- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lampard19
tag
válasz
saphancs #20430 üzenetére
Sziasztok, visszafogom állítani a telefon alap állapotra. Melyik programmal lehet játék és program mentések, beállítások, üzenetek, és mindent amit állítgatással értem el lementeni? Maga a program meg a játék nem fontos mert újratelepítem 2 perc alatt, a fő az amit ezekkel már csináltam.
Melyik programmal és hogyan lehet megcsinálni? Légyszi segítsetek, 1 hete vagyok android felhasználó és hát elég idegenek még a dolgok
-
Lampard19
tag
A gyári billentyűzeten nem lehet valamilyen sémát váltani? (Jb 4.1)
Iletve bevan jelölve hogy huzogatással is tudjak írni de csak pötyögve megy mégis.
Van valami iphone szerű billentyűzet androdidra? Nem külső miatt hanem elrendezés szempontjából keresek olyat aminek a betűk között nagyobb rés van viszonylag mint az iphone-nak is, mert a teljesen összerérő billentyűzeteken kettesével nyomagatom körülbelül
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest