Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
CivicEsi
senior tag
Kedves androidos társak.
Bár még a Desirenél tartok, de amint visszatérek magyar honba, illetve amint letelik a szerződésem a Vodánál szeretnék bejátszani magamnak egy Sensationt, de addig is lenne egy kérdésem.
A desirén, hogyan tudok úgy háttérképe berakni, hogy az látszódjon egy az egybe a kijelzőn, és ne az legyen, hogy a lapozok a 7 főképernyő között, akkor az folyamatosan "csúszik" vele?
Itt a pontos hozzàszòlàsom: ITT -
CivicEsi
senior tag
Hello.
Csak nekem nem megy a market, vagy mindenkinek ezt teszi?
Ha belépek a marketbe-->apps-->all applications-->just in-be, akkor jön egy hiba üzenet:
"Sorry!
The application Market (process com.android.vending)
has stopped unexpectedly.
Please try again."
Alatta egy, gombon az áll, hpgy force close
Ha bemegyek a marketbe-->games-->all games-->just in, akkor nem történik semmi, normálisan tudom, használni a marketet. -
CivicEsi
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy kellene egy program, ami kezeli, tehát megnyitja, lehet vele módosítani excel, és word doksikat, a quickoffice-t próbáltam már, az nem játszik.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest