Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Így készül egy Earfun headset
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
BDave
őstag
válasz transmission #22048 üzenetére
Nekem az első nem méri a WiFi-t valamiért (sebaj, nem arra használom). Marketen amúgy sokat találsz, keress rá, próbálgasd ki. Én kb. két napot töltöttem el azzal, amíg megtaláltam a nekem megfelelő alkalmazást (Traffic Counter).
Esetleg még ezt is érdemes kipróbálnod!
DroidStatsata007: neki widget kell.
[ Szerkesztve ]
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok. Hogy tudom a 3.2.5 szoftver kezdőlapján az alkalmazásokat lecserélni?
-
nofi
addikt
Üdv!
Evernote-ot használok, mert nagyon tetszik a letisztult, egyszerű felülete és a legjobb, miszerint munkahelyemen, otthon is gépről beleírhatok, de hiányzik, hogy az egyes jegyzetekhez nem tudok figyelmeztetést illeszteni. Tudtok esetleg az általam említett funkciókkal rendelkező appot ajánlani?
Xbox GT: nozsolt
-
dokee78
félisten
Én ezt használom van benne emlékeztető is.
Catch Notes -
sssz
őstag
válasz transmission #22045 üzenetére
netcounter. wifit is mér és mobilnetet is.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
nexusking
aktív tag
Esetleg DroidStats-t próbáltátok már?
Nekem is kéne egy ilyen wifi-szgép kapcsolatos program, de olyan, amit nem kelll mindig csatlakoztatni, hanem elég csak egyszer. És kb 90%-ban a gépről mennének a telefonra az adatok. (ez a File Manager-rel lehetséges?)
-
m0ngoose
csendes tag
Hali!
Geocaching-hez tudna valaki ajánlani egy jó alkalmazást?
-
dokee78
félisten
válasz transmission #22059 üzenetére
Milyen telod van,hogy semmi nem működik neked?
2.3-as droid van rajta?
Ezt próbáld ki:
My Data Manager Free[ Szerkesztve ]
-
transmission
tag
Meg még annyi hogy 2g/3g switcher widgetet találok? Ami ingyenes
http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!
-
Psychonaut
veterán
válasz transmission #22065 üzenetére
Egy csomo van, pl. ez.
-
transmission
tag
válasz Psychonaut #22068 üzenetére
köszi
http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!
-
transmission
tag
Mostmár csak rendes gmail widgetet nem találok :S
-
Psychonaut
veterán
válasz transmission #22071 üzenetére
-
baandii
senior tag
hellosztok!
a jorte-ba meg lehet azt csinálni hogy ha kiteszek egy 4x3-as widgetet akkor a kijelző alján maradt helyre még vhogy ki legyen írva a hónap alá az aktuális nap teendője??
-
transmission
tag
válasz Psychonaut #22072 üzenetére
Ezeket néztem, de az nem baj hogy ennyire rosszak az értékelések?
-
DemonDani
addikt
erre valaki valami tipp?
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Psychonaut
veterán
válasz transmission #22076 üzenetére
Ha elolvasnad, hogy miert kapta azokat egy program, elorebb lennel, hidd el. Az egyik a folyamatos FC-zes miatt kapott 1*-okat, a masik meg azert, mert nem kattinthatoak a mailek. Elobbinel nem mindenkinel jelentkezett az FC-zes, azok rendesen is ertekeltek, mig az utobbinal nem mindenkit zavart, hogy nem "link" a levelekhez a widget, igy ok is jobb ertekelest adtak a programnak. Ebbol kovetkezik mindkettonel a kozepes atlagpontszam.
De ahogy olvastam mas widgeteknel, a Google a Mail egyik frissitesevel blokkolta a levelek hozzafereset kulso alkalmazasok szamara (julius 29-i Gmail update), ugyhogy lehet, hogy egyik sem fog mukodni.
-
nofi
addikt
Milyen bevétel-menedzselő programot ajánlotok?
Xbox GT: nozsolt
-
flash-
veterán
tudtok olyan android progit ami riaszt akkor ha mondjuk vonattal egy megadott hely közelébe érek??
-
Elrood
őstag
Remélem jó helyre írom, szal van egy meg nem nevezett (ES gép) Android 3.2-t futtató tablet és jelenleg még nem megy usb-n keresztüli debug (nincs windows driver még, linux se látja) és valahogy csak kell tesztelni ezt meg azt.
Rámentettem egy SD kártyára a progit, hogyan tudnám onnan futtatni?
(Android market sem megy sajnos).''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
domerator
veterán
Frissült az Opera Mini és az Opera Mobile is.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
R19
senior tag
Ismertek olyan hangrögzítő progit - lehetőleg Mp3 formátumba - ami kikapcsolt kijelzővel is működik?
Hosszabb felvételnél igen jó hatással lenne az akksira.
WinMo-nál a Vito Audio Notes Touch tudta ezt, de Androidra eddig sajnos nem találtam. -
n@p@lm
őstag
sziasztok!
kérdés:
a google hol társítja hozzá a Steam acc-ot (http://store.steampowered.com/) a Market acc-hoz?
mert tettem egy bejegyést egy app-hoz és ott szerepel a Steam-es acc userem.
erre sehol sem kérdezett rá a Google, nem is engedélyeztem.
szét tudom választani őket?[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok arra megoldást, hogy ha a PowerAMP lockscreenje aktív, ne a WidgetLockerbe unlockoljon, hanem egyből az alkalmazásba vagy oda ahol éppen lezártam a képernyőt?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
nexusking
aktív tag
válasz hodostamas #22090 üzenetére
Most csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Vagy mért nem működik ez se?
ha minden igaz annyi az egész, hogy megnyomod a kib*szottnagy gombot a kijelzőn, és utána meghajtóként látszik a gépen. De TCommanderben se meg intézőben se látom -
Steve198310
őstag
Sziasztok!
2-3 Napja kellet csinálnom egy GYÁRI ADATOK ALAPHELYZETBE állítást. SonyEricsson X8-am van. Azóta nem birja az akku. 10-14 óra alatt 70%-ra csökken a készenléti idő. Nem találok megoldást. Elötte 4-5 napot használtam és faxa volt. Pár hónapos a készülék.
Tehát ez 2-3 napja jött elö. Nem tudtam bejelentkezni a Market-ra. Olvatam, hogy GYÁRI ADATOK ALAPHELYZETBE állításal betudok jelentkezni. Azóta nem birja az akku. JA mellette 2x lemerítettem csumára is.Üdv nektek. Ha tudtok valamit PÜ-t várok Köszönöm
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
aggleány
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.