- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lampard19
tag
válasz
saphancs #20430 üzenetére
Sziasztok, visszafogom állítani a telefon alap állapotra. Melyik programmal lehet játék és program mentések, beállítások, üzenetek, és mindent amit állítgatással értem el lementeni? Maga a program meg a játék nem fontos mert újratelepítem 2 perc alatt, a fő az amit ezekkel már csináltam.
Melyik programmal és hogyan lehet megcsinálni? Légyszi segítsetek, 1 hete vagyok android felhasználó és hát elég idegenek még a dolgok
-
Lampard19
tag
A gyári billentyűzeten nem lehet valamilyen sémát váltani? (Jb 4.1)
Iletve bevan jelölve hogy huzogatással is tudjak írni de csak pötyögve megy mégis.
Van valami iphone szerű billentyűzet androdidra? Nem külső miatt hanem elrendezés szempontjából keresek olyat aminek a betűk között nagyobb rés van viszonylag mint az iphone-nak is, mert a teljesen összerérő billentyűzeteken kettesével nyomagatom körülbelül
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest