- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
andatti #40369 üzenetére
"Mit is írhatnék zárszóként? Lehet furán hangzik, de az említett hibák és "érdekességek" ellenére elégedett vagyok a készülékkel. A mindennapi használat közben nem tapasztaltam kirívó gondokat, és hát mutasson már nekem valaki olyan készüléket, ami gyárilag tökéletes!"
No igen! Ezzel 2 gond van:
1, az eredeti cikket csak moderátor tudja módosítani, így meg kissé macerás karbantartani a cikket.
2, mint fentebb a mobilnet kapcsán felmerült, mit nevezünk "mindennapi használatnak"? Speciel elég ritkán kapcsolom be a GPS-t, a kamerával meg úgy ahogy el voltam.A mostani Amoi-on a GPS mindenféle trükk nélkül talál jelet offline navigációval is, miközben a fotók (a Haipai-hoz hasonlítva) tűélesek lettek... (Persze a GPS-t most sem használom napi szinten, de megnyugtatóbb a tudat, hogy beröffentem és mindenféle varázslás nélkül működik.
Ami ugyancsak nem tetszett a Haipai-nál, hogy momentán lesz@rt@k a felhasználókat: support az gyakorlatilag zéró jelleggel volt. Amiket találtam a neten, azok mind ilyen modderek és szakácsok által mókólt verziók voltak, ott meg a működésre a gari...
A cikk végi pro-kontra is változott már azóta (akarom mondani a "világ" ment el mellette):
Pro
- ár (ez már ugye nem aktuális)
- korrekt vas (kijelző, proci) (ez sem aktuális)
- dualsim (főleg ha valaki erre hajt) (itt a dualsim-es topicban ez marginális kérdés)
- 4.1-es JB (ugye a 4.2 a legfrissebb, de ez egyelőre inkább a Nexusok privilégiuma) (ez lassan inkább 4.3 kellene hogy legyen)Kontra
- frissítések hiánya (egyelőre) (ez azóta is probléma)
- videók kezelése (ez gondolom a SOC, MT6577 hibája, illetve hardveres limitje lehetett)
- magyar nyelvet nem ismeri (erre utólag találtam megoldást, sőt hungobongo kolléga cikkje alapján valószínűleg le tudtam volna magyarítani)
- GPS-es macera (no comment)Oké, nem állítom, hogy ez amit nézegetsz, biztosan ilyen nyűgös lesz, de a magam részéről a Haipai-t mint típust elfelejtettem...
-
Krinyo
senior tag
válasz
andatti #40369 üzenetére
Memorianal szerintem azt kell eldonteni, hogy akarod-e boviteni, vagy nem. Ha bovited kartyaval, pont eleg a 4GB flash, ha viszont nem, akkor minel nagyobb belso tarhelyu telefont kell venni, amit bir a penztarca.
Szerintem sokszor olcsobb (vagy van is otthon) a kulon memoriakartya, mint amit annyi plusz beepitett memoriaert elkernek, hasznalatra pedig tok ugyanaz a ketto.
Új hozzászólás Aktív témák
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest