- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Jumbozorz #141460 üzenetére
Volt rá app de eltávolították Play-ből 2019 áprilisban..
Ám (hasonlót vagy ugyanilyet) Oreo és felette tud az Android "magától" is
ha a kedves gyártó bennehagyta a ROM-ban. -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #141452 üzenetére
Ugyanezt írtam le neki amit linkeltél - csak magyarul..
-
crok
Topikgazda
válasz
Linux-1 #141448 üzenetére
Jártam így már, két dolgot ajánlok:
- Biztonság appban lehet tiltani/engeni hogy melyik app használhasson WLAN/Mobilnet Internethozzáférést - add meg mindkettőt ha véletlen nincs valamelyik.- Az appok listájában keresd meg a Letöltések appot és töröld az adatait: beállítások - alkalmazáskezelés - jobb fent kis menu megnyit - Összes alkalmazás megjelenítése > kapcsold be - keresd meg a listában a Letöltések appot (lehet van 2 is)- állítsd le - töröld az adatait (mindkettőnek ha úgy van)
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
samujózsi #141377 üzenetére
3sec Google search (: De egyébként a néninek van gondolom még nyomógombos feature phone-ja így neki nyilván könnyebb ha a kezébe adják az okostelefont akkor csak rá kell böknie és megy.
-
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra #141364 üzenetére
Nem fizetos ha XDArol toltod le, linkeltem nemreg.
-
crok
Topikgazda
válasz
droti25 #141353 üzenetére
FTP de nem mint FTP amivel a telefonon levő dolgokat "osztod meg" hanem amihez a telefonnal akarsz csatlakozni, jól értem? Mert akkor ahhoz nem sok köze van a Solidnak, azt a szervereden kellene tudnod mit állítottál be. UTF-8 (esetleg UTF-16?) kéne legyen szerintem alapvetően, de a Windows-1250 a közép- és kelet-európai nyelvek kódkészlete Windows-on (ami nagyon nagyon régen nincs már szerintem használva..), esetleg ISO-8859-2 lehet.. ha Linux-on vagy Windows-on fut az az FTP szerver amihez csatlakozni akarsz (MAC-en nem tom', gyanítom mivel szegről-végről az is *nix ott is UTF-8 az alap). Ezeken lenne kódolva amit nem jól látsz Solidban? Kis plusz háttérinfo.
-
crok
Topikgazda
válasz
droti25 #141345 üzenetére
Oka van hogy miért nincs már fent Play-en régóta..
MiXplorer vagy a Solid Explorer vagy FX File Explorer vagy Total Commander.
-
crok
Topikgazda
válasz
#45746688 #141330 üzenetére
A keszulek frissiteni fog naponta NTP-hez, ha elter es sokat akkor szerintem a keszulek RTC-jevel gond van (a belso orajaval). Probaltad az automatikus idot ki majd visszakapcsolni mikozben van nethozzaferese az oranak? Esetleg SIM van benne? A SIM altal a szolgaltatot is kerdezheti idoert.. az is lehet rossz, hosszu evek ota nem engedem a keszulekeimnek hogy hasznaljak a szolgaltatok orajat.
-
crok
Topikgazda
válasz
#45746688 #141328 üzenetére
Ha appal akarod magadnak akkor root-olni kellene az órát mert app nem állítgathatja az időt root nélkül, ennek megvan a biztonsági oka (csak egy példa: ha egy malware állítgathatná az időt akkor feltehetne olyan hamis tanusítványt is ami egyébként nem érvényes de érvényessé válik a rossz időbeállítás miatt).
-
crok
Topikgazda
válasz
#30610944 #141200 üzenetére
Nem ez a lényeg: ahhoz, hogy a helyzetmeghatározáshoz szükséges adatokhoz (most az teljesen mindegy hogy GPS és|vagy Wifi scan + BT scan + ) egy app hozzáférést kapjon ahhoz be kell kapcsolni azt az Android rendszerben hogy a helyzetmeghatározás elérhető legyen az appok számára. Onnantól még mindig le lehet tiltani az appoknak hogy ehhez az adathalmazhoz hozzáférhessen de ahhoz, hogy egy app (nem, nem mindenféle szervek meg egyebek.....) az adatokhoz hozzájusson ahhoz az adatokat először a rendszernek elő kell állítani (fent leírt eszközökből kinyerve) amit az app lekérdezhet ha akar és van rá joga. Azért fogalmaztam úgy hogy az adatokat elő kell állítani mert épp hamis adattal is el lehet árasztani azt az adathalmazt (mock location) és akkor az app is hamis adatokkal lesz feltöltve.
Amit Somatom is ír hogy GPS aztán menjen át az adat valahogy - ahhoz is be kell kapcsolni a location-t és device-only-ra kell állítani hogy mit használhat forrásak, de állíthatod (Android SDK-tól és ROM-tól függően) akár device-only-ra vagy battery friendly-re (ekkor cella+WLAN+BT van csak a helyzet pontosságához).A Location bekapcsolásávan mondod meg a rendszernek (nem a Google-nek, a készülékednek) hogy gyűjtsön adatot ha egy app olyan API kérést dob be hogy neki helyadat kell. Pl. egy vegytiszta LineageOS esetében milyen Google dologról beszélünk? Semmiről.. de a Location-t akkor is be kell kapcsolni hogy a készülék és rajta a rendszer adatot gyűjtsön és rendelkezésre bocsásson a kérő appnak. És egy ilyenhez kelleni fog még (ha nincs Google lib) mondjuk a Unified NLP hogy a cellaadatod valahogy helyadatra leképezhesd ("háromszögelés"). A "hatósági" háromszögelés megint más, mert ott a készüléktől függetlenül a szolgáltatótól kérdezik majd le a telszám - SIM - IMSI - cella + toronyadatokat és abból képezik le a helyzetét a készüléknek. Te ilyet nem tudsz, neked be kell kapcsolni a location-t hogy legyen adatod, ők meg a szolgáltatót "kérik meg" hogy szolgáltasson adatot.
Amiről Snowden ír az egy teljesen más dolog.
OFF vége.
-
crok
Topikgazda
válasz
#30610944 #141197 üzenetére
"olyan app ami tudja hol vagyok, vagyunk location bekapcsolása nélkül" - akkor nem érted hogy hogy működik a Location API, mert amit akarsz olyan nincs. Max. bekapcsolod a location-t és kikapcsolod a location share-t meg a location history-t, de a location bekapcsolás kell ahhoz hogy a location info kinyerhető legyen mert máshogy nem férhet hozzá helyadatokhoz maga a rendszer - ez remélem világos hogy miért kell.
Eddig mi is azt használtuk amúgy (bár ez igazából a Google Maps és azon belül a location sharing, gondolom erre gondoltál mikor "Google felé location-t" írtál) de áttértünk a Life360-ra.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #141172 üzenetére
Igen, Magisk Manager-ben a Magisk Manager hide-ot is állítsd be hogy a Magisk Manager app-nak random nevet adjon így a McD ne lássa hogy van Magisk Manager (nyilván akkor van Magisk Manager telepítve ha van Magisk, akkor meg van root #logic).
Amúgy Magisk-ra nyitottam külön topikot egy hónapja, ott ezt és sok-sok minden mást is leírtam (mármint hogy mit lehet tenni ha egy app root miatt elszáll) keress a topikban arra hogy "Gyorstalpaló".
-
crok
Topikgazda
válasz
Bozek #141095 üzenetére
SSHDroid, sokáig nem kellett használnom, de megvettem anno 2.5 éve.. most nyáron feltettem mert kellett, örömmel konstatáltam hogy a régi licenszelési módszert lecserélték (már nincs külön app, integrálták, akinek megvolt a külön licensz app véve azt migrálták) viszont mivel nem használtam csak 10 percig az appot kaptam egy hasonló emailt, először azt hittem scam.. aztán leveleztem velük.. majd kiderült hogy nem scam.. viszont az email túloldala se volt valami éles kés a fiókban, igazi vérindiai.. : D
-
crok
Topikgazda
Simple Mobile Tools fizetős alkalmazásai most ingyenesen beszerezhetőek Play-ből is (kiv. persze a támogatás appot):
Simple Calendar Pro - Events & Reminders
Simple Notes Pro
Simple Contacts Pro
Simple File Manager Pro
Simple Draw ProEgyébként ezek a Play-ben fizetős appok F-Droid-on is megtalálhatóak és természetesen ott alapból ingyenesek.
-
crok
Topikgazda
válasz
Kékes525 #141027 üzenetére
Root nelkul az orara annyi van hogy rajtad mulik milyen pontos a beallitas: van olyan app ami bevisz az orabeallitasba es lebego orat mutat igy kezzel "szinkronizalhatod".
A felvetelre a Google tiltasok es atalakitasok miatt nincs lehetoseg root nelkul. Keress vissza Somatom es az en hozzaszolasaim kozt, linkeltunk par cikket rola.
-
crok
Topikgazda
válasz
csabyka666 #140943 üzenetére
Összefoglaló -> F3 -> Navigáció
Egyébként
Offline Maps & NavigationHa csak navira akarod használni akkor okay lesz.
Egy LG P760-at tartok erre Sygic-el, tökéletes. -
crok
Topikgazda
válasz
SunMount3r #140912 üzenetére
Az már nem az app lesz maga hanem amit még hozzácsapott pl. a Google Ad azonosítódhoz, etc. Ezt javaslom [ezen] menj végig.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #140844 üzenetére
5 éve nincs megoldva, ahogy az se hogy sztereoban hangot még mindig pont fordítva vesz fel mindent a kamera app, vagy pl. a zajcsökkentő eljárás bugzik és hívás közben nullára halkul az ember a másik félnél.. de ami ennél is jobban zavar hogy nyitsz nekik egy bug/feedback thread-et hogy merül a telefon mint a Titanic mert nem alszik, csatolsz bugreportot, többet is, logot meg mindent és szételemzel mindent is majd visszajönnek ilyennel hogy "mindig kalibrálni kell az akkudat" meg hogy "beszéltem a fejleszői csapattal és használd a Security app Cleaner funkciójának Deep clean funkcióját 3 napig és meglátjuk segít-e.." - de most komolyan.. Xiaomi-m van (Mido) de ezeken nem tudnak túllendülni.. na off off, bocsi.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
kezman #140705 üzenetére
Szívás, mert az iCsekk is olyan app amiben le van tiltva a backup-olhatóság alapból úgyhogy se Google Cloud Backup-al, se adb-vel (így Helium-al se) se semmi mással root nélkül nem menthető..
-
crok
Topikgazda
válasz
zhata #140646 üzenetére
Jártam hasonlóan.. leszedtem+feltettem vagy 3..4x egymás után mire "életre kelt".. tényleg nem hiába 2.1 az az átlag.. (Múltkor meg a nyitatlan bootloader-es, gyári global stable ROM-os Note 7-en mondta azt hogy root-olt egyik napról a másikra, vagy 3..4x egymás után uninstall-install mire "életre kelt".. aztán kaptt megint mobil tokent - nem hiába nincs alapértelmezetté téve a token, maradjon csak az SMS, olyan instabil az app működése hogy szavak nincsenek rá).
-
crok
Topikgazda
válasz
lucky07 #140432 üzenetére
+1: 100% hogy valamit rosszul tudsz vagy a másik kikapcsolja.. nálunk is tökéletesen megy, még havonta/pár hetente küld a Google email-t is hogy tudj róla/emlékezz rá, hogy van helyzetmegosztás bekapcsolva xyz-vel.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #140429 üzenetére
Navigalashoz okay a nagy pontossag, azon kivul felesleges szerintem.
Ugy tovabbb lesz ebren a helyzet meghatarozasahoz, ugy tobbet fog nyilvan kerni is az akkubol. -
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #140427 üzenetére
Kicsit ha eleg a kozelito helyzet is (cellapontossag), GPS belteren ugy se lesz, amiatt ne keresgeljen, de az akkukimelo helyzetpontossaggal ha 3..8 percig egy helyen vagyunk az mar hazszamra belovi hol vagyunk. Nalam Redmi Note 4-en LineageOS 16-on meg se nagyon latszik.
-
crok
Topikgazda
Ha valaki ilyet keresne: Quick settings mezőbe egyedi csempéket (custom tile) hozzáadni képes app - most ingyen: Tiles (leírásában ott van mihez kell adb és|vagy root)
-
crok
Topikgazda
válasz
tknof1871 #140401 üzenetére
Itt pl. tudsz válogatni melyik apk-t szeretnéd.
Csak majd Play-ben kapcsold ki a frissítését
(Vagy írd alá magadnak hogy ne is tudjon róla hogy van Play-en..) -
crok
Topikgazda
válasz
andrás47 #140396 üzenetére
Az lehet csak root-al fog menni hogy konkrétan le is kapcsolja..
Olyan van root nélkül hogy szól hogy elérted a beállított szintet.
Ilyen pl. az AccuBattery, van egy kutatási cikkük is ha érdekel.Egyébként ha van root akkor pl. a Battery Charge Limit jó app,
ha meg nem áll messze tőled a Magisk és a terminálhasználat
akkor Advanced Charging Controller (ACC) modul. -
crok
Topikgazda
válasz
Casanova* #140376 üzenetére
Lehet kezdem kapizsgálni mit is akarsz de szerintem te azzal nagyon szívni fogsz.
Ha jól értem(?) neked vagy LiveDisplay vagy Always on Display kéne hogy mindig menjen a kijelző és mutasson mondjuk egy órát meg az értesítéseket?
Mert ha ez így van akkor a Redmi 7A telefonod ezzel állandóan bekapcsolt kijelzős állapotban lenne ami azért rossz mert ahogy nézem nem AMOLED hanem IPS kijelzős, vagyis konkrétan sose aludna a készüléked és úgy merülne mint nyeletlen balta a Balatonban. Biztosan ez kell? Vagy félreértelek?
-
crok
Topikgazda
válasz
karolyabrosz #140319 üzenetére
Azért mert nem írtad milyen készülék, egyáltalán van-e rajta infra vevő amivel tudnál tanítani, nem-e csak adó van mint kb. minden manapság kiadott készülékben: az IR távirányító appok átalában egy meghatározott, letölthető kódminta alapján dolgoznak amit te választasz ki adatbázisból, régen nincs már vevő rész a készülékekben.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #140310 üzenetére
Root nélkül törölni nem tudod, úgy rémlik adb-vel talán, de olyat lehet hogy letiltani, amit meg nem minden gyári ROM-ban lehet kis trükközés nélkül (pl. MIUI).
Én minden gyári ROM-on letiltom, semmire nem használom, custom ROM-n fel se teszem mert értelmét nem látom (ha keresni akarok nyitok egy keresőt..).@Somatom: a gondod meg annyi lehet vele hogy teljesen feleslegesen van háttérben futó service-e ami meríti a telefont, úgy, hogy semmire nem is használod.
-
crok
Topikgazda
válasz
Penge_4 #140206 üzenetére
Keress Play-n arra, hogy IVR, talán találsz ilyesmit de felvenni a hívást akkor is fel fogja, mert fel kell mert csak onnantól tud DTMF kódot is küldeni ("nyomkodni a gombot"), csak kapcsolás után tud működni. Talán a Tringer.. de azt nem tudom hogy neked hogy fog jelezni hogy most aztán téééényleg van egy fontos hívásod.
Igen, @Somatom, erre külön szokás tartani szervert/hardvert, IVR-nak hívják (Interactive voice response). De hogy mobilon ilyet ki használ..
-
crok
Topikgazda
válasz
Aurig@ #140166 üzenetére
Nos.. Mondjuk úgy, hogy van rá mód hogy apró, kvázi-kalibrált mérésekkel megállapítható legyen de én megbízhatónak nem mondanám mert a telefon és az akku IC-in múlik mit tudsz kiolvasni tehát arra vagy utalva amit ezek mondanak. Ha ez megfelel akkor AccuBattery, van egy kutatási cikkük is.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
(Nem tudtam szerkeszteni az előzőt..)
Ja, félreértés ne essék: nincs bajom azzal, hogy reklám meg egyéb, a szolgáltatásért az adataimmal meg a szokásaimmal fizetek, tudja ezt ma már mindenki (remélem) csak ez az egyoldalúságra átállás nem tetszik igazából, meg az értelmetlensége, automatizálásból adódó óriási hibaaránya az ami pl. nagyon zavar.. -
crok
Topikgazda
válasz
eclipse19 #140137 üzenetére
Egyelőre egyesek belépni se tudtak azóta a Google account-jukba se mert utána meg úgy ítélték túl sokat "próbálkoztak" a fellebbezéssel (ugye a Youtube mostmár jó ideje nagyjából egyben maga a Google is). Nem tudom, furcsa ez az egész, a ToS átfogalmazása is fura hogy huss úgy döntenek hogy nem és akkor utána fellebbezésnek helye nincs mert nem..?
Szerintem most jó előre (kerek egy hónap múlva élesedik) belengettek dolgokat és várják mit reagál az Internet népe (nem az első eset lenne, a Cisco is megjátszotta most a vizsgáinak az átvariálásával..). Azért ha pl. bemész egy akármilyen publikus helyre ahol van "free wifi", tegyük fel kontrolleres MikroTik több AP-vel, captive portal-al meg force-redirect-es proxy-val (szimpla hotel..) és a caching DNS szervere eleve meg van toldva egy Energized-el szóval totál nem is tudsz róla hogy "reklámszűrt" a net amit használsz mert nincs kiírva.. akkor? :\ Nagytesó dönt, Youtube-ra belépni utána nem tudsz vagy GDrive nem fog menni? Nincs lehetőség fellebbezni, nincs temp ban vagy időkorlát..? :\ Beleillik a szolgáltatásközpontúságra átállásra mozdításra.. Fizess elő, nem lesz reklám. Ugye eddig csak egy reklám volt a video-k elején, már egy ideje kettő van, közben is van. Jó, van, hogy 5 sec, de ahogy Fall-N is írta pont ez a legzavaróbb.
Na mindegy, offba is teszem, lehet nem is itt hanem egy Logout blogban kellett volna ezt felhoznom.. kérem majd hogy offolják le a beszélgetés szálat.
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #140124 üzenetére
Olvasd tovább a Twittert is meg a YT videoját is mert ennél többről van szó, nem az ott a lényeg hogy az ő account-jával volt valami hanem hogy a nézőit bannolták egy livestream alatti "szavazás" alapján (hangulatjelek spammelése..), kvázi bemondásra, amit ugyanúgy megtehetnek majd mostmár a mostani változtatás után akkor is ha úgy ítélik hogy mondjuk te a videok alatti reklámot ha nem nézed akkor nem vagy jó Youtube felhasználó. Nálunk (Magyarországon úgy értem) nem nagyon szokás előfizetni dolgokra de nyugatabbra azért nagy a divatja, és az ugye egy dolog hogy az email-ekhez, kontaktokhoz nem férsz mondjuk hozzá, de ugye ott vannak az éves meg egyéb előfizetések, megvásárolt könyvek, a feltöltött videok.. etc.. lemondani se tudod mert ugye belépni se tudsz.. ez úgy elég riasztónak fog majd hangozni az R1 felhasználónak. Jó, lehet téged pont nagyon nem érint.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #140118 üzenetére
Nem kifejezetten az egyéni megoldások miatt lesz ez bajos. A gond az, ha emiatt a tartalomgyártók fogynak el. Plusz ahogy írod jön a böngészős linkátadogatós megoldás ami a kényelem rovására megy, akkor fogy a tartalomfogyasztó, fogy a tartalomkészítő, fogy a tartalom.. ésígytovább.. szerintem ez alapból egy öntökönszúrás lesz, erre gondoltam.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fall-N #140098 üzenetére
Pont most olvasok egy Reddit szálat (meg elég sok lett erre hirtelen a találat) ezzel kapcsolatban ami elég erős lesz -> egy záradék átfogalmazásra került az új felhasználási feltételekben most Dec. 10-től:
"YouTube may terminate your access, or your Google account’s access to all or part of the Service if YouTube believes, in its sole discretion, that provision of the Service to you is no longer commercially viable." - vagyis ha a Youtube úgy ítéli meg, hogy kereskedelmi szempontból a felhasználó számára nyújtott szolgáltatás számára nem kifizetődő (pl. AdBlock használata, Youtube Vanced használata, különféle böngészőkiegészítők használata..) akkor akár a komplett Google fiókot kompletten mindenestől zárolhatja, elveheti a hozzáférést a szolgáltatásoktól, mégpedig olyan módon hogy "vitának helye nincs" (mintha törölnék az account-ot de mégse: konkrétan mindenestől hozzáférhetetlenné tennék, pont mint a napokban ebben az esetben is tették..).
-
crok
Topikgazda
válasz
lovi27 #140095 üzenetére
Nyitott bootloader, Boot.img-t ROM-bol kiszeded vagy letoltod XDA-n valakitol aki mar kiszedte, keszulekre felmasol, Magisk Manager App megnyit, Install gomb, betallozod, patch-elteted vele, kapott file-t PC-re teszed, onnam fastboot flash boot magiskmanageraltalgeneralt.img modszerrel flasheled, bar nem teljesen ertem amit kerdezel, keszulek nelkul nincs kontextus sem igy a modszer is elterhet. De Magisk Managerbol amig nincs root addig img-t nem tudsz flashelni.
-
crok
Topikgazda
válasz
lovi27 #140091 üzenetére
Aha, ok, sok sikert a laikusoknak majd a boot img patcheléshez, de főleg azoknak majd akik olyan készüléket használnak amikkel kénytelenek lesznek un. recovery módban használni a Magisk-t mert nincs ramdisk GL;HF Ettől még a Magisk Manager apk NEM root-olja a telefont és CSAK arra való, hogy a Magisk daemon beállításait megadd vele, amit amúgy még csak nem is a Manager apk adatai közt hanem külön egy SQLite file-ban tárol plusz a modulok állapotát se ott határozod igazából meg hanem pl. a megfelelő nevű file létrehozásával a modul könyvtárában.
-
crok
Topikgazda
válasz
SimonJanos #140079 üzenetére
Kell a custom recovery.
A Magisk Manager - nomen est omen - a Magisk beallitasara valo, nem rootolja a keszuleket.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
#56816198 #140048 üzenetére
..esetleg Magisk / root-olt? Olyan billentyűzet ami nincs már fent Play-ben? Play értékelésekben van hasonló hibajelenség írva?
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
karolyabrosz #140004 üzenetére
A kérés leírásából megítélve kb igen. Az elképzelt célfelhasználás tudod sokat tudna segíteni. A lehető legjobb képesség úgy értendő hogy nem akarsz megvenni egy flagship-et hanem egy PC-t akarsz flagshipnek használni? Vagy mégis úgy kb mi a cél, mire lenne használva? Mert pl. PC-n emulálva nehéz pontos GPS koordinátákat visszadni a rendszernek. Nem lehetetlen csak nem triviális. De ha már így kérded a GenyMotion-el lehet(ett) letölteni előre gyártott készülékspec. VM-eket.
-
crok
Topikgazda
válasz
karolyabrosz #140002 üzenetére
Lehet egy gyorskeresés sokat segített volna
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #139843 üzenetére
Mindig van.. Face Unlock működik alvó/eszméletlen ember arcával is.. mégis csak kevesek kongatják a vészharangot.. Google Home eszközök firmwarefrissítés után javíthatatlanul elhullanak.. most még azt mondják hogy cserélik, csak aztán nehogy Nexus sorsra jussanak.. Csepp a tengerben sajnos.
De mondok érdekesebbet: Meghackelték a NordVPN-t meg egyéb szolgáltatókat is.. nincs túl nagy dobra verve.. de nem is értem miért használnak az emberek VPN-t a "megbízhatatlan hálózatok és cégek" ellen: miért kell még egy cégben megbízni, miért nem elég ha a túlvéggel van pl. HTTPS vagy titkosított csatorna (azért ritka manapság hogy érzékeny adatokat titkosítatlan csatornán továbbítsunk)? Hogy kiiktasson több céget amiben nem bízik meg? Aha.. rendben.. lásd fentebb.. Ha másra van használva a VPN még talán okay (más országban kilépő VPN pl.) de a legtöbb felhasználás így pont hogy szürke felhasználásra vált, hiszen ha egy adott országban valami nem érhető el annak általában oka van (pl. licenszelés). Mindegy, leállok, nem offolok.. -
crok
Topikgazda
válasz
smallmer #139840 üzenetére
Nem tudom mi a pontos cél..
Az Android Studio-nak eleve van emulátora.
GenyMotion Personal edition. vagy 8 éve használom virtualbox image-ekkel.
Bluestacks esetleg.
De ott van a BlissOS x64-re.
Vagy a RemixOS
-
crok
Topikgazda
válasz
D1L1ZS #139792 üzenetére
Az AdGuard-on kell neked megoldani. Itt a leírásuk hozzá - azt keresd benne, hogy Transfering license to another device -
-
crok
Topikgazda
válasz
F.E.K.. #139769 üzenetére
Nem teljesen értem miért veszed vagy vetted ezt támadásnak, eleve offban írtam, nem véletlenül, és nem volt benne támadás csak tényközlés, a végét még mókásra is fogtam pedig ilyet aztán végképp nem szoktam. Az én kedvemért semmit nem kell tegyél. Engedélyt se adtam mert ki vagyok én ahhoz hogy egyáltalán.. Nem ment át. Nem is kellett. Írtam, hogy csak azért választ és nem új hsz-t írtam mert nem akartam hogy lógjon a levegőben - de igazad van, nem írtam oda hogy ez nem rád vonatkozik hanem általános tényközlés. De ennél offabb offba már nem tudom írni. Így jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- World of Tanks - MMO
- Filmvilág
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest