- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Valaki használja a 1Password appot? Létezik hogy nem ingyenes? 30 nap ingyenes utána vagy havonta vagy évente kell fizetni... Legalábbis úgy látom. Mert örülnék ha ingyenes lenne, mert végre találtam valamit ami működik...
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Bitwarden app esetében, valahogy be lehet azt állítani, hogy egy app-ba lépjen be? Vagy csak honlapokon képes belépni?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
lomposfarkas #145710 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
viewdetails #145701 üzenetére
Ok, köszönöm hogy megnézted.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
viewdetails #145692 üzenetére
Én amikor próbálom beállítani, lent írja, hogy kezdő lépések és mikor rámegyek akkor azt írja, hogy ellenőrizzem a kapcsolatot és a végtelenségig ez megy, pedig maxon a wifi... ezzel mi lehet a baj?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Bozek #145354 üzenetére
De hogyan működik? Megadtam minden engedélyt, Chrome inditasanal már ott is az ikonja fent. Aztán mikor belepek nem kérdi meg hogy mentem e. Akkor hogy tölti ki automatikusan? Bocsánat hogy sokat kérdezek de sose használtam ilyen appot. Csak a Samu sajátját de ott egy oldalon ahogy bejelentkeztem kérdezte hogy mentem-e és onnantól már mindig automata volt ujjlenyomat után.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Mivel egyre jobban nem vagyok megelégedve a samu böngészőjével, vissza akarok térni a cromre-ra. A samu böngészőjével viszont egyik jelszó tároló progi sem volt kompatibilis, szerencsére ott volt a pass. Kérdésem az lenne, hogy ki melyik jelszó kezelő appot ajánlja a Chrome-hoz? Nem baj ha fizetős, de havi díjas ne legyen.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, nem lehet valahogy beállítani hogy ha vennék valamit a play storebol akkor a telefon számlára terhelje? Telekomos vagyok.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Van olyan app amibe, ha megadom az általam 10 leglátogatottabb oldalt, akkor az app mind a 10 oldal összes, vagy legfontosabbnak vélt híreit megmutatja? Tehát nem akarok mindig 10 lapot megnyitni a könyvjelzőből.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, nem tudja valaki, hogy a telegram app miért küldi nagyon lassan a videót? Egy 170 megas video kb negyed óra... valamit be kéne állítanom?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #143735 üzenetére
Jah, néztem én is, de pont a Samu böngésző nincs benne...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #143725 üzenetére
Köszönöm, és van olyan ami az?
-
MikeWazowski
veterán
Valaki tudna ajánlani esetleg egy Samsung Pass hoz hasonló appot ami kompatibilis a Samsung böngészővel?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #143702 üzenetére
Jah, lehetséges hogy nem kompatibilis Samsung böngészővel?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Samsung telefont használok és elkezdtem használni a SamsungcPass appot, ami bejelentkezések után megkérdezi, hogy mentheti-e az adatokat és a jövőben - mentést követően - amikor az oldalra megyek egyből kéri az ujjlenyomatom és utánacbejelentkezik az oldalra. Ez nagyon hasznos dolog, kb. nem tudom eddig hogy éltem enélkül. Most olyan kérdésem lenne, hogy erre a megoldásra melyik appot ajánljátok, mert lehet telefont cserélek és az nem Samu lesz. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #143411 üzenetére
Koszönöm szépen!
-
MikeWazowski
veterán
Olvastam ezt az okoslottó alkalmazást. Olyan kérdésem lenne, hogy ez hivatalos? Mert, ha igen, miért nincs fent a Play-en? Másik, hogy ez frissül? Valamint, ha föladok egy szelvényt, és formázom a telefont, akkor bukóvári? Hogy tudom később igazolni, hogy nyertem?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #142852 üzenetére
Teljes mértékben igazad van. Valóban ez lehet a gond. Akkor ezek maradnak így itt, max mappázom őket és akkor valamennyire "rendezetten" lesznek. Köszönöm szépen!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #142847 üzenetére
Azon filózok, hogy lehet, hogy az a baj, hogy a Samu gyári képnézegetője utolsó módosítási dátum szerint rendezi el a kepéket, nem pedig a kép készítsenek idejével. Ahogy látom be se lehet azt állítani. Kérdésem, van olyan képnézegető app ami tudja a kép készítés dátuma szerint rendezést?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #142822 üzenetére
Az a baj, hogy egyesével nem állok neki átírogatni, mert ahhoz túl sok van. Ezt a programot megvettem, de nem oldotta meg a problémámat. Ugyan úgy ott maradtak a képek 2020. februárnál... mikor 4-5 éves képek... na mindegy, megszokom, aztán kész. Köszönöm Mindenkinek!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #142777 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek a segítséget, végül 500 elemenként letöltöttem mindent.
Föl is másoltam a telefonra is, ám vagy 100 képnél azt írja, hogy a mai napon készült, mikor a fájl nevéből látom, hogy több éves fotó, de így most nincs sorrendbe ez a száz, tehát nem a helyén vannak. Kérdésem, hogy hogy lehet a készítés dátumát módosítani, hogy a helyükre kerüljenek? -
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Minden képem, videóm szinkronizálva van a Google Fotók appba. Viszont máshol nincs. Szeretnék onnan mindent lementeni, és kiírni külső HD-ra is, a biztonság kedvéért. Hogy a legkönnyebb ezt megtenni? Gépen azt írja egyszerre csak 500 elemet lehet lementeni. 20 ezer kép esetében nem túl egyszerű ez.... más megoldás?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #142481 üzenetére
Közben sikerült. Király a sötét mód, végre.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Be szeretnék lépni a Google app beta programjába, mert redditen írták, hogy elérhető a sötét módja az appnak. A gondom az, hogy azt írja a play, hogy az app másik fiókhoz van hozzárendelve és abba lépjek át. Átléptem, és engedte is volna a beta programba való belépést. Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet a másik fiókomhoz rendelni az appot, ugyanis a jelenlegi az nem a fő mail címem. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #142358 üzenetére
Köszönöm, marad a keep.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv,van arra mód hogy a Google keep összes jegyzetet atvigyem a Samsung note appba?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
MKB-s kártyát lehet regisztrálni a Simple app-ba? Tehát be lehet állítani, hogy érintéssel fizessek MKB kártyával? Mert én most beregisztráltam, de valami simple kártyát is létrehozott... és most várja, hogy oda töltsek fel pénzt....
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Zoli-bácsi #141693 üzenetére
Here WeGo nekünk mindig bevált.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsoltzsolt #141429 üzenetére
Korlátlan tarhely, keresés teljes szövegben, nem csak url és címben, lehetőség van szöveg kiemelésre és kategorizálni lehet.
Jó app, szeretem, ennyit megérdemelnek a fejlesztők. -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #141427 üzenetére
És tényleg annyi volt mert megvettem. Érdekes, de örülök.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsoltzsolt #141420 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #141409 üzenetére
Értem. Köszönöm szépen!
-
MikeWazowski
veterán
Üdv! Használja itt valaki a Pocket appot? Lenne egy kérdésem vele kapcsolatban.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv! Használom a spotify appot mert 3 hónapig most ingyenes. Olyan kérdésem lenne, hogy követek podcastokat benne de nem kapok értesítést az új részekről. Az appban minden értesítés be van kapcsolva, valamint az app beállításaiban is engedélyezett minden értesítés. Akkor miért nem értesít mégsem? Tudja valaki? Köszönöm előre is!
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, valaki tudja hogy lehet azt beállítani a telegram appban hogy amit küldök videót vagy képet annak ne rontsa a minőségét? Eredeti állapotba küldje el. Van erre lehetőség?
-
MikeWazowski
veterán
Ki melyik vpn appot ajánlja?
-
MikeWazowski
veterán
A gyári Google appnak létezik hogy még mindig nincs sötét témája?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #138659 üzenetére
Erre senki? Nagy Segítség lenne, ha lenne rá megoldás.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, arra van lehetőség hogy YouTube appba feliratkozok egy tv-s csatornára de nekem csak egy bizonyos adás feltoltese után értesítsen? Ne a létező összes feltoltesrol?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Google térkép app minden nap küld értesítést, hogy vezetés elkezdése címmel és egy felfele mutató nyíl az ikonja. Ezt hogyan tudom kikapcsolni?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsoltzsolt #138005 üzenetére
+1 best!
-
MikeWazowski
veterán
Nálunk is elérhető a Google Go: A lighter, faster way to search [link]
Király cucc, és van új google search widgetje is ami megint nagyon frankó. -
MikeWazowski
veterán
Üdv! Nálam elérhető lett a Google Lens. Ezek szerint már nálunk is elérhető.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Google Fotók appban telefonon, hogy tudok letölteni több videót? Létezik, hogy csak egyesével engedi?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
kiraly.andra #137689 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Szeretném egy meglévő videó első 4 másodpercét törölni. Persze úgy, hogy a minőség nem romlik. Melyik app erre a legjobb? Az Adobe Rush-t próbáltam, de nekem az túl bonyolult. -
MikeWazowski
veterán
Nem tudtam, hogy csak én bénázok vagy tényleg nem lehet beállítani. Titkon azt reméltem, hogy én vagyok szerencsétlen, aztán csak egy ötlet volt, hogy másik appban is így van-e. Köszönöm szépen, hogy megnézted, akkor hozzászokok
Bár rémlik, hogy ez korábban nem így volt, de lehet keverem egy másik app-pal.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #137216 üzenetére
Ebben senki nem tud segíteni? Telegram x tudja? Mert akkor váltok.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
A sima telegram alkalmazásban hol tudom beállítani, hogy a videókat és képeket is ne butított, pixelesen formában játsza le mobilnettel is meg wifivel is? Jelenleg kb. nézhetetlen formában látom őket és beállítások között se találok erre megoldást.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Letöltöttem egy csomó hanganyagot mp3-ba ami elvileg valami podcast. Sose használtam ilyet nem is nagyon tudom mi ez, de valaki ajánlana hozzá appot? Lehet fizetős is. Olyan kellene ami bluetoothon keresztül a kocsiba is le tudnám játszani.
Köszönöm előre is!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #136274 üzenetére
Köszönöm szépen, csak rájöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest