- Mobil flották
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Yettel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
Aktív témák
-
sunahunter
senior tag
válasz
doddencs #19909 üzenetére
Csak a wareznek minősülő hárombetűset. Hibátlan.
Meg tudsz nézni benne háromféle tervezett útvonalat, míg mondjuk az Aurában ilyen nincs. Komoly meglepetéseket tud okozni, ha csak egyféle tervezett utat ajánl fel, és otthon neten megnézve rájössz, hogy volt tőle 50km-el rövidebb is... -
sssz
őstag
válasz
doddencs #19643 üzenetére
tényleg? még jó, hogy nem ezt a telefont vettem meg
pedig ez vagy a htc desire S között vacakoltam, de végül a htc mellett döntöttem.
Akkor próbáld ki a widgetsoid 2.x-et. abban biztosan találsz ilyen widgetet. sőt, ha zavar mint widget, akkor be is rakhatod - más kapcsolókkal egyetemben - a lehúzható értesítési sávba is.domerator: úgy emlékszem anno a sima Desire-emben is ez volt, és most a Desire S-ben is van. Lehet, hogy ez valami HTC specifikus dolog.
Furcsa, hogy nálatok nincsen ilyen. Tutira jó helyen keresgéltek? -
sssz
őstag
válasz
doddencs #19588 üzenetére
a körbeforgó az a szinkronizáció. és a lehúzható értesítési sávnak a "gyors beállítások" fülén sincsen neked ilyesmi? gondolom 2.3 van a telódon. akkor lennie kell ilyennek, mikor lehúzod a felső értesítési sávot és alul ráböksz a "gyors beállítások"-ra (vagy ha angol a akkor a quick settings".
-
RootRulez
félisten
válasz
doddencs #19588 üzenetére
A forgó nyilas a szinkronizáció...
Az energia gazdálkodós widgetben nincs közte a mobilnet is (az én Motorola DEFY-men azt is ki lehet tenni, bár lehet a nem gyári CM7-es ROM miatt?
Egyébként az előttem írt
Widgetsoid2.x tudja ezt és még magyar is.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged