-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
válasz
csabám #20993 üzenetére
Nekem erről a Paranoid Android PIE cucca jut eszembe
. Kiterjesztett képernyőn (nav és statuszbár elüntetve) jó dolog
.
-
wardemi
senior tag
-
wardemi
senior tag
Hali ki milyen távoli asztal elérésére alkalmas progit használ belőttem az ubira végre hogy mennyen minden telóra is akarok valami appot
. VNC Viewer nézegettem csak az ára nem tetszett :\
-
wardemi
senior tag
Van valakinek tapasztalata a Neutron lejátszóval? Power Amp-hoz képest esetleg. Engem csak a hangzás érdekel, hogy hogy néz ki pont le ... úgy is hallgatom
. Köszi az infókat.
-
wardemi
senior tag
válasz
Ervin bá #19639 üzenetére
fent a hírcsatornán az egészet tudod olvasottként jelölni ha kell vagy én szimplán bemegyek és oldalra huzgálom a dolgokat ami érdekel meg megnézem és elolvasom
vagy badobom bookmarkba (kis zászlócska cucc vagy gépen csillag) és majd elolvasom onnan. Még az hiányzik nekem, hogy minden hírcsatornát egy gombbal megnézetté tudjam tenni remélhetőleg majd belekerül egyszer ez is.
-
wardemi
senior tag
Hali én vonatDroid-ot használom nem volt még gond vele
-
wardemi
senior tag
Az álmodra a válasz, hogy létezik és Tasker-nek hívják ezt mindet meg lehet csinálni. Max a kávézós dolgot nem (azt is de akkor ismerned kell azokat a kávézókat vagy az utómatikus wifi nézéskor ha talál valamit felkúszik rá ha nem kilövi a wifit és ezt ciklikusan ismétlődik T idő szerint amit te akarsz
)
De ezeket már fentebb is említették plusz ennek elsajátítása kíván némi utánajárást és tanulást. A Tasker topic egy jó kiinduló pont lehet.
-
wardemi
senior tag
válasz
alex devil #18299 üzenetére
1. tipp töröld a az adatokat a progiban chase stb
2. csatold le a google fiókodat majd utána vissza
3. ha rootolva vagy vagy romolsz a gaps feltelepítése recoveryből jó lehet
4. factory resetLehet egyik sem jó csak tippek de majd más ha jobban tud még segíthet.
-
wardemi
senior tag
Akik valamilyen Tasker-t használ tőlük kérdem, hogy melyik a legjobb erre a célra és szerinte miért. Másik, hogy ki milyen okosságra használja azt.
Köszi előre is a saját tapasztalat infókat.
-
wardemi
senior tag
válasz
ra^ven #17620 üzenetére
Igen, a Cerberusz ezek mellet még sok funkcióval rendelkezik. Pl képet csinálj első vagy hátsó kamerával és elküldi mail-be neked stb. Én ezt használom nem bántam meg egyszer megvettem azóta meg ott csücsül és elvan magában. De remélhetőleg sose kell majd használnom (vagy ha kell tudom és nem gyalulják le a rendszert egyből) XD.
-
-
wardemi
senior tag
Offline használat? Amint leszedte a cikket akár net nélkül is tudod olvasni ha erre gondolsz, visszamenőleg is. Az sem mellékes, hogy igen jó asztali (böngészős) nézegetője van ami az acc-al szinkronba ugyan azt látod mint a telón és ha valamit megnéztél már ott is olvasott lesz és nem vagy telóhoz kötve. Taptunak már én is írtam, hogy mi lesz a google után az volt a válasz, hogy minden megmarad ahogy a user beállította az app-ban. Negatívumként annyit tudok felróni az app-nak, hogy nincs olyan gomb amivel egyszerre az összes csatornán olvasottnak tudom jelölni a feed-eket. Ez ügyben is írtam a fejlesztőnek elvileg rajta vannak már (remélem mi hamarabb).
Nem lebeszélni akarlak mindenki azt használ ami szimpatikus
.
-
wardemi
senior tag
Tudom, nem nagyon tartozik ide mint alkalmazások topicba de megkérdem hátha van itt egy droid guru. A bajom az, hogy sokszor kapok com.android.phone hibát és nem tudok hívást fogadni (hívni tudok). A kérdés, hogy mi okozhatja másik, hogy elvielg csak a factory reset segít viszont minkor backupot vissza tolom ugyan úgy jön a hiba, melyik az a file (gondolom rendszer) amit ne állítsak vissza, hogy a hiba megszűnjön?
-
wardemi
senior tag
Köszi, megnézem majd hát, tudja azt amire nekem kell
.
Zsolt_72 ez is jó lenne csak én nem használok semmi ilyen launcher-t mert fölös szerencsére origi felületem van nincs mókolva benne. Még az system ui-t vissza állítom van, hogy behal az egész rendszer romok váltásánál
. mondjuk lehet jobban utána kéne olvasni melyik rendszer file mit tartalmaz pontosan.
Köszi a helpeket, majd ha lesz kis időm megnézegetem sok időt megkímélnék ha bejönne.
Jim74
A mostani akció azért volt mert főverzió szám ugrott egyet és "elég nagy újítást" kapott, hogy legközelebb mikor nem tudom hátha lassan eléri az X billió letöltést és mindenki szorja a cuccát -
wardemi
senior tag
A droidnak van valami olyan script szerű lehetősége, hogy elindítom, ő megnyitja x alkalmazásokat eldfogdaja root jogokat, kipakolja magától a widgeteket az asztalra stb. stb. Azért kérdem mert oké, hogy TB vissza rakja a progiaim egyrészét de ezeket nem teszi meg bánatomra.
-
wardemi
senior tag
-
wardemi
senior tag
válasz
atillaahun #15711 üzenetére
Én sima task-ot, használok erre a célra
.
-
wardemi
senior tag
Szerintem meg tök felesleges ennyire általánosítani könyörgöm.. akár készülék, akár app, akár rendszer. Érdekes nekem sose fagy le a telefonom, ha normálisan minősített app-ot rakok fel vagy ne adj isten kipróbálok egy adott témában 5-öt pl és kiválasztom a legjobbat és vidáman elindulgat
. Amúgy is pl a többi rendszerhez képest sem nagyon kéne méregetni a dolgokat mert amíg pl a szifonokra a dolgokat X darabra kell optimalizálni addig android alapú telefon kis millió és egy fajta van, kijelző stb, a kis ócsó kínaitól kezdve a 5"+ kijelzőjű 4+4 magú hiperekig. Ahogy minden eszközön itt is olyan a dolog ha gyenge a masina lassú és lefagyhat ha erős nem hinném vagy ott valami szar app bekavar vagy szarul van használva az eszköz ennyi
. Mindig az USER a buta ^^. És igen vannak gané appok vagy nem kiforrottak mert bárki fejleszthet és ez nem baj mert ettől pörög az egész android, hogy bárkinek van valami ötlete megcsinálja és vagy el hal vagy életben marad és mások tovább viszik és csiszolják.
Tény, hogy nem minden embernek való a droid aki pl lusta keresgélni próbálgatni ne ilyen rendszert vegyen, vegyen wp-t vagy ios-t és fele ennyi kehe nem lesz.
-
wardemi
senior tag
válasz
Walkmanfon #15212 üzenetére
vlc pl
-
wardemi
senior tag
válasz
csatakacsa #15196 üzenetére
Minek törölni?
Amúgy nálam új droidon letiltás (fagyasztás) még mindig adott tehát gondolom más nem a Titaniummal ugyan úgy megoldható esetleg.
-
-
wardemi
senior tag
-
wardemi
senior tag
Egy már megvásárolt appot hol tudok és meddig tudom lemondani és visszakapni a pénzt?
-
wardemi
senior tag
Na én is felraktam ezt a swype bétát. Eddig elég jók a tapasztalatok.Furcsa még hogy vannak alap ékezetek és swypolás közben arra húzzam és ne a sima alakra, de ez megszokás kérdése. Egy amit eddig hiányolok, hogy a swiftkey4-ben a szavak írásánál nem kell elengedni a képernyőt hanem csak új szónál ráhúzom a space -re és kész. Ez vagy ehhez hasonló itt is van?
Nálam a hang alapú írás mind a kettő elvérezett. -
wardemi
senior tag
Őm most csak tényleg nálam nem működik megint a SwiftKey Flow Beta (4.0.0.99)? Tegnap még vígan dalolt :\, ma már megint nem megy a flow se a talált szavak feladása stb.
-
wardemi
senior tag
Nalam a flow mar megint nem adja ki a lehetosegeket pedig leszedtem a februari updatet. Aki a betat hasznalja velemeny? Kinyirtak volna ?
-
wardemi
senior tag
válasz
Barthezz2 #14466 üzenetére
Hát a flow vagy annak csiszolása
előttelévőkben nem volt hozogálás írás
Amúgy én amiket beírogatok azokat hova menti vagy csak a készülékre? (értem ez alatt, hogy ha egy új szót töbször használok egy idő után az jön fel választásnak stb és hogy ez hova megy? mert átállásnál jó lenne átvinnem a bétát kilőnék :S)Ha pl sok szöveget kell írni szerintem a sima írás jobb viszont buszon mozgás közben meg a huzogatós veri a dolgot
( bár igen a képernyő azért fontos, nagyon élvezetes és szép)
-
wardemi
senior tag
válasz
Black Phone #14447 üzenetére
Nekem már a mostani is működött. Szerintem telefon függő volt a dolog, mert havernak se ment ma.
-
wardemi
senior tag
Taptuval kapcsolatban lenne egy két kérdésem. Egyértelműen best of app gReader-t le is cseréltem rá, viszont van 2 dolog ami zavar, vagy nem találtam még meg eddig. Az egyik hogy van e lehetőség olyanra hogy az összes hírt olvasottként jelöli egy gombnyomással? Másik pedig, hogy a wiedgeteknél én eddig olyan opciót nem találtam, hogy ömlesztbe mutatná az rss-eket hanem mindig csak 1 csatornát mutat, ez megoldható lenne valahogy? Még max annyi lenne hogy automatikusan frissítsen és üzenjen hány hírem van stb., bár ez nem létszükséglet az is elég jó mód, hogy megnyitáskor tegye ezt, úgy is csak akkor olvasom ha meg is nyitom az appot
.
Amúgy tényleg best of eddig a sim böngészője is nagyon korrekt, szimultán használom ha gépen vagyok stb. ott is az egygombos olvasást hiányolom csak. -
wardemi
senior tag
-
wardemi
senior tag
válasz
macimeister #13523 üzenetére
-
wardemi
senior tag
-
wardemi
senior tag
-
-
wardemi
senior tag
felraktam kíváncsi voltam és jelzett is a Contact sync. Pedig ma raktam fel direkt hogy lássam a facées kontaktokat is meg képekkel össze tudjam dolgozni a dolgokat de letöröltem. Esetleg valaki más tud app-ot face névjegyek behúzására?
-
wardemi
senior tag
IMO béta is képes hívni Imo-s felhasználót am
(vieber meg én kiporbáltam asszonnyal lekorlátozott trés nettel hát, lagg az volt meg néha asszony hangja robottá vált de ingyen volt (am nagyon meríti az aksit
))
-
wardemi
senior tag
helló ez az app Free Zone WiFi hasonló hozzá vagy az amit keresel nem tudom igazából. Jelzést add ha free wifi van elvileg a közelben + te is tudsz hozzá adni wifiket. Én nem használtam ki igazán aprogot és letöröltem meg sokszor mászkált gps-re is stb. meg a térkép nálam dög lassan jött be, hátha csak egyedi
-
wardemi
senior tag
válasz
artiny #12706 üzenetére
JB- ez meg vagyon oldva amúgy meg szerintem lucnher sajnos :\.
Más: Olyan letöltő app-t tudtok e esetleg ahol ha megszakad a kapcsolat stb szar wifi a letltés nem meghiúsul, hanem onnan tudja folytatni?
Osztott képernyős appról még mindig senkinek ötlete? :\ (S3, Note-ban van jelen eddig hogy egy kijelzőn akár 2 app fut egymás mellett osztott képernyőn amit lehet méretezgetni stb.)
-
wardemi
senior tag
Helló tudtok olyan apról amivel megvalósítható a note és most már s3 osztott képernyős tapizás ( két app megy egymás mellett elosztva a képernyőt)
-
wardemi
senior tag
Hello.
Olyan problemam lenne, hogy tegnap kidobott valami uzenetet a swiftkey flow beta ( mit nem tudom sajnos reflexbol kilottem). Amiotta ez megtortent nem dob ki iras kozben szavakat es a swipe se mukodik. Arra tudok gondolni hogy lejart a tesztelesem vagy nem tudom valahol meg lehet e venni vagy valahogy hosszabitani ezt? -
wardemi
senior tag
válasz
turbobusa #12604 üzenetére
én 4.2.1-et használok nem értem igazából, hogy mi aggaszt téged ennyire őszintén :\. Kikapcsolás alatt a teljes kikapszolást érted? Am igen ott és az ikonoknál is azért rezeg 1-et hogy tud hogy megfogtad azt a nyanvatt ikont. Szerintem nem hülyeség sőt jó visszajelzés is, ez megint ember függő lesz ez van sajna megszoksz vagy megszöksz. Esetleg majd ha lesz rá rom majd ott kioldhatják ezt amúgy meg nem hiszem.
Gyorsindító alatt mit értesz? alsó sávnál a home stb gombok? Elvileg ha igen akkor csak simán ráhúzod a zenelejátszó ikonját és kész. Ha jól értettem a problémát.
-
wardemi
senior tag
válasz
hhheni #12197 üzenetére
swype nálam oké böngésző kedvenceket nem tudom sajna mer chromozok és onnan húzom be az asztalit is. Tudtommal ez az egyik best még egy másik van de nem tudom pontosan a nevét olvas vissza ahol én említettem a titánt alatta volt írva egy alternatíva.
Más:
Tudtommal minden komolyabb backuphoz kell root hogy tudjon másolni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged