- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Egy olyan progit keresek, amivel tudom rögzíteni a livecam streamemet, ami http-n jön és java alapú. Tudtok ilyen progit?
Annyiban vág ide a téma, hogy amivel a streamet csinálom, az android telóról van, de a progit windows-ra keresem. Remélem elég érthető voltam.
Régen hasonló megoldás volt Symbianra, mégpedig mobiola webcam néven futott. Ezt akartam megoldani androidon is, de csak ez az összvér megoldást találtam meg, félig.Előre is köszönöm.
Üdv: Katsu
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek a telefonomra, mint az "open gesture". Nekem nincs szükségem magára a home screen funkcióra, a meglévőbe szeretném használni ezt a jópofa ötletes dolgot.
Ha tudtok valamit, ami hasonlít az elképzelésemre, kérlek, osszátok meg velem.Köszönöm.
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Keresek egy olyan android programot, ami, ha változás történik az előre beállított képen, akkor elkezd képeket csinálni vagy esetleg kamerázni. Találkoztatok már ilyennel?
Előre is köszi a segítséget.
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Olyan android user privát levelét várom, aki sygic mobile maps 10 nvaigációs szoftvert használ, és abból is "biztonsági másolatot"
Remélem ez még nem sérti a fórum szabályzatát. Ha mégis, akkor jelezze egy moderátór avagy törölje ki a nem oda illő részt. Köszönöm.Üdv: Katsu
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Nekem is lenne kérdésem.
Használtok Sygic navigációt? Ha igen, akkor hogyan tudom elérni azt, hogy a Spica telcsim névjegyzékéből kiszedje a címeket és odanavigáljon? Mert mindig azt írja ki, hogy nem találja vagy üres a mező. Pedig ki van töltve a cím.
Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv: Katsu
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged