Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz zsoltzsolt #50981 üzenetére
Nem kell fent lenni az AppoftheDay-nek.
Simán letöltöd és beírod a kódot.
Sajnos ha mondjuk később letörlöd az alkalmazást akkor ugyan úgy a demo/trial változat kerül vissza minden ily módon megvett programnál. Bizonyos programoknál működhet, hogy lemented az apk-t, viszont más programoknál hiába mented le, mert a kódbeírás már nem fog működni. Lutri az egész.LonGleY: Thx, Skype-ot megnézzük majd.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Telefonálásra szerintetek melyik a jobb?
Facebook, Viber vagy egyéb?
Egyelőre facebook-ot próbáltuk, nem annyira gáz a hangminőség de mondom hátha van jobb is. -
raziel01
veterán
válasz zsoltzsolt #49749 üzenetére
Ne tudja a tolvaj kikapcsolni a telefont.
-
-
raziel01
veterán
válasz Astrasattila #49669 üzenetére
De mondom, hogy ellenőrzi a licence-et. Hiába rakod fel ha elküldöm neked az apk fájlt.
Néha néha ráellenőriz és mivel nem vetted meg így nem is fog működni.
Az a megoldás, hogy normális megveszed. Nem tudom nálatok mi a probléma de nálam tökéletesen megy minden vásárlás amazonról. -
raziel01
veterán
válasz Astrasattila #49663 üzenetére
Amazon app nélkül szerintem nem megy majd, mert az ellenőrzi a licence-et.
Ha annyira kell akkor szerintem szedd le valahonnan. Google biztos kiad jó pár találatot az apk-ra. -
raziel01
veterán
válasz xperiasigi #48570 üzenetére
Szépen betéglásodik tőle a teló néha. Nagyon sok sírás van ez miatt. Újra kell flashelni az egész ROM-ot ha valami gond van.
-
raziel01
veterán
válasz Astrasattila #47726 üzenetére
Az okostelefon olyan, mint egy számítógép. Ahhoz, hogy kikapcsolva is ébresszen valamilyen szinten bekapcsolva kéne lennie és nem lehetne teljesen kikapcsolni.
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz Viktor0610 #47228 üzenetére
Nem kell root már a Greenify-hoz.
-
-
raziel01
veterán
válasz WOT-H-A-C #46372 üzenetére
Ebben mi volt a leugatás mondd már meg? Pusztán elmondtam a véleményemet.
"annyira nem "gagyi": 2 gb ram 16 gb rom!!! "
Mert ettől bizony minőségi lesz a telefon.
Pusztán csak alap dolgok nem mennek rajta. Pont azért írtad be ide a kérdésed.
Az összes klón noname szemét. (ez nem neked szól hanem a klón telefonoknak) Egyedül a Xiaomi meg hasonló nagyobb kínai márkák vállalhatóak.
194 dollár oké de ha megfogják a vámon akkor már totál nem éri meg. (+30%)[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz WOT-H-A-C #46358 üzenetére
Gagyi kínai klón ezernyi hibával. Nincs normális support.
Gondolom tudtad mikor megvetted olcsón, hogy nem lesz teljesen 100-as azért is volt olcsó.
Egyszer már beírtad, ha tudta volna valaki akkor már segített volna. Kétlem, hogy itt sok embernek lenne pont olyan klónja. -
raziel01
veterán
Fájlkezelő
Mostmár a free verzióban is elérhető az összes pro feature.
Érdemes kipróbálni, nekem ez a kedvencem.
Reklámokat tartalmaz de 455 Ft-ért eltüntethető IAP-al. Régen 900 Ft körül volt. -
raziel01
veterán
válasz scarabaeus #46124 üzenetére
Amazon app-ok nem vírusosak egyébként. (legalábbis nem jobban, mint Play-en)
Jött ilyen kérdés privátban.
Amazon is nagy cég, nem valami pistike vállalat. -
raziel01
veterán
Atomus HD
-
raziel01
veterán
Miért van az, hogy a Tubemate-el letöltött fájlok nem látszanak PC-ről nézve a telón?
Azt vágom, hogy 5 darabban szedi le a videót és aztán illeszti össze de ez okozná a problémát?
1-2-t néha lát, csomó másikat meg nem. -
raziel01
veterán
válasz Vikthor #45841 üzenetére
Hasznos? Ha felébredek éjszaka akkor 1 gombnyomással megnyomom a telót és látom az időt. Amúgy meg kb 2-3 ezer Ft egy nagy kijelzős rádiós ébresztőóra. Nekem az is van a szobámban. Ránézek és tudom mennyi van.
Teljesen felesleges, hogy a telefon egész éjszaka világítson. Ez megint tipikusan az a helyzet, hogy a user nem tudja milyen hülyeséget találjon ki amire amúgy totál nem is lenne szüksége.
-
raziel01
veterán
www.androidcentral.com/how-get-refund-app-google-play-beyond-15-minute-time-window
Nem csak 15 percig lehet pénzvisszafizetést kérni. Most próbáltam egy 50 órája vett termékkel és 1 mp-en belül jött az email, hogy visszaadják a pénzt. :-D
-
raziel01
veterán
Sikerült rábeszélnetek a Cerberusra. ~900 Ft-ot talán megért és hátha ér valamit ha ne adj isten eltűnik.
-
raziel01
veterán
válasz arkone #45776 üzenetére
Az alkalmazásnak semmi köze hozzá.
Van a bitráta. Ami egy mp3-nál jó minőségben 320 Kbit/s.
64 Kbit/s beszédre még csak csak elmegy de 32 Kbit/s-es minőségben minden fos lenne.
Azért nem is közvetítenek olyanban.
Vagy wifin hallgasd vagy fizess elő mobilnetre. Nincs megoldás. -
raziel01
veterán
válasz konigjanos #45710 üzenetére
Nem kell már hozzá root.
-
raziel01
veterán
válasz konigjanos #45658 üzenetére
De ha kikapcsolja a telót akkor semmit se ér.
Én nem bízok ebben, hogy buta tolvajok kapják meg a telót és van esély megtalálni.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Amazon appstore-ban ma van pár ingyenes játék:
Lumi (4 dollár volt)
Buddy & Me (1 dollár volt)
Sonic Jump (2 dollár volt)
Gravity guy (1 dollár volt)
Wheel of Furtune (3 dollár volt)Csak ma érvényes az akció.
-
raziel01
veterán
Spotify Premium 60 napig ingyen
Paypal-al.
Ha lemondod 60 napnál hamarabb akkor ingyen volt. Amúgy 5 euró havonta utána.
Zene stream-elős szolgáltatás.
Már 2 hónapja használtam az ingyenes verziót ott nem lehet léptetni a számokat és nem tekerhetsz bele szóval az kb random volt, hogy mit hallgatsz.
Annyira nem durva ár, hogy havi 5 euróért korlátlan mennyiségben hallgathatsz zenét, minden fent van, lehet tekerni is meg minden.
Lehet offline-ra is elmenteni a zenéket.
Csinálsz lejátszási listát és szólhat a zene. Persze gyárilag is sok lejátszási lista van. pl vannak lazulós zenék vagy romantikus zenék vagy aktuális toplisták stb..
PC-n is lehet hallgatni. -
-
raziel01
veterán
válasz szarnyalosas #45046 üzenetére
air: hülyeséget azért ne beszélj. Bebaszna ha ilyen miatt kuka lenne. Valahogy meg lehet úgyis oldani.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz LonGleY #45011 üzenetére
Azt felejted el, hogy a netes jelszó máshogy működik. Yahoo feltörés vagy ilyesmi az nem így menne, mert el kell küldeni minden jelszót és vissza is kell kapni csomagot szóval a pingen is sok múlik és a szerver terheltségén is.
Illetve szerintem egy idő után le is blokkolnak ha látják, hogy marha sok próbálkozás történik. Vagy csak captcha-val enged belépni pár próba után. Vagy pl csak 5 mp-enként enged 1 jelszót megpróbálni az oldal.
Szóval max offline működik a brute force eredményesen.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz vadászcsiga #44921 üzenetére
Azért fontos, mert PC-n sokkal kényelmesebb belegépelni a jelszavakat meg rendezgetni őket csoportokba.
Telón már csak olvasni kell.LonGleY: Tubemate akkor is letölti a videót ha mobilon le van tiltva a lejátszás. Ha pedig nem akarja az ember letölteni akkor 1 kattintás a Tubemate-ban rámenni arra, hogy asztali nézet. Így simán nézhető mobilról is a videó. De én inkább leszedem HD-ban.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
eWallet-ről jöttek új kommentek és nem kell hozzá netkapcsolat. Anélkül is megy. Sokat javítottak rajta. Lett pár pozitív komment. Nekem is tetszik. Használni fogom.
-
raziel01
veterán
válasz zsoltzsolt #44848 üzenetére
Ahogy olvastam a kommenteket, net nélkül nem is megy és amazon account-ba is be kell lépni, hogy működjön. De nekem is kicsit ködös amit a userek írtak. De az biztos, hogy net kell neki. Anélkül el sem indul.
-
raziel01
veterán
Mai ingyenes amazon alkalmazás
Ewallet 10 dollár helyett
-
raziel01
veterán
válasz tybsen #44691 üzenetére
Az most miért az eladó hibája, hogy a nép hülye?
Én is ezt tenném. Van rá kereslet. Ebay-en nem egy ilyen drága Iphone elkelt amin volt Flappy birds.nxferenc: nagy fájloknál jön ki a CL10 sebesség. Kisebb fájlokat nem nagyon szereti az ilyen kártya és esetenként tényleg gyorsabb lehet kis fájloknál egy CL6-os.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest