- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Tabon én is a Prime-t használom.Arra azért készülj fel,hogy közel sincs olyan egyszerű mappakezelése,mint a Go-nak.Nincs vonszolás,mindent menüből szerkeztve lehet csak modositani.Telon nekem még mindig a 3.0.5-ös Go a best,csupaszon,semmi plusz Go-s cucc nincs mellé feltéve.Villámgyors,és teljesen egyedi igy a telom...
-
punky10
addikt
Eddig még én sem találtam olyat.Még ha kezeli is,általában csak a pro verzioban lehetséges(pl a Nova)vagy nem enged,csak minimálisat(pl az SSLauncher).Pedig idegesitő,ha egy ritkán használt alkalmazást keresek,amit nem tettem ki főoldalra(hiszen ritkán kell)viszont scrolloznom kell 8-10 oldal között(100 fölött van a telepitett appok száma...)
Ezért etalon számomra a Go... -
chab7
addikt
Engem is nagyon, azóta csak ezt használom, pedig eredetileg a diktálás miatt próbáltam ki, de már sima írásra is jobb mint mások. Kicsik ugyan a betűk, de az elgépelt szavakat is 98%-ban adja aszerint amit szerettem volna írni, és így irtó gyors a gépelés.
-------------------------------------
Más: Hogy lehet a facebookos ismik születésnapjait jeleztetni a jorte vagy az acalendarban?
Azt hittem be van állítva bennük, mert jelez szülinapokat a héten, de pl ma is van kettő ami egyikben sem jelenik meg és a facebookon meg mutatja hogy van 2 szülinapos. -
Kakumix
senior tag
Szerintem tiltva van, mert régebben (1-2 hónapja) működött. Sőt most töröltem le a letöltött térképeket, hátha az a gondja, de most már az sincs meg és nem is hajlandó letölteni. Brno (Csehország) és Bécs (Ausztria) működik, Nyitra (szlovákia), Győr, Veszprém, Budapest meg nem működik, szerintem ez igencsak valami licence problémának tűnik.
-
fatal`
titán
Drawerben csak a nova tud mappát. De az meg más apróságot nem tud, ami engem zavart, bár nem emlékszem mindre, de meg van véve mindkettő (a novát az akcióban vettem), de a drawerben lévő mappák hiányának ellenére maradtam az apexnél.
Mappát a novában azt hiszem úgy tudsz csinálni a drawerben is, mint az asztalon: megfogod és egymásra dobálod az appokat. De lehet, hogy rosszul emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest