Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
A taskeren kívül van más (profil) alkalmazás, amellyel a profil váltása után egyből és magától lezárul a képernyő?
-
petipetya
nagyúr
Tudtok erre megoldást vagy olyan ebook olvasót, amely rendelkezik online könyvjelzőkkel?
Olvasok egy könyvet a cool reader segítségével a tabon (házon belül) és telón (házon kívül). A gond az, hogy mikor az egyikkel haladok, akkor a másik eszközön utána kell lapozni. Az ugrás oldalra és %-ra nem működik, mivel a két különböző eszközön a kijelzők és betű méretek miatt teljesen mást mutat.
-
petipetya
nagyúr
válasz
8nemesis8 #33309 üzenetére
Van. Itthon kiválasztom az adott bolt termékeit, majd mikor bemegyek akkor a telefon mutassa meg a legrövidebb útvonalat, amelynek vonalán össze tudom szedni. Közben számolja ki az árat is.
Másik: 17:23 van és 17:45-re vagyok a mekinél. A telón leadom a rendelést, és mikor odaérek akkor egy külön kasszánál csak a kezembe nyomják a cuccot egyetlen perc várakozás nélkül.
-
petipetya
nagyúr
válasz
punky10 #33174 üzenetére
Igen.
- Anysoft beállításai / billentyűzet részben csak a "magyar qwerty 4 soros" van beállítva.
- Ha előjön a bill. egy szövegmezőben és mégis ez osztott nézetet látod, akkor bökj a jobb felső sarokban található ->ABC-> gombra (persze ehhez az anysoft beáll. / felső bill. sor / sor típusa / kis gombok legyen bejelölve). -
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #32829 üzenetére
Csak nem a kérdőívhez kell?
Azt a részt kihagytam, nincs kedvem annyit gépelni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #32691 üzenetére
Nekem ott maradt az eszköz hozzáférések (eszköz rendszergazda) menüpontban. Illetve mi van akkor, ha én cserélek sim-et?
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #32684 üzenetére
És ha törlik az "eszköz rendszergazda" alól, majd inaktiválják?
-
petipetya
nagyúr
kerxy, próbáltad azt, hogy egy szövegmezőben:
- odaböksz, hogy előjöjjön a billentyűzet
- hosszan böksz és kiválasztod a beviteli módot (input method)
- ott pedig látnod kell az utólag telepített billentyűzetet
?domerator: igen Desire S, de távol álljon tőlem a trollkodás illetve más rendszerek és felületek becsmérlése.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Gedeon31 #32083 üzenetére
- bankdroidba elmented a jelszót és illetéktelen belenéz a számládba, m.cib.hu nem menti el és a böngészőben törölhetőek a cookiek
- bankdroidban csak olvasni tudod a számla adatait de átutalni nem, m.cib.hu oldalon teljeskörű hozzáférésed van (nem egyszer fizettem már be így a számlákat ill. tettem pénzt a netes kártyára majd vásároltam az ebay-en)Magyarul a bankdroid semmire sem jó. Akkor miért ne lenne egy nagy nulla?
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Ma én is lefotóztam egy kéretlen reklámot az értesítési sávban, melyet a korábban linkelt thermometer okozott (a reklámra bökve ez a progi is megnyílt).
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #31422 üzenetére
Tegnap szórakozott, de ma már betöltődik.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #31239 üzenetére
Ha Archos 5 tablete van beépített vinyóval, akkor a kérdés helyénvaló.
-
petipetya
nagyúr
Lőjj pár képet és oszd meg a téma topicban.
-
petipetya
nagyúr
Nekem a callweaver remekül bevált erre a célra. Van benne ismeretlen szám tiltás, fehér -és feketelusta egyaránt. Mindez ez nagyon egyszerűen kezelhető felületen.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Levmen #30955 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ezt a magyar nyelvű cikket: ROOT: mi az, mire jó?
-
petipetya
nagyúr
válasz
havri1 #30947 üzenetére
Adfree és másik kettő, amiket Trob1 ajánlott.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #30592 üzenetére
Mercutio_ kérésére:
1. Hajnalban minden egyes perc ki van számolva, így a legkésőbbi busszal megyek, ami által a legtovább aludhatok. Akár 8 perc plusz alvás is sokat számít. Napközben pedig tudom, hogy siessek-e a következő járműhöz, vagy ráérek.
2. Napi szinten kell word doksit néznem és szerkesztenem a telón. A Thinkfree -és Smart Office is jó, sőt ez utóbbi a legsokoldalúbb; ám a leggyorsabban a Docs to Go nyitja meg a fájlokat.
3. A bel -és külpolitai híreket rss-ben kapom. A gyári Sense hírolvasó is príma, de nem értesít - fel nem fogom, hogy gondolták ezt... A greader jelez ha új hírek vannak, emellett az ujjammal tudok lapozni a hírek között - egy hír egy oldalt tesz ki. -
petipetya
nagyúr
Őszintén? Emiatt vettem meg anno az androidot, a gmail, naptár, időjárás stb. szinkronizálás pedig folyamatosan fut - használom a telefont és eszembe sem jutna a gyári alkalmazásokat leszedni. Sőt, nincs rootolva a készülékem és elégedett vagyok a gyári rommal, az aksit pedig letojom.
-
petipetya
nagyúr
válasz
tomika13 #30214 üzenetére
Nekem erre a célra a simi folder widget tökéletesen bevált. Érdemes a mappában lévő elemek méretét 48-ról 72-re állítani.
-
petipetya
nagyúr
Mikor feldobja a launcher választó ablakot, akkor tedd be a pipát a négyzetbe és nyomj rá arra, amelyiket használni szeretnéd.
Később ezt bármikor módosíthatod, ha bemész az alkalmazások kezelése / xy launcher / alapértelmezések törlése menübe. Ezután megint előjön a launcher választó ablak.
spiritex:
Akármennyi launcher lehet fent, és mindegyikben megmaradnak a beállítások egészen addig, amíg az alkalmazások kezelése / xy launcher / adatok törlése gombra rá nem mész.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Van valami módszer erre: hosszan nyomom a nagyító gombot és bemondom az egyik nevet magyarul (pl. Kis Pista), mire a telefon megnyitja nekem az illető névjegyét?
Ebben a magyar nyelvű cikkben le van írva az, hogy miként lehet magyarul felolvastatni a telefonnal a hívó nevét és az sms-ket stb. - ez rendben van, csak nekem pont ellenkezőleg kellene... Mindent feltelepítettem, de sem a svox-ban, sem a telefonon belül a hang bemenet beállításainál nem találtam magyar nyelvet.
Ha nincs erre módszer azt elfogadom, és használom tovább az emberek widgetet.
-
petipetya
nagyúr
Nem értem ezt az sms mizériát, amely már napok óta jelen van a topicban. Régen a hagyományos butatelefonokkal sem volt ajánlott ékezeteket írni, és manapság sem az. Erre most mindenki úgy tesz, mntha a telefonoknak/androidnak kutya kötelessége lenne lekezelni az ékezeteket - pedig nem az, régen sem volt az és most sem az. El lett magyarázva a karakterkódolás rendszere, amely nem fog megváltozni az sms haláláig. Ékezet nélkül vagy balra dőlően kell írni, ahogy mondtad - én is így használom és nem kínlódok.
-
petipetya
nagyúr
Valaki dohányzásról való leszokáshoz alkalmazást, ebben a cikkben van pár darab.
-
petipetya
nagyúr
válasz
toth_janika #28883 üzenetére
Hol akadsz el, a téma le van töltve hozzá a Marketből?
-
petipetya
nagyúr
válasz
toth_janika #28871 üzenetére
Rájöttem arra, hogy neked sima adw van, nálam pedig az ex található.
-
petipetya
nagyúr
válasz
toth_janika #28856 üzenetére
Adw beállítások / sablonok l sablonok letöltése.
-
petipetya
nagyúr
válasz
idegenufo #28753 üzenetére
Időről-időre mindig felbukkan valaki, aki mindenféle előzetes utánajárás nélkül megveszi az androidot, majd amikor rájön a saját balgaságára (nem az android balga) akkor telefröcsögi a topicot. Mindenki hülye, a rendszer is rossz, csak neki van igaza, szembemegy mindennel és mindenkivel. Holott ha vásárlás előtt utánanéz, akkor később nem vetíti ki másra a saját hibáját.
Ne vedd magadra, általánosságban beszéltem.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #28682 üzenetére
Simán lejött mind Boat, mind gyári böngészővel. Wifin és mobilneten egyaránt.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #28635 üzenetére
Soha sem használtam operát, és sosem volt bajom egyik letöltéssel sem, mindegyik böngésző (gyári, dolphin, boat) teszi a dolgát ahogyan azt kell. Nem igaz, hogy csak az opera működne.
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #28343 üzenetére
Tudok oroszul!
-
petipetya
nagyúr
válasz
Zirowe #28228 üzenetére
Megnéztem Desire S-en, nálam működik:
- telepítettem a calltrackot
- gépen belementem a naptár webes felületébe és létrehoztam a teszt2 nevű saját naptárt
- telón bementem a htc naptárba és nyomtam egy frissítést
- calltrackban engedélyeztem mentést, majd kiválasztottam a teszt2 nevű naptárt és engedteui.: a naptár szinkronizálás most is be volt kapcsolva (ez és a gmail folyamatosan megy)
-
petipetya
nagyúr
válasz
Hopkins_001 #28127 üzenetére
Ezen a linken található az indamailes beállítás (a portokat viszont hiányolom), melyeket az email alkalmazás / postafiók hozzáadása menübe kell beírni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
sunahunter #28111 üzenetére
A mini nem azt jelenti, hogy kevesebb adatot fogyaszt (kivéve az operát). A gyárinál gazdagabb funkcionalitás és használhatóság miatt kedvelem az alternatív böngészőket.
-
petipetya
nagyúr
válasz
sunahunter #28109 üzenetére
Sajnos nem tudom, mert nem foglalkozom az adatmennyíséggel.
-
petipetya
nagyúr
válasz
St3ven #28033 üzenetére
Köszi! Ezt a Boat böngészőt eddig nem ismertem, és a Dolphin Minit használtam. Ám ma kipróbáltam a Boat-ot és minden tekintetben bejön:
- látszik az értesítő sáv, ahol váltani szoktam az utoljára használt alkalmazások között
- itt is tudom váltogatni az user agentet a mobil és desktop között
- az ablakok közötti váltás piszok egyszerű, ugyanakkor látványos
- változtatható az alsó menüsáv, én döntöm el, hogy milyen funkciógombok legyenek kint
- piszok könnyen kezelhető és letisztult felület -
petipetya
nagyúr
válasz
paloczp #27920 üzenetére
Napi szinten használom a Google naptárat androidon már vagy 2 éve, de sosem figyeltem a színeket vagy nem érdekelt, nem tudom. A telón is kint van a napirend widget és a szélén ott vannak a színek, de annyira hidegen hagy hogy az agyam kiszűri és csak a betűket látom a háttérrel - pedig nem vagyok színvak.
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest