- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Mintha csak a saját véleményemet olvastam volna. Ezert használok én (nagyrészt) lopott programokat, mert tudom, hogy 90%-a, ha nem is totális szemét, de jó bugos szar, és még pénzt is kérnek érte. Van néhány program amikkel közel teljesen elégedett vagyok azokat meg is vettem, de a nagy részéért nem vagyok hajlandó fizetni én sem. Ha nem lenne lehetőségem ellopni, akkor inkább nem használnám, úgyhogy kárt éppen nem okozok, így lelkiismeret furdalásom sincs miattuk. Sőt ha úgy nézzük még reklámozom is némelyiket, amikor itt/bárhol beszélek/írok róluk.
IM+ -hoz annyit (én is töröltem egyébként a picsába hosszas használat után csak más okból), hogy ha push mode-ba teszed, akkor nem fogyaszt semmit, még a memóriából is kimászik, ha jön üzeneted egyből értesít, de magától nem nyílik meg, és ha te megnyitod, és egy darabig nem használod, akkor automatába visszamászik standby módba, szóval szerintem ez a része viszonylag korrektül meg van írva.
Csak éppen a fos faszbukk üzenetek felét nem képes továbbítani (ez, és egyetlen más im app sem).
Aktív témák
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest