- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
sunahunter
senior tag
válasz
doddencs #19909 üzenetére
Csak a wareznek minősülő hárombetűset. Hibátlan.
Meg tudsz nézni benne háromféle tervezett útvonalat, míg mondjuk az Aurában ilyen nincs. Komoly meglepetéseket tud okozni, ha csak egyféle tervezett utat ajánl fel, és otthon neten megnézve rájössz, hogy volt tőle 50km-el rövidebb is... -
sssz
őstag
válasz
doddencs #19643 üzenetére
tényleg? még jó, hogy nem ezt a telefont vettem meg
pedig ez vagy a htc desire S között vacakoltam, de végül a htc mellett döntöttem.
Akkor próbáld ki a widgetsoid 2.x-et. abban biztosan találsz ilyen widgetet. sőt, ha zavar mint widget, akkor be is rakhatod - más kapcsolókkal egyetemben - a lehúzható értesítési sávba is.domerator: úgy emlékszem anno a sima Desire-emben is ez volt, és most a Desire S-ben is van. Lehet, hogy ez valami HTC specifikus dolog.
Furcsa, hogy nálatok nincsen ilyen. Tutira jó helyen keresgéltek? -
sssz
őstag
válasz
doddencs #19588 üzenetére
a körbeforgó az a szinkronizáció. és a lehúzható értesítési sávnak a "gyors beállítások" fülén sincsen neked ilyesmi? gondolom 2.3 van a telódon. akkor lennie kell ilyennek, mikor lehúzod a felső értesítési sávot és alul ráböksz a "gyors beállítások"-ra (vagy ha angol a akkor a quick settings".
-
RootRulez
félisten
válasz
doddencs #19588 üzenetére
A forgó nyilas a szinkronizáció...
Az energia gazdálkodós widgetben nincs közte a mobilnet is (az én Motorola DEFY-men azt is ki lehet tenni, bár lehet a nem gyári CM7-es ROM miatt?
Egyébként az előttem írt
Widgetsoid2.x tudja ezt és még magyar is.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest