- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #31269 üzenetére
Apropó, tud valaki olyan programot, ami figyeli egyes programok új verzióit anélkül, hogy fel legyen az telepítve. Szóval pl. most nincs fent ez a Beautiful Battery, de jó lenne tudni, ha új verzió jelenik meg, így honosíthatnám a frissebb verziót.
Bocsi a dupláért, elkapott a hév.
-
RootRulez
félisten
válasz
fatal` #31268 üzenetére
Nem használtam "csak" honosítottam és a frissítés figyelése végett hagytam fent. De így, aki frissítést akar majd szól nekem.
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #31265 üzenetére
No az Aqua Bubble meg a Beautiful Battery volt a ludas.
-
RootRulez
félisten
válasz
#40993792 #30999 üzenetére
Közbe nézegetem, a Go Launchert a marketen, sokan írják, hogy "eddig csal LP és semmi más, de most már Go és sokkal jobb", a LP nél meg sokan sajnálják, hogy nincs rá frissítés, ellenben sokan elégedettek vele, nekem is gördülékenyebbek tűnik a LP. Most egy darabig a Go.t fogom használni, meglátom meg tudom-e szokni...
TRob1Na mire kiköltöttem, te is leírtad ugyanezt konkrétumokkal.
CoolBoy323 Kérlek mi itt már le is irtottuk.
Az index lemaradhatott.
-
RootRulez
félisten
Szerintetek a fejlesztő lekakálja a Launcer Pro-t vagy csak annyira tökéletes, hogy nem kell hetente foltozgatni?
Egyre inkább hajlok arra, hogy váltsak valamire... Nem szokott lassulni, meg jó ez is, de pl nem támogatja az átlátszó Statusbar-t. És ha továbbra se frissül. akkor eljár felette az idő..
-
RootRulez
félisten
válasz
F-ECT$ #30862 üzenetére
Én duzzogtam, hogy elcsináltam a korábbi mentéseket (már azelőtt, hogy kijött a frissebb verzió), erre kiderült, hogy a szintek eleve máshogy vannak... Van 1-2 szint eddig (2 és fél "világ" alatt) amit örültem, hogy két kacsásra megcsináltam és továbbmentem. Majd visszatérek rá...
-
RootRulez
félisten
No akkor komolyra fordítva a szót.
Első 3 progi, amit felteszek?
1. a launcher, ez a Go Launcher (stefi által magyarul)
2. a ES File Explorer (általam magyarul)
3. Nem tom, mikor mi... Opera mini/mobile vagy K9 vagy Beautiful Widget vagy akármi... -
-
RootRulez
félisten
válasz
szutyis #30102 üzenetére
Talk To Me-k tudják tán ezt, de csak angolul.
Még ez a Vlingo Virtual Assistant is tud hasonlót...
-
RootRulez
félisten
válasz
spiritex #30088 üzenetére
Sokat próbáltam, de mind elkezdte számolni az időt a kicsengéstől.
Így ha 10mp-et csengett ki, már 40mp-nél csipog, holott 50-re van állítva, ahogy telnek a percek meg egyre jobban csúszik el.
Kár, hogy nincs rá jó megoldás, mert mér ezer éve is tudta valamelyik Ericssonom.
mod:
(jó sok szomorú szájlim lett, ez is azt bizonyítja, mennyire örülnék én is ilyen egy működő programnak... -
RootRulez
félisten
Akkor ebben a Go Launcherben mindenki egyet ért.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ahhoz Launcher kell, hogy a programlistába belépve ne legyenek ömlesztve a alkalmazások? Vagy van vmi progi szanáló?
Ha Launcher kell, akkor melyikek támogatják ezt?
Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz
bence007 #29624 üzenetére
Ez a Blacklist program, a tiltó listán szereplő számoktól letiltja a bejövő hívást/SMS-t, de logolja magának, hogy vissza tudd nézni, volt-e valami.
Van ami foglaltat jelez a hívónak és van ami felveszi egy pillanatra és azonnal lerakja. A lényeg, hoyg téged nem ér el.
Marketen a "blacklist"-re keress rá. Persze jók még a "call manger, "call block" és "call filter" kulcsszavak is.
Én az Advanced Call Manager-t használtam
-
RootRulez
félisten
válasz
sittes79 #27937 üzenetére
Egyszerű, tud magyarul. Ez a Simple Sound Profile Widget 1.4.8.3.
-
RootRulez
félisten
válasz
pacman789 #25582 üzenetére
Traffic Monitor-t ajánlom... Magyarul is letölthető.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Sajnos van 1-2 program, ami honosítás után nem tud feltelepülni, pl a Facebook páran visszajelezték, hogy nem megy fel a telefonjukra (leggyakrabban ZTE Blade) Mi lehet a gáz, miért nem akar rá felmenni.
Eleve a program nevét és az ikont se jól olvassa ki, egy közönséges robotos zöld ikonja van meg az "eredeti" (rendszeres) neve ".com.facebook.katana"
Mi lehet a gáz?
-
RootRulez
félisten
Aki szereti a tologatós, kiszabadítós játékokat annak ajánlom a BuBuCar-t (régebben ParkingBreak volt a neve)
Karácsonyi kiadása meg a ParkingBreak_Christmas
-
RootRulez
félisten
Srácok! PayPallal hogy tudok fizetni a Marketen? Amikor megvennék valamit, csak a kártya adataim megadását ajánlja fel.
-
RootRulez
félisten
válasz
kavics325i #24536 üzenetére
szerintem jelenleg fölösleges.
Én egyiket sem, ajánlom.
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #24442 üzenetére
RAR-ba kell küldeni.
-
RootRulez
félisten
válasz
gyuszmó #24434 üzenetére
Android Assistant többek közt ezt is tudja.
-
RootRulez
félisten
A Dolphin Browser felhasználókkal közlöm, hogy a Dolphin Browser Mini után, most a Dolphin Browser HD-t magyarítom, jelenleg kb 60%-nál járok.
Lefordítom, utána még átnézem helyesírásilag/félregépelésileg és mindenki boldog!!
-
RootRulez
félisten
válasz
kavics325i #24410 üzenetére
Szia!
A Connectify erre való.Elvileg már a telók is tudnak hozzá csatlakozni.
-
RootRulez
félisten
válasz
Something_ #24378 üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz
kavics325i #24265 üzenetére
A mikulástól.
-
RootRulez
félisten
Én úgy tudtam, más "népek" nem is tartanak névnapot... Vagy még van pár pénzherdáló bolond rajtunk kívül?
-
RootRulez
félisten
válasz
Something_ #24175 üzenetére
Ez természetes.
Ha feltöltöd a szeróra (bármiről) azt neten teszed.
-
RootRulez
félisten
válasz
kbalazsa #24114 üzenetére
Miért e lenne APK, azt töltöd le...
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Call Meter 3G-t nézd meg.
-
RootRulez
félisten
válasz
Something_ #23994 üzenetére
Ja és eddig ez kíméli a legjobban az aksit.
-
RootRulez
félisten
válasz
Something_ #23992 üzenetére
Hát nem tom, nekem csak a Call Meter 3G adja a legjobban... Olyan bonyolult dolgokat is be tudtam vele állítani, amiket még egyszer nem tudnák megtalálni/megcsinálni...
Kiket számoljon féláron, miket ne számoljon egyáltalán mennyi ingyen sms-em van hálón belül és melyik hálózatba mennyibe kerül, ésatöbbi. -
RootRulez
félisten
válasz
Gedeon31 #23929 üzenetére
Nálam a Call Meter 3G fogyasztja a legkevesebbet.
Utána jön a Traffic Monitor,
azt követi a Traffic Counter.Most ők hárman vannak fent szóval csak ezek fogyasztásáról tudok nyilatkozni.
lorcsi Nem, WiFi-n is tud kommunkálni, letölti az előrejelzést is és ha nincs net akkor azt írja ki.Én nem használok névnap appot, naptárba betettem a magyar névnapokat és ünnepnapokat, így a Jorte azokat is kiírja.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest