- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
atix77
csendes tag
sziasztok. facbook alkalmazásból, hogy tudom visszarakni az 1.5.4-et ???
jelenleg 1.6.0 van fent de egy nagy sza........
tehát van ötlet, hogy tudom felrakni?más korábban kérdeztem, de nem jött válasz hátha most citromail fiokom, hogy tudom beállítani levelezőmbe? egyszerüen nem engedi
köszi
-
atix77
csendes tag
sziasztok.
valami baja van a facebook alkalmazásomnak, ha jön új üzenet vagy valamilyen esemény. Akkor nem értesít (tehát nincs benn az új eseményekbe, mintha pl e-mailem jöttt volna)
csak akkor írja ki ha belépek az alkamazásba.....
valakinek volt már ilyen?valami tanács?más: citromailes fiókot, hogy lehet beállítnai seh nem sikerül. vagy esetleg valami jó alkalmazás. a lényeg az lenne hogy több fiókot kellene néznem. g-mai és hotmailel nincs gond csak a citromail. K9 ről olvastam, de ha valahogy belehet állítani citromailt az jó lene.
köszi
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest