- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
TRob1
veterán
A reklámos verziókat használták/használtuk, vagy vmi ingyenes alternatívát... Én se vettem eddig 1 appot se, és sztem soha nem is fogok teljes áron, mert mindig van alternatíva (most is megvettem pl. az ADW Ex-t, de lehet hogy az életben nem fogom használni. Megvettem a Fruit Ninja-t, régebben ebből a free-t próbáltam. Megvettem az Endomondo Pro-t, régebben a sima verziót használtam néha, de már átálltam egy másik app-ra, valszeg ezt se fogom használni
(De talonba azért jól jönnek, hátha...) + még 1-2-t amiket soha nem néztem/próbáltam eddig (
De persze azért én sem vagyok szent)
(#25109) pethYeti :
Hogy-hogy nincs refund? Elvileg mindenre van, reklamálj! (Sőt perbe velük, 1 milla kártérítés-t követelve)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Garmin fenix 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő