- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Killing #11089 üzenetére
Egyébként ha már a garanciánál járunk, számoljuk össze, ki hány droidost ismer (akit tényleg ismer, nem csak hallotta, mikor a szomszéd látta...), aki a root (csakis a root) miatt bukta a garanciáját (főleg, hogy gar a hardverre van, és nem egy eleve nyílt oprendszerre). Biztos érdekel ást is, nem csak engem (mert én tényleg kiváncsi vagyok) (Olyanról elég sokról tudok, hogy pl. átpartícionálás miatt, meg rendszerfrissítés miatt lett tégla a rootolt tel, és cserélték neki
) Részemről off vége.
(#11093) Tesztelo.hu : Az okosokat érdemesebb volna idézőjelbe tenni
Mindig rendszergazdaként használtam a pc-met, de mint írtam is lejjebb/feljebb, nálam neigen jellemző rendszerújrahúzás. Vista mikor megjelent, felment 32bit, kb. egy évre rá kipróbáltam a 64bitet, maradt is win7-ig. Ott valamiért szintén 32bittel kezdtem (nem is értem miért), aztán év elején felment abból is a 64bit (na kb ennyi telepítésem volt a 4-5 év alatt a saját gépemre) Mikor rendszervinyót cseréltem, még akkor se telepítettem újra a rendszert.
Aktív témák
- PlayStation 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Küszöbön az androidos PC-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arch Linux
- Call of Duty: Black Ops 6
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest