Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Mintha csak a saját véleményemet olvastam volna. Ezert használok én (nagyrészt) lopott programokat, mert tudom, hogy 90%-a, ha nem is totális szemét, de jó bugos szar, és még pénzt is kérnek érte. Van néhány program amikkel közel teljesen elégedett vagyok azokat meg is vettem, de a nagy részéért nem vagyok hajlandó fizetni én sem. Ha nem lenne lehetőségem ellopni, akkor inkább nem használnám, úgyhogy kárt éppen nem okozok, így lelkiismeret furdalásom sincs miattuk. Sőt ha úgy nézzük még reklámozom is némelyiket, amikor itt/bárhol beszélek/írok róluk.
IM+ -hoz annyit (én is töröltem egyébként a picsába hosszas használat után csak más okból), hogy ha push mode-ba teszed, akkor nem fogyaszt semmit, még a memóriából is kimászik, ha jön üzeneted egyből értesít, de magától nem nyílik meg, és ha te megnyitod, és egy darabig nem használod, akkor automatába visszamászik standby módba, szóval szerintem ez a része viszonylag korrektül meg van írva.
Csak éppen a fos faszbukk üzenetek felét nem képes továbbítani (ez, és egyetlen más im app sem).
Aktív témák
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest