- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
lámerlúzer #1281 üzenetére
Sziasztok
Igen erről az oldalról nekem is mind zip kiterjesztéssel jön le minden. De egyszerűen a kiterjesztést átnevezve apk-ra, simán települ minden program, bármélyik file kezelőt használva, legyen az az ASTRO a LINDA vagy az ES File Manager -
Balinov
titán
válasz
lámerlúzer #1280 üzenetére
szia,tovabbra is ugy gondolom, hogy valamiert a letoltott apk kiterjesztes valahogy hozza lett rendelve windowson a winzip-hez vagy winrar programhoz. Siman kosd ossze a pc-t a telefonnal, mountold fel, masold ra amit letoltottel es pl. apk installerrel (Astro file manager resze) telepitsd memkartyarol. Jopar oldalt, forumot felturtam alkalmazasokert, jatekert, de *.rar formatumban idaig nem talaltam semmit, csak apk-ban
igazam is van,
amit emlitesz oldalrol, csak total veletlenszeruen kivalasztva ezt
a letoltesnel teljesen vilagos es 110%, hogy az apk formatumot hasznalja.
szedd le ezt, , telepitsd ,majd masold fel a telepiteni kivant apk-kat, majd ezzel a managerrel inditsd el a telepitot.
-
Senhi
aktív tag
válasz
lámerlúzer #1272 üzenetére
Egyszer találkoztam egy olyan programmal amit .rar-ról át kellett nevezni .apk-ra (de csak egy ilyen volt...). Ha megnézed akkor az apk fájl is csak egy csomag amit winrar-ral ki lehet nyitni. Szvsz ha a belső felépítése olyan, mint egy sima apk-nak akkor egy próbát megér.
Csak aztán nehogy kiderüljön, hogy a rar-ban csak forrásfájlok vannak amiket előbb még fordítani kell
.
áhh megelőztek
-
HardRic
addikt
válasz
lámerlúzer #1272 üzenetére
Lehet, hogy az a baj, hogy nem egy becsomagolt apk-d van, hanem az .apk valahogy átneveződött .rar-rá. Próbáld ki hogy átírod. Ha nem jó, nincs több ötletem, akkor a forrással van baj.
Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest