- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
dekanov
tag
válasz
darvinya #37183 üzenetére
A fiók és szinkronizációban megnéztem és ott nem találok ilyen opciót. ICS van már fenn esetleg máshol lehet állítani a háttérben futó adatszolgáltatást? Egyébként megcsináltam a gyári visszaállítást és nemjó ugyse. Régebbi playstore app linket tud valaki adni? Hátha az segít...
-
GrandeP
addikt
válasz
darvinya #37131 üzenetére
És akkor mivan?
Annak az a lényege h használva legyen, vagy te is olyan vagy aki arra "verI" h neki ennyi meg annyi van.... ha csak 1 mega szabad ramod van, akkor sem lassabb gyorsabb mintha 1000 mega lenne... ez nem pécé...
Nekem van 20 mega szabad helyem, na bumm...
-
basaja
senior tag
válasz
darvinya #37127 üzenetére
+1...sokáig go keyboardot használtam,de ez kevesebb helyet foglal,illetve a ramot sem zabálja:-)
egy kérdés
valamiért elállítódott a megadott háttérképem.a multipicturevel szoktam beállítani,de most valamiért nem adja fel lehetőségnek,csak a szokásos hülye darablós téglalapot...van valami egyszerű módja a saját kép berakásának?nem átméretezésre gondolok...:-)
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horizon Forbidden West
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest