- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #27840 üzenetére
Nekem csak egybeírva van olyan hogy appmanager mappa, de az is üres. Úgyhogy a TB tuti nem (legalábbis magától nem
) AppMonster nincs fenn? Vagy MyBackup?
(#27841) IkszIpszilon:
Nálunk az a szokás, hogy külön telefonja van mindenkinek, akinek szüksége van rá, úgyhogy nemigen nyomkodjuk egymásét, törölni meg főleg nem szoktunk máséról.Max a lányom játszik vele, de akkor meg csak a játék fut... De hát erre mondják, Ízlések és pofonok.
(Egyébként meg mindig ezt mondják hogy nem volt szükség rootra, de vhogy mégis mindig annak kapcsán merül fel a kérdés, hogy vmit szeretnének amit csak roottal lehet
) Az meg megint más kérdés, ha vmit ennyire féltenék, arra nem is költenék 400 ájrót (de még 100at se).
Egyébként nem te vagy az egyetlen aki úgy gondolja hogy mi vagyunk a termékekért/használati tárgyakért és nem azok vannak mi értünk, nekem is vannak ilyen ismerőseim (én nem ilyen vagyok, ami nem azt jelenti, hogy nem is vigyázok a dolgaimra, mert nagyon is (de mindig csak addig, míg nem megy a használhatóság javára). Telefont és PC-t is repíteném ki nagyívben az ablakon, ha nem lenne teljes körű hozzáférésem a saját tulajdonomhoz...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest