- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Pandimakaay #163252 üzenetére
Szerintem Facebook hiba.
Kapcsold be, hogy a Facebook külső böngészőben nyissa meg a linkeket, és ott töröld ki az l betűt a cím elejétől. (Az m.facebook.... kezdés a helyes.) -
válasz
nincsnév007 #163247 üzenetére
Töröld, majd add hozzá újra a lámpát. Hátha helyrerakja.
-
-
válasz
twinkiecz #163189 üzenetére
Az első képhez.
A chrome://flags/ oldalon kapcsold be a Contextual Search new settings opciót (Enabled), majd a Chrome-on belül Beállítások - Google-szolgáltatások, itt Érintéssel keresés legyen Be, a Környező szöveget is tartalmazó keresés a Google Kereső használatakor opció viszont legyen kikapcsolva. -
-
válasz
Somatom #163084 üzenetére
Nálam, Xiaomin be kellett kapcsolni a Különleges engedélyek között a Hozzáférés minden fájlhoz opciót. Egyből oda navigált a Total Commander.
Samsungnál ez az "automatizmus" nem volt meg.Amit leírtam, elérési út (Beállítások - Alkalmazások - jobb felső sarokban 3 pötty - Speciális hozzáférés - Hozzáférés az összes fájlhoz) ott bekapcsoltad a hivatkozott menüpontot?
-
válasz
Somatom #163067 üzenetére
Jól működik a kép linkelés.
Hogy válaszoljak is.
Pont tegnap költöztettem húgomat egy új Samsungra. Az appoknak (VLC, Total Commander) külön meg kellett adni a Hozzáférés az összes fájlhoz lehetőséget is. Beállítások - Alkalmazások - jobb felső sarokban 3 pötty - Speciális hozzáférés - Hozzáférés az összes fájlhoz. (Egy régebbi Samsung alapján.)Ha már túl vagy ezen vagy nem segített, akkor bocs.
-
-
-
-
-
-
FairEmail-kérdés.
Néhány linket az alkalmazáson kívül, néhányat azon belül nyit meg.
Szerintetek mi lehet a megoldás, hogy mindent a külső böngészőben nyisson meg?
Korábban ez tutira jól működött, egyik frissítés ronthatta el. -
-
-
-
válasz
[CS]Blade2 #162639 üzenetére
-
-
-
-
válasz
csabyka666 #162592 üzenetére
Persze.
Volt, hogy filmet néztünk róla a tévén. -
válasz
csabyka666 #162590 üzenetére
Olyan eszközt keress, ami Chromecast-képes.
Újabb Mi Box/Stick eszközök vannak: Mi Box S, Mi Stick, Mi Stick 4K. De persze, más is szóba jöhet, a többi márkákban nem vagyok otthon. -
válasz
csabyka666 #162587 üzenetére
Nekem is ilyen tévém van. Egy Chromecast-képes Mi Box 3-at vettem, megy vele a képernyő kivetítés.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
szabi__memo #162392 üzenetére
Hm. Ez fura. De most, hogy említed, a másik céges telóm tényleg nem szerepel a lenyílóban sosem.
Lehet, akkor a telók nincsenek felsorolva, de pl. táblagépek, TV boxok igen.
-
válasz
szabi__memo #162390 üzenetére
Nem minden appnál jelenik meg.
Ha rákeresel pl. a képen lévő appra, ott sem mutatja? -
válasz
szabi__memo #162387 üzenetére
Igen, a Play app (Xiaomi 11T, droid 12).
Jól írja kress, tóbb eszközön vagyok belépve a Gmail fiókommal, azért ilyen. -
válasz
Rigormortiis #162383 üzenetére
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Rodzser Mór #162306 üzenetére
Persze.
SMS backup / restore appok egyike a Playről. Pl.: [link]. -
válasz
zsoltzsolt #162194 üzenetére
"bár ott 2028-as az utolsó frissítés."
Te a jövőből jöttél? -
-
-
-
válasz
Somatom #162160 üzenetére
"Mint látható, a kép linkelése sem akar sikerülni. Ha csak a "kép" szöveget írom át, akkor ott maradnak a zárójelek, ha az egészet, akkor meg nem linkeli a képet."
Ha jól értelek, erre az a megoldás, hogy a [kép] szövegen belül valahova beírod, amit szeretnél helyette (pl. [kvalamiép]), majd kitörlöd azt, ami nem kell. -
-
-
-
-
válasz
Rigormortiis #161847 üzenetére
Gondolom, a "drink water" kereső kifejezést próbáltátok már a Playen.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
kiraly.andra #161682 üzenetére
Szeretem az ilyen hozzászólásokat. (Utolsó bekezdés.)
Nekem nem tetszett a Blokada hatásfoka, így maradtam az AdGuardnál. -
-
-
-
válasz
Viktor0610 #161529 üzenetére
Azt esetleg kipróbálhatod még, hogy a SIM-kártyák képét módosítod, a Beállítások - Dual SIM részem.
-
-
-
válasz
justmemory #161303 üzenetére
Régi a lista.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Integrale #160863 üzenetére
Képzeld, az előbb nálam is megszűnt működni a címsor elrejtése funkció.
Rájöttem, hogy egy kisegítő lehetőséget kapcsoltam be, és az rontotta el. Amint az appot, ami a kisegítő lehetőséget használta, bezártam ÉS nyomtam egy memóriaürítést, visszatért a funkció.
Esetleg ezt nézd meg a két telónál! -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Reklámblokkolók topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Hori Racing Wheel Overdrive
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest