- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Bekékült a Pixel 10a
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
bepe79
addikt
Kinek melyik Clock widget van fent, melyikre esküsztök? Nekem a Sense Anal. Clock Wdg. Dark lassan frissíti néha az órát, van, amikor felébresztés után akár 10 percet is késik egy darabig.
Van, amelyik gyorsabban update-el? És egy jó performance mutató is kéne (memory, SD, battery, ilyen kis piktogramokkal, de az sem lenne baj, ha bele lenne olvasztva a clock widget-be a performance monitor, mint a sense dark-nál). Más: iGO MyWay EU 2012 térképpel fent van, most megyünk majd Páromékkal Montenegróba, és tesztelem. Van valakinek tapasztalata vele? A határnál is jól mutat mindent? Mert azt hallottam, hogy ott nem olyan pontos és részletes. -
bepe79
addikt
Feltelepítettem a GTA III-nak az 1.3-as legújabb verzióját most a Defy+omra, újraindítottam a telót, lentebb húztam a grafikai beállításokat, és ez már megy szépen, nem láttam ilyen hatalmas beakadásokat, egész játszható. Ez pozitív, de még tesztelés alatt áll.
-
bepe79
addikt
A GTA3 v1.2 "kissé" akadt a Defy+omon (TI OMAP3620 1 GHz + PowerVR SGX530) még az XDA-ról leszedett grafikus hack programmal is, ami tudja butítani, most rakom fel a v1.3-as verziót, hátha orvosolták benne azokat a brutális laggokat gyengébb vasakon. Ilyen hardvernek azért butítva vinnie kéne, no de mindjárt tesztelem az új verziót.
-
bepe79
addikt
Gyerekek! Feltelepítettem ma a Crusade of Destiny nevű (talán) legelső igazi 3D-s RPG game-et a Defy-omra, egyszerűen tátva maradt a szám!
Nem 1000 éves, felülnézetes, ZX Spectrum időket idéző cucc, gyakorlatilag olyan, mint az Oblivion vagy Fallout 3 PC platformon, csak nyilván nem olyan összetett, és nem tudtak annyi mindent belepréselni a programozók. Eszméletlen jó inventory, eszméletlen jó spell-tree, és igazi 3D-s felület, karakter, stb. Itt egy yt videó róla:( http://www.youtube.com/watch?v=h4aZllbFIfM )
Aki teheti, próbálja ki, eszméletlenül ott van a szeren!
Üdv: Bepe
Aktív témák
- Spórolós topik
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van, amelyik gyorsabban update-el? És egy jó performance mutató is kéne (memory, SD, battery, ilyen kis piktogramokkal, de az sem lenne baj, ha bele lenne olvasztva a clock widget-be a performance monitor, mint a sense dark-nál). Más: iGO MyWay EU 2012 térképpel fent van, most megyünk majd Páromékkal Montenegróba, és tesztelem. Van valakinek tapasztalata vele? A határnál is jól mutat mindent? Mert azt hallottam, hogy ott nem olyan pontos és részletes.
Nem 1000 éves, felülnézetes, ZX Spectrum időket idéző cucc, gyakorlatilag olyan, mint az Oblivion vagy Fallout 3 PC platformon, csak nyilván nem olyan összetett, és nem tudtak annyi mindent belepréselni a programozók. Eszméletlen jó inventory, eszméletlen jó spell-tree, és igazi 3D-s felület, karakter, stb. Itt egy yt videó róla: