- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
chab7
addikt
Na most utánanéztem már én is ebankban, de 5-én volt utoljára tranzakció a számlámról
Még ezek a vásárolgatások nincsenek is rajta. 180 ft függő összeget ugyan mutat, de még egyebet nem.(#25128) DemonDani: Én nem most adtam hozzá a kártyámat az akciókor (már régebben is vásároltam marketen ezt-azt
), de nekem akkor is csak magát az összeget szedte le már, semmi pluszt.
(#25130) TRob1: Na jó lehet annyi rajta volt mert a pontos összeget nem tudom forintra, de külön tételként még 1 ft sem volt (én nem mondom meg ez melyik bank
)
-
chab7
addikt
Igen, de én meg rákerestem mert volt megnyitva market
miután meg itt másnak sikerült, ránéztem a linkedre. Nem gondoltam hogy nem csak egy van belőle.
(Azt lenne jó, ha ezt a sims3-at valahogy a húgom telójára venném meg. De ahhoz meg az ő google accountjával kellene belépnem és megadnom a saját kártyámat. Viszont utána meg mi van ha rányom véletlenül valami drága cuccra a marketen!? Lehet amúgy a kártyát utána törölni is ugye?)
-
chab7
addikt
Nálam a Sims3 régióproblémás
másnak megvehető?
-
chab7
addikt
Azért most sok mindenkiről kiderült, hogy eddig nem is vett még appokat
Akkor eddig ugyan hogy használta őket?
-
chab7
addikt
válasz
Tesztelo.hu #25071 üzenetére
Dehogy kellene. Sosem kapcsolom ki a wifit és kb ugyanaddig bírja mint annak akinek ki van. Max akkor merülne jobban ha valami folyamatosan használná is a háttérben (pl torrent).
-
chab7
addikt
válasz
Arween #24894 üzenetére
Nyugi, most én sem tudom a telós marketen vásárolni mióta ez a 10 centes mizéria van. Próbálkozz a webes marketről, de ez már le lett írva kismilliószor.
Meg az is hogy ha 15 percen belül leszeded az appot - gondolom itt a fel sem települ ugyanúgy érvényes - akkor visszatérül a vásárlás.
A BW meg tudtommal tegnapi, és mivel már 21 óra van így már eredeti árán van.(#24897) Hurkafej:
Többek közt a titaniummal igen, azzal szoktam én is a romok között átcipelni az appjaimat.
De ha meg csak simán átmásolod a mostani kártya tartalmát az újra, az is működő dolog, ha csak emiatt akartad volna újratenni az egészet. -
chab7
addikt
válasz
elemke #24856 üzenetére
Ahol megadod a wifi jelszavát - vagy épp szerkeszted a meglevőt, ott kellene legyen egy pipálható lehetőség hogy kód mutatása, ami gépelés elütések miatt van és azt pipálva mutatja a beírt kódot. Nem kell ehhez semmi külön app.
(#24891) Koga777: Persze, a CM-re van külön google apps csomag amiben a market is benne van.
De ez a nem kompatibilis dolog érdekes, mert sok olyan app van ami amúgy menne a Defy-on pl de mégsem engedi a market kompatibilitás hiánya miatt. (Máshonnan feltéve meg megy.)
Sokszor meg az ország régiót kifogásolja. Pl a mai 10-esben a Tetrisnél is azt írta délután, hogy nem elérhető az országában.
Érdekes módon most megnéztem megint, most meg zöld. -
chab7
addikt
Akkor ez most csak valami átmeneti hiba? Már azt hittem nálam van gond.
Jahh, amúgy bírtam a hsz-id ma a launcherrel (meg a mögöttes magyarázatokkal) kapcsolatban. Még ha én nem vagyok GO párti, sőt. Ráadásul nálam a sima adw is bőven jó, és elég a cm-ben.
De ahogy érvelsz az nagyon bejön. Már máskor is megfigyeltem egyező gondolatokat részedről. Lehet mert én sem a 12-18 közül vagyok -
chab7
addikt
Az mitől lehet, hogy webesen simán tudok vásárolni a marketban de a telón hibát dob fel. Ingyeneseket viszont telepít a telón "bökve" is.
Én azért szeretnék a telóról is fizetőset - még ha csak ritkán fordul is elő. A lehetősége azért jó lenne. Hol lehet a bibi? -
chab7
addikt
válasz
gyuszmó #24476 üzenetére
Egy otthoni vezeték nélküli hálózatnak nem csak az internetezés az egyetlen kihasználhatósága. A rá kapcsolódó eszközök közti vezeték nélküli kapcsolat sem elhanyagolható előny.
Én spec nem szeretem madzaggal dugdosni a telefont a gépre ha valamit fel akarok rá másolni. Tehát akár a konyhában vacsora készítése közben is fel tudnak röppenni a másnapra készítendő zenék, filmek, miegymás. -
chab7
addikt
Ez mennyire kamu app? [link]
-
chab7
addikt
válasz
pengemetal #21964 üzenetére
"jorte" és "battery monitor widget"
-
chab7
addikt
válasz
dokee78 #21917 üzenetére
Igen, majd ha lesz olyan amit gyakran használok akkor csere lesz, egyelőre csak cseréltem az eredetiket. Zsúfolt, de én szeretem kihasználni a teret. Ne legyen felesleges üres tér. Annak nincs funkcionális haszna.
Számomra a technikai cuccok használati tárgyak nem díszek, mint ahogy pl a tv-m sem egy nagy üres nappali falán egymaga díszeleg szobadíszként így a home képernyőmnek sem a szuper kinézet a főcélja. Max a mésodlagos cél. Első a jó használhatóság.
Van akik a napjaikat is efféle extra dizájnban élik, én funkcionálisan. A technikai sarokban is a tv mellett még van jó pár cucc ami csatlakozik hozzá, és kisebb kupi van ott emiatt, mikor mit használok. Én ilyen vagyok, de van aki meg hazamegy behuppan a bőrkanapéba és a nagy falitévét bekapcsolva ücsörög az üres szobában...
Na de nem folytatom, mert már off. Aki érti mire mondom ezeket az enélkül is érti, aki meg nem atzt nem akarom meggyőzni. -
chab7
addikt
válasz
dokee78 #21914 üzenetére
A widget nekem is, de sajna az adatbázisa ide kelet Mo-ra nem annyira. De hát az időképessel együtt már egész elfogadható a kettő.
Köpönyeges widgeten látom nagyjából mi van, ha meg pontosabb adatok kellenek rábökök az időképesre.(#21915) porse: nálam a dizájnja bejön, a pontossága nem, mint fentebb említettem:
-
chab7
addikt
Cool reader most kapott magyar fordítást. Tegnap esti market frissítésnél az "új" alatt írta.
-
chab7
addikt
"Sztem a legjobban azzal jársz, ha leszedsz egy valagnyi jobb pontozású lejátszót, mindet felrakod és tesztelgeted, majd eldöntöd magadnak, hogy melyik jön be a legjobban. "
Bizony bizony. Én is így választottam ki, hogy az én igényeimet az MX Player fedi le.
(Petya ajánlóból nekem is csak az ES File van feltéve a másik listából meg csak az Opera Mini/Mobile
pedig itt is jóval 100 felett a használt app mennyiség)
-
chab7
addikt
válasz
fatal` #21801 üzenetére
Nézek én. Discovey HD, Nat Geo HD...
De letöltött filmeknél amit kényelmesen ágyból nézek 3 méterről nem nagy különbség látszik a hd-s és egy jobb minőségű avi között.
Lehet mert a TV egy Sharp és szépen jeleníti meg az SD felbontást is.
Na a NatGeo HD-t is csak 1-2 méterről lehet igazán jobban látni, hogy milyen éles. -
chab7
addikt
válasz
nexusking #21798 üzenetére
Mondjuk én konvertálás párti sem vagyok. Időt pazarolni ilyesmire nem érdemes. Ráadásul én még a 82 centis TV-n is csak avikat nézek. Persze a jobb minőségű ripekből. Kis méret, gyors letöltés, telefonra is simán másolható.
Na nem mondom én hogy aki filmgyüjtő, vagy csak műkedvelő filmnéző az ne használjon nagyobb felbontást (telón ne, mert ott nincs értelme), de átlag nézésre simán elég egy avi minden fronton(#21799) DemonDani: Na ez mondjuk engem is érdekelne a Defy kapcsán
-
chab7
addikt
Jorte:
Beállítottam, hogy a google naptár színeit használja az app. De ez csak a google naptár default színeivel működött. Megadtam új színeket amit szeretnék, de egészen másokra állítja be a jorte. Már ott tartok hogy nagy részt el is fogadnám ahogy van, csak a névnapok színeit kellene megváltoztatni, de teljesen más színben jelenik meg mint beállítom a google naptárban. Ötlet? Vagy ez bug?
-
chab7
addikt
Jobban hangzik, de szabad így is és úgy is van ha kell valamire. Amúgy miért jó ha nagyon sok szabad memória van hosszú ideig üresen? Ha 90 vagy ha 160 akkor is az csak van. És mindkettő elég sok ahhoz hogy ha még valami kellene fusson akkor legyen hol.
Más lenne az 1 kontra 90 szabad memória
Meg ugye a foglaltban is van ami csak benne van mert van helye, de már ki tudja mikor bezáródhatott volna, és ha pl elfogy akkor kilöki a reggel elindított fájlkezelőt ami már rég nem kell és a helyére engedi azt amit épp elindítasz.
Ezt kb így kell elképzelni.
Nekem van hogy elindítom a böngészőt amit tegnap használtam és ugyanott nyílik meg ahol volt, mert lógott a memóriában. Feleslegesen. De attól még nem zárom be, mert ha csak van, fogyasztani nem fogyaszt akkor hadd legyen benne.
Amúgy (legalábbis a CM-ben) lehet hosszú vissza gombra lelövést csinálni, ami nem csak a háttérbe teszi.
Bocs a hosszú fejtegetésért.(A wipe amit előttem írtak szintén ajánlom, ha van hol elvégezni)
-
chab7
addikt
Szerintem nem érdemes használni és az ok is egyszerű. Az android ha erőforrás kell neki akkor kidobja a legrégebben bent levő programo(ka)t. Ergo elvégzi maga a kill-t.
Ráadásul nyugalmi helyzetben én max csak annyit tettem az ügy érdekében hogy a vsel értékeket lentebb vettem. Semmi egyebet. Max csak olyan app tud nyugalmiban sokat meríteni ami beragad, vagy ami háttérben sokat fut.
Próbaképp tegnap feltettem a Live Earth Wallpapert, de a nyugalmi helyzeten ez sem növelt semmit. Valószínűleg egy gyakrabban frissítő dolog többet fogyaszt nyugalomban is.
Ilyesmiket keress. -
chab7
addikt
Na csak azért válaszolok mert én egy Defy 10mA-es nyugalmi helyzetű vagyok. Semmi de semmi task killert nem használok és ha nem babrálom a telót nekem is 8-11 mA-re áll be.
Az engem is zavar miért nem megy le ez egyből ha a képernyő kikapcsol, erre én sem találtam választ. De amúgy meg nálam még -szerencsére- nem ragadt be úgy semmi, hogy nyugalmiban ilyen magas maradjon a fogyasztás.
Mindent bekapcsolva tartok én is, wifi, gps, 2g, gtalk, viber widgetek stb...
Egyetlen különbség tehát a task killer használata. Lehet az akar lelőni valamit folyamatosan és pont hogy azzal fogyaszt, miközben ha az adott app mehetne akkor nem enne semmit mert maradna csendben a memóriában. De ez csak tipp -
chab7
addikt
válasz
TazLeacher #21691 üzenetére
Most már a Defy-ra is azt írja, de mégis megy rajta
(csak máshonnan).
-
chab7
addikt
válasz
TazLeacher #21688 üzenetére
Hmmmm, nálam még egy hónapja:
"This item cannot be installed in your device's country."most viszont itt is:
"This item is not compatible with your device."Ennek ellenére máshonnan beszerezve felment és fut is szépen, (akár csak a Google Earth, mert az is: "This item cannot be installed in your device's country.")
-
chab7
addikt
válasz
Rickazoid #21621 üzenetére
FB közlés:
"Due to an unforseen repository conflict, the Handcent SMS download was delisted from the Android Market. We have been assured this is a TEMPORARY error and are working with google on the issue. In the meantime, we would like to remind you that Handcent SMS is always alternatively available for download directly from our website through the link featured here. Thanks for your patience!"
-
chab7
addikt
Esetleg: Cut the Rope, Squibble vagy Puzzle Sphere
-
chab7
addikt
válasz
Keresztapper #21556 üzenetére
Szerintem nem külföldről akar ftp-zni hanem mivel külföldre megy, gyorsan feldobna cuccokat a telóra. Én így értelmeztem.
-
chab7
addikt
válasz
droti25 #21553 üzenetére
Pedig az ES File Explorer is tudja simán amivel elsőre akartad. Elindítod, bal felső sarokban a local feliratnál lenyitod és a lan-t választod (vagy egy balra lapozás is ugyanoda visz), majd a nagyító ikonnal keresi a megosztásokat. Ha feldobta a megosztott gép ip-jét onnan már csak beböngészed az osztott mappát és mehet a másolás.
Van ikon fent tömeges kijelölésre, hosszútapi menüben copy.
Jobra lapozással vissza a telóra, célmappát beböngészed majd a vágolapot alulról felnyitva ha csak egy fájlt másolsz ráböksz a fájlra és az aktuális mappába beteszi, ha sok fájlt akkor meg megint hosszútapi menü és paste minden. -
chab7
addikt
válasz
n@p@lm #21486 üzenetére
Én használok, de nekem eddig sem olvasta fel a maileket, sőt a gtalk írásokat is hol olvassa, hol nem. A hívások és sms-ek az viszont mindig jól megy neki. Becenév bemondása viszont csak híváskor megy, gtalk üzinél pl csak teljes nevet hajéandó bármit pipálok be.
Elég sok ilyen bugom van vele, de ezek ellenére is nagyon jó szolgálatot tesz.
Pl a coolreaderben is szépen felolvas, meg google navigációban is "jól beszél".Ha valaki tud valami megoldást a bugokkal kapcsolatban azt én is szívesen veszem.
(#21490) Tyer: Ha hozzá sem nyúlok akkor a Defy is bír 5 napot
Ha mérgesmadarazok akkor viszont óránként -20%
Minden használatfüggő. -
chab7
addikt
Ez is space, de másképpen. Csupa érdekes appot találok most (legalábbis számomra érdekesek).
Szintén a természet és az űrkutatás iránt érdeklődőknek jöhet jól a következő:Többek között az űrállomásról és Emmáról a gps-el felszerelt sirályról is lehet belőle tudakozódni.
-
chab7
addikt
Na akkor most este újra bemutatnám a már winmon-n használt természet-határozó appot.
Ez marketen kívül érhető csak el, de nagyon jó kis adatbázissal rendelkezik európai madarak, lepkék, bogarak, vadvirágok, tengeri állatok, fák, kőzetek, ásványok, időjárás és fosszíliák tekintetében. A legtöbb helyen rajz, fotó, előfordulási térkép és rövid leírás is található. A madarakhoz még hangok is feltehetőek. Kb 170 mega helyet foglal a kártyán az adatbázis.
Nagyon hasznos kis app a természetet szeretőknek.Egy másik, szabadidős app a kézi árnyjátékozáshoz: Hand-shadow
-
chab7
addikt
válasz
hodostamas #21432 üzenetére
Az jó, de vajon azt megnyitva az első olvasatlanhoz fog ugrani, vagy nekem kell kikeresni hol tartottam?
-
chab7
addikt
Jaja, nekem tetszene a mobiloldal - ha lenne kedvencek és odaugratna az első olvasatlan hsz-hoz mint a teljesben. Szólt amúgy már nekik emiatt valaki? Mert kár hogy kihagyták a kedvenceket meg ezt az olvasatlan hsz mutatás/ugrasztást.
Amúgy ennek a jó kis topicnak hála, megint trónfosztás volt egy appban nálam. Az imént említett némító app, a kis kínaiak ezphonetools-át használtam eddig, de most lecseréltem erre a török rd mute-ra. Ugyanis az ez-ben is csak a mute funkciót használtam, a többit nem. Az rd mute pedig csak ezt csinálja, és még különböző feature-k is vannak hozzá.
Szóval mától némító app: RD Mute -
chab7
addikt
Na, hogy valami on is legyen. Winmo-n már nézegettem ezt a természethatározó progit, de most látom, hogy van már androidra is. Marketen viszont nem található. www.aviasoft.org
Holnap (azaz ma) kipróbálom, mert hát mégiscsak nagyonkülső forrásból való, és úgy ajánljam, hogy fel is tettem (még ha winmo-n tetszett is). -
chab7
addikt
válasz
domerator #21354 üzenetére
Tudom, hogy tőlem vársz legutolsóként választ ez ügyben, és ráadásul nem is effélét, és hogy én könnyen beszélek, mert sosem dohányoztam, de van a közvetlen ismerettségemben egy elrettentő példa. Talán az ilyen valós esetek is segíthetnek (talán még úgy is hogy sem engem, sem a történetben szereplőt nem ismered).
Az illető már nem fiatal, apám lehetne. Kb tinédzser kora óta dohányzik és nem is nagyon akart lemondani róla soha. Nem régen már ott tartott, hogy napi 30 szál is megvolt amit szívott - és akkor lehet keveset mondtam, lényeg hogy egyiket gyújtotta a másik után - tekerős, zacsis fajtából, mert a dobozost már pénzzel sem bírta volna. (Bár azt nem tudom mennyibe kerül a dohány+papír, sem azt egy doboz cigi mennyi, így a mondat ezen része csak akkor számít ha valóban olcsóbb.)
A lakásba bemenve is borzasztó volt az a füstszag ami ott volt.
Hát ez a kemény dohányzás odáig juttatta, hogy érszűkületes lett a lába és a legutóbb már az egyik lábfején az összes ujja odalett.
A doki megmondta, ha nem hagy fel a bagóval akkor következőnek a lábfeje vész oda, még rosszabb esetben pedig nem csak az. Ráadásul még az sem biztos, hogy a cigi letételével nem lesznek további problémák, lehet csak lassabbodik a betegség.
Mindenesetre mostanára teljesen letette a cigit az illető és már gyógyul a lába is, (bár ahogy a doki jósolta, a másik lábán is egy ujj mínusz lett azóta.)
Persze sok minden más is közrejátszik az ember egészségében ill. betegségeiben, és a dohányzási szokások is különbözőek de már vannak ismerőseim akik ezt a történetet elrettentő példaként mutatva maguknak, hagyták abba dohányzást - még addig míg fiatalok, erősek és egészségesek.
Bocs a hosszú off-ért, és neked is, hogy válaszolok, de eléggé témába került, és én ennyivel tudtam segíteni - ha segít egyáltalán.
Mindenesetre annak aki le szeretne szokni, de még hiányzik egy pici akaraterő hozzá, jusson eszébe a sztori, hogy idővel mivé is alakulhat az erős dohányzás.
Tényleg minden fejben dől el. Mégegyszer bocs a hosszú off-ért -
chab7
addikt
válasz
aggleány #21151 üzenetére
A módszer amit írtam ékezethelyesen ír, de nem kell hozzá előcsalni. Tudja ő hogy mit akarok írni és helyesen írja le anélkül hogy elő kéne csalnom a betűt vagy pici gombokkal kellene mindet kipakolni.
Pont arra írtam, hogy kevesebb az olyan szóajánlat miatti korrekció mintha a full készlettel nyomkodnék mellé a pici gombok miatt. -
-
-
chab7
addikt
válasz
IkszIpszilon #20883 üzenetére
30?
100-on fölül vagyok most isés még nincs is sok próbálgatós, csak olyanok amiről olvasgatva megtetszettek és úgy véltem a rendszert erősíthetik, bővíthetik.
-
chab7
addikt
válasz
RootRulez #20786 üzenetére
Szóval a klasszikus kompakt nézet nincs (3 betű egy gombon)
Akkor marad a Smart. Pedig egy olyan kombó jó lenne, hogy állóban kompakt, fekvőben meg full, ékezetesekkel. Össze kellene gyúrni a kettőtMás. SVOX frissített, és már Juci helyett Marist akar. De hiába szedem le neki a trial Marist, mikor felteszi a végén uninstallt is kér rá.
Ha meg mégsem nyomok uninstallt akkor meg sem kukkan.
-
chab7
addikt
Anysoft keyboardban van kompakt nézet?
-
chab7
addikt
válasz
Canonfan #20459 üzenetére
Én pedig a DW dialert ajánlom még a többi mellett.
Tud becenév szerint rendezni és a tárcsázóval böködev keres is bennük + ékezetes neveket is felajánl.Egyet nem tudok benne, ebben segíthetnétek. Valahogy csak a Google címjegyzék jelenik meg benne, a Facebook kontaktok nem, a Skype-ból is csak az aki benne van a Google címjegyzékben is. Míg gyári tárcsázóban benne van mind3 ahogy kell.
(#20469) nagy1970: Figyu már. Amit a többiek írnak az nem érdekel, vagy csak vaksi vagy. Be van linkelve mit kell feltelepíteni és akkor fog menni más telefonon is.
Mint már 3 Defy tulaj mondtuk itt neked, hogy ezen pl megy. Gyári, miui, és cm7 rommal is.
Més telefonokon is fog, csak nem a marketről kell leszedni hanem külső linkről. -
chab7
addikt
válasz
Lokarson #20383 üzenetére
Cool readert próbáltad?
(#20387) adriano18: MX palyer, Mobo, Rock....
(#20389) total90: Esetleg a Spirit FM Radio, ha van a telódban fm vevő és kompatibilis a telóhoz az app.
(#20395) dokee78: Nálam az MX-ben automatikuson van és működik úgy is, de ha nem tenné akkor vagy Unicode (utf-8) vagy Central European (ISO 8859-2) kellene.
(Ne erőltessük már a windowst a linuxon)
-
chab7
addikt
Ha valakinek teljes pc billentyű kellene a telóra: Hacker's Keyboard
(Magyar ugyan nincs még benne, de minden gomb úgy van mint pc-nél.) -
-
chab7
addikt
Automatizált böngészőválasztó: [link]
-
chab7
addikt
Tovább olvasva a cikket oké minden,míg a billentyűig nem érek. Nem látom benne sem a smart sem az anysoft sem pedig a multiling keyboardot. Pedig ezek elég jók.
Az adatmérőnél pedig a "my data manager"-t hiányolom.
Hát aztán meg az a "google earth" hogy mászott fel ami a képen van? Arra is "This item cannot be installed in your device's country".
Video playernél az MX nálam több és szebb is mint a csak és kizárólag ajánlott Mobo.
Zenére nálam most PlayerPro, de nem állítom hogy a legjobb, csak még bármit kipróbáltam nem találtam egyiket sem jobbnak, de rosszabbnak sem. Valami még hiányzik, de nem tudom mi.
A dzsatube remote-nál eszembe jutott hogy van vlc remote, én pl azzal távirányítom a tv-re kötött laptopot filmnézésnél.
Amúgy meg
a cikk, és egyedi a hangvétele, jó volt olvasni
-
chab7
addikt
Olvasom a cikket, de már az első, facebook messanger azt adja marketen hogy a készüléke országa nem támogatott. Miért lehet ez?
Más, a shazam frissített és gondoltam a tv-ben épp megy a history channelen valami háttérzene. Na vajon rátalál-e mi az? Rá!
Még adott dzsatube linket is hozzá és tényleg az a zene megy abban is: [link]
(#20259) Szafi77: Ez a tiéd? Én már próbáltam, pedig 10-en éve van jogsim
De az utánképzés sosem lehet elég. (Remélem semmi adathalász nincs benne
)
-
chab7
addikt
válasz
RootRulez #20225 üzenetére
"Árfolyamok"-ra szavazok
Az MNB adatok miatt.
(Bár az a magenta T ne lenne rajta, de hát ettől lett free app.)
Még esetleg ez: Árfolyam Figyelő
Ezek miatt:
Magyar valuta és deviza árfolyam összehasonlító alkalmazás
Árfolyam figyelő alkalmazás
* 18 Magyar bank deviza és valuta árfolyamait követhetjük nyomon
* módosítható frissítési periódus
* módosítható rendezés
* szűrhető megjelenítési lista
* kiválasztható bankok -
chab7
addikt
Na most nekem is lenne kérdésem.
Használom az Enhanced SMS & Caller ID appot, SVOX Hungarian/Magyar Judit hanggal. Hívás közben nagyon szépen alkalmazza a beállításaimat, tehát csak a becenevet mondja be lehalkítva a csengőhangot,hogy pl "Józsi hív" , "Hugi hív" stb...
De ugyanezt már nem teszi meg a gtalk üzeneteknél. Valamiért nem megy sem a csak keresztnév, sem a csak becenév használata. Mindig csak pl "Gőgös Gúnár Gedeon azt mondja hogy..." formában hajlandó felolvasni az üzeneteket. Pedig a beállítások ugyanazok mint a hívásnál.
Pontosabban nem is mindig így olvas, mert sokszor pl nincs is felolvasás csak az értesítő hang. Nem tudok rájönni erre sem mi alapján dönti el mikor legyen csak értesítő hang, és mikor felolvasás is. De ha van felolvasás is akkor is csak teljes névvel.
Aki használja kiokosíthatna, hogy hogy kell ezt javítani, ha lehet egyáltalán és ez nem egy bug.
(SMS-nél nem tudom sajna hogyan tesz, mert ritkán kapok, és akkor sem vagyok mindig a teló közelében, de majd megpróbálom azt is megfigyelni.) -
chab7
addikt
És miért nincs androidra magyarul a google hangfelismerője? Tettem már fel angol 2.3-as romot amiben volt voice search, de ugye az csak angolul tud. Ilyennek már rég kellene legyen magyarul is. Nem új dolog már ez az android. Ha van tts juci akkor lehetne végre stt magyar felismerő is
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #20140 üzenetére
Hát a jutalom az inkább lenne valami csillag a neve alatt vagy egyedi cím, de hogy pont a pofázmánnyal kel kitűnni :S Szerintem egy újonci is lehet egyéniség, és egyedi. Be van ez nagyon skatulyázva , na de mindegy, nem az én dolgom ezt eldönteni - mint sajna sok mást sem a világban
- ne is offoljunk vele itt. (Bocs mindenkitől hogy eleve felhoztam itt)
Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest