- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
őstag
válasz Pikkolo^^ #41107 üzenetére
Nekem ez vált be: [link]
Nagyon sokáig cool readert használtam, de ha jó a megfigyelésem, JB-re váltások után nálam megbolondult.
Minden könyvem .mobi kiterjesztéssel van. Azt vettem észre, hogy átlagosan 10-12 oldal olvasása után egyszerűen FC-zett a program. Telefonon, tableten egyaránt.Lehetséges, hogy a .mobi kavar be, nem tudom. Lustaság folyományaként inkább programot váltottam, mint bedobtam volna a calibre-be konvertálni a könyveket (mondjuk .epub-ba).
Pedig szerettem, mert ha a memóriakártyán nem takarítottam, akkor ROM csere után is tudta, hogy melyik könyvet hol hagytam abba és nem kellett külön beállítani újra mindent.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
petipetya
nagyúr
A Google Play Könyveket tudom ajánlani. Azelőtt a Cool Readert használtam, viszont az utóbbi 2-3 hónapban átszoktam a guglisra. Egyrészt hajtott a kíváncsiság, másrészt győzött az online szinkronizálás előnye.
Kicsit gyors egymásutánban jött ki a 4.4->4.4.1->4.4.2 gyári Android frissítés. Mindegyiket ki akartam próbálni, és ilyenkor mindig csinálok egy teljes gyári beállítások visszaállítását (nem szeretem a mentéseket, mert így tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés). A lényeg hogy unalmas lett volna mindig beállítani és ugyanott megnyitni az éppen olvasott könyvet, így esett a választás a Google Play Könyvekre.
Az összes könyv ugyanott folytatódik, ahol abbahagytam. Emellett nincs túlbonyolítva a beállítások tekintetében.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
tomy86
addikt
Nem mondom, hogy éjjel-nappal ebookot olvasok, de nekem ezek váltak be: Cool Reader, Moon+ Reader
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység