- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #35916 üzenetére
Most látom csak hogy a NO ROOT ból nincs trial...
-
callmeakos
veterán
válasz
dokee78 #35914 üzenetére
Teljesen gyári 2.2 van rajta.
Köszönöm a tippet. Elfelejtettem hozzátenni hogy lehetőleg ingyenes legyen vagy viszonylag olcsó. Kipróbálom a NO ROOT Screenshoot It trial verzióját. Úgy is csak pár darab kellene. Ha esetleg tudtok még, szívesen várom a tippeket. De ezeket is nagyon köszönöm. Remélem beválik -
callmeakos
veterán
Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék.
Készülőben van egy droidos telefonról egy teszt amelyet én írok és ehhez elengedhetetlen lenne hogy legyen screenshot. A telefonon 2.2.2 fut és úgy tudom a screenshot módszer még nincs gyárilag bekalibrálva ebben a szoftververzióba. Így szeretném kérdezni hogy a Play-en van e erre használható alkalmazás.Korábbiakban megpróbáltam már utána járni a dolognak és majdnem mindenhol az SDK-s módszert ajánlották, amelyet próbáltam én is de valamiért az nem működik.
Köszönöm
-
callmeakos
veterán
Szevasztok!
Lenne egy elég láma kérdésem, de nézzétek el, mivel péntek óta nyúzom első droidos készülékemet.Szóval: Lehet beszerezni marketen vagy valahonnan navigációs programot? Mert bár van alapból Maps és a Google Térképek (béta verziója) de az egyik ugye net kell hozzá, a térképek meg nem túl pontos.....
Köszi a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged