- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
nyuszi123456 #142031 üzenetére
Nem lehet. Max. egy SMS díjáért automatizálókkal. Vagy az "értesítéstovábbító" appokkal. Pl. Pushbullet, Join.
-
-
-
-
válasz
WhiteWalker #142004 üzenetére
Ez engem is érdekel, mert az első szinkron nálam is nehezen megy, de a későbbi szinkronizációk már rendben mennek.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
SunMount3r #141682 üzenetére
Nekem otthon a Mi Box 3-on fenn van a YouTube a Playről és frissül is rendben.
Ez valami egyedi hiba lesz nálad.
-
válasz
SunMount3r #141680 üzenetére
Az egyesre. Nyilván nem követik az összes app frissülését, ezért lehwt olyan, hogy nincs fenn egy adott app vagy régi verzióban.
A kettesre. Azért nem tudod telepíteni a Playről, mert a másik fel van telepítve.
-
-
-
-
-
válasz
hedeg11 #141475 üzenetére
A Hívásfelvétel - Cube ACR appot szokták javasolni.
Fontos, hogy a működése ennek sem biztos, illetve a forrás vagy mi választásával is lehet variálni, ha alapból nem működik. -
-
-
válasz
zsoltzsolt #141420 üzenetére
Hát rendelje meg appon keresztül. Levonás előtt úgyis kiírja, mennyi.
Ha meg bénáztak, akkor vállalják a töredék árat! -
válasz
MikeWazowski #141408 üzenetére
Mi? Miért ne lenne valós?
Nekik így is megéri gondolom. És így jobban magukhoz kötnek. -
-
-
válasz
Franz51 #141317 üzenetére
Gondolom, tényleg sok lap van nyitva.
Ez a smiley 100 megnyitott lap után jelenik meg.
Kipróbáltam Xiaomi Redmi Note 5-ön, 9.0-n, de 100 feletti lap bezárása is rendben lement.Gondolom, nálad vagy sokkal több lap van nyitva, mint 100 vagy valami egyéb EMUI-specifikus dolog miatt nem működik ez a funkció megfelelően.
Vagy próbálj meg manuálisan bezárni annyi lapot, hogy mutassa a számokat, vagy egyszerűen töröld a Chrome adatait, így is becsukja az ablakokat.
-
-
-
-
-
Lehetne, hogy az offot offoljátok?
Köszi! -
válasz
#40047616 #141228 üzenetére
Passzolom.
Korábban bolt erről több cikk is, de nem emlékszem már a megoldásra.Ezt találtam: Is your Google Calendar flooded with spam? Google says it’s working on it
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
TODI1111 #140835 üzenetére
Az a fura, hogy a Kisegítő lehetőségek között van az egyszerűsített nézettel kapcsolatos beállítás, de semmi hatása, hiába kapcsolgatom ki/be bármelyiket.
Bár újra elolvasva a menüpontokat, ez azt jelenti, hogy nem mutatja ugyan ezt a felugrót, de egyszerűsített nézetben tölti be alapból az oldalt. Fcuk.
-
-
Csak engem szivat a Chrome vagy a legújabb frissítéssel tényleg eltűnt a chrome://flags oldalról a Reader Mode triggering kapcsoló?
Így most kikapcsolhatatlanul feldobálja ezt a nyomorult "Egyszerűsített nézet megjelenítése" hülyeséget.
-
válasz
csabyka666 #138611 üzenetére
-
válasz
instantwater #138588 üzenetére
Megnéztem a logot, mint a Blokadaban.
Nálam a Chrome-ban is szűr az AdGuard. -
válasz
Viktor0610 #138585 üzenetére
Szerintem ezt a Blokada csinálja.
Most kipróbáltam a Blokadat. Nálam is voltak ilyen feloldások.Le is töröltem.
Kiegészítés.
Fogalmam sincs, hogy ezek a krix-krax nevek jelentenek-e bármit is, de inkább nem kockáztatok. -
válasz
instantwater #138577 üzenetére
Chrome-mal és AdGuarddal nekem nincs ilyen.
Egyébként az Allowed nekem azt jelenti, hogy nem csak próbálta feloldani azokat.
-
válasz
WhiteWalker #138524 üzenetére
Nem tudom, de ezt keresi a kérdező.
-
-
-
-
-
válasz
szabi__memo #138502 üzenetére
Az az alapprobléma, hogy a készüléken gyárilag rajta lévő Facebook mellett ott van a frissítésért felelős Fb app manager program, ami miatt meg tudja kerülni a frissítéssel a Playt.
És még szabályos is, mert az viszont nincs fenn a Playen. Sőt, ha szigorúan vesszük, ki mondja meg, hogy a gyárilag felkerült Fb app a playes verzió? -
válasz
szabi__memo #138489 üzenetére
Akkor hogyan oldod meg azoknak az appoknak a frissítését, ami nincs fenn a Playen?
Pl. AdGuard.
-
-
-
-
-
-
válasz
szabi__memo #138204 üzenetére
Nem értem, ez miért számít?
Olyan a pénznem, amilyen a bankkártya "mögötti" számláé.
-
válasz
WhiteWalker #138203 üzenetére
Öhm, szerintem a sima Google fiókból sem lehet kijelentkezni a fiók törlése nélkül, szóval szerintem ez nem bug, hanem feature.
Nálam appként van feltelepítve a Vanced és a MicroG is, és két Google ikonos van a fiókok részen. Az egyik "régi" Google logós. Gondolom, az a MicroG.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
MikeWazowski #137824 üzenetére
MIUI alapú ROM-on (Xiaomi.eu) már pár hónapja nálam is működik.
-
-
"de a környezet károsító láblenyomata sokkal rombolóbb mint az iPhoné."
Ez tetszik. Jót röhögtem rajta!
Kivéve, persze, ha másként használjuk, mint a videóban mutatott módok, mert akkor lehet, hogy a szuper iPhone környezetkárosító láblenyomata lesz sokkal rombolóbb, mint a gagyi Huawei esetében.Ja, ez itt off.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
K.Andras.Vfx #137617 üzenetére
Az app megvételén nem gondolkodtál?
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Autós topik
- Túra és kirándulás topic
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest