Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz Mexildos #81555 üzenetére
Valószínűleg, mert system appként van felrakva. Ezeket csak rootolt telókon tudod eltávolítani. Egy megfelelő segédprogram(pl root app deleter, Titanium Backup stb), vagy egy rootot támogató fájlkezelővel kézzel törlöd.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mr Dini
addikt
válasz #46372352 #81500 üzenetére
Szia!
Szerintem a lan plugin, ami neked kell. Ezzel eléred az smb-s megosztásokat. Pc-n csak annyit kell tenned (winfoson), h jobbklikkelsz mondjuk a C-re(v a megosztani kívánt könyvtárra) majd tulajdonságok > megosztás > speciális megosztás. Asszem itt kell engedélyezni, h utána a mobil is lássa. (Jelenleg linux van bootban és nem akartam szórakozni VMekkel a PXE miatt )
-
Mr Dini
addikt
válasz #79335424 #81453 üzenetére
Igen, de mikor felkerül a gfotók app, akkor megkérdezi, h csinálhat e
adatlopásra szánt adatokatmentést a képekből.@zeon.hu
Drive kliens még mindig megnő 1 hét alatt 80 megára és sajnos csak a jobb SoCokon fut akadálymentesen...
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz Freeman007 #81288 üzenetére
Szia!
Fájlkezelőből Total commander, zenelejátszóból fizetős ugyan, de megéri: PowerAMP; naviból Sygic, igo(ha meglenne) és Here navigáció.
Ha videolejátszó is kellene, akkor mx is hasznos lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz lajszer #81172 üzenetére
Szia!
Ugyan kicsit késve... De:
Az első indításkor a varázsló megkérdezi:
"Visszaállítás a Google fiókomból erre az eszközre"
Itt kell kiszedned a pipát. (a checkboxból.)
Ha angol, akkor restore from my Google account to this device, v mittomén.
-
Mr Dini
addikt
válasz unravel #81159 üzenetére
Főleg a Launchert kell lefagyasztani, akkor tutira nem lesz gond a telóval!
Okosan kell fagyasztani! Érdemes a mókolás előtt mentést csinálni.
Rendszerappokhoz én nem nyúlnék (főleg Launcher, Settings app, stb) max a play szolgáltatásokat, ha nem játszol olyat.
Kivétel ez alól a bloatware. Azt többségében lehet fagyasztani.
Szóval okosan!
-
Mr Dini
addikt
válasz Quasi_modo #81148 üzenetére
Rootod van/volt?
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? Most hogy is működik? A videóban van elrejtve egy script, v mivaaan?
Szerencsére nem használok hangoutsot (=nincs fent) és az MMS is le van tiltva.
-
Mr Dini
addikt
válasz Dr. Mózes #80800 üzenetére
Portolj fel egy tm-et daemonnal és weguival.
Pcről simán eléred, ill mobilra pl a transddone app ideális.
Időt, h mikortol seddeljen be tudsz állítani úgy, h leszeded a sebeséget 0 kb/s-re, scheduled time alatt beállítod, h medtől meddig legyen letöltés/feltöltés, megadsz neki egy korlátot (vmi irdatlan nagyot érdemes megadni, h ne fogyjon el) azt ennyi.
Szerintem jobb, mint az utorrent mobilra, egy időben linux boot discknek használtam a mobilt, akkor volt hasznos a tm.
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Van egy albumom, amit digitalizáltam cdről és felraktam a mobilomra.
Igen ám, de a cd miatt volt 3 mp szünet az elején/végén a számoknak. Gondoltam levágom PC-n, meg átkonvertálom mp3-ba. Nade, (gondolom a konvertálástól) elszálltak az infók a számokról. Csak a cím maradt meg, de az is fajlnév alapján.
Tudtok ajánlani vmi appot, ami megjeleníti az albumot, a szerzőt, a "valódi" címet stb a mobilomon?(úgy gondoltam, h a fájlnév alapján rákeres az adatbázisában és ha talál, kitölti az infókat)
Powerampot használok.
Ui.: bocs, úgy érzem kicsit zavaros, amit írtam.... Remélem nincs harag és megértitek, mire gondoltam.
Köszi!
-
Mr Dini
addikt
válasz AeSDé Team #80776 üzenetére
Szia!
Musicxmatchet próbáltad? Ott is van ilyen "lebegő" cucc, de kikapcsolható.
Nálam offline is működik.
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Már annyiszor szóba került a poweramp, mint player itt a fórumon, h nekem is felkeltette a figyelmemet, ezért kb 2 hete megvettem.
Tényleg nagyon hasznos, mert eddig mindegyik playeremnél jobban kezeli a listákat, zenéket, feliratokat. Úgyhogy le a kalappal!
Egyetlen dolog nem tetszik. Mégpedig ezek a régi ikonok. Úgy láttam erre is van megoldás. A poweramp hd skinek. Ebben kérném a segítségeteket. Ti milyet használtok/ajánlotok?
Widgetek is jöhetnek.
A cél az lenne, h valami modern, esetleg materiális(a lényeg, h dizájnos) felületet tudjak kölcsönözni a dolognak. Ár nem számít, ha gagyi úgyis visszatéríthető 15 percig.
Köszi!
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Nektek megy ez a vpn droidon?:
http://uk.newfreevpn.com/Mert nálam pc-n igen, de droidon nem...
Mi lehet a hiba?
Köszi!
@quailstorm
Vótmá sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz d3tox1c #80701 üzenetére
Javaslom, teszteld a másik bank appját is.
@beg
Szerintem azzal a nullával is túlzol. Mér' baj az, h rootos. Mit tud csinálni szerencsétlrn user. Ha iap lenne benne, még megérteném, nade egy bank appja... Ez olyan, mint a BBC.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz d3tox1c #80698 üzenetére
Szia!
Mondom, nekem is rootolt custom romom van, de ott működik. Úgy látszik jól megcsináltam magamnak ezt a kis romocskát. Még a TVgo sem jelzett, pedig fent van.
2. (Eredeti romos kérdésedre reagálok)
Hívjuk a te m8-ad inkább htc One-nak. (Több a találat)
Írd be a Googlebe, h htc one stock rom.Itt van pár találat:
http://www.htc.com/us/support/rom-downloads.html
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694994 (itt mondjuk nem értem a KitKat mellett az 5.0.1-et, de gondolom ez nem a főverzióra utal, mert akkor Lolli lenne ott. )
@St3ven
Örök hálám! Ez a kedvenc hsz-em, bent is volt a könyvjelzőknél, csak szórakoztam a kernellel és ugrott mindenem. Fő, h megvan!
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz d3tox1c #80685 üzenetére
Root előtt ment a program?
Ha felrakod a terminal emulatort és beírod azt, h su, mit dob? (Ha rootolt a $ jel átvált #-re. Somatomnak van egy jó leírása itt a topikban, ahol részletesen kítér a dologra. Kár, h már nincs a bookmarkjaim közt. )
Supersu hiányolja a binárist?
Nem kizárt, h a custom romra érzékeny... Backuppold a rendszert, majd húzd újra egy megfelelő gyári rommal. Aztán ha ua a szitu, válts vissza a backupos c. romra.
Szerk.: most ránéztem a barclays kenyára és a premier rewards-ra szintén custom romon, ami prerooted. Simán elindult mind a 2. Megkérhetlek arra, h a te készülékeden lévő barclays-t elküldd pmben? (Megpróbálok belenyúlni, hátha segít. )
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr Dini
addikt
válasz Mr Dini #80663 üzenetére
Ha pedig az sem megy, töröld az appot és tedd fel megint.
Nem hiszem, h az xposed miatt, v a root miatt anr-t dob, akkor is el kéne jusson valameddig...
@ScrapUnit
Igen, az unlocker kell. Nekem tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz d3tox1c #80639 üzenetére
Szia!
"Unrootolni tudsz a SuperSU appban is."Esetleg amúgy megpróbálkozhatsz a temporarily unroottal is. Csak mielőtt unrootolnál szedd le az xposedet.
Másik módszer unrootra: leszeded playstoreból a Terminal Emulatort, kiadod a SU parancsot, majd az rm /system/xbin/su .
Ekkor nem lesz su binárisod=nincs többé root jogod.
-
Mr Dini
addikt
válasz d3tox1c #80608 üzenetére
Szia!
Unrootolni tudsz a SuperSU appban is.
De a rootCloack valóban jobb megoldás, mert akkor átvered az adott appot, mintha nem is lenne root. (persze ez sem mindig megy)
Xposedet próbáld recoveryből feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr Dini
addikt
válasz Mr Dini #80535 üzenetére
Na, ránéztem.
Ez csak 1 szimpla "fájlkezelő" nem?
Szerintem azért jobb a pixel, mert ott van távirányító is. (Meg kodira is tud streamet, amire nincs böngésző)
Jó, mondjuk előnye az S. Ultimate -nek, h robot "kompatibilis".
-
Mr Dini
addikt
válasz #79335424 #80530 üzenetére
Szia!
Servers Ultimate-t ismerem, de a kodek problémát hogy oldod meg? Illetve a playert? Vagy ezt tudja? Mindjá' ránézek.
Ui.: nem a shell számít, a lényeg, h sokat segítettél már nekem és sokaknak.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz Mr Dini #80528 üzenetére
Megkerestem az appot... Kicsit nehézkes volt, mivel egy recovery&adb nélküli bootloopos tabról beszélünk és pont ezen volt csak rajta az app.
Keress rá a Playstoreban a pixel media-ra. 3 app van. Van egy server, ami a tartalmat adja, van egy kontroller, ami "távirányítja" a fogadót(receivert). És ugye a fogadó a 3.-ik.
-
Mr Dini
addikt
válasz #79335424 #80518 üzenetére
Szia!
Arra én más appot használok...
Ha érdekel kikeresem Neked, most hirtelen nem jut eszembe a neve.
Az is így működik, h van egy sender, meg egy receiver része. Szerintem nagyon jó program és tudja az smbről/dlnaról streamelést a receiverre.
Egyébként nekem nem laggol a dolog , csak 1 picit késik. 720-at még kihajta, mást nem teszteltem. Lehet, h a kapcsolat kevés neki, bár ha Te is gigabites Lanon nézted 5letem sincs. (Tesztalany egy s4 és egy HP laptop)
Szerk.: egyáltalán nem haragszom, Rád úgyis többen halgatnak. (én is a csodálóid köréhez tartozom)
Érdeklődj a fejlesztőnél a funkció iránt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Nem lehet, h aláírásellenőrzés aktív a cwmben?
Mi a hibakód? (A cwm-es, mert ugye a twrp sucess)
Felmountoltad előtte a system partíciót?
Ha ezek nem jönnek be, akkor recoveryből adb-n, v aroma file managerrel rakd be kézileg a fájlokat.
-
Mr Dini
addikt
válasz #79335424 #80344 üzenetére
Az s4-emen sincs ilyen screen mirror. Egyedül a kölykök galaxy tabján láttam ilyet, de mivel nincs samu TV-m, nem tudtam tesztelni.
@TIstvan4
A rootot kihagytam, srry... Kb az összes ilyen screenhez hozzáférő apphoz root kell. (Lásd: SCR pro, screencast stb...)
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr Dini
addikt
válasz Babetta-X #80291 üzenetére
Furcsa. Most kipróbáltam az appot és nekem sikerült a rögzítés. (Fél órát kb felvettem)
Mondjuk lehet, h az lehetett a gond, h FAT az SD kártyád és arra mentette, ott meg a fájlkorlát 4 gb és ez nem tetszhetett neki. (Ez csak egy hülye ötlet volt )
Én egy ext2 partícióra rakattam a .3gp-t és mind a PC, mind a telón lévő MX lejátsza.
Szerk.: ja a teló 4.2-es. Mert volt már olyan, h vmi nem ment 4.4-en, ami 4.2-n igen.
Kérdezd meg a fejlesztőt. Ahogy láttam a Play-en többnyire kézségesen írogatja a Köszönöm szépen! -eket. (angol tudás nem árt, ha nem akarsz gugli fordítós választ kapni. )
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz d3tox1c #80235 üzenetére
Szia!
Ahogy fentebb írták, a fejlesztői lehetőségeknél találod. Ha 4.2 és fölötti rendszer van rajta, akkor alapból nem jelenik meg a menüben a fejlesztői lehetőségek. Ha ilyet tapasztalsz, menj a telefonról menüpontra és itt a build számot kezdd el nyomkodni. Talán 6x kell nyomni, közbe jelzi egy Toast, h hol tartassz. Ha kiírja, h ön mostmár fejlesztő, menj a beállítások gyökerébe és láss csodát, ott a fejlesztői lehetőségek menüpont.
Ezen belül valóban be lehet kapcsolni.
Egeret pedig vagy OTG-n tudsz rákötni, ha az eszköz támogatja, vagy veszel egy BT-s HID egeret, ami nem olcsó mulatság...
-
Mr Dini
addikt
Én úgy gondolom, h ez vhogy nem a romban van, mert recovery alatt és download mód alatt is működik.
Ezért mondtam, h nehéz ügy...
Xperia a családban meg csak 1 van(Z1 compact), az is a megboldogult apámé, úgyhogy nem tudom tesztelni, h hogyan is néz ki ez xperia alatt.
-
Mr Dini
addikt
válasz Babetta-X #80164 üzenetére
Én ilyen "IP kamerának" egy rasppi2-t használok egy kis táppal, egy kameramodullal és egy kis dobozban van. Akár sütisdobozba is berakhatod a bárpult közepére.
Igaz, hogyha van már hozzá hardver (esetedben a régi mobil) akkor azt is érdemes kihasználni.
Csak pl a málnás cucc tud közbe streamelni és hála a python scriptemnek nem gond a fájlkorlát.
-
Mr Dini
addikt
Tudom, a Nexusok is ilyenek.
És valóban gáz. Samsungoknál pl ez gyakori jelenség, de gondolom ott is van kivétel. (Nem ismerem az egész készülékgárdát, de úgy sejtem, h nemcsak a Samu és az Alcatel csinált ilyet)
Mellesleg a hangerő fel+power kombót Neked sikerült kiiktatni?
Szerk.: Úgy látom elkéstem. Akkor +1 Aweriotnak!
@Aweriot
Jó lett az arcképed! Pont akkor néztem be az arcképes topikba, mikor írtál.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
Én nem a kikapcsoló menüre céloztam, mert az valószínűleg megoldható, hanem amikor hosszan nyomod a power gombot, és "resetelődik" a teló, tehát rebootol kis idő múlva. Ez tudtommal beépített funkció és csak nehezen lehet kikerülni. De ha csináltak erre is appot, akkor le a kalappal!
-
Mr Dini
addikt
válasz poirot #80062 üzenetére
Erre konkrét appot nem használok. Pl kodival lehet, de én pl mezei szövegszerkesztőben szoktam csinálni.
Pl:
#EXTM3U
#EXTINF:0, Zene címe
<elérési út>
#EXTINF:0, 2. Zene címe
<elérési út>Stb.
Elérési útnak ./-rel is kezdheted, ha a számok 1 mappába vannak az m3u-val.
De biztos vagyok benne, h van erre célalkalmazás.
-
Mr Dini
addikt
válasz bostone #79992 üzenetére
Pmben ha van kérdésed, szívesen válaszolok.
Egyébként szerintem nagyon egyszerű a használata.
Ajánlom hozzá a movie shark kiegészítőt, amivel ingyen tudsz magyar szinkronos/feliratos filmeket/sorozatokat nézni(stream).
@Somatom
Az XBMC (Xbox media center) ugyanaz, mint a kodi, csak az xbox név jogvédett, ezért nevet váltottak.
-
Mr Dini
addikt
válasz bostone #79981 üzenetére
Szia!
Ha kérdésed van pl raspberry topikban, v htpc topikokban érdemes kérdezni, mert ott sokan foglalkoznak profi szinten a kodival. (xbmc)
Én pl azért szeretem a kodit, mert egy rasppi2 párossal kiváló tv okosító.
Tud iso-t menűvel () lejátszani, hálózati eszközről (pl nas) streamelni, lehet rajta netrádiót/iptvt hallgatni/nézni stb.
Én nagyon szeretem, tabon is fent van, mert rengeteg formátumot ismer.
Ha meg nem tetszik a felülete lecserélheted a skint, v csinálhatsz magadnak egyet.
-
Mr Dini
addikt
válasz #79335424 #79957 üzenetére
Legjobb és leghatásosabb cucc magnókazetta digitalizálásra:
Veszel egy Jack-Jack dugót (apa-apa) egyik végét a magnó fülhallgató bemenetbe, másikat a PC mikrofon bemenetbe, Audacity fel a gépre, majd felvétel indít, magnó indít.
Hatásos módszer.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz dokee78 #79941 üzenetére
Ne is töröld ki.
Az egy mappa valójában. Ide kerülnek az SD-re helyezett appok.(a Play áruház ide rakja az SD-re helyezett appokat) Ahogy a nevében is benne van ez egy védett (secured ) mappa, tehát allapból nem tudsz belenézni. Ha van root jogod, akkor megnézheted. h az android_secure mappa cuccai fel vannak csatolva az /mnt/asec mappába . Persze ezek csak az appok.
-
Mr Dini
addikt
válasz #79335424 #79934 üzenetére
Figyelj! Az a döntés valóban rossz volt. Mind2töknek igaza van, mert az egyik power userként(ebben az esetben akár mezei userként) néz a telefonra, a másik pedig IT securitysként.
Nem értem miért vitázunk ezen, mert Lilapopó alatt ki lett javítva ez a hatalmas hiba. A gyártóknak meg van annyi esze, h KitKat-os rom esetén megragadnak egy új API-t támogató fájlkezelőt és beleimplementálják (atya ég milyen szavakat tudok... maradjunk annál, h berakják a system partícióra ) a romba.
Ennyi, az is meg van oldva.
Sajnos ezen nem tudunk változtatni. A Google valóban megváltoztatta a dolgot, de nem jelenti azt, h kilőtte ezt a lehetőséget. (l. új API, TC stb)
Egy OFF példa:
Van egy NTFS (mikrószaft winfos alól készített partíciós) pendriveom. Be akarom rakni Debianba, h biztonsági mentést tegyeek rá. Felcsatolja ugyan az eszközt, de read only. Ez is egy olyan dolog, h felcsapsz egy terminált kiadsz pár parancsot és meg van oldva. (vagy átformázod mondjuk FAT-ba, csak ott buktad a 4 giga fölötti fájlokat...)
Engem inkább az emulated storage zavar és a vold.fstab boot ramdiszkbe költöztetése zavar Na a voldot nem értem miért tüntették el. A mai napig azért használok JB-t, mert nem jöttem rá, hogyan lehetne felcsatolni a belső tárhelyet sdcard0-nak. Mert nekem pont a külső SD-t csatolja (csak) fel a KitKat.
Szerk.: Látom ez a szöszis példa felkeltette a figyelmeteket. Tudtam én, h férfiból vagytok.
2. "Annyira nem lehet buta, hogy ne vetődjön fel benne, hogy miért nem tud rá írni KK -alatt. Neki nem root opció kell, csak az SD -re akar írni, ha már olyan telót vett, amiben van."
Ki mondta, h root kell hozzá. Gyári fájlkezelő, vagy TC azt kész.
Egyedül a PC-s MTP móddal lehet szívni... De vhogy ezt is megoldották.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz #79335424 #79928 üzenetére
Na meg ha vkinek Meizu mobilja van, ami nemrég jött ki (tudod miről beszélek) azok a júzerek hogy rootolnak?
@Vicze1
A legtöbb esetben a root garanciavesztéssel jár... Ahogy Somatom mondja ezért is jó lenne, ha alapból prerooted lenne a cuccos, csak mondjuk egy rejtett menüben aktiválni lehetne. (Mondjuk olvastam egy cikket, h KitKatban van ilyesmi menü )
Tehát az nagy segítség lenne, hogyha a készülék első indításkor a varázsló elején rákérdezne, h milyen romot szeretnél. Ha odaírja mellé, h egyszerű usereknek ez ajánlott keményebbnek ez (heavy).
Ezzel csak az az egyetlen gond, h a rootal szándékosan tönkre lehet vágni a telefont. :/ (overclock)
@Somatom
Tehát ha azt akarjuk, h belekerüljön a root, valahogy ki kéne iktatni ezeket a lehetőségeket, v beiktatni egy write only memóriát, ami logolja a rootot igénylő végrehajtott műveleteidet.
És mindezt a gyártó szemszögéből:
Egy szerencsétlen mobil legyártására fogadjak fel ennyi profi programozót. Megéri nekem a szenvedés? Nem! Akkor nézzük meg, h kik használják többen? Hát a műkörmös facebookos szöszik. (bocs a hasonlatért Kedves Hölgyek, hirtelen nem jutott eszembe más, kinek nem inge, ne vegye magára) Nekik kell prerooted rom/teló? Azt sem tudják sajnos a legtöbben, h mi az
Tehát a sok programozó fizuja miatt egyre drágábban tudná eladni az eszközöket csak azért, h a használók 1 25-öde (hasamra ütöttem) élvezhesse a rootot.
A gyártók meg tudják, hogyha biztonsági réseket hagynak(legtöbbször nem direkt), a heavyk úgyis rootolják maguknak.
-
-
Mr Dini
addikt
válasz drmotto #79839 üzenetére
Azt jelenti, h azt az appot, ami sokat zabált a keretből már letörölted az eszközről, ezért nem tudja megmondani(kiírni) az app nevét/csomagnevét.
Ja és 3gwatchdogot próbáld ki!
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz HUNited #79759 üzenetére
Akkor használd a "beépített" hívásátirányítást!
Hátránya, h az is fizet, aki téged hív és te is, mert te meg felhívod azt, ahova átirányítod.
Én már régóta használom ezt, nekem 2 telefonom van és a 2 telefon ingyen hívja egymást, ezért ingyen van az átirányítás.
Tehát a hívásbeállítások közt ott lesz, csak azt nem hiszem, h csak azokat irányítja át, akik bennevannak a telefonkönyvben.
-
Mr Dini
addikt
válasz TIstvan4 #79744 üzenetére
Bocs, de nekem picit zavarosnak tűnik az írásod... = nem biztos, h jól értem mit szeretnél...
Tehát ha rootolva van az eszköz és te le szeretnéd szedni, akkor a legegyszerűbb megoldás, ha a supersu appban az unrootot választod.
Vagy fájlkezelővel törlöd a /system/xbin/su fájlt.
Illetve vannak még appok is erre, ahogy a többiek írták. Írd be a Playbe, h unroot egy rakat találat lesz!
2. Az xposed egy keretrendszer, ami root nélkül nem fog menni, tehát ha azt akarod, h rootolod az eszközt, belövöd (felinstalálod) az xposedet és utána unrootolsz, az nagyvalószínűséggel nem fog menni...
--
Ha meg belenyúlsz a systembe(pl törölsz a rendszerpartíción lévő appokból, azt unroot esetén sem fogod visszakapni, mert azt törölted a "védett tárhely"-ről. Így ha gyári resetet nyomsz, az se hozza vissza. Csak ha megvan az EREDETI rom és azt tolod fel a készülékre lesz olyan a telefon, mint régen. (Persze csak akkor, ha egyezik a rom)Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mr Dini
addikt
Ha pl elromlik az érintőkijelző, v pl amikor programot írok ne kelljen egyszerre 3 monitort nézni, hanem csak a developer konzolt plusz a teló virtuális képernyőjét.
Nameg persze a videósoknak is jó.
Te droidról pc vezérlést kértél, én adtam javaslatot.
Mirrorop meg valóban eredetileg lanra van, de egy forward meg egy hosts fájl edit és megy kint is. Én egyszer beálítottam feleségem telóján a cuccot, a hostsba beírtam, h a noip-s cím feleljen meg az 192.168.1.34-nek forwardoltam a portot a routeren azt ennyi.
Hátránya, h mobilnet esetén nem megy a port forward.
-
Mr Dini
addikt
válasz #79335424 #79540 üzenetére
Köszi! Nálam ez picit máshogy néz ki, de akkor ma is tanultam vmit!
vicze1: a mediateket már írtam, h azt ne törölje, a másik valóban kimaradt...
Érdekes, h eddig senki nem írt, de mire leírom egyből jönnek a javítások. Valahogy gondoltam! Ilyen ez a fórum.
Off:
Ui.: Felőlem törölheted a system32-t, Debi János vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz wolfman #79531 üzenetére
Szia!
Ezt a da vinci -t nem ismerem, meg a kulcstartót. Úgy gondolom ezek nem szerves részei a rendszernek, bár mielőtt végleg törölnéd 1 jegelés és utána rendszerstabilitás teszt nem árt (tudod ez a kézi végigmegyekabeállításokon módszer )
Azt, ami location...-al kezdődik nem érdemes törölni, mert lehet, h az kezeli a GPS-t, ami MTKnál elég gyatra amúgy is... = abba nem nyúlnél bele!
Ami meg mediatek, vagy MTK azt NE töröld semmiképpen sem!!!
Amit írtam, az nem Szentírás, csak csekély tapasztalatom végeredménye.
Szerk.: ami tartalmazza a teszt szót, azt sem ajánlom törlésre.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz wolfman #79520 üzenetére
Jöhetnek az app nevek!
SuperSU osztja a root jogokat, h akármilyen kéretlen app (ilyen pl vírusok, de ilyen nem nagyon van droidra) tehát ez a supersu/superuser osztja azt ki, h melyik programnak legyen rendszergazdai joga.
-
Mr Dini
addikt
válasz quailstorm #79444 üzenetére
Köszi!
Ezekre ránézek!
Ha jól értem, akkor ez a BS prerooted?Mert az egy dolog, h a supersu fent van, nade a bináris?
-
Mr Dini
addikt
válasz #21346560 #79426 üzenetére
Nem rossz emulátor és ha jól tudom,(legalábbis régebben) az SGS5 romját rakták fel x86ra. Nekem csak az volt vele a bajom, h 30 napig jó volt, de aztán feljött, h fizessek és telerakta bloatware-rel (kössz magyar) a Dridot...
Nekem csak a Minecraft PE és a The Blockheads nem ment rajta...
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
Ha megvan az apk és van az eszközön vmi fájlkezelő, ami megnyitja az apkt mint zip (pl root explorer, total commander) akkor azzal nézz bele az apkba. Szerintem a res (resources) mappába ott lesz.
Esetleg pc-n apktoolal is kibonthatod.
-
Mr Dini
addikt
-
Mr Dini
addikt
válasz F.E.K.. #79217 üzenetére
Ha arra gondolsz, h mikor a beállítások > biztonság fül alatt a feloldás (v tudomisénmi) -nál kéri a jelenlegi pint, akkor azt add meg, majd válaszd a mintát. V a minta beállítása után kér még +1 pint is, ha a mintát forgetelnéd?
-
Mr Dini
addikt
válasz F.E.K.. #79194 üzenetére
Amit Somatom is mondott, a secure settingses keyguard állítás segíthet. (Tudsz kirakni ikon az asztalra, amivel megoldható)
És ha 5.x alatt vagy, akkor a Taskerben (talán robotban is) alapból van keyguard on/off cucc, amit tudsz kötni parancsikonhoz.
3. Van még egy megoldás, ami mint a fenti 2 szintén rootot igényel. Beállítasz 1 mintát, beállítod a vpn-t, majd terminal emuval, vagy automatizál9 progival, vagy bármivel, ami kezeli a shell parancsokat kiadod az rm /data/system/gesture.key parancsot. Utána bármit elfogad a készülék mintának.
-
Mr Dini
addikt
Szerintem az ilyen hasznos alkalmazásokat, mint az automatizáló appok a google nem fogja törölni. Azért ő sem hülye, h ennyi felhasználó fog felkelést indítani...
Ha nem is maradnak meg a playben ezek az appok a google előbb-utóbb kénytelen lesz vmilyen szinten beépítenia rendszerbe.
Meg a másik ok, h mi lesz azokkal, akik megvették az appot? Azoknak nem tűnhet el az alkalmazás, mert akkor vissza kéne a usereknek téríteni a pénzt, viszont, mivel se Tamás sem a Tasker fejlesztője nem egyezett bele a visszatérítésbe tőlük nem fog kapni a user pénzt. A fejlesztőt ezzel nem lehet megvádolni! A google meg nem hiszem, hogy fizetne ezért... (Még azt sem tudnám elképzelni, hogy levásárolható lenne az adott app ára)
Számomra ennyit erről! Thx Google!
-
Mr Dini
addikt
válasz Norbi095HUN #79038 üzenetére
Én tudok 360-ban, 720-ban és 240-ben is mozizni youtbobon. (Sajnos 1080p nincs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest