- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
pepe10.10 #33117 üzenetére
Igen van. Erről beszéltem. Annak nem szabadna ott lennie valószínű. De itt a beállítás, hogy hogyan kell kinéznie mondjuk a Galaxy Ace-en.
-
Probert75
addikt
válasz
pepe10.10 #33100 üzenetére
Nem használtál valami olyan widgetet vagy progit, rövid ideig, majd letörölted, ami átírta a kapcsolati beállításaidat. Nekem volt olyan progi fenn, a nevére már nem emlékszem, ami csak a kapcsolati dolgok elé írta, hogy disabled, és ezzel lehetetlenítette el a kapcsolódást. Leszedtem, de nem írt vissza és úgy maradt. E miatt nem ment a net. Elég nehéz volt rájönni hol a gebasz.
-
Probert75
addikt
válasz
domerator #33096 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy előtte is az volt e, mert együtt raktam fel még annó, a rigó progi és hasonlóan beszerzett társai miatt. A GO meg éppen tegnap került le a telómról, mert egy főzöttel rommal próbálkozok éppen, amiben a benne lévő még egyenlőre tetszik. Majd ha megunom, akkor vissza a GO, mert az nagyon bejött, amiből kiléptem utoljára.
A droid varázsa a sokszínűség!
-
Probert75
addikt
válasz
neonkukac #33092 üzenetére
És nem tetszik a lehetőség, hogy olyanra szabhatod, amilyen neked tetszik? Nem kell azt folyton nyomkodni! 1x csinálsz valamit, ami frankón bejön, majd hagyod a fenébe, csak csodálod, hogy milyen jó lett.
Na persze meg használod örrömmel.
Ha egyszerűbre vágysz, akkor meg miért nem jó a gyári. Nekem ez ellentmondásos egy kicsit. Akarom hogy olyan legyen, de nem akarok érte dolgozni egy kicsit.
Ez olyan mint a mondás: Bizonytalan vagyok, vagy mégse!
-
Probert75
addikt
válasz
neonkukac #33090 üzenetére
Milyen ígényeid vannak? Mert van sok. Pedig a GO az egyik legjobban alakítható, testre szabható Launcher-ek egyike. Mi nem tetszik benne, hisz mindent át lehet alakítani benne? Rengeteg féle téma van rá és egyéb kiegészítők, pl. GO Locker, GoSMS stb.
Ha beírod a keresőbe, jó hogy a GO-t adja elsőknek, mert ahhoz van a legtöbb téma. De ott van már az első oldalon az ADW is, a kövin a Launcher7, csak lapozgatni és keresgélni is kellene.
-
Probert75
addikt
válasz
defymoto #33084 üzenetére
AnySoftKeyboard. Hozzá a Magyar AnySoft Keyboard.
-
Probert75
addikt
Nekem Galaxy Ace-en frankón teszi a dolgát. Már több rom alatt használtam és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Nem lehet az, hogy a zárképernyő háttérképe a memkarin van és ha pc-re csatlakozol tűnik csak el? Mert akkor nekem is eltűnik, de a gépről való lecsatlakozás után vissza jön mindig.
-
Probert75
addikt
Hátha most többe olvassák a progi guruk közül és tudnak nekem ajánlani valamit. Valaki tudna nekem olyan nagyon 1xű, kis méretű appot ajánlani, ami jelez, ha fullra van töltve a teló? Kipróbáltam a Battery Monitor Widget-et, de a sok adat gyűjtése és jelzése számomra felesleges dolgok, csak a jelzés lenne fontos.
-
Probert75
addikt
Sziasztok! Valaki tudna nekem olyan nagyon 1xű, kis méretű appot ajánlani, ami jelez, ha fullra van töltve a teló? A Galaxy Ace-emre egy Cyanogenmod 7.2-es alapú romot tettem és nem jelez a megszokott módon a bal felső sarokban zöld kis 100% ikonnak és hanggal, hogy kész. Eddig tudtam a sima stock romon, hogy a kijelző közepén és az értesítési sáv jobb szélén ha 100% volt, akkor még nem volt feltöltve, csak, ha már balra fenn is megjelent.
Az ajánlásokat előre is köszönöm! -
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
Gondoltam kipróbálom az ADW Launcher EX-t, ha már ennyire versenyképesnek tartják egyesek a GO Launcher EX-szel szemben. Egyenlőre fogyasztás terén valóban jobbnak tűnik, de majd meglátjuk a végén, ugyanolyan használat mellett. Egy dolgot szeretnék kérdezni. Ehhez kell valamiféle plusz kiegészítő, hogy jelezze hány nem fogadott hívás vagy sms volt, mint a GO-hoz a GO Launcher EX Notification? Vagy ez nem tudja jelezni máshogy, csak az értesítési sávon?
-
Probert75
addikt
válasz
whatnot #31959 üzenetére
Erre a választ inkább a telefonod topikjában kellene keresned, kérdezned.
-
Probert75
addikt
válasz
zeorsdfd #31716 üzenetére
Nem tudom neked milyen hiba van? Most próbáltam ki és a telóm(Galaxy Ace) böngészőjén, nem opera és társai, hanem a saját gyári böngészőjén, simán kiírt minden adatot, amire kíváncsi voltam. Hangsúlyozom a telefon gyári alap böngészőjén kell! Opera Mini-be is kipróbáltam és ott valóban ezt írta, mint neked.
#31719# Ha már ninsc meg, akkor az szívás!
-
Probert75
addikt
válasz
mefistofeles #31708 üzenetére
Ha így állsz a dologhoz, akkor meg sem fogod ismerni az androidot. Szerintem akkor nem ilyen rendszerű teló kellett volna neked, már bocs. Nekem is a jelenlegi telóm az első androidos. De azért szántam rá egy kis időt a megismerésére, majd az ízlésemhez igazításra. Egyébként, ha odafigyelsz és mindent 2x megrágsz, mielőtt megcsinálnád, akkor semmilyen probléma nem adódhat. Azt mondod PC-nél bátrabban alakítgatsz és nyúlsz bele. De szerintem nem úgy születtél, hogy a PC kezelése már a génjeidben volt, hanem azt is elkezdted 1x az alapoktól.
Na szóval nem akarok papolni, odabízom mit csinálsz!
Üdv!U.I.: szedd le a felesleges alkalmazásokat a telódról. Biztos segítenek a telód topikjában, mit hogyan kell. Kii lehet herélni rendesen az a telót, hogy csak azok legyen rajta, amiket effektíve használsz is.
-
Probert75
addikt
válasz
mefistofeles #31703 üzenetére
A leírásom nem volt elég érthető? Milyen telód van egyébként? Nincs ebben semmi ördöngősség pedig.
-
Probert75
addikt
válasz
mefistofeles #31696 üzenetére
Azon, hogy feldobom a telóra, mit értesz? Mert az is feldobom a telóra, ha a memkarira teszed csak.
Na szóval! Felteszed a memkarira és az apk fájlt futtatod valamilyen fájlkezelővel a telódon. Mikor fel telepítettdet a GO-t, akkor indítsd újra a telót, és meg fogja kérdezni, hogy melyik legyen az alapértelmezett launcher. Mielőtt kiválasztod, az ablak alján pipáld ki, hogy amit majd választasz, az legyen az alapértelmezett. Ha már megy a telód, akkor az opciók megváltozik egy kicsit majd. Lesz egy olyan, hogy tulajdonságok. Ez visz a GO beállításaiba. Ezt a beállítás menüt lehet indítani az alkalmazások menüben lévő Go Launcher ikonnal is. Ha meg már a beállításaiban vagy, akkor előtted sok kis frappáns, jópofa dolog, amit pedig már odabízok, hogy hogyan állítod. Ezekután már telepítgetheted a sok témát hozzá, nyakra-főre.
Ennyi! -
Probert75
addikt
válasz
baalco #30879 üzenetére
baalco & pethYeti Ti meg azt nem fogtátok fel, hogy neki egyáltalán senki se válaszoljon! Oldja meg maga, vagy írjon appot magának, mert neki semmi sem jó. Még a xar is éretlen!
MATT KERRICH Milyen készüléked van! Mit akarsz egy telefontól, kereskedelmi rádiót akarsz vele indítani?
Vegyél egy transzmittert.
-
Probert75
addikt
válasz
flash- #30486 üzenetére
Szép kis felsorolás!
Viszont annyi kérdésem lenne, hogy akkor a jegelt dolgokat is töröljem, ha nem használom? Galaxy Ace-em van és jó pár dolgot jegeltem. Azért jegeltem, hogy hátha valamikor mégis szükség lehet rájuk. Ha jegelve van, akkor az olyan, mintha nem is lenne telepítve, akkor hogyan kommunikál mégis?#30530 Drenadar Valóban így a legegyszerübb.
-
Probert75
addikt
válasz
dodopek #30287 üzenetére
A gyári bőngészőre gondolsz, vagy melyikre? A főképernyőn hosszan nyomsz, majd widget, és ott kiválasztod a Feladatkezelőt. Kirakja a képernyőre és arra bökve kiválaszthatod mit akarsz bezárni.
3G Watchdog -
Probert75
addikt
válasz
dropopi #30278 üzenetére
TitaniumBackup-pal csinálhatsz mentést azokról a progikról, amiket az újon is látni szeretnél. A térképes progikat szerintem felesleges, mert a kijelző mérete és felbontása nem ua. Ezért azokat újra kell sajnos raknod. A névjegyzéket is lehet exportálni sd karira. Létrehoz egy fájlt, aminek a kiterjesztése vcf.
-
Probert75
addikt
válasz
frensys #30251 üzenetére
A qva életbe most már! Nem érted, hogy az alkalmazásokban az ikonokat nem lehet törölni! Viszont elrejteni igen!!! Az alkalmazások menüben nyomsz egy opciokat, majd ott lesz egy olyan, hogy Program ikonok. Ott megjelenik az összes alkalmazásod, szépen ABC sorrendben és ott raksz pipát a mellé, amit nem akarsz az alkalmazások közti ikonrengetegben látni! Slusz-pasz és kész! Felfogtad! Igen elvárható a legjobb launcher-től, hogy mindent tudjon, és tud is, csak ismerkedni kellene vele előbb, majd aztán kérdezni, ha nem megy.
És még mindig nem ismered a szerkesztés gombot vazze! Ja, és tanulj már meg nooormálisan fogalmazni is!
-
Probert75
addikt
válasz
atillaahun #29791 üzenetére
Nem értelek a két nagy üres hellyel. Mint írtam az ikonok sűrítésével több ikon fér el az asztalon. A dokkon lévőt lehet ritkítani, ha üresen hagyod, ráadásul 15 fér el, ha sokat akarsz rajta, 5x3. Milyen elrendezést szeretnél látni, minden megoldható? Mindent el lehet róla tüntetni akár úgy, hogy a dock és az értesítési sáv egy mozdulattal el- ill. visszajöjjön, ha kell. Működési beállítások/Kézmozdulatok/Csúsztatás fel művelet és a le művelet. Katt rá és beállíthatod hogy a mozdulatokra mit csináljon.
-
Probert75
addikt
válasz
atillaahun #29781 üzenetére
Viszot az asztalon elhelyezett ikonok sorközét lehet csökkenteni és akkor sokkal több elfér rajta. Akár egyénit is lehet beállítani.
-
Probert75
addikt
válasz
atillaahun #29779 üzenetére
El lehet tüntetni a dockot, de az asztalon lévő ikonok attól még nem lesznek lejjebb.
-
Probert75
addikt
válasz
NoMagix #29743 üzenetére
Nekem is tetszett, csak zavart, hogy nem tudtam más alkalmazásokat rendelni hozzá a 4 alap helyett. Ezért maradt az Agile lock magyarított verzája, mert bármire ki tudom cserélni a zárképernyő 4 alkalmazását.
-
Probert75
addikt
Heló! A GO Locker-t beszéltük régebben, hogy nagyon gyerekcipőben jár. Kinőtte már?
Mert Go Locker Ice Cream Sandwich most nagyon tetszik. És nem akarom feleslegesen kínlódni vele, ha vannak még rossz napjai? Ha igen, akkor marad az Agile lock. -
Probert75
addikt
válasz
Dzsuri89 #29703 üzenetére
Szívesen! Csak az a baj nem mindent cserél ki teljesen, hiába szerkeszted össze. Pl. én a rolót akartam kicserélni feketére és azt, ahol az wifi, BT..stb van, azt meghagyta a gyári szürkén, hiába sötétet szerkesztettem. Azt tapasztaltam, hogy nem lehet a telefonomban egyenként kicserélni a Frameworköket, hanem egyben kell az összes változtatást eszközölni. Mert ha egyenként cserélgeted a módosításokat, akkor az előző visszaáll alapra. Kicseréltem a töltöttség jelzőt, majd a rolót és a töltöttés visszaállt a gyárira. Ezért egyben csináltam a köraksi jelző és a roló változtatását. Legalábbis Ace-en így működik nálam.
-
Probert75
addikt
válasz
Dzsuri89 #29699 üzenetére
Csinálj magadnak egy köraksi jelzőt a konyhán, és cseréld ki a gyárit. Nexus-ra nem tudom hogyan kell, mert nekem Galaxy Ace-em van, de ezen leírás lehet segít.
Hangsúlyozom ez a leírás Galaxy Ace-re van, a telefonod topikjában lehet tudnak segíteni.
"Egyéni Framework készítése:Egyéni Frameworköt ezen az oldalon készíthetünk. Megjegyzem hogy egy kis minimális angol tudás nem árt! Előfordulhat hogy várnunk kell a konyhára, akkor kiírja hogy pl "Requests left: 15", tehát 15 kérés még hátra van. Ilyenkor időközönként frissíteni kell az oldalt. Ha sikerült bejutni az oldalra, akkor egy sorban olvashatjuk hogy "Battery" "Icons" "Status bar", stb... Most csak az aksijelzőt fogom leírni, de a többinél is hasonló az eljárás. Válasszuk a Batteryt, pipáljuk ki az "use this mod"-ot majd válaszuk ki a nekünk szimpatikus aksijelzőt (nézhetünk előnézetet is, persze mindenhol!). (Ahol telefon kijelző méretet kell beállítani (Phone screen size), ott "mdpi 320x480"-at kell választani.) Menjünk a "File upload" Fülre, itt az "update binary"-nál "Type Galaxy"-t kell választani, a "Patch9 autofix" és a "ThemeChooser preview"-ból vegyük ki a pipát. Jobb oldalon válasszuk a "System files"-t. Töltsük fel a rom eredeti "framework-res.apk"-ját és a "twframework-res.apk"-t és ha Gingerbread romot használunk, akkor a "SystemUI.apk"-t is fel kell tölteni. (Elérési utak: system/framework/framework-res.apk és twframework-res.apk és system/app/SystemUI.apk (ha XXKPH ROM-ot használunk, akkor ebből a zipből is feltölthetjük.) Ha készen vagyunk akkor a "Summary" fülön a lap alján kattintsunk a zöld "Submit work to kitchen" gombra (ha nem aktív a gomb akkor valahol valami hiba van, amit narancssárgával jelöl az oldal). Ezután várnunk kell amíg elkészül az új frameworkünk. Kattintsunk fent a "Pickup" fülre és onnan tudjuk majd letölteni."
-
Probert75
addikt
válasz
pepe10.10 #29464 üzenetére
Azt hiszem Call Meter 3G tud ilyet, de ne kérdezd hogyan kell beállítani, mert én nem használom.
-
Probert75
addikt
válasz
idegenufo #29415 üzenetére
Ez az!!
Ha nem reagálnak, akkor miért kell kétszer is ugyanazt betolni? Ha tudjuk/ják a választ, akkor úgy is segítenek!
Igen a szerkesztés arra is jó, de erre is, hogy utólagosan kiegészítsd a kérdésedet vagy válaszolj valakinek a kérdésére. Így a 29xxx hozzászólás csak a te felesleges hozzászólásaiddal lesz tele, nem pedig érdemleges kérdéssel és válasszal.
-
Probert75
addikt
válasz
idegenufo #29402 üzenetére
Eddig csak olvasgattam a fórumot, de most már elég volt belőled! Először, is miért nem ismered a szerkesztés gombot?!?!?
Tele szemeteled feleslegesen a fórumot a zagyvaságaiddal. Másodszor, miért ide írkálsz, ha a telefonoddal nem vagy megelégedve?? Sopánkodjál, nyávogjál a telefonod fórumában. Harmadszor, mi a faxomnak kell ezt a hosszú monológot 2x is belőni? Azt gondolod, hogy ettől megjavul a telefonod? Na gyorsan add el szerintem a telefonod, aztán vegyél pl. egy LG csúszkát, azzal nem lesz semi bajod. Meg minket sem "boldogítasz" tovább.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
Bujék minden kedves és kedvtelen fórumtársnak!
-
Probert75
addikt
válasz
Maffia91 #26547 üzenetére
Skyfire Web Browser
Nem használtam még hosszútávon, csak kipróbáltam. -
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
Canonfan #26451 üzenetére
A telefonod marketjében a My Apps fül alatt megtalálod mindegyiket és arra kattintasz, amelyiket nem akarod, hogy frissítse. Ott lesz egy olyan, hogy automata updating, vagy valami hasonló, és onnan vedd ki a pipát. Ezek után csak felajánlja a frissítést, de nem frissít autómatice.
-
-
Probert75
addikt
Bocs, hogy csak most válaszolok, de nem volt időm a gép mellé ülni. A Titaniumban a Backup/Restore fülre kattintasz majd a listában kikeresed az eltávolítandó/jegelendő alkalmazást és megint ráböksz, a felugró ablakban benne lesz a Mentés!, Jegelés! és az Eltávolítás! is.
-
-
Probert75
addikt
Aki használja a Mobo Player-t, meg tudná nekem mondani, hogy a Felirat beállításokban a Szöveg Beállításában melyikre kell állítani, hogy az ékezetes betűk helyett ne kínai írásjeleket mutasson?
-
Probert75
addikt
válasz
Something_ #25179 üzenetére
Úgy van ahogy fentebb írták! Autómatikusan nem kezdi el visszarakni a market, még a Titanium sem. A telefonon megnyitod a marketet és ott van a my apps. Onnan fel tudod rakni mindet, ha nincs TitaniumBackup mentésed.
-
-
Probert75
addikt
Így néz ki! És ezt lehet variálni a konyhában amilyen színűre csak akarod.
-
Probert75
addikt
Milyen telefonról van szó? A konyhában kell kotyfasztani és ki lehet cserélni a gyárit.
Samsung Galaxy Ace-em van amire így kell csinálni, de szerintem így kell mindegyikre:
"Egyéni Frameworköt ezen (http://uot.dakra.lt/kitchen/) az oldalon készíthetünk. Megjegyzem hogy egy kis minimális angol tudás nem árt! Előfordulhat hogy várnunk kell a konyhára, akkor kiírja hogy pl "Requests left: 15", tehát 15 kérés még hátra van. Ilyenkor időközönként frissíteni kell az oldalt. Ha sikerült bejutni az oldalra, akkor egy sorban olvashatjuk hogy "Battery" "Icons" "Status bar", stb... Most csak az aksijelzőt fogom leírni, de a többinél is hasonló az eljárás. Válasszuk a Batteryt, pipáljuk ki az "use this mod"-ot majd válaszuk ki a nekünk szimpatikus aksijelzőt (nézhetünk előnézetet is, persze mindenhol!). (Ahol telefon kijelző méretet kell beállítani (Phone screen size), ott "mdpi 320x480"-at kell választani.) Menjünk a "File upload" Fülre, itt az "update binary"-nál "Type Galaxy"-t kell választani, a "Patch9 autofix" és a "ThemeChooser preview"-ból vegyük ki a pipát. Jobb oldalon válasszuk a "System files"-t. Töltsük fel a rom eredeti "framework-res.apk"-ját és a "twframework-res.apk"-t és ha Gingerbread romot használunk, akkor a "SystemUI.apk"-t is fel kell tölteni. (Elérési utak: system/framework/framework-res.apk és twframework-res.apk és system/app/SystemUI.apk (ha XXKPH ROM-ot használunk, akkor ebből a zipből is feltölthetjük.) Ha készen vagyunk akkor a "Summary" fülön a lap alján kattintsunk a zöld "Submit work to kitchen" gombra (ha nem aktív a gomb akkor valahol valami hiba van, amit narancssárgával jelöl az oldal). Ezután várnunk kell amíg elkészül az új frameworkünk. Kattintsunk fent a "Pickup" fülre és onnan tudjuk majd letölteni." -
Probert75
addikt
válasz
kennyke #24163 üzenetére
Sajnos widgetet,csak azt tudod kitenni pluszba, ami a telefonodban benne van. Viszont a zárképenyőn lévő 4 ikont bármire kicserélheted, akár az email-re is. Úgy lehet jelzi majd azt, nem próbáltam még. Ha tetszik, akkor javaslom töltsd le ezt a magyarítottat. www.mediafire.com/?dxikkiekjio7dcp
Azt gondolom tudod, hogy a zárképernyőn lévő ikonokat, csak a zárkörbe kell húznod a gyorsindításhoz. -
Probert75
addikt
válasz
pethYeti #23727 üzenetére
Használd a Timeriffic-et. Beállítottam, hogy du. 5 órakor vegye a fényerőt 10%-ra, majd este 9-kor meg 0%-r és reggel 8-kor meg mind vissza a nappali 25%-ra.
-
Probert75
addikt
válasz
Something_ #23644 üzenetére
Car mode a marketről.
-
Probert75
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Synology NAS
- TV antenna és jelerősítés
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged