- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Augusztusban meg fog szűnni az Android 4.1-4.3 Jelly Bean támogatása a Play Services-nek (Ice Cream Sandwich-re 2018-ban szűnt meg, gondolom a sok még élő Android TV okosítót vezetik ki, azok voltak még szerintem 4.1-4.3-on meg marad egy csomó 4.4 még így is). Onnantól nem lesznek backport-olt szolgáltatások, kifejezetten ajánlani fogja a Google a fejlesztőknek hogy lőjenek KitKat és fölé. @androidpolice @android-developers.googleblog
-
crok
Topikgazda
PowerAmp Full version unlocker most úgy látom 379.- ha valakinek pont kéne.
-
crok
Topikgazda
válasz
Szilofon #152974 üzenetére
Így van, ha az app fejlesztője nem tette lehetővé az ADB mentést és felhő alapú mentés nincs akkor root nélkül nem fog menni.
-
crok
Topikgazda
válasz
kaciokos #152960 üzenetére
Én úgy hiszem, hogy ez nagyon egyszerűen megoldható viszont csak nagy számokkal működik: törölni kell, nem kell használni, nem kell beszélni se róla amennyire lehet - ezzel protestálni ellene, ha tömegesen nincs használva nincs értelme fenntartani.. márpedig akkor két út marad: vagy változtatnak olyan irányba hogy újra legyenek felhasználók vagy megszűntetik. Nem tudom mennyire ment át amit mondani akarok.
-
crok
Topikgazda
válasz
manu75 #152955 üzenetére
Nem inkább a Google Podcast-ot nyomta el? Szerintem feliratkozott erre a podcast-ra, akkor elég ha a podcastok közül törli a feliratkozást.
Kuksa90: az értesítés kikapcsolása nem biztos, hogy jó ötlet mert ha a Google Assistant más szolgáltatása is azon az értesítési csatornán megy ki akkor meg majd azért lesz a fej vakarva hogy vajon az miért nem jelenik meg.
-
crok
Topikgazda
válasz
punky10 #152939 üzenetére
Pedig tényleg leszedték, Play-en most nekem -akinek nincs fent- a 20.2-t mutatja legfrissebbnek. Állítsd le a Play Store-t, Töröld a Play Store cache-t és próbáld újra. Egy jó restart is kellhet. Bár ha neked épp fent van.. akkor visszafelé menni már nem fogsz tudni.. szóval vagy a fixre vársz vagy újrateszed..
-
crok
Topikgazda
válasz
SunMount3r #152921 üzenetére
A BlueMail mellett en meg a FairMail-t ajanlanam.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #152854 üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #152852 üzenetére
Rossz topik.
Alapvetoen system, vendor, boot, data, aztan efs+nvdata, cust, persist ami jol johet ha szetborul az egesz.
Amugy mindent is ments el ha ram hallgatsz.
Visszaallitasnal raersz valogatni.
Amibol van image en abbol az image-t mentenem mert az 1:1 lesz mentve, particiokent (de nyilvan tobb hely, erre bekapcsolhatod a tomoritest). Ha van EFS azt mindenkepp erdemes menteni es jo helyen tartani egy peldanyt. Ja, latom Xiaomi, a cust is jol fog jonni ha pl. az istennek se tudsz MIUI alatt regiot valtani akkor igencsak a /cust tartalma serult/torolt. A persist is jol johet, van olyan kalibralasi file ami csak a gyarban kerul fel, igy aztan fastboot ROM flash eseten se lesz fent.. -
crok
Topikgazda
válasz
icemad #152768 üzenetére
Ezzel viszont nekem volt egy apró gondom: Eger felé mentünk Debrecenből, GMaps volt használatban, Mo. nálam is 3 nagyobb részletben van elmentve ahogy mondod és nem is volt gond. Egy ideig. Kerülőbel jöttünk haza, és a "szerpentinen" egyszer eldobta a netet (0 lefedettség, nyilván.. ott a hegy) és onnantól nem mutatta az útvonalt amíg ki nem léptem a GMaps-ből és vissza. Aztán megint nem volt net és megint ugyanaz.. viszont.. ha eleve úgy indultam el, hogy nem volt net akkor minden okay volt.. utána még kipróbáltam és ha a GMaps-ben beállítottam, hogy Wifi-only akkor is jó volt. Erre jó volt az erdőben rájönni
Vagy csak anomália, nem tudom.. volt persze Sygic (megvettem anno) meg Offline Maps and Nav. (amihez amúgy jók a Sygic aktiválási kódjai.. nem tudom ismert tény-e nektek is) tehát nem volt gond csak épp a GMaps-et akartuk nézni hogy hogy megy benne az offline navigálás.
-
crok
Topikgazda
válasz
Tesztelo.hu #152751 üzenetére
Sygic - Offline navigáció és térkép, ismeri a házszámokat
Offline maps and navigation - egy az egyben Sygic csak picit mindig később kap frissítést.. és ismeri a házszámokat
Magic Earth - ingyenes navigáció és térkép (offline is működtethető) ÉS nem gyűjt adatot, nem ment semmit, nem track-el/követ.. viszont nem (mindig) ismeri a házszámokat
-
crok
Topikgazda
Google oldali probléma sajnos ez az egész most (megint).
A leálló Google app package neve: com.google.android.googlequicksearchbox
Az adatok törlése és a frissítés törlése ideig-óráig oldja meg a dolgot, mivel rendszerapp így a Play Store előbb-utóbb frissíteni fogja (nem kikapcsolható szerintem). Így azt javaslom ideiglenesen -amíg meg nem oldják- tiltsátok le magát az alkalmazást ha tudjátok. Ez nem minden készüléken egyszerű mert rendszerapp ilyen beállítását nem minden ROM támogatja helyből (az applistában meg kell jeleníttetni a rendszeralkalmazásokat is), de van rá természetesen trükk ha triviálisan nem érhető el (pl. Xiaomi):
Google Play > Help & feedback > keresés > delete or disable apps on android > menj a "tap to go to Application Settings"-re
- vagy -
Google Play > Help & feedback> Reinstall and re-enable apps > legörgetsz az Uninstall apps-hoz > nyisd meg a "remove it or turn it off" linket > menj a "tap to go to Application Settings"-re
- vagy app-al -
Activity launcher vagy QuickShortcutMaker> All activities > Settings > Installed apps vagy Manage apps nevű activity (több is van.. próbálkozni kell) Itt, ebben az app settings-ben már lehet engedélyezni vagy tiltani az appokat.Persze megoldható ADB-vel is és root-al is, van rá ezer app..
Majd jön ki rá frissítés és megoldódik, van, akinek már ment ki és meg is oldotta. APKMirror-on és APKPure-on van már mai dátummal 3 verzió is úgyhogy dolgoznak rajta erősen.
-
crok
Topikgazda
válasz
lovi27 #152724 üzenetére
Nincs az a pénz vagy bármi amiért én olyan oldalt ajánlok felhasználásra ami ÍGY néz ki egy csupasz böngészőben, mindenféle blokkolások nélkül, és ez csak a felső cca. 10cm. Az egyik "értesítést" konkrétan elfedi a "10.000Ft üdvözlőbónusz", a jobbra-balra nyílogató pop-up oldalakról nem is beszélve. Köszönöm, én itt ezt befejeztem. Nem megy át vagy nem akarod hogy átmenjen amit mondani akarok de már nem is érdekel.
-
crok
Topikgazda
válasz
lovi27 #152721 üzenetére
..vajon miért mondtam, hogy VM-ben nyissa meg inkognítóban? Ez nem elég védelem? Azt hiszem mintha lenne is pár sorom arról, hogy lehet reklámokat / egyéb vackokat blokkolni.. az lehet nem elég ezek szerint hogy "megtanítsam" az embereket.. Nem tudom most videora venni hogy hogy néz ki az oldal, de én spec. megnéztem vm-ben, inkognító módban, uBlock és mindenféle szűrés nélkül: oldalbetöltés után két "értesítés" jobb felül hogy nagyon találkozni szeretne velem két csábos leányzó, egy weboldal engedély kérelem értesítések megjelenítésére bal felül és az oldalon a fejlécben, a jobb és bal oldalon is csajos gyere-chat-elni-jó-lesz-winkwink típusú hirdetések. Felőlem használja aki akarja, én azt mondtam felnevettem hogy milyen érdekes, hogy uBlock mellett tiszta az oldal, miközben Somatom írta amit írt - amit viszont totál megértek. GoogleDrive / Mega.nz / MediaFire / WeTransfer / Tresorit / FileBin / File.io / EasyUpload / GoFile.io , nagyobb text file-oknak (logoknak pl.) meg vagy pastebin / dogbin vagy bármi hasonló.. de a zippy-nél a toldacuccot is jobb ha engem kérdez valaki..
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #152696 üzenetére
Az a baj, hogy nem kozvetlen Maps a link:
https://goo.gl/maps/jUrHvM6rrMKhvEu37
A google.com/maps be van regisztralva de az ott megadott goo.gl URL rovidito se siman se a /maps-el sincs beregisztralva a Google Maps appban. Az URL rovidito redirect-et nem kotelezo lekovetni, hogy a vegso URL-t megnezze az adott bongeszo vagy barmi. Ami "inteligensebb" az lehet megnezi hova visz az utolso redirect (bizonyos melysegig.. biztonsagi szempontbol, ne lehessen vegtelen redirect..).
-
crok
Topikgazda
válasz
vaakuum #152669 üzenetére
Szerintem ezt ODIN-al kellene megoldanod, egy erre való topikban - ugyanis ez nagyon nem az. De amúgy az "ugrálós játék" az nem a Lollipop easter egg játéka hanem a Marshmallow-é. Szóval milyen rendszer is van pontosan azon a készüléken? Egyre zavarosabb mi van..
-
crok
Topikgazda
válasz
vaakuum #152662 üzenetére
Az a készülék Lollipop-al jött ki (Android 5.1.1) de Nougat-ig (Android 7.1.1) frissíthető elvileg. Hanyas rendszer van fent? Az EESZT alkalmazáshoz minimum Marshmallow (6.0) kell.
-
crok
Topikgazda
válasz
joysefke #152643 üzenetére
Lesz, amitől nem fogsz tudni bootolhatatlanság nélkül szabadulni a gyári rendszerrel, de még root-al se. Pl. a Play Áruházat nem ajánlom se törölni se letiltani, ha másért nem a Mainline project miatti Android modul frissítések miatt.. A Huawei AppGallery feltehető, de akkor miért vettél Xiaomi-t, Google-al?
Mindegy. Az említett alkalmazások viszont HMS-el nem fognak menni mivel azt viszont nem fogod tudni feltenni és már eleve ott van a Google framework-je erre (GMS). A banki app pl. szinte biztosan akar majd SafetyNet-et nézni, ahhoz kell a GApps megfelelő része úgyis. Többi többé-kevésbé fent van APKMirror-on / APKPure-on / egyéb alternatív áruházban (Huawei AppGallery-ben is fent van jópár). Vágj bele ha van kedved de szerintem több bajod lesz mint hasznod belőle, 100% jól sose fog működni.
-
crok
Topikgazda
Nem ez a topikja? Ha igen.. lehetne ott folytatni?
-
crok
Topikgazda
válasz
Danecay #152645 üzenetére
A mixelgetés két vagy több local VPN alapú megoldásnál nem is lehetséges. Az a rosszabb, ha pl. teszel fel egy local VPN alapú megoldást de amúgy van még AdAway mellette meg mittudomén még Magisk alá Energized protection modul.. mert ha ott majd DNS hibád lesz vagy furán töltenek be oldalak vagy nem indulnak el / furán viselkednek appok.. hát (főleg ha nem szólsz róla hogy így van..) nagyon nehéz megmondani melyik miatt vannak a problémák, főleg így, fórumon keresztül
Szóval személyes ajánlásom hogy marajd egynél és használd annak a működését, ha az nem elég vagy nem jó akkor válts másra, de lehetőleg maradj egynél..
Ha Private DNS-t állítottál be akkor az minden app-ra vonatkozik, rendszerszinten (kivéve.. ha olyan az app ami nem a rendszertől kér info-t, khm.. khm.. Chrome..) és nem tudod kikapcsolni hogy egy app-ra mondjuk ne vonatkozzon. A local VPN alapú app (többek közt) arra való (a véééégtelenségig egyszerűsítve, köszönöm, én tudom hogy működik), hogy az összes kijelölt / megadott program DNS forgalmát áthajtja magán és a DNS kéréseket a program fogja végülis kiszolgálni. A "fizetős" rész annyival több ennél, hogy "rendes" VPN-t ad, vagyis nemcsak az előbb említett szolgátatást tudja hanem a szerverparknak megfelelően egy kvázirandom helyen "jössz ki" és így meg tudsz kerülni hely alapú korlátozásokat, "el tudják rejteni az identitásodat" bla bla.. szóval az nem erre való, neked arra nincs szükséged. Viszont ha már local VPN alapú (root nélküli megoldás) akkor a Blokada jobb mert több dolgot meg lehet adni benne, host file-okat is.. (persze nem a Play-ből letölthető változatban) és annak is van "rendes" VPN-je. De ezeket leírtam a cikkben és a benne levő hsz linkeken is, nem?
-
crok
Topikgazda
válasz
paolinho #152638 üzenetére
MIUI, jól tippelem? Igencsak benne "ragad" a Letöltésvezérlő cache-ében:
/data/data/com.android.providers.downloads/cache/downloadfile[-xyz].bin
vagy hasonló néven. Innen kellene átemelnie a letöltés megadott helyére (alapértelmezetten a belső memória Download mappába) de nem teszi át. Ez a hely nem hozzáférhető "halandók" számára (csak root-al) viszont.. szóval.. Ezen a fórumon psg5-nél jött már elő, a Letöltések közül a letöltött file megosztható és így áthelyezhető ahova tetszik, esetleg a Send to SD card-al talán egyszerűsödhet a dolog (megjelenik a megosztásra kijelölhető appok közt és kiválasztás után felajánlja hogy mentheted ahova akarod). Csúnya megoldás.. de megoldás. Esetleg keresd psg5-t ezügyben hogy megoldódott-e natívan.. frissítéssel vagy valamivel. -
crok
Topikgazda
válasz
mizoli #152604 üzenetére
Hm.. melyik detach modulra gondolsz? Erre a Magisk repo-ból? Mert nekem voltak vele gondok, az egyik pl. hogy a root-ra harapó appok rinyáltak hogy root-olt a készülék.. minden rejtve volt a világon.. de a detach.txt-re a belső táron harapott.. mert "tudta a fejlesztő hogy ha az van akkor valszeg van Magisk és abban detach modul". A TeMeFi detach-ot szoktam használni YT-ra.
-
crok
Topikgazda
válasz
1egaly #152623 üzenetére
Dehogynem! Az a verzió igazából ingyen elérhető XDA-n (szól ha van frissítés) és a Play változat a fejlesztő támogatására van kitalálva - de gyakorlatilag ugyanazt tudja.
-
crok
Topikgazda
válasz
Danecay #152611 üzenetére
Android 9 Pie es felette hasznalhatod a keszuleken a felnottartalomszuros AdGuard-ot is Privat DNS-kent, akar kiegesziteskeppen: dns-family.adguard.com [cikk eleje]
-
crok
Topikgazda
válasz
Astery #152524 üzenetére
Nem fogok hazudni de Google search kellett mert próbáltam használni ilyet anno de nem szerettem meg a prediktív szóbevitelt szóval nem-e erre az XDA bejegyzésre és leírásra valamint az UDM-nél (Play-en User Dictionary Manager) legörgetve erre a magyar szólistára gondolsz?
-
crok
Topikgazda
Összefoglaló -> Szerverek fájlátvitelre rész és még ami alatta van pár dolog (pl. a SMB/FTP/WebDAV csatolása meghajtóként Windows-ra). Az említett app meg nem véletlen kerülhetett ki a Google Play-ből és gondolom te is azért linkeltél az archive.org-ról mert ott volt csak fent az oldal mentése. @Somatom #152519: igen, de pl. a hostnak lehetett volna custom portja is csak IP alapján, mint ahogy az FTP-nek is lehet, az SMB-nél pluszban a NetBIOS névfeloldás is gond még, mert ahhoz is 1024 alatti portok kellenek.
-
crok
Topikgazda
Nemá'.. megint? Ami megoldás másfél-két hete 90.0.x-en még "simán" működött, most meg már megint erőltetik?
-
crok
Topikgazda
válasz
HoTaZo #152425 üzenetére
Megfuttatnám MIUI topikban is esetleg. Ami még eszembe jut az az Beállítások -> Kezdőképernyő -> Globális ikonanimáció bekapcsolása.
-
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter #152424 üzenetére
Mikor rányomtál írta, hogy NB: You will need to re-link the apps you have previously detached. Ez pl. egy app újratelepítéssel mehet.
Nálam nem Youtube-ként hanem com.google.android.youtube-ként szerepel miután megcsináltam azokat amiket te, lehet csak nem figyelted mert nem ezt kerested de szerepel a listában. A Play Store app listája ugyan üres utána de egy "frissítések keresése" azonnal visszaránt mindent, neked szerintem csak ennyi kellett volna.
A linken amit adtam (a fejlesztő saját leírásának vége) olvasható,- hogy:
If you clear the playstore data, the detach will be lost
Utána max. a Youtube app frissítéseit törlöd és újra frissíted / telepíted és max. kezded elölről a Vanced bulit."Hogyan tudom visszarakni a detachelhető alkalmazások listájába, mint bejegyzést?" -- Erre DETACH alatt van egy menüpont, az ENABLE ATT: one app for re-attachment (ha egy menüpontot sokáig nyomsz akkor egy kis ablakban leírja röviden hogy mire való).
-
crok
Topikgazda
válasz
Probert75 #152437 üzenetére
Idézet az XDA Thread-ből:
QP Gallery 8.X = Normal version -- ennek Gallery a neve az appok közt
8.X Alternative = With original name and icon -- ennek QuickPic a neve az appok közt
..meg az ikonok másak. -
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #152433 üzenetére
Nem ugyanaz a két app aláírása de ugyanaz az appok neve (com.alensw.PicFolder), ezért nem megy fel: a 7.9 nagyon régi, már a 8.1 (első GitHub-ra is felkerült) is 2020 Június 15-ödikei. Amit használsz (valszeg') 7.9 az itt van dokumentálva (2020 Jan. 27), a GitHub-os release-ek most a 8.5-nél járnak (2021. Ápr. 27) de Telegramon már van 8.5.5 is van (2021. Máj. 19) és a GitHub release-ek (és az utána kijövő Telegram-on is megjelenők) aláírása már új ("hivatalos").
-
-
crok
Topikgazda
BTW most nézem, hogy a Vanced csapat a Vanced Guide (FAQ) app-ban is ugyanezt a metódust javasolja.
-
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter #152406 üzenetére
De melyik verziót használod, a Vanced Manager-el telepített frisset vagy a régi-régi Magisk Modult? Vagy? Anno (nincs két hónapja) egy ismerősömnek TeMeFi-vel invalidáltattam a Play-ben az adatbázisban a Youtube "linkjét" (detach v4), azóta nem mondta hogy gond lenne:
TeMeFi: Menü -> Application Info/Manage -> Detach App From Playstore -> DETACH: Select Package -> Youtube appot megkeresed: com.google.android.youtube -> Protection Level v4 -> kész.. [Vagy leírás] magától a TeMeFi fejlesztőjétől, képekkel, csak már azóta van v4 method.
Elég hasznos kis app a TeMeFi.. én sokmindenre használom (de csak root-al használható). -
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
sopruk #152363 üzenetére
Semmit se csinálsz rosszul. OAuth-al akarja a GMail-t hozzáadni mivel van beléptetve Google account a készüléken (FAQ-t érdemes lenne átolvasnod).
Ha kicsit több biztonságot akarsz akkor a webes GMail-ben állítsd be hogy legyen IMAP/POP3 + SMTP elérhetőség a fiókodhoz, (és mivel gyak. kötelező lesz a 2FA) állíts be app jelszót (amit belépésre nem de pl. IMAP/POP3-ra lehet használni) a myaccount.google.com -on a Security -> Signing in to Google -> App passwords alatt (ha már a 2FA be van kapcsolva) amit majd használhatsz az ilyen email klienseknél pl. -
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Ma le van árazva a Mobile Doc Scanner (MDScan) + OCR ha valakinek épp most lenne rá szüksége (
1490.-369.- mondjuk elvileg $1 de mindegy..). -
crok
Topikgazda
válasz
zolka95 #152195 üzenetére
Ismerek parat [itt keress ra hogy "facebook"] de hogy ilyen funkcioi lennenek valamelyiknek azt nem tudom, sose kellett ilyesmi.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #152059 üzenetére
Az itt említett Softmaker táblázatkezelőjének (PlanMaker) szerintem ezt simán tudnia kellene, legalábbis ha kiválasztom, hogy mentés másként akkor (miután megadtad egyszer hogy milyen az alapértelmezett formátum, utána) mentéskor a filenév megadása felett egy gördülő listából lehet kiválasztani hogy milyen formátumot akarsz és az utolsó a CSV, utána meg rákérdez hogy milyen betűkészlettel / milyen adatformátumban (fix mezőszélesség vagy mezőelválasztás) / milyen mezőelválasztó karakterrel történjen a mentés.. meg mi legyen az új sor (CR+LF Win. vagy LF Linux). Szerintem megfelelne.
-
crok
Topikgazda
Hmm.. a K&H bekerült a Google Pay-be mint támogatott bank, jól olvasom? A magyarországi támogatott fizetési módok közt is ott van.. na hátha.
-
crok
Topikgazda
válasz
BonScottHUN #152031 üzenetére
Kezdd azzal hogy [itt egy leiras] a fejlesztoi menu > bug report generalashoz.
-
crok
Topikgazda
válasz
BonScottHUN #152031 üzenetére
Folytasd kerlek a szaktopikban, irtam is, itt a [link] , erre van, ne az alkalmazaskibeszelo topikot offoljuk szet. Koszi. Bugreportot is lehet jopar modszerrel generalni, fejlesztoi menuben is bent lehet.
-
crok
Topikgazda
válasz
BonScottHUN #152028 üzenetére
Kezdd ezzel [link] Az egyeb az a minden ami nem app es nem a rendszer maga, pl. nativ szolgaltatasok.
Ha nem haladsz (kizartnak tartom) folytassuk az Android szakmaiban mert nem ide valo a kerdeskor. -
crok
Topikgazda
válasz
szabi__memo #152024 üzenetére
Hát nem tudom, én csak láttam hogy van most ilyen, azt is látom, hogy a Free app leírásában meg az van, hogy In-app: HUF 1,499.00 - HUF 2,999.00 de hogy pontosan mit jelent az az 1499.- és 2999.- közt vannak az "egyes elemek" árai azt nem írja sehol, ezt a honlapjukon se találom.
-
crok
Topikgazda
SafeInCloud - sokan ajánlják / használják errefelé.. most le van árazva ahogy nézem, nekem azt írja (magyar Google account-al) hogy
2999.-helyett most 1899.- -
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #152015 üzenetére
Több, mint fura.. olyannyira hogy nem az eredeti oldal csinálja. Az app 3.6MB és egy tök sima wrapper a deepl.com fordítójához ami egyébként szerintem is tök jó, én pl. cím mezőben használom fordítónak PC-n, böngészőben úgy, hogy hozzáadtam mint keresőmotort (
https://www.deepl.com/translator#en/hu/%s
angolról magyarra, ha már MacGyver). Inkább tartom erősen aggályosnak, hogy csinál valaki egy ilyen wrapper-t egy weboldalhoz aztán reklámot tesz a kódba.. na ez viszont szerintem nem elfogadható ha nincs igazából hozzáadott érték semmi. -
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #152006 üzenetére
Program hiányosság ha nem lehet kiválasztani mert nincs rá menü, a háttér ugyanaz, a listen binding is ugyanúgy készül, simán mennie kellene csak nincs implementálva hogy kiválasztható legyen. A megfelelő package-nél lehetne visszajelzést adni nekik vagy a mailcímükre bugra leadni.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #151931 üzenetére
Ha van root akkor AFWall+
-
crok
Topikgazda
válasz
mobilizmo #151928 üzenetére
..igen, 15 napig, aztán semmi sincs:
This version is 15 days full featured Trial. See Related Apps for Poweramp Full Version Unlocker or use Buy option in Poweramp settings to buy the Full Version.Ja, meg a Music Player (No Ads) az szintén nyílt forrású (elírtam..) és reklámmentes csak pl. mappa lejátszást nem tud - ha kéne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest