- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andatti #42948 üzenetére
A RAM és a ROM teljesen mást képvisel.
Számítógépre leképezve:A RAM az az a memória, amit az operációs rendszer használ futás közben. (Random Access Memory)
A ROM pedig az a tárhely, mint a HDD, amin az operációs rendszer fut. Nos, mi ezt a "HDD"-t használjuk és "particionáljuk át).
Gondolj bele, hogy van egy számítógéped, és annak van egy olyan partíciókiosztású HDD-je, ahol a programok telepítésére van 512MB-od, pedig tudod, hogy ott van még 2GB-nyi hely, amit te tudnál használni ugyanerre, de csak másra tudod, mert valaki így döntött helyetted. Vajon egybe vonnád-e a kettőt, ha már lehetséges?(Egyébként nekem elsőre a ROM nagyon furcsa volt, hiszen Read Only Memory-t jelent. Ehhez képest...)
-
raffiakötö
csendes tag
válasz
andatti #42948 üzenetére
Lehet túloztam a nagyon jó jelzővel, de amúgy szerintem jók a képei. Legalábbis az előző telefonhoz képest jobbakat csinál (HTC Desire-m volt, csak feladta a harcot...) Azt írtam, hogy a led gyenge. Sötétbe biztos nem csinálok vele sok fotót. A kamera lehet sony lehet nem, csak ezzel reklámozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest