Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- iPhone topik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nekem csak egybeírva van olyan hogy appmanager mappa, de az is üres. Úgyhogy a TB tuti nem (legalábbis magától nem
) AppMonster nincs fenn? Vagy MyBackup?(#27841) IkszIpszilon:
Nálunk az a szokás, hogy külön telefonja van mindenkinek, akinek szüksége van rá, úgyhogy nemigen nyomkodjuk egymásét, törölni meg főleg nem szoktunk máséról.
Max a lányom játszik vele, de akkor meg csak a játék fut... De hát erre mondják, Ízlések és pofonok.
(Egyébként meg mindig ezt mondják hogy nem volt szükség rootra, de vhogy mégis mindig annak kapcsán merül fel a kérdés, hogy vmit szeretnének amit csak roottal lehet
) Az meg megint más kérdés, ha vmit ennyire féltenék, arra nem is költenék 400 ájrót (de még 100at se).
Egyébként nem te vagy az egyetlen aki úgy gondolja hogy mi vagyunk a termékekért/használati tárgyakért és nem azok vannak mi értünk, nekem is vannak ilyen ismerőseim (én nem ilyen vagyok, ami nem azt jelenti, hogy nem is vigyázok a dolgaimra, mert nagyon is (de mindig csak addig, míg nem megy a használhatóság javára). Telefont és PC-t is repíteném ki nagyívben az ablakon, ha nem lenne teljes körű hozzáférésem a saját tulajdonomhoz... 
Aktív témák
- Macbook Pro 13" M1 A2338 16GB 2020 (2021 végi gyártás)
- MacBook Pro 13" (2022) M2 / 16 GB RAM / 512 GB SSD
- Macbook Pro 13" M1 A2338 8GB 2020 (2022 gyártás)
- 845 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U Radeon 740M 16GB 512GB NVMe magyar vibill ujjlolv gar
- Cyrus Pre Qx dac , előfok + Cyrus PSX-R tápjával eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) AppMonster nincs fenn? Vagy MyBackup?
Max a lányom játszik vele, de akkor meg csak a játék fut... De hát erre mondják, Ízlések és pofonok.
) Az meg megint más kérdés, ha vmit ennyire féltenék, arra nem is költenék 400 ájrót (de még 100at se).
Egyébként nem te vagy az egyetlen aki úgy gondolja hogy mi vagyunk a termékekért/használati tárgyakért és nem azok vannak mi értünk, nekem is vannak ilyen ismerőseim (én nem ilyen vagyok, ami nem azt jelenti, hogy nem is vigyázok a dolgaimra, mert nagyon is (de mindig csak addig, míg nem megy a használhatóság javára). Telefont és PC-t is repíteném ki nagyívben az ablakon, ha nem lenne teljes körű hozzáférésem a saját tulajdonomhoz...