan kiegészítő 10-20 dollárért, akkor semmi gond, simán megveszem a telót és hozzá a kiegészítőt, hogy normális képet tudjak csinálni, de laikusként félek attól, hogy egy ilyen kiegészítő nem biztos, hogy orvosolni tudja a problémát...
Pl, ez nekem nagyon bejön(ne, ha lesz ahhoz a telóhoz, amit kinézek:
Egyáltalán hol és hogyan lehet rákeresni az ilyen kiegészítő kütyükre a neten, mert legtöbbször csak a flip, és case jönnek be, ami ebből a szempontból teljesen érdektelen...(#42982) tarat
Ezzel azt akartad mondani, hogy a RunKeeper GPS program használata orvosolhatja az MTK procis kínai telók GPS betegségét?
+1 kérdés
Akkor, ha én 5, 5,5, illetve 6, vagy 6,5 colos telókban gondolkozom, akkor csak mtk6589T -s telókat nézegessek? -
andatti
senior tag
válasz
bajaki #42961 üzenetére
Köszi előre is! Én is próbáltam érdeklődni, eddig 2-en lehúzták, hogy rossz teló és egy pozitív beszámoló született róla, így kíváncsian várom a tiédet...
42962 RVR200: Igen, de még számold hozzá a tabletet, meg az ebook-ot a strandra, mert hotelekbe van wifi, de gépet nem adnak, és a gyerek is játszhat rajta 1x, 2x, illetve baromi unalmas úgy nyaralni, pihenni, hogy csak nézel ki a fejedből, a gyerekek meg elvannak a strandon egész nap. (egy könyvtárat meg nem vihetsz magaddal, főleg, ha megunod/kiolvasod az elcipelt könyvet egy fél nap alatt...) és igen, most NEM arra értettem, amikor városnézős, rohanva nyaraljunk nézzünk meg mindent, kalukkolós nyaralásra gondoltam... oda elég a gps is, ha előtte már letöltötted, kinyomtattad, kiírtad, hogy hova, miért érdemes elmenni megnézni...
Egy okostelefon pedig ezeket ma már tudja. legalábbis így hirdetik és elvileg nem kényelmetlen, bár nem mentes a kompromisszumoktól sem... -
andatti
senior tag
válasz
bigbuda #42950 üzenetére
"Talán mert alapjáraton nem arra vannak kitalálva." - NEM akarom a régi vitát újrakezdeni. De OKOSTELEFON-okról beszélünk. Azért okos, mert ezt+ezt+ezt+ezt+... is tudja. És azért fejlesztik őket, hogy a beletett progik, alkalmazások, szolgáltatások köre bővüljön és jobb minőségű legyen... Vicces, amikor valaki egy böröndnyi high-tech cuccot visz a nyaralásra, ha normálisan akar valamit csinálni... és NEM arról beszélek, amikor valami compact cuccnál az ember megalkuszik egy kissé, hogy legyen egy jó, nagy tudású gépe.
-
andatti
senior tag
válasz
raffiakötö #42944 üzenetére
Sony kamera és ilyen a képe... pfff
A ledes úgy ahogy van, rossz minőségű. Az irodakép pedig csak kicsinyítve megy el, eredeti méretben már nagyon látszik, hogy gyönge a felbontása, mert életlen képet csinál... persze én is látok fb posztokban hasonló minőséget, oda elég ez is. De családi eseményt rögzíteni-fotózni már kevés lenne... (legalábbis nekem).+ cappa 72-re/42947/:
Akkor viszont nem értem a buherálás jelentőségét-fontosságát... Azt hittem azért van, hogy stabilabb legyen a mindennapi használat, hogy ne fogyjon ki a memóriából működés közben. De, ha ezt nem érinti, akkor kár vesződni vele. Szerintem. (vagy még mindig nem értek valamit, mert nehéz a felfogásom... ) -
andatti
senior tag
válasz
cappa72 #42942 üzenetére
Én is köszönöm mindkét választ!
De, egy konkrét kérdés még nyitva maradt bennem...
Mivel én a tepsi telefonokért vagyok oda, én azért foglalkoztam ezzel, hogy kiküszöbölhető-e az olcsóbb tepsi telefonok hátránya egy ilyen manőverrel?Nevezetesen, hogy vannak 512/4, vagy 512/8-as 5-6, esetleg 6,5 colos telefonok, A majdnem gagyi 256/512, vagy 256/1-re már gondolni sem merek... amiket azért nem vesz meg az ember, mert kevesli a memóriáját, bár olcsók, 1,2, vagy 1,5-ös procival... mert legszívesebben egy 2/32 Gb-os telefont venne, de azt nem engedheti meg magának... /300-350$/
Szóval ezzel az általad leírt manőverrel stabilabbá, nagy memóriássá tehetők-e az alapból kis, kevés memóval szerelt tepsifonok?
-
andatti
senior tag
válasz
andatti #42931 üzenetére
Update, mert sikerült elírnom az előbb, és mivel már 2x szerkesztettem, 3x már nem lehet...
"az adat partíció 512MB, a beépített fat (belső SD) 2GB. Ezzel a patch-el megcserélhetjük, vagyis 2GB lesz az adat és 512MB a belső SD."
Szóval van
1. Adat partíció /512 Mb/,
2. beépített fat, azaz belső SD /2 Gb/, és én is vehetek bele
3. külső SD kártyát /32 Gb/.
Én így értelmezem a vastagon szedett szöveget.A módosítással lesz:
1. Adat partíció /2 Gb/,
2. beépített fat, azaz belső SD /512 Mb/,
3. 3. külső SD kártyát /32 Gb/.Kérdés, hogy programok telepítésekor, illetve a telefon, a működésekor melyiket fogja telepakolni alap esetben és mit használ, miből akar elvenni helyet és a patch után is meg lesz-e az a lehetőség, hogy ki lehet jelölni, hogy mit, hova telepítsen... (mert ugye sokan pl. játékot is szoktak telepíteni a maguk által vett külső sd kártyára...
-
andatti
senior tag
válasz
albinolynx #42919 üzenetére
Szerintem keresd meg Cappa72 kartársat, ha segítség kellene, mert valóban meg akarod csinálni... VAgy a cikk szerzőjét "hungobungo"-t.
Háát, ha ez így igaz, akkor az brutál jól feljavítja az alapból kicsi memós telefonokat... Akkor a jobb minőségű 4 magos 1 Gb-os -ból lehet csinálni simán 2 Gb-osat is, vagy "csak" 4 Gb-ossá alakítható át?
Ha a külső kártya ezen felül van, amivel (jó esetben) 32 Gb -os kártyával még bővítjük, akkor egy spéci telefont lehet összehozni... Hiszen a legtöbb teló 1/4 +max.32 Gb-os kiosztású, vagy 1/8, esetleg 2/4, vagy 2/16... Így, ha a többi része még elmegy, akkor akár...Nna, nagyon ráizgultunk itt a témára...
"az adat partíció 512MB, a beépített fat (belső SD) 2GB. Ezzel a patch-el megcserélhetjük, vagyis 2GB lesz az adat és 512MB a belső SD."Szóval van
1. beépített fat /512 Mb/,
2. belső SD /2 Gb/, és én is vehetek bele
3. külső SD kártyát /32 Gb/.Én így értelmezem a vastagon szedett szöveget.
-
andatti
senior tag
válasz
CoolBoy323 #42913 üzenetére
Én is csak puhatolóztam F.B.I.-nál... Mert amelyik linket betette ide, az csak általános link volt, így nem derült ki, hogy ő mire/melyikre gondolt...
-
andatti
senior tag
válasz
Crytek #42893 üzenetére
Hát, én sem osztom a véleményed. Ugyanis nagyon sok külföldi vásárlásra is él a wordwide garancia. Azaz mindegy a vásárlás helye, a szervíz elfogadja. (pendrive-ban pl. lelevelezte egy fórumtárs, hogy x márkát, ha külföldön vesz, itthon is tudja gariztatni). Ha pedig itthoni árnál/minőségnél jobbat tudok venni kintről, akkor azt választom, mert mindenképpen megéri, árban is és a későbbiekre gondolva is.
"De ti tudjátok a ti időtök és pénzetek!"
Szakfórumban rákérdezni, hogy melyik a legjobb minőség, kb. 1 perc, rákeresni külföldi webshop-ra, másik 1 perc. A harmadik, pedig a konkrét specifikáció keresés, google-al. Így a második ki is hagyható. Pénzben pedig nincs bukta, mert az bukik ma, aki Mo-on vásárol, mert sokkal drágábban vesz mindent, mintha netről rendelné. Itt is legalább 5-8 fórumból rendelnek a fórumtársak telefont és alig-alig fordul elő pénzügyi bukta. -
andatti
senior tag
Itt egy komoly hardveres 5 colos noname 200 dollár körüli áron, 195-210 $ között láttam...
HDC Galaxy S4 I9500
Phone Exynos Quad Core 1.7GHz
RAM 2 GB ROM 4GB
5.0 inch HD IPS touchscreen 1280*720 pixel 16 million colors
Back Camera 13 Mega Pixel Front Camera 5.0 MP
Battery 2db 2800mAhNagyjából mindenütt azonosak a specifikációk, (2 noname webshopot néztem meg), így talán igaz lehet...
-
andatti
senior tag
válasz
maj-viktor #42818 üzenetére
Ezt már más is kérdezte itt... van youtube videó is erről, hogy hogyan kell, azt hiszem volt is linkelve, csak nem emlékszem, hogy hanyadik hsz-ben... Emellett bármelyik gsm boltban, vagy szolgáltatónál ingyen megcsinálják neked, ha szépen kéred. Ha meg le akarnak nyúlni, akkor elmégy egy másik üzletbe...
-
andatti
senior tag
Lehet, hogy le vagyok maradva, de most olvastam... Samsung Galaxy Core, dual sim-es készülék, 4,3 colos... Galaxy SII klónja, 2 sim-mel... TFT-LCD kijelzővel, ami a kritikus szerint:
"A betekintési szög csaknem száznyolcvan fokos, a fényerősség még ebben az extrém meleg nyári napfényben is bőven elegendő, a színek viszont fakók, nem olyan jó sokáig bámulni a megjelenítőt." Ezért sem mindegy, hogy más típusnál milyen kijelzőt választunk...
Esetleg jó lenne, egyfajta kijelző evoluciós történetet is beletenni az első hsz-be, mert (szerintem) sokszor kérdezik, illetve feltételként szabják, hogy normális kijelző legyen...
(ha meg hséget írtam/kértem akkor bocsi...) -
andatti
senior tag
Köszi, akkor nem is érdekel, utálom az ilyen "akciónak" hirdetett idő és energia pazarló baromságokat. Miért nem lehet egy tisztességes kedvezményt adni, x db-ra és gyorsaság dönt maximum. A festmény aukciók is tisztességesebbek, mint ez az átverés, mert nem tudja senki, hogy épp mikor lesz leütés...
-
andatti
senior tag
Lecsúsztam a szerkesztésről... (csöngettek).
Azt esetleg tudod, hogy mit jelent a 15 pcs? Illetve ez a bal oldalon szerepel, de a jobb oldalon meg ugyan erre azt írja, hogy coming soon, de, ha középen rákattintok, /cath now/ akkor simán írja, hogy meg tudom venni ezen az áron. Ráadásul itt, még van egy olyan banner reklám is, hogy 50$ kedvezményt ad regisztráció után... ami nem egyezik a telefonra adott 130$-os /50%-os/ kedvezménnyel... és a kosár alatti wholesale inquiry -t se értem...
Akkor ez most hogy van? (bár nekem nem lesz egy napon belül 130 dollárom, de hátha valaki más is kedvet kap ehhez az 5 colos telefonhoz, ilyen áron... /THL W11/ -
andatti
senior tag
Ezt elírtad... a W200 akció járt le, de a W11, amit te írtál, az még tart... Még közel egy napig 130 $ az ára!!!
update1:
De nem is értem ezt, mert annyira sötét lett, hogy el se lehet olvasni... Ingyen lett volna a w200? Arra reálisan amúgy se lett volna esélyed szerintem... de 5$-al még most is olcsóbb, kuponnal... -
andatti
senior tag
Érdekes, mert sorrendbe állítva a telefonokat, van 65$-ért is, ugyan az a típus... Ami viszont már normális árnak tűnik... lehet, hogy csak szimpla elírás, vagy valami készletkisöprős best buy...
(#42694)
jah, ettől még lehet lenyúlás, vagy csapnivaló az ügyfélkelezésük... -
andatti
senior tag
válasz
vizicsirke #42625 üzenetére
Elvileg mindegy, de vannak olyan telók, ahol külön írja is, hogy 1 mikro sim és egy normál sim, illetve van ahol a kártyahely fölött van, hogy 2G, illetve 3G, ezzel jelezve, melyik kártyahelyre melyiket akarod használni... Bár a legtöbb telón semmilyen jelzés nincs, a régebbiek mind ordenary sim-esek, csak az újabbaknál variálnak, igaz, van ahol mindkét kártyahely mikro sim-es...
-
andatti
senior tag
válasz
Atomcsirke #42624 üzenetére
Ez Nokia feliratos nokia, ezért nem gondoltam, hogy másolat lenne... és tényleg aktív sim-esnek írja... kérdés, hogy a másolat, amire te utaltál az (is) aktív sim-es?
-
andatti
senior tag
válasz
vizicsirke #42622 üzenetére
Ha beszélsz a telefonon, akkor addig nem működik a net, csak aktív sim esetén, a kínai telók 99% pedig dual standby-os, azaz egyszerre csak az egyik működik, de ha netezel, attól még tudsz hívást fogadni, ha a másik simre hívás érkezik.
-
andatti
senior tag
csak érdekességképpen, egy orosz webshop. Aminek további érdekessége, hogy (ha hihetek a bal oldali menünek,) van 3 és 4 sim-es telefon is, amit árulnak...
Emellett a Nokia N9-et 5950 rubelért aktív 2 sim-esnek írja, ha valakit érdekel(ne). mivel korábban már kérdezte valaki, hogy van-e normális, aktív 2 sim-es telefon... -
andatti
senior tag
A "zöld cseppnél" ugye nem az épületben voltál? Inkább a pozíczió és a szög miatt tűnik úgy, mintha... vagy nem? Amúgy nagyon jó kis proginak tűnik. A 3 méter pedig (szerintem) kiváló, ennél jobb nem igazán hiszem, hogy van, illetve lenne... (a 2 méter is már igen igen ritkaság, főleg egy nem célharrdvertől...)
-
andatti
senior tag
válasz
RVR400 #42566 üzenetére
Ok. A te linked máshonnan van. Ez tény. Amit a fórumtárs linkelt, az a focalprice oldaláról van. Én kérek elnézést, hogy egy ide, a fórumba betett telefont az alapján ítélek meg, ami az adott linken szerepel, sőt azért is, mert nem kezdtem el kutakodni a neten, hogy mégsem hiszek a szememnek és keresek másik linket, hátha a focalprice-n teljesen rosszul írtak mindent. Sajnálom én nem vagyok ilyen gyanakvó, amit elém tesznek, az alapján szoktam ítélni és ha tetszik, akkor nézek utána esetleg máshol is. Különben nem.
Szóval az eredeti linken ez volt:
Brand & Model JXD P200
Phone Standard GSM, CDMA
Network Support GSM 850/900/1800/1900MHz, CDMA800MHz
Camera Front: 0.3mega pixels, rear: 3.2mega pixels
GPS/A-GPS Supported N/A
Built-in Memory RAM: 512MB, ROM: 4GB
Touch Screen Capacitive
Size of Display 5.0"
Type of Display FWVGA Resolution 480x854Én ezt vettem alapul. és tényleg elnézést kérek, hogy ez alapján nem kerestem ki az általam nem ismert buysku webshop oldalán, (amit te linkeltél) hogy mégsem úgy van, ahogy a focalprice oldalán írták. Sőt az is igaz, hogy egyik link sincs az ajánlott webshop listában az első hsz-ben/összefoglalóban. Még az én általam korábban ajánlgatott geekbuying sem, bár arra is hivatkoztak itt már többen is és talán vettek is onnan.
-
andatti
senior tag
Nincs benne GPS, gyönge a kijelzője, nem megy rajta a 3 G, kicsi a kamerája és egy picit az aksija is. A fél giga memória egy 5 colos telónak szerintem nagyon kevés, mert épp a nagy méretből adódó lehetőségeket nem lehet vele kihasználni. Emellett egy teljesen ismeretlen márka. Ezen az áron azért szerintem vannak jobb telók is... Pl. 5 dollárral, kb. 1000 Ft-al drágább a lenovo a660. igaz, egy collal kisebb, de vízálló, ismert márka és strapabíróbb készülék is.
5 colosba szerintem nem érdemes 150 $ alatt nézelődni, még az is az alsó kategória. Szerintem.
-
andatti
senior tag
válasz
barnam_ #42553 üzenetére
Mondjuk, ha valaki a 256 Mb mellé vesz egy 8 Gb-os kártyát és beteszi, talán itt is lehet trükközni, hogy jobbára azt használja, azaz újra felosztani a rendelkezésre álló keretet, mintha lettek volna korábban ilyen hsz-ek is itt. Igaz a "buherálást" sem szereti mindenki, pláne, ha ő maga nem tudja megcsinálni...
De legfőképp én az akciós ára miatt linkeltem a telefont, és a viszonylag kevésbé ismert, bár mégsem teljesen noname márka név miatt... -
andatti
senior tag
válasz
szpali #42538 üzenetére
Olvasni olvastam, csak épp nem tudok a kérdésedre válaszolni. ugyanis lassan már nagyítóval kell keresni azt, akinek /40 évtől lefelé/ nem volt még okostelefonja, de én ilyen ember vagyok. Androidos oprendszerekhez pedig végképp nem értek, így nem tudom, hogy melyiknek mennyi a minimum feltétele, amin még elfut. Itt a fórumon szinte mindenki okosabb nálam, volt is olyan hsz, hogy elég az 512 Mb belső memória, bár tudom én is, hogy a 2 Gb a menő... hogy a 256 mire elég, nem tudom. Azt viszont igen, hogy egy ilyen teló "csak" tartaléknak, vagy vészmegoldásnak lehet jó, ha már nagyon csóró valaki, vagy nem akar pénzt áldozni telefonra...
Igaz volt itt már link egy hazai gsm bolttól, ahol jóval 20 alatt lehet minőségi független okostelefont venni, de nem találom, pedig könyvjelzőztem... Annál pedig az én példám tényleg rosszabb telefon. Sorry. De mindig van olyan ember, aki próbaképp vesz (esetünkben telefont) 1-1 készüléket, ami "fapados". -
andatti
senior tag
Cubot GT 72, 4 inch, Háát, nem is tudom, annyira dicséritek mostanság ezt a márkát... Ez pedig csak 69 $ aug. 14-ig... persze gyenge hardver és kicsi a képernyője (nekem), de akkor is... érdekes, hogy a GPS-re azt írta, hogy "Precise GPS positioning" ami alapból probléámás szokott lenni, ugye.
-
andatti
senior tag
válasz
RVR400 #42275 üzenetére
Ezt nem értem, de mind1, amúgy nem mindegyik ajánlat jó... a 3,5-es pl. kifejezetten gyenge készülék, gondolom azért söprik ki a raktárból... de a linkelt 4 colos, tartalék telónak megteszi, vagy a víz, por és ütésálló 2,2 colos majdnem butatelefon, ami 5 km-ig walki-talki is, dual simmel...
-
andatti
senior tag
Cubot akciók a geekbuying-on, aug. 8-14-ig! KÓD: IHVWLCQT
Akik kis telefont keresnek, jó áron pl:
Cubot C7 3,5 Inch 67,99 $ !!
CUBOT GT72 4.0 Inch 68,99 $ !!!
Cubot GT72W 4.0 Inch 84,99 $
Vagy nagy telefon, pl:
Cubot A6589 5,8 Inch 189,99 $
és további 4,5-4,7 Inch-es ajánlatok a legelső linken. -
andatti
senior tag
válasz
maj-viktor #42205 üzenetére
Csak az első hsz-t kellett volna elolvasnod, mert benne van, sok mással együtt, de idemásolom neked, linkek nélkül:
"A GPS vétel javítása Bargain összefoglalásában (forrása egy orosz oldalon található leírás volt):
● Töltsd fel teljesen a telefon akkumulátorát.
● Telepítsd a telefonra a Play Áruházból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál kapcsold ki a GPS, GPS EPO, A-GPS menüpontokat, sehol sem lehet pipa.
● Kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be és indítsd el a Wi-Fi-t.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál pipáld ki a GPS-t.
● Ugyanitt pipáld ki a GPS EPO-t, erősítsd meg az EPO engedélyezést.
● Lépj be a megjelenő EPO beállításokba és indítsd el a letöltést (Wi-Fi kell hozzá), az EPO fájl infónál ellenőrizd le a letöltést. Miután letöltődtek az EPO adatok, lépj vissza a 'Helymeghatározó szolgáltatások' menübe.
● Pipáld ki az A-GPS-t (Wi-Fi kell hozzá), és a megjelenő A-GPS beállításokban ellenőrizd le, hogy a 'Használt hálózatnál' a 'Csak otthon' legyen megjelölve.
● Lépj ki a menüből, menj az alkalmazásokhoz, és indítsd el az előzőleg letöltött Mobileuncle MTK Tools programot.
● Lépj be az MTKEngineerMode (Mérnöki Mód) menübe, ott keresd meg az YGPS-t és indítsd el.
● Itt megjelennek a műholdak, egyelőre piros pontokként. Felül az Information-t kiválasztva előjön egy ablak, ahol alul először a "full"-ra majd a "cold"-ra kell nyomni. A sorrend fontos!
● Fent a Satellites-ot válaszd ki, és vidd ki az utcára a telefont (nekem elég volt az ablakhoz menni), majd várd meg, hogy a piros pontok zöldre váltsanak.
Nem biztos, hogy minden telefonon működik ez a megoldás, de egy próbát megér, kárt nem okoz.
Alternatív és egyben egyszerűbb megoldásként megpróbálhatjátok még a GPS Test vagy a GPS Status & Toolbox alkalmazásokat is, mindkét szoftver beállításaiban törölni kell az A-GPS adatokat, és internet kapcsolat esetén frissíteni azokat, netkapcsolat nélkül pedig a vevőegység szabad ég alatt "tiszta lappal" kezdi el keresni a műholdakat.
Ezek az applikációk viszont minden GPS vevővel ellátott Androidos telefonnal egyformán használhatók, nem csak az MTK chip-es készülékekhez nyújtanak megoldást." -
andatti
senior tag
"exif infóban benne van..."
Már csak azt kéne tudnom, hogy ez mit jelent... Aláírásodban nincs benne, mint másnak, az első hsz-ben levő excel táblázatban pedig nem vagy benne a G betűnél nem voltál legalábbis. Így ez nekem kínai volt.
MIndegy, jó a telód fotója, biztos más nem ez alapján választ... -
andatti
senior tag
"2 mp volt a képre jött a bizti men azonnal tegyem el, itt nem lehet, " - ez jóóóó!
Én is voltam már bizti men, sajna igaza volt... Emellett van olyan munkám, ahol meg lehet, bár először rám is rámszóltak, de bemutattam, hogy van engedélyem, így azóta nyugodtan fotózhatok a telefonommal, igaz az csak 3 mpx, nem ártana jobb, mert alig látszik rajta valami...Amúgy milyen telóval is csináltad ezeket a szép képeket?
-
andatti
senior tag
Hogy lesz a 220-ból 512? Háát, így! /THL W7S/ Ez már komolyan mondom, h vicc, csak nem tudok nevetni...
-
andatti
senior tag
A no1 s6 is 5 colos méretű... A THL W9 pedig 5,7, csakúgy mint a THL W7, A THL W6 pedig 5,3 colos...
Apropó W7, privátban kaptam egy részletes tesztet, amiből kiderült, hogy a fotó nem a legjobb és a vaku nem túl sokat ér, emellett összességében minden OK a telefonon, sokat kibír és masszív, ha nincs agyon nyomkodva több napot is kibír... és kaptam egy lebeszélő üzenetet is, miszerint nem jó telefon... Esetleg még valaki, akinek van tapasztalta a telefonnal kapcsolatban? Így 1:1 az eredmény...
Közben megnéztem az összefoglaló első hsz-t és az excellben, "Depression" fórumtársunk, 5-öst adott a telefonra, egy 1-5-ig terjedő skálán, de semmi bővebb leírást nem írt az excel táblázatba... EMIATT itt is felhívnám a kedves fórumozókat, hogy ha veszik a fáradságot a kitöltésre írjanak már legalább pár sort is mellé. ez a félmunka a laikus, tájékozódni kívánóknak nem sokat mond, olyan rossz, hogy sok az üres rublika... (nekem legalábbis). Amúgy mintha lenne másik táblázat is, vagy rosszul emlékszem és azért nem találtam meg?
-
andatti
senior tag
válasz
Tigyi78 #42109 üzenetére
Köszi Rolly és Tigyi78!
Én ma is bementem egy mobilshop-ba és kikértem a note II-t, ami 5,5-es... Még mindig csinosan áll a kezemben... szóval nem nagy, de azért félek az ilyen 6" és 6,5" körüli telóktól...
Amit linkeltél abban az a jó, hogy pici a kerete alul és felül is, így optikailag is és a valóságban is kisebb a szélessége-hossza. Persze használatnál derül ki, hogy mennyire jó, vagy hulladék...
A GOOPHONE S4 i9 sem rossz, a maga 5,7 -es méretével, igaz ebben gyengébb a vas... (nem tud magyarul és A-GPS sincs benne) és mivel ez tavaly márciusi!!! modell, nem is biztos, hogy még fog lejjebb menni az ára a lélektani 199.99-ről...De ha már csúcshardverű mobilokról dumálunk itt van még egy, az 5 colosok között, igaz noname, HDC S4 ELITE,
1080P FHD screen, 1920*1080 pixel display - 2GB RAM + 32GB ROM - 1.5GHz quad-core MTK MT6589T processor - 18MP back camera + 5MP front camera - Android 4.2 OS Kár, hogy 299,99-be kerül és tényleg noname, mert drága noname-t senki se szeret venni, a kamera meg lehet kamu is, baromi rossz fotókkal... -
andatti
senior tag
Erről vélemény? Bár a specifikáció nagyon szűkszavú és sok shop-ban nem is árulják...
5,8 colos samsung... Kár, hogy közel 400 $ az ára Van ennek már klónja valamilyen? -
andatti
senior tag
-
andatti
senior tag
Jelentem én úgy csináltam... igaz nekem meg linkem nincs és noname a webshop oldal... de korábbi hsz-ben az is ott van...
Jah és nézegettem, hogy ahol árulják, ott is nagyjából ennyi az ára...
THL W7+S
geekbuying 219,99
dx 187,99
tmallbox 188
minideal 188 az S 219.99
http://www.antelife.com/catalogsearch/result/?q=w7 190,25 az S 214,99Szóval év végére akár ez is beeshet 150 alá...
A hardveresen jobb W9-nek 260-299.99 a szóródása ugyanezen webshopokban... Szóval az is eshet(ne) még...
Jah és van 5,3 colos, 2 magos THL W6-is, 209-ért... Amivel szinte nem is találkozom a shopokban...
Ez a Lenovo k900 5,5-es, is egy brutál jó hardveres gép, kár, hogy 500-ba kerül...
-
andatti
senior tag
nem tudom... nekem a w7-nél simán engedte volna a paypal-os fizetést, de mivel nincs zsém, nem vittem be a tranzakciót és nem is vagyok az oldalon regelve...
Mondjuk az külön tetszik, hogy ki van írva, hogy a telóval kapcsolatban Stella-t, meg Sophia-t lehet kérdezni a chat-en, így talán kevésbé fordulhat elő, hogy akivel dumál az ember, annak fogalma sincs az egészről, mint néha itthon...
A satisfaction guarantee és a 30 day new replacement mit jelent a gyakorlatban? (mert az 1 év garanciát azt értem...)Azt mondjuk csak most néztem, hogy ez csak 1 Ghz-es és csak dual proci, úgyhogy ez a gyöngébbik tényleg ilyen fapados teló... Igaz a másik se sokkal drágább, de azért mégis...
ui: Az nekem külön vicces, hogy nézegettem kisebb telókat is, és pl. a Motorola Defy, amit többen dicsértetek, itthon olcsóbb, mint ha pl. a dx-en rendelné az ember... (antelife, vagy minidel-en nem is találtam)
-
andatti
senior tag
Micsoda???
THL W7+(W7S)
$194.99
THLW7S4G kuponnal?a sima THLW7 pedig
$268.99helyett CSAK $189.99 KUPON NÉLKÜL!!!5.7 colos telefonról beszélünk, viszonylag jó hardverrel egy kevésbé noname telefonról!!!!
ej, be kár, hogy most nincs zsém... nem lehet az olyan rossz, bár a nyelv és a gps kérdéses, illetve a kijelző "szépsége" és mennyire féltégla hatású?
De ezeknél sokkal fontosabb, hogy a webshop mennyire megbízható!!! -
andatti
senior tag
válasz
megint én #41771 üzenetére
Telenornál van olyan, hogy 5 Ft/Mb, bár épp az ő netjük az egyik leggyengébb, de kis (kevés) net felhasználáskor talán még jó lehet. főleg, ha Telenor által normálisan lefedett helyen vagy. /100 Mb 500 Ft/
Vagy maradnak az előfizus konstrukciók amikor a havidíjban van benne foglalt forgalom... -
andatti
senior tag
Már alig várom a részletes paramétereket... Hamarosan jön a HTC ONE MAX... 5,9 colos, full hd, ujjlenyomat szkenner, 4 magos 2,3 Ghz-es, 2 Gb RAM, dual sim, (legalábbis Kínában) 3300 mAh. Én laikusként 5-800$ közé teszem az árát... szerintetek? és 1-2 hónap és jönnek a koppintások, bár nincs fizikai gomb, nekem tetszik, hogy ilyen keskeny a kerete, legalábbis nagy kijelzőnél hasznos...
-
andatti
senior tag
Amoi A860W (5 colos) van valakinek? (250$) /topicja csak az n828-nak van.../ vélemény és tapaszatalat érdekelne...
-
andatti
senior tag
válasz
anonym1s #41650 üzenetére
"de mas meg ne merje rendelni! Nem ajanlom senkinek!"
Ez jóóóó!
Akkor teszt se lesz? XD XD XD
Pedig én (még mindig) hasonlóban gondolkozom, 5,5-6,3 között, csak, hát az ár és a gps... De majd megy ezeknek is lefelé az ára, 1-1,5 éves modellek már nem olyan drágák... Az eredeti note 2 -is 118 itthon, így egy klónért adni 70-80-at... nekem az is drága. -
andatti
senior tag
Nem értem a problémát... bár nem akarok belekontárkodni...
2 db telefon esetén mi történik, beszélsz az egyiken, mire csörög a másik... mit teszel? egyszerre nem tudsz beszélni a kettőn, akivel beszélsz kénytelen vagy tőle elköszönni, vagy megkéred, hogy tartsa a vonalat, amíg a másikon lerendezed a hívást.
Ezt a dual standby sim is tudja... beszélsz az egyiken, mire értesít, hogy a másikon kapásod van, eldöntheted, hogy felveszed, vagy sem. (ugye privát a bejövő hívás, vagy céges).
Rosszabb esetben a futó hívásod a másik bejövő miatt megszakad és majd újrahívod. Alapesetben is megszakadna a privátod, (el kell köszönnöd, le kell raknod) ha a főnököd hív, mert ugye azt fel kell venned.
Annak az esélye, hogy egyszerre keresnek a két számodon pedig statisztikailag eléggé valószínűtlen, bár nem lehetetlen, kivéve, ha állandóan a telefonon lógsz.szerintem.
Persze engem nem zavarna a dolog okostelefonon, hisz voip-on 3 Ft-ért hívok bárkit, így nem tétel, 5-10 percet pedig biztos tud(na) várni a privát beszélgetés. A cégest meg a cég fizeti... Igaz ez én vagyok. -
andatti
senior tag
ZOPO ZP990
PRESELL!!! 350$
6.0 inch Screen, 1920 x 1080 pixels
Gorilla FHD OGS Screen, 95 mm széles... (elvileg)
MTK6589T Quad core CPU, 1.5GHz
2GB RAM +32GB ROM
Android 4.2.1 OS
kíváncsi leszek, mikor lesz itthon valakinek...(gps-en kívül mi más típushibájuk szokott lenni a ZOPO-knak?)
-
andatti
senior tag
Tudom, hogy nem dual sim-es, így kicsit off, de most volt a kezemben az asus padfone egy 5 percre... Az valami csúcs teló, elegáns, karcsú, keskeny, jól kézbe illik, és egész lapos... Háát, valami ilyesmi kéne csájnából 5,3-5,7-es méretben...
-
andatti
senior tag
Geekbuying-on valami happy weekend akció van. Pl. kár, hogy nincs benne több telefon, csak egy tablet még...
-
andatti
senior tag
válasz
kosturica #41227 üzenetére
Viszonylag jól összerakott telónak tűnik, kár, h tényleg noname... De mondjuk 6 colosban már jobban elmenne...
Vagy amit én néztem, a THL W9 fél-1 év múlva 170-180 $-ért... (az ugye 5,7 colos)
Az a baj, hogy ezt a 250$ feletti árat sose adnék ki egy telóért... (nekem még 200 is sokkk) -
andatti
senior tag
kísérletezőknek egy nem is tepsifon, hanem egyenesen brutálfon... 6,45 colos... A 250 g-os súly egy kézre, hosszú távra jó sok, emellett 3150-es aksi azért karcsú, meg az 1 Gb ram is... (már csak a 441 ppi miatt is...) De a vodafone hálózatán is jó... 3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz
-
andatti
senior tag
válasz
gipsztigris #40804 üzenetére
Én az origo-ban megjelent erősen pr szagú cikket olvastam és az alapján írtam ide. Az pedig tény, hogy a debreceni manusnak tényleg nagy a forgalma ma már és ti is szoktátok emlegetni, hogy mennyire lehet jó egy myaudio-s tablet, telefon, stb. Amit ez a debreceni férfi "álmodott meg" és bejött neki.
Én is voltam már 3x üzletember, utoljára bt-m volt, nekem sem jöttek be a számításaim sokszor, ettől még nem vagyok dühös azokra, akik szinte hasonló dologgal megcsinálták a szerencséjüket... Velem volt a gond.
Mind1, hagyjuk is, senki sincs a másik bőrében, szerencsére... -
andatti
senior tag
-
andatti
senior tag
Tepsifon kedvelőknek... 6,5 colos... 91 mm széles, ha hihetnénk a leírásnak... Mivel WCDMA 850/2100MHz elvileg vodafone-al is kompatibilisnek kéne lennie... (már ha ez tól-ig-et jelent...) De a 300$-os ár könnyen elveszi az ember kedvét...
THL W9 van valakinek? (ez ugye 5,7 inch)
+1 kérdés:
Az hogy lehet, hogy a lenovo.com oldalon egy szó sem esik a cég telefonjairól? Csak a többi tech cuccot találtam meg a product címszó alatt...Illetve esik szó, de se united kingdom, se usa, csak china beállítása esetén... (ahogy néztem, náluk a K900 a legnagyobb, 5,5 colos telefon...) -
andatti
senior tag
válasz
Krinyo #40367 üzenetére
Nem pont erre válasz, de látom felpörgött az altéma. Én vidéken lakom és sokszor megyek faluba is, igaz majd mindenhol van olyan rész, ahol van free wifi, de azért nem egyszerű... Emellett pl. vidéken egy csomó rádióadó nem jön be, amit én szívesen hallgatnék, emiatt pc-n vagyok kénytelen, de ha kerékpáron közlekedek nekem hiányzik, amit orvosolhat a mobilnet, sok adó amúgy is csak neten sugároz, pl. poptarisznya, vagy keresztény adók... (de nem csak zenei adókra gondolok, pl. az inforádió csak Pesten van és elismerten kínosan ügyel arra, hogy se jobbra, se balra ne dőljön) persze ez mondjuk eszi a sávszélt is és a keretet is, de többnyire lassított nettel is lehet rádiót hallgatni... de ahol van wifi, ott okostelóval lehet hallgatni, nem csak pc-n fülesről... ha valaki utazik, vagy várakozik biztos elfoglalja magát valamivel, ha van okostelefonja biztos annak valamelyik funkcióját használja, főleg, ha naponta több óra "tétlenségre van ítélve" Pl. filmet nézni is ezért lehet jó mobilon, egy-egy sorozat rész 30-40 perc, ami bőven jó, ha nem vezet épp az illető...
-
andatti
senior tag
válasz
iMaverick #40333 üzenetére
Azért nem egészen értelek...
"Mit is írhatnék zárszóként? Lehet furán hangzik, de az említett hibák és "érdekességek" ellenére elégedett vagyok a készülékkel. A mindennapi használat közben nem tapasztaltam kirívó gondokat, és hát mutasson már nekem valaki olyan készüléket, ami gyárilag tökéletes!"
Akkor itt nem írtál igazat, vagy később változott a véleményed és nem frissítetted az írásod?
Én ezt a konkrét beszámolót vettem alapul, ami a konkrét készülékről szólt és nem a gyártó egy másik telefonjáról...
Ami mind a 2 beszámolóban-tesztben szerepel, az az, hogy éjszaka, illetve normális fény nélkül nem jók a készített fotók. A GPS-el kapcsolatban Tigyi78 azt írta, hogy nem volt gondja, igaz, ő csak 1x használta... Mivel már kb. 1 hónapja olvasgatok itt a fórumon úgy látom, hogy ez a GPS amúgy is egy érzékeny dolog, mert típuson belül is van, akinek jó és van akinek nem, nem is beszélve arról, hogy hány gyártó, hány készülékében lutri a működése... Mondjuk, ha egyszer lesz okostelefonom, biztos, hogy szeretném majd használni a GPS-t is...
Ami számomra lényegesebb, hogy a 16 Gb helyett érdemes-e 8 Gb-al rendelni, mert akkor már 200 dollár alá esik az ára... 10-15 ezer Ft-al lenne úgy olcsóbb... (de mire meg tudom venni lehet lemegy 150 $ alá...) -
andatti
senior tag
Ez volt már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged