- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra #169760 üzenetére
Az pont kapufa, irtam is az osszefoglaloban hogy megszuntettek a desktop reszt egy honapja [link]
-
crok
Topikgazda
válasz
liszi70 #169591 üzenetére
Összefoglalóból a jegyzetelő alkalmazásokat végig feltettem mert azt az egyet nem tudtam megmondani fejből hogy melyikben van betűnagyság állítás is.
Ezekben van:
ColorNote - jegyzettömb widget-el, Google felhő sync-el..
Joplin - nyílt forrású, kifejezetten az Evernote-ot kiváltani képes cross-platform alkalmazás szinkronizációval (Android, Windows, Linux, Mac)
Neutrinote - markdown képes, nagyon apró
Notally - megj.: a nagy font nem túl nagy
Standard Notes- megj.: a nagy font itt se túl nagy
Remélem így már kielégítő a válasz -
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #169515 üzenetére
Az eredeti linken az eredeti pkg id-val az eredeti fejleszo alatt lett most ujra elerheto [link]
Es az volt amit sejtettunk is, hogy mivel nem frissitette es nem volt megfelelosege az uj Play Store policy-vel igy automatikusan kikerult - most meg vissza:
* Google Play Policy compliance update
* Call recording via the microphone is removed
* Bug fixes -
crok
Topikgazda
Ha APK-ból telepítetted akkor a rendszer letiltja de feloldható és onnantól meg lehet neki adni a jogosultságot.
-
crok
Topikgazda
válasz
DrTechnoid #169484 üzenetére
Sz'tem eltevesztetted a topik
-
crok
Topikgazda
válasz
user26 #169472 üzenetére
Erre nincs egyértelmű válasz. A fejlesztő vagy leírja vagy nem, vagy a Play-en vagy nem (mondjuk a honlapján vagy még ott se mindig......). Nála pl. igazából inkább csak támogatás volt.
De ezt az alkalmazást ezen dolog óta nem igazán tudom ajánlani, nem is ajánom. -
crok
Topikgazda
válasz
gyuri81 #169467 üzenetére
Hat nezd.. ez az Adguard official site -> innen tovabb a menuben AdGuard DNS oldal -> innen tovabb AdGuard public DNS -> itt pedig Method 2 -> Android.. es itt az all, hogy:
Default server
dns.adguard-dns.com
AdGuard DNS will block ads and trackers.Non-filtering server
unfiltered.adguard-dns.com
AdGuard DNS will not block ads, trackers, or any other DNS requests.Family protection server
family.adguard-dns.comAztan hogy te mit hasznalsz a te dolgod, az infod meg a public IP change elottrol lehet ami majd' egy eve volt.. aztan ha holnap meg azt lovik ki akkor megall.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
milkabrams #169398 üzenetére
Pedig ezek tudják, használom is - csak kördiagramban meg pl. az All file access-t add meg neki. De a DiskUsage is csak akkor tudott ilyet (rendesen) ha volt root, anélkül az is félkarú óriás. Nem emlékszem hogy konkrét kinézetre hasonló lenne egyébként.
APKMirror-on fent van a DiskUsage ha mégis rápróbálnál de 6 éve nem volt frissítve, nem fog jól működni a "modern" (értsd: Android 8 utáni) droid storage kezeléssel. -
crok
Topikgazda
válasz
milkabrams #169396 üzenetére
"sajnos nem tudják amit szeretnék" -- akkor vissza a kályhához.. mit szeretnél?
-
crok
Topikgazda
válasz
milkabrams #169394 üzenetére
Az sajnos nagyon régen nem volt frissítve - így a policy miatt kikerült :\ De..
Összefoglaló -> Tárhelykezelés és tárhelyadatok:
Storage analyzer - nomen est omen, de pl. a rendszeralkalmazások tárhelyfoglalását is mutatja (MIUI, Egyéb..? Hmm..?..)
Storage Space - mint fentebb
Storage analyzer and disk usage és Storage analyzer and disk usage Pro -
crok
Topikgazda
válasz
kalasz #169361 üzenetére
XDA, elso poszt vege, a csatolt kepek felett a non-market users link.
-
crok
Topikgazda
válasz
user26 #169328 üzenetére
Azért nem megy mert te a fiókjelszóval akarsz belépni (ami jelen esetben nem jó) de én úgy értettem nem akarsz rendszerben felvett fiókként felhasználni egyet se. Ha IMAP szolgáltatásként akarod felvenni a levelező fiókod akkor itt NEM a Google fiókjelszót kell megadni (az max. az OAUTH belépéshez menne, onnan kellene a 2FA tovább) hanem csak app jelszóval lehet beléptetni.
"majd csinalsz egy un. app jelszot"
Bejelentkezés alkalmazásjelszavakkal - leírás miről is szól ez
https://myaccount.google.com/apppasswords - itt tudsz app jelszót csinálniRöviden: így lesz egy jelszavad a fiókodhoz tartozó bizonyos szolgáltatásokhoz amivel a Google fiókba magába belépni nem tudsz de különböző alkalmazásokba és szolgáltatásokba be lehet vele lépni ahonnan a fiókot magát nem fogod tudni menedzselni de a szolgáltatást tudod használni, pl. IMAP, POP3, konzolon futtatott Youtube is ilyen, etc.
-
crok
Topikgazda
válasz
user26 #169284 üzenetére
Ha bonyolultnak tunik hasznalj mast, semmit se kell eroltetni, ez a szep ebben hogy tengernyi lehetoseg van es nincs kotve mit valasztasz. A tobbi listazott is tud IMAP fiokot kezelni.
Szoval, FairEmail. Ne a varazsloval add hozza, ott oda is irja hogy OAUTH es az igy fiokkent felveszi majd a rendszerben a FairEmail alatt DE en pl. IMAP fiokkent vettem fel es igy nem kell a rendszerben ilyen fiok. GMail weben bekapcsolod (es ajanlom hogy igy tedd) majd csinalsz egy un. app jelszot (mivel ndm OAUTH lesz es kotelezo a 2FA igy az IMAP csak app jelszoval megy) es a FairEmail-ben a beallitasokban manualisan add hozza IMAP-kent a GMail szolgaltatast kivalasztva ezzel az app jelszoval (mert akkor elore kitolt kb. mindent a nev-jelszo kivetelevel).
-
crok
Topikgazda
válasz
efi99 #169273 üzenetére
Mert a Google is hulyen van osszerakva, ezt is lattuk mar.. ugyanaz a keszulek egy indiai / malaj cimre regelt Google fiokkal a Play Store-ban fiokvaltas utan mar valahogy megtalalta.. pl. Android Go-s alkalmazast igy megtalalt, rogton utana visszavaltva a magyarra meg nem (asszem' ilyet kellett neznem multkor valakinek itt PH-n).
-
crok
Topikgazda
válasz
user26 #169238 üzenetére
Nem írod mi a konkrét baj, se mi a cél így lehet ráfutsz erősen egy XY problémára de... Hibanaplót a rendszer alapból készít, a neve logcat. Ezt szerintem tudod.
Ha nem magadnak kell hanem valami miatt valami fejlesztőnek küldöd úgyis tovább akkor inkább bugreport zip, abban úgyis benne lesz az összes logcat buffer (main, system, crash, radio, etc..) és minden tevékenyég előtte-utána a hibának. Bár a soft- vagy hard restart az bonyolultabb..."Napló" szinten mindegy hogy PC-n van vagy akármi van.. a logd szolgáltatás vagyis a "logcat" boot-kor indul és több un. buffer van amiben a különböző típusú logokat tárolja. Recording-ra kell állítani és talán el tudod kapni.. de.. a véletlenszerű újraindulást nehéz elkapni, még logcat-el is, mivel ha a restart oka nem az Android rendszerből hanem mondjuk a SoC egy hibájából fakad akkor nem biztos hogy lesz nyoma egyáltalán.
Ha nem a zygote és nem maga a rendszer okoz restart-ot akkor restart után egyből a /proc/last_kmsg file-t érdemes nézni (ez a reboot előtti kernel üzenetek gyűjtője), és ha szerencséd van akkor crash előtt (ha soft crash volt) akkor itt lesz a logcat vége. Ezen kívül a RAMOOPS kell(het) még ami a
/sys/fs/pstore/console-ramoops
vagy /sys/fs/pstore/console-ramoops-0 vagy hasonló(k) alatt van. Meg van még kettő hely, azokból szoktak még elkérni infót, bármit amit találsz, pl:
/proc/last_kmsg
/data/tombstones/ és tartalma
/data/dontpanic/ és tartalma
/data/system/dropbox/ és tartalma
Ennél többet nem tudsz igazából összeszedni, jó részét így is csak root-al...A Szimi által linkelt app (amit egyébként én is nagyon szeretttem!) nemigen fog működni rendesen mert nem lett adaptálva az utolsó kiadás után történt változásokhoz ezer éve (5 évnél is régebbi), a MatLog lehet már neked nem működik a droid főverziód miatt.. de a többi amit az összefoglalóban írtam az igen. (Meg a TeMeFi..)
-
crok
Topikgazda
válasz
Drughi #169223 üzenetére
Azért 3..5-szöri 15% körültől 100%-ra töltés már elég szokott lenni hogy értelmezhető képet kapj.. esetleg lehet hiba ha a töltésszámolást nem jól számolja (létezik 4..5 módszer is, első indításakor szokta megnézni mi a legvalószínűbben működő módszer)) de ha kikapcsol és nem nullán ott már vagy akku vagy BMS hibát mondanék alapból.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsoltip #169206 üzenetére
Legjobb emlekem szerint foleviszed az egeret es max egyet kattintasz, onnantol tudsz tapizni meg mindent ugyanugy mintha ujjal erintdned. Az ADB AppControl-on belul van egy help is az scrcpy-re hogy gombok hogy-merre mukodnek. (Bar lehet fizetoskent.. dehat az scrcpy elerheto kulon, ingyen, akar gui-val is guiscrcpy neven).
-
crok
Topikgazda
válasz
user26 #169189 üzenetére
Klonozhatod is de az is egy plusz fiok lesz..
A GMail alkalmazashoz ragaszkodva max ha ugy adod hozza mint IMAP akkor nem egy "rendes, teljes erteku" Google fiokkent csak egy IMAP fiokkent adod hozza.
De a GMail az a droid fiokkezelot hasznalja, mindenkepp csak valamilyen fiokkent tudod hozzaadni ami megjelenik a fiokok kozt a beallitasokban. Mas klienssel nem lenne ilyen, kapasbol a FairEmail nem hasznalja a fiokkezelot. -
crok
Topikgazda
válasz
vilmaboy #169163 üzenetére
Jó lenne ismerni a készüléket vagy legalább a ROM-ot mert azért manapság már szerintem minden készülékben nyomon követhető a telepített alkalmazások WLAN és mobilnet használata az alkalmazások infójánál is meg általánban a hálózati beállításoknál is - csak készülék / ROM nélkül stabbing in the dark.
-
crok
Topikgazda
válasz
borg25 #169175 üzenetére
Összefoglalóból copypaste - ezen túlvagy?
Cube ACR - honlapja - Google Play link - kelleni fog hozzá a Helper
Persze Android verziótól és készüléktől / ROM-tól függ, hogy hogy működik, DE ez minden hívásrögzítőre igaz a GDPR óta........ Az idők folyamán rendesen megnehezítette / ellehetetlenítette a Google a 3rd party app-eknek a felvétel lehetőségét ezért kell(het) külső alkalmazás ahhoz hogy működni tudjon (mert a Play Store-ba a policy miatt nem kerülthet be....). A külső forrásból telepített alkalmazás elől pl. az Android 14 elzárja a kisegítő lehetőségek használatát (malware-ek miatt..) ami feloldható, a fentebbi CubeACR-es Helper linken is el van bábozva vagy pl. itt és itt is le van írva de nagy vonalakban: Beállitások - Alkalmazások - keresd meg az alkalmazást amire letiltotta a rendszer a hozzáférést - jobb felső sarok három pont menü vagy legalul az Engedélyezés menü - engedélyezd neki. -
crok
Topikgazda
válasz
alex devil #169159 üzenetére
Érdemes használni szerintem időnként (ha másra nem akkor szétnézetni vele), főleg a durván renitens szemetelő alkalmazásokkal szemben (mert attól, hogy egy alkalmazást törölsz az törli az app adatokat DE nem minden alkalmazás csak oda ment file-okat ahol a saját, privát adatai vannak hanem pl. random a belső tárra..). Elszaporodó crash info, thumbstone-ok, .trash és hasonló "rejtett" mappák, etc.. Ezzel kapcsolatban pedig az SD Maid fejlesztőjének 12 év tapasztalata és adatbázisa van.
De az SD Maid nem csak egy takarító alkalmazás ám, főleg ha Shizuku-val vagy root-al is meg tudod támogatni a működését (pl. az app manager funkció, broadcast receiver-ek kezelése). -
crok
Topikgazda
válasz
7Sony7 #169157 üzenetére
Az SD Maid-et lassan "befejezik", már nem lesz hozzá csak bugfix, nincs új feature, 12 évig ment kb. az összes azóta kiadott Android főverzióval kompatibilisen.. na ezt a dolgot már nem akarja a fejlesztő karbantartani így, hogy Android 8+ felett mennyit változott a storage kezelés Android-on.. a fejlesztő az SD Maid SE FAQ-ban leírt mindent is.
De röviden: az SD Maid 1 licensze nem átvihető az SD Maid SE-be és a nagy különbség hogy az SD Maid már nem fog kapni csak max bugfix-et (később pedig max. security patch-et ha valami nagyon olyan derülne ki..) mert a fejlesztés az SD Maid SE-re fókuszál és az SD Maid SE sokkal jobban és gyorsabban képes működni, főleg új (Android 8 és feletti) Androidon.
-
crok
Topikgazda
Ha nem Play Áruházból van az alkalmazás (APK-ból lett telepítve?) akkor pl. itt a Cube ACR Helper linken is el van bábozva a megoldás vagy pl. itt és itt meg XDA-n is le van írva de nagy vonalakban: Beállitások - Alkalmazások - keresd meg az alkalmazást amire letiltotta a rendszer a hozzáférést - jobb felső sarok három pont menü vagy legalul az Engedélyezés menü - engedélyezd neki valamint mert le van tiltva hogy bizonyos dolgokhoz hozzáférhessen, egyébként itt lesz a Huawei saját leírása az értesítés problémákra.
-
crok
Topikgazda
válasz
Dolphine #169090 üzenetére
Nem hasznalok trakt.tv-t de siman regisztraltam email-el, viszont a Google fele OAUTH Login az kampo:
---
Access blocked: Trakt.tv’s request does not comply with Google’s policiesTrakt.tv’s request does not comply with Google’s ”Use secure browsers” policy. If this app has a website, you can open a web browser and try signing in from there. If you are attempting to access a wireless network, please follow these instructions.
You can also contact the developer to let them know their app must comply with Google’s ”Use secure browsers” policy.
Learn more about this error
If you are a developer of Trakt.tv, see error details.
Error 403: disallowed_useragent
---Majd megnezem megy-e mashogy
(2FA miatt esetleg app pass de egyelore azzal se ment..). -
crok
Topikgazda
válasz
szita.erno #169076 üzenetére
Mi az, ami a VLC-ből meg az MX-ből hiányzik vagy rossz?
Mert ha nem VLC akkor:
Just (Video) Player - ingyenes és nyílt forrású videolejátszó (Google Play / F-Droid / GitHub forrás / GitHub releases - APK letöltés)
NOVA Video Player - Google Play - GitHub - F-Droid
MPV - ingyenes, nyílt forrású és nagyon puritán -
crok
Topikgazda
válasz
Fred23 #169069 üzenetére
Innen a Jegyzetelő alkalmazások rész, az összes open source tudja szerintem.
Joplin - nyílt forrású, kifejezetten az Evernote-ot kiváltani képes cross-platform alkalmazás szinkronizációval (Android, Windows, Linux, Mac)
Notally
Standard Notes
Simplenote
Quillnote: markdown képes jegyzet alkalmazás @Play Store
Omni-Notes @Play Store
Neutrinote - markdown képes, nagyon apró
Butterfly: open-source, minimalista és cross-platform
Safe Notes - GitHub - F-Droid - Titkosított jegyzet alkalmazás -
crok
Topikgazda
válasz
mobilizmo #169048 üzenetére
A ROM saját launcher kell mert az kezeli a taszkváltót is pl, arra a Nova nem képes. Ez egy Android 8 vagy 9 feature hogy külön lehet azt is csinálni (un.
recents provider
). MIUI esetén ez van összegyógyítva a launcher-el, azért nem tud működni a gesztusvezérlés külön mással. :S -
crok
Topikgazda
Sajnos nem.. Az Accubattery-nek nincs külön Pro változata amit megvehetsz.. (azt meg tudnád osztani) csak In-App purchase van benne amit viszont nem lehet Family Library-ben megosztani.
Ki is próbáltam: Family Library-be felvett fiókkal a Accubattery-t nem tudom úgy telepíteni hogy a Restore purchase azt mondja hogy már meg van véve.. ellenben pl. a nemrég megvett MiXPlorer-t (meg gyak bármi mást ami nem IaP volt) simán fel tudom tenni pedig az ugye csak vásárlás után lesz telepítve (Install gomb után telepítés nincs addig amíg meg nem vetted de ha már megvetted akkor teszi is fel azonnal). -
crok
Topikgazda
válasz
DrKapocs #168991 üzenetére
Egy dolgot megnézel nekem kérlek azon a Hako-n? A Play Certification az hogy áll rajta? Device is certified vagy Device is not certified? Azért kérdezem mert elég ritka hogy ilyen kis doboz kap Play Cert-et és a Google nagy listájában is csak annyi Hako van hogy Hako mini - pro nincs. Itt a hivatalos leírás és abban ez az aktuális lista (hosszú, rohadt lassan töltődik be).
-
crok
Topikgazda
válasz
Fall-N #168983 üzenetére
"Na megnézném" -- jónapotkívánok
12132db könyvjelző és összesen 2880db jelszó.. a könyvjelzőket eleve úgy mentem, hogy ha az alapértelmezetten adott név nem elég beszédes akkor kiegészítem kézzel kulcsszavakkal vagy rövid leírással hogy utána visszakereshető legyen.. de én mentek forrásra mutató linkeket is pl.. viszont tudok strukturáltan és előre gondolkodni, több szintű mappákba rendszerezéssel eleve gyorsabb a keresés - ami mind-mind nagy segítség
Ezek közül van egy mappa amiben kifejezetten a napi szinten nézett cca. 30+ oldal van benne, mint egyfajta speed dial. De lényegében az is csak egy mappa a sok közül.
svgyula: a Google TV / Android TV azért egy picit jobb mint a Win 3.1 mert 3.11 ugyanis van benne network stack
Lányomnál egy TCL van Android TV-vel és ugyan én is utálom de azért 1000x jobb mint a kínai dobozok alaprendszere (ami AMLogic SoC esetén kb. alap, hogy gyárilag root-olt és malware fertőzött
), lehet vele élni, Shizuku meg amit akarok, jó, picit nehézkes de mindent meg lehet oldani. Nade az Android Go.. Na az.. na AZ a legalja.
-
crok
Topikgazda
válasz
joelke HU #168888 üzenetére
+@envagyok:
Vagy a relevans Logout-omon a lustaknak reszben kulon ott a mukodo manager meg build is Android 6..7-re:Kevésbé szerencséseknek (Android 6..7..) fentebb ott lesz a Cuynu féle build vagy ez a Reddit thread.
Ha más nem akkor kitadai31 csinált es karban is tart egy Android 5-6-7-re is működő manager-t [link]
vagy
kastentop2005 féle Revancify-X-el is build-elhetsz neked valót.. [link]
vagy
Az eredeti Revancify decipher3114-tol [link] az is működő kell legyen neked.. -
crok
Topikgazda
válasz
mobilizmo #168713 üzenetére
En se emlekszem uj kiadasra es a v4-essel dolgozom en is. A v5.0.1 pl. csak early access-el van kint Play-en is (1+ eve..) de.. Az XDA thread-ben is a v4 meg mindig, szerintem nem veletlen, sok volt vele a nyug.
Meg most nezem hogy gyak. szeptember vegen bejelentette a keszitoje [link] hogy mar nem is hasznal root-ot, Play-bol kivette publikaciobol a Migrate-et meg a helper-t is (en pl. latom mert volt telepitve..).
Mindenesetre a v4 nalam teszi a dolgat!
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #168710 üzenetére
Mindet vinnie kell. A hibad egy tipikus MicroG "hiany" (99%). A MicroG-t melyiket tetted fel? Tedd fel az inotia felet [link] meg a j-ch fele Revanced build-bol a friss build-et [link] abban most 18.45.43 van egyebkent.
Egyebkent csak Android 7 es az alatt van gond azzal, hogy melyik Youtube apk alap fut meg eppen el (mert megszunt a tamogatas..). -
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #168708 üzenetére
Barmelyik, sokkal lentebb van a min. Android foverzio a manager-ekkel generalhato ajanlott Youtube verziokban is meg az automata GitHub build-ekben is.
De ha a nem-Magisk-modul apk-t teszed fel es nincs MicroG akkor egyreszt amugy se tudnal belepni (nincs mibe..) plusz el is crash-el mert nincs MicroG. -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #168599 üzenetére
Kell a Mi Account....
-
crok
Topikgazda
válasz
pilóta #168585 üzenetére
Ötlet: állítsd át az alapértelmezett NFC fizetés alkalmazást: Settings -> Connection and sharing -> NFC -> Contactless payments -> és ott a Payment default legyen None vagy a SumUp és a Use default legyen a Replace default app when another payment app is open így már hátha nem akar a Wallet szerencsétlenkedni. Szerintem rosszfelé irányítja a dolgot a rendszer mert nálad a Payment default most a Wallet.
-
crok
Topikgazda
válasz
tobias40 #168572 üzenetére
Hát talán kérdezd meg tőlük akkor
Mert ez bizony áll mint a szeg - de nem ám a szerver áll hanem már a nevet se lehet feloldani.. talán gond volt az átadással
Lehet tegnap még ment mert a hír amiről beszélek 23 órája került be a Google gépezetébe:
$ nslookup avxforum.hu 1.1.1.1
Server: 1.1.1.1
Address: 1.1.1.1#53
** server can't find avxforum.hu: SERVFAIL
$ nslookup avxforum.hu 8.8.8.8
Server: 8.8.8.8
Address: 8.8.8.8#53
** server can't find avxforum.hu: SERVFAIL
$ nslookup avxforum.hu 94.140.14.14
Server: 94.140.14.14
Address: 94.140.14.14#53
** server can't find avxforum.hu: SERVFAILhttps://downforeveryoneorjustme.com/avxforum.hu
Ennek semmi köze a nextdns-hez vagy bármilyen Android alkalmazáshoz. -
crok
Topikgazda
válasz
tobias40 #168569 üzenetére
A beengedes azt jelenti szamomra hogy betolt az oldal, megprobalsz belepni es nem enged.. namost gyorsan megprobaltam nextdns-el meg cloudflare-el meg Google-el feloldani ezt az avxforum.hu-t de semelyik nem ismeri.. jo ez a domain egyaltalan? Ugy ertem nem epp mokaznak vele? Google-be beirva hogy avxforum az elso ket talalat ket 22 oraja behuzott poszt arrol, hogy valaki 15 evig csinalta de matol mas a tulajdonos..? Szerintem ez az oldal epp kakukk..
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #168560 üzenetére
Párosítani kell a bekapcsolt wireless debug-al mondjuk így vagy vannak rá videók is csak trükkös picit mert max osztott képernyőn tudod csinálni (eltűnik a pin ha taszkot váltasz..). Utána a Shizukuban megjelenik minden app ami manifest szerint kér(het) Shizuku jogot.
A Hail van még amit tudok ajánlani meg a Brevent, az is minkettő Shizuku-val de legalább fejlesztik őket.. mármint root nélkül ezeket tudom ajánlani mert root-al nyilván kicsit másabb lenne a helyzetA Greenify rég halott, 4+ éve nem volt hozzá se piszkálva, nem lett lekövetve benne semmi azóta és még a Play-es weboldal linkje is Google Plus-os... azt meg azt se tudom mikor kapálta be a Google, olyan régen volt..
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #168557 üzenetére
Shizuku + Canta vagy SD Maid SE vagy Swift Backup vagy AppManager vagy ha amúgy használnád is közben akkor kicsit más megközelítéssel Ice Box ami Shizuku módszerrel és Device Admin módszerrel is tud tiltani de talán egyszerűbb vele oda-vissza csinálni.. Mazochistáknak termux vagy LADB (vagy BugJaeger) alól Wireless debug-al és|vagy Shizuku-val vagy saját magához csatlakozva Wireless Debug-al is meg lehet oldani
-- nem úszod meg PC nélkül se
Ha igazán akarod meg lehet oldani
Itt minden is van, mint a bucsuban - de neked szerintem elég az Ice Box.
-
crok
Topikgazda
válasz
astrojoe12 #168406 üzenetére
Ekozben a Wifi be van kapcsolva, csatlakozva van es 2.4GHz-en megy?
-
crok
Topikgazda
válasz
Zamma #168398 üzenetére
Szerintem a Musicolet, a Pulsar, a Metro, a foobar.. ezek tudnak megjeleníteni saját értesítést (nem csak az Android media control-t kapja meg). Itt keress rá a Zenelejátszók részre, amelyik tud permanens értesítést megjeleníteni annak van esélye túlélni a készülék energiatakarékos módját - de az se garancia, hisz' nyilván az a mód arra való hogy.. na mindegy, elmondták már előttem. Az, hogy ebbe az Android energiatakarékos módba esetleg még bele is nyúl a gyártó az külön lehet rossz meg jó is.. általában rossz
-
crok
Topikgazda
válasz
Vertigo18 #168344 üzenetére
Hm. Egy gyors keresés a neked adott válaszokban volt egy ilyen kérdésed amire jött egy ilyen válasz amiben csak egy Google Play Store keresést linkeltek Who touched my phone keresésre.. de nem látok egy konkrét alkalmazást.. esetleg így nem ugrik be a találati képek alapján? Elképzelhető (leginkább a felhasználási módból kiindulva..) hogy levették Play-ből és az újra már azért nem települt.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #168277 üzenetére
Ezer éve így használom de nem tom'
Nem a Layout menü alatt lehet letenni?
-
crok
Topikgazda
válasz
alex devil #168264 üzenetére
Ezt olvasd el True Phone ügyben és ne vigyük el, kérlek, warez irányba a kérdést, a honlapja szerint tudsz érte fizetni ha akarsz és kapsz aktiváló kódot.
-
crok
Topikgazda
válasz
DrKapocs #168227 üzenetére
A TV Box-ot nem tudom megnézni de ha erről az alkalmazásról van szó ez Android TV kompatibilis, az biztos, fel is ment simán egy TCL-re amin néztem.
Abból lehet gond csak ha a box nem Google certified viszont az alkalmazás megköveteli (ilyen pl. a Netflix is) de egy VPN app nem hinném.. De amúgy nem csak ezt láttam a keresőben, telepíthető a NordVPN, SurfShark, ExpressVPN, Avast, etc.
-
crok
Topikgazda
Na.. Simple Mobile Tools.. úgy néz ki tegnap eladták a ZipoApps-nek, nem túl barátságos társaság (főleg amiatt mert egészen sok reklámot tesznek az alkalmazásaikba). A Simple Calendar info page-én már a kontakt és a weboldal is a ZipoApps-re mutat.
PS: két napja fork-olták a teljes forrást Fossify néven (mert ugye open source) és csináltak egy Reddit szálat is hozzá.. meg egy másik csoport is fork-olta Astian néven.. meglátjuk mi lesz, nem tudom mennyien használtátok így inkább megosztottam mert a Pro-k mikor ingyen voltak azt én is megosztottam veletek.
-
crok
Topikgazda
Akinél GMail email késések meg hasonlók vannak: nem vagytok egyedül, incidens van már rá úgy két órája, dolgoznak rajta.
-
crok
Topikgazda
3..2..1.. tervezett avulás
Ezt már ne váruk meg.. itt semmiképp, itt alkalmazásokról beszélgetünk
A Droid szakmaiban vagy valamelyik elektronikai topikban meg tudjuk beszélni
Kösz mindenki!
-
crok
Topikgazda
válasz
eclipse19 #168099 üzenetére
Ilyet nem tud, leírás szerint se. Max. a quick actions de szerintem nem arra gondolsz.
-
crok
Topikgazda
Van (volt) ilyen SoC es ROM sajnos ami kikapcsolva nem kapcsolt ki.. de az is tuti hogy egy full restart rohadt sokat eszik, en biztos nem kapcsolgatnam.
@niklebi: az messze nem normalis hogy repulo modban ennyit merul 8 ora alatt.. inkabb annak jarnek utana hogy miert van igy..
-
crok
Topikgazda
válasz
Winne #168051 üzenetére
VLC - ingyenes és nyílt forrású médialejátszó: zene, video, bármi is
NOVA Video Player - Google Play - GitHub - F-DroidEzeket pl. tudják. Az MX meg a BS is egyébként csak vagy nem ingyenes vagy nem reklámmentes.
-
crok
Topikgazda
válasz
minimumgame #167990 üzenetére
Olyan nincs, ha telepitve van a listaban bent -kell- lennie.
-
crok
Topikgazda
válasz
minimumgame #167988 üzenetére
Beallitasok - Alkalmazasok - keresd meg a Connector-t - jobb felso sarok harom pont menu - engedelyezd neki. Ezt irja egyebkent a kepen is.
Azert csinalja mert nem a Galaxy vagy Play Store-bol hanem Apk-bol lett telepitve, rendszerokossag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Wise (ex-TransferWise)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest