- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Van egy Samsung S4 minim.
Már több mint egy éve eltört a kijelzője, de most találtam egy bontottat, cseréltem jó is.
Eltenném tartalékba vagy gyereknek, de ezen telefon PIN volt beállítva. De azt meg már nem tudom.A recovery menü nem jön be, ezt a képet adja majd sötétet, de ebben a sötét állapotában ADB-vel elvileg látom a filerendszert, de a systemben nem találok *.key kiterjesztésű fileokat, amiket törölni lehetne.
Most már ennyi idő után nem lennének fontosak a rajta lévő adatok, így egy hard resetet végeznék, de a recovery menü hiányában nem tudok.
Mi lehet a megoldás?
Úgy is érdekelne hogy megmaradjanak az adatok, de végső esetben már az is jó ha visszaáll az alap rendszer.
Köszi előre is -
meroly
veterán
Sziasztok!
Telefoncsere előtt állok és az appokat úgy szeretném az újon látni ahogy a régin hagytam.
Az Android mappából hiába másoltam át pl com.instagram.android mappát az újon ugyanoda, sajna az app nem ismeri.
Mi lenne ennek a módja menete?Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest