- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
janes74
senior tag
-
Cartman023
aktív tag
Hát ez jobb mint a Barátok Közt!
-
Drenadar
veterán
válasz frensys #30352 üzenetére
indítsd el az APP-ot.
LEGELSŐ menüpont baszod... CALENDARS
ott kijelölöd a magyar névnapokat. ha nincs ott akkor synceld azt a csodakészüléket amit tapizgatsz éppen... aztán dobjad ki képernyőre a calendar widgetet.ha ezek után sincs YOU WIN! vagy Fanfar, vagy Congratulations! dudaharsona, akkor keress egy felnőttet, vagy vidd vissza a telefont ahol vetted.
-
Drenadar
veterán
válasz #40993792 #30358 üzenetére
igen igazad van.
nehezebb elirányítani mint este éjfélkor helpdeskre betelefonáló 80 éves nagymamát routerbeállítással kisegíteni...
(#30357) frensys: mibe fogadjunk, hogy ha ideadnád akkor máris ottlenne? de már ottvan a smoothcalendar is... szinkronizáció nélkül nem megy..
ezt érdemelnéd :
nézd végig. és gondolkozz el eddigi életeden....
[ Szerkesztve ]
-
frensys
tag
Szerintem meg van mi a gond...én értem amit irtok hogy a smmoth menüjébe a calendar legelső beállitásnál ott van a gmailes szinkronizációs pipa..De amikor felmentem itt pc-n beállitani nem ez a gmailes emalcim volt amivel beléptem,a telefonon egy másik gmailes mailcim van mind a kettő googles de valószinű a telós egy újabb..na igy jelentkezetk be most újra majd pc-n a másik google cimmel és beállitom,azt szerintem igy már menni fog..
-
Drenadar
veterán
válasz frensys #30362 üzenetére
És amúgy mi jót ebédeltél? Mert ha babot akkor sztem az a baj. Meg iszol rendesen elég folyadékot naponta? Lecke megírva?
Soha nem hittem volna, hogy egy calendar widget beállítása kb ~60 HSZ-be fog kerülni.
Szerintem igaza volt Dara moderátor úrnak és HSZ vadász az illető...[ Szerkesztve ]
-
frensys
tag
MÚÚKÖDIK!!!SZUPEERR!!!!!A másik gmailes fiokommal megy...ami a telón is van+szinkronizáltam a beállitásoknál a telefonban,már csak az a kérdés hogy most mindig neten kell hogy legyen a napi dátumért és névnapért?
-
vétó
aktív tag
válasz Probert75 #30274 üzenetére
hát basszus ezt már nem bírtam, ki kellett próbálnom. emberünk ugye azt szeretné, ha az appdrower-ben átrendezhetné az ikonokat, hogy az ő szájíze szerinti sorrendben legyenek. engem eddig qrvár a nem zavart a sorrend, ezért sosem néztem, de tényleg átrendezhető. hosszan nyomom az ikon, amíg meg nem jelennek a kis piros "x"-ek a sarokban (eddig ugye már ő is eljutott), csak én ilyenkor nem engedem el, hanem arrébb húzom, ahova szeretném, és erre a szerencsétlen kis ikon - mivel más úgy sem tehet - oda kerül, ahova én szeretném.
nahát, hogy hol tart már a tudomány!
egyébként szerintem ez az ember direkt tesztnek van itt, hogy megnézzék, hol vannak a határaink...- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
mrkorooo
aktív tag
valaki mondjon 1 jo navit. és még az a kérdésem hogy ezek mennyire használjk az adatforgalmat ha az is bevan kapcsolva a gps mellé. köszönöm
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
mrkorooo
aktív tag
ha korlátlan net lenne az elözizetésem mellé hidd el engem se érdekelne... volt 1 haveom kapott 60k-s telefonszámlát GPSel való hülyéskedés miatt, és én ezt el szeretném kerülni.
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
TRob1
veterán
válasz mrkorooo #30371 üzenetére
Akkor az nem offline gps volt (mint az említettek), az tuti...
Amit ezek fogyasztanak hogy megtalálják gyorsabban a "műhódokat" aztán kész...
Amivel ő hülyéskedett, az meg mindent a netről szed folyamat... de előfizetsz 1 ezresért mobilnetre, és akkor sosem lesz nagyobb a számlád net miatt, max korlátozzák a sebességét ha eléred a limitet.(#30374) mrkorooo :
Na pont ráhibáztál, mert az online, annak kell a net.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
mrkorooo
aktív tag
az a baj h trémobilnál nincs ilyen 1000ft/nagyonjonet
-
TRob1
veterán
válasz mrkorooo #30376 üzenetére
Offline navival, amennyit használ hozzá az agps, egész évben sem használná el a 100 megát, nemhogy 1 hónapban...
(#30375) vétó :
Pirosfejű mi? Irigykedsz sápadtarcú?(#30378) Zsolt_72:
Ő ezresé akar "nagyonjonet"et, és nem haccázé kicsitjonetetui: és kaptyátok beja pirosfejű villás frkát.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
vétó
aktív tag
válasz mrkorooo #30376 üzenetére
azért nem tudom, te mit értesz azon, hogy "nagyonjonet" 1000 Forintért, de:
egy hónapra 500 MB adatforgalom elég a levelezéshez, a bitéhes widgeteknek, az aGPS navinak, és talán még egy kis böngészés is belefér. nem ismerem a Tré árait, de nem hiszem, hogy egy ilyen csomag sokkal többe kerülne 1000 Ft-nál. És ami a legszebb, hogy ha túlléped a kereted, akkor nem számláznak többet, csak lassítják az adatforgalmat, ami még akkor is bőven elégséges jó pár dologhoz, pl. az aGPS-nek, widgeteknek, csatolmány nélküli leveleknek, és ha türelmes vagy, még egy két weboldalt is elolvashatszhunfatal
ez a vár 5-6 percet sajnos nem mindig igaz. és általában pont akkor kell neki fél óra, amikor a legjobban szükséged lenne rá.
és bár nem nekem szólt az utasítás, de én megyek aludni gyorsan...
[ Szerkesztve ]
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
TRob1
veterán
-
fatal`
titán
Fél óra? Az elég gáz. Én PNAval navigálok max 3-4 perc és talál műholdat.
Telón csak 2x néztem meg, hogy működik e a GPS, egyszer 2-3, máskor 4-5 perc volt mire talált műholdat. Persze nem mozgás közben kell próbálgatni, meg nem a szoba közepéről.
(#30382) TRob1: Ez igaz, de a számla elkerüléséhez elég kikapcsolni az adatforgalmat, mint, ahogy nekem is van. Sőt, szolgáltatónál is lehet tiltani a mobilnetet (net start vagy mi a rák a t-nél) akkor meg aztán egészen biztos, hogy nem lesz net. Ha meg mégis, akkor rájuk lehet verni, hogy elszarták és nem kell kifizetni.
A mobilnet hasznos dolog, de navi miatt (vagy azért, hogy a számlát elkerüljem) biztosan nem fizetnék rá elő.
[ Szerkesztve ]
-
mrkorooo
aktív tag
válasz fatal` #30383 üzenetére
van netem,500 mega a dijcsomagban, de nem akarok több10k-s számlát ilyen marhaságért
-
TRob1
veterán
válasz fatal` #30383 üzenetére
Nekem sincs mobilnetem, folyamat wifin lógok, de legfőképp PC-vel. Viszont már 1-2szer felmerült hogy előfizetek, mert néha kellett volna itt-ott. (Pl. geoládázásnál mikor az istenért se találom, akkor megnézni a kommenteket... )
(#30385) mrkorooo :
És véletlen nem olyan az a csomag hogy ha túllépnéd akkor csak a sebességet csökkentik, de nincs túlforgalmazási díj? Mert szvsz így van, akkor meg csak telefonálással tudsz ekkora szlát csinálni...(#30384) Zsolt_72 :
Jó éjt Fiam![ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
kepeszt
tag
Sziasztok!
Létezik android média server alkalmazás pc re?
(mint pl ps3 konzolhoz) -
frensys
tag
Tudjátok mi az érdekes? Hogy tegnap ugye sikerült szinkronizálni a calendart kicsit semmi csicsa és a névnapot is mutatja,ha rámegyek akkor meg naptárat.Szóval hogy nincs neten ma reggel óta és mégis mutatja a mai névnapot azaz nem kell neki net..? .... érdekes,azt hittem ezek a widgetek majd úgy működnek hogy netről veszik a névnapokat,de végül is miért is vennék ha előre meg van irva benne,viszont az időjárás jelentés widgethez kell net gondolom..
-
tomlac14
tag
válasz mrkorooo #30387 üzenetére
akkor gondolom MM S díjcsomagod van, amihez igényelhető ez az opció és akkor egy ezresért nincs túlforgalmazási díj.csak nyerhetsz vele
-
TheSaurus62
tag
Létezik, hogy nem létezik Androidra egy egyszerű árfolyamfigyelő? Annyi kellene nekem, hogy lássam pár valutapár állását 1/5/15/30 perces időközökben, és nem akarok sem bejelentkezni, sem kereskedni. Amiket eddig találtam, azok 1 nap ..1 év intervallumokban dolgoznak, és/vagy rögtön demo/live fiókot csináltatnának velem.
Tud valaki ajánlani valamit?
Anno Samsung Omnián (WinMo) az Alpari Mobile-t használtam erre (mondjuk azt accounttal), de tökéletesen működött.[ Szerkesztve ]
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
Mr X
veterán
válasz TheSaurus62 #30397 üzenetére
Válogass [link]
Bár gondolom nagy részüket már próbáltad.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Üdv
Felmerült egy kis gondom.
Adott egy céges Samsung Galaxy Ace (Android 2.3.3), be van rajta állítva a céges levelezés, activesync-cel.
A probléma, hogy a telefonról nem tudok e-mailt küldeni. Megírom a levelet, és küldéskor bekerül a Kimenő postába, de nem küldi el.Hogy lehetne orvosolni?
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest