Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
aggleány
üzenetére
"Elég, elég, de azt hogyan csináljam?"
Én K9-cel szoktam.
"SwiFTP-vel kapcsolatban..."
Ha nem haragszol ide írok, mert mióta telepítettem csak használom nem állítgatom, hátha valakinek eszébe jut még valami.
A használata szvsz pofon egyszerű, feltelepíted, van egy-két egyszerűbb beállítási opció (felhasználónév-jelszó páros, használni kívánt port stb.), ezeket elmented (később a [setup] alatt módosítható), ezután ráböksz a [start] gombra és kiírja milyen IP-címen tudsz hozzá kapcsolódni. PC oldalon csak egy FTP(zni képes) progi kell (pl. Total Commander).Koga777!
A Samba Filesharing-hez azt írják root kell és a Superuser nevű alkalmazás; no de a root-tal a superuser is települ/a root-tal superuser jogot kap az ember. Vagy ez a Superuser app. másféle superuser lenne?
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi