- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Most én vagyok béna, vagy vak.
De az új Play áruházban nincs méret megadva, mekkora a letöltendő app.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz norbert1998 #56702 üzenetére
Kösz nézem.
Más:
Azt vettem észre, hogy minnél több rendszer verziót ölel át, annál instabil az app.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
norbert1998
nagyúr
Olyan hogyan lehetséges, hogy ugye van ez a musixmatch, de ha sokminden van megnyitva, akkor hajlamos bezárulni. Vagyis, abban a pillanatban, ahogy az os, mint egy átlagos appot zárna be, bezárul az és megáll a zene is vele együtt. Szóval szeretném a ramban tartani,de csak a lejátszás idejére. Ez lehetséges?
-
törölt tag
Sziasztok!
A Greenify alkalmazás használata érdekelne! Valaki tudna tapasztalatot mondani róla?! Root jog kell hozzá? Ha rootolom akkor honnan tudom eldönteni hogy mely alkalmazás hibernálható nyugodt szívvel,tehát a készülék megfelelő működése megmarad,értem én ez alatt a rendszer alkalmazásokat stb.
Esetleg ha valaki lenne olyan kedves hogy leírja hogyan kell helyesen beállítani az appot?!Köszönöm szépen előre is!
-
törölt tag
válasz norbert1998 #56706 üzenetére
Sok helyen meg azt írják hogy minden alkalmazást fagyasztani lehet(ne) vele, csak rootolni kell(ene) a készüléket. Aztán néha néha olvasni ellenkező példát,miszerint nem kell root hozzá,és nem lehet vele fagyasztani. Persze működik nekem is, de az autómata fagyasztás nem megy root nélkül,még a progi is kiírja ha szeretnék hozzá adni egy alkalmazást. Így mindig külön külön rá kell kattintani az épp fagyasztani kívánt appra. Akkor tényleg értelmetlen a Greenify használata.
Ilyenkor tudok dilemmába esni hogy mit is tegyek[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Viktor0610 #56696 üzenetére
Írták, hogy egy alkalmazás - apk - a kikapcsolási animáció. Amit viszont rootuninstalerral le lehet szedni.
-
zeon.hu
nagyúr
zárolási képernyőről levehető valahogy a feloldó gomb és a feloldási szöveg?
szintén itt változtatható valahogy az óra mérete és színe?
(P6-4.4.2)[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
S e t h
nagyúr
válasz #77081088 #56707 üzenetére
Root nélkül beállítva egy mozdulat/gesztus/ és hibernál minden nem system appot a háttérből. Nálam konkrétan dupla koppintásra a kijelzőn aludni küldi őket. Ha vki automata hibernálásra vágyik, oda már root kell, viszont root mellett már van más lehetőség is.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
válasz S e t h #56712 üzenetére
Nincsenek túlzottan nagy igényeim,végül is le tudja állítani az ember az adott alkalmazást mindig,de hát a készülék okos telefon,és gondoltam hátha ezt is egy mozdulatra megteszi nekem. meridaharcos fórumtárs mellett engem is érdekelne a "ha már rootolt a telefon van másik lehetőség is" !
Nálam az lenne a lényeg (ha már rootolnám a telót) hogy a gyári alkalmazások közül (mert 90%ban nem használom őket,így csak helyet memóriát használnak) miket lehet(ne) nyugodtan eltávolítani teljesen úgy hogy a készülék teljesen normálisan biztonságosan használható maradjon. A telefon saját topikjában már érdeklődtem,csak még nem kaptam választ[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz meridaharcos #56713 üzenetére
Beleszőtte a mondatba a kulcsszót: "automata". Ehhez egy automatizáló kell. Persze ez is egy program, aminek futnia kell. Csak a hibernálásért nem érdemes vacakolni vele. De ha több, hasonló megoldással feleslegessé tesz néhány alkalmazást, akkor már bőven megéri.
"Hibernálás":
Amikor egy kijelölt alkalmazás eltűnik a képernyőről, akkor az automatizáló vár x percet, majd leellenőrzi, hogy az alkalmazás nincs -e a képernyőn és ha nincs, akkor letiltja, "fagyasztja". Na, az biztos nem fog elindulni magától a háttérben.
"Indítás":
Ez egy kicsit bonyolultabb leírva, de nem nagy cucc. Én úgy csinálom, hogy rákattintok a Playen az ikonjára. Ekkor megjelenik nagyban. Csinálok róla egy screenshotot. Képszerkesztővel körbevágom és lekicsinyítem ikon méretűre. Készítek az automatizálónak egy parancsot (vagy másolok egy meglévőt), ami "kiolvasztja" és indítja az alkalmazást. A Launcherben ehhez a parancshoz rendelek egy parancsikont, amihez az elkészített képet társítom. A használatnál már nincs különbség. Ugyanúgy néz ki, mint ha az alkalmazást inítanám az ikonjával.
Lehet rá mondani, hogy bonyolult. De rutinnal kb. 3 perces művelet és vannak előnyei a Greenify -hez képest. Pl. az, hogy ezt én csináltam. Ennél nagyobb, hogy nem muszály az ikonnal indítani. Az automatizáló is el tudja indítani, ha az általam megadott feltételek teljesülnek. Pl. bekapcsol a kijelző, a teló mozog, nincs szükség a takarékosságra, mert töltőn van, stb, stb... -
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
- Volna pár gondom a telómmal, pl hogy 4.4.4es android érzésem szerint túlságosan szívja a telefon akksiját. Ugyebár ebben van beépített /energiatakarékos/Kiegyensújozott/teljesítménycentrikus üzemmód, de takarékosban sem igazán kíméletes. Ezeket az üzemmódokat lehet valahol konfigurálni? Vagy tudnátok javasolni valamilyen akkumulátor élettartam javító app-ot a sok száz közül, ami működik rendesen?
- Telefonhívás rögzítő app-ok vagy nem vesznek fel, vagy a hívó fél oldalán erős sípoló hangot adnak ki. Hallott már valaki ilyesmit?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Bozek
nagyúr
Egy érdekes kérdéssel fordulok hozzátok. Van olyan alkalmazás, amivel be tudnám állítani, hogy mikor engedélyezek magamnak egy-egy cigit a nap folyamán és jelezne, ha eljött az idő?
-
Bozek
nagyúr
válasz gipsztigris #56727 üzenetére
Az túl bonyolult.
(#56728) Somatom: Ezeket én is ismerem, de célalkalmazást keresnék, nem kerülőutakat.
-
MODERÁTOR
-
Probert75
addikt
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Bozek
nagyúr
válasz Viktor0610 #56731 üzenetére
Néztem, de nagy része csak azt mutatja, mióta nem gyújtottam rá. A Smoke Control jónak tűnik, de mégsem az igazi. Lehet, hogy marad a Tasker-es megoldás egy szövegfájllal, amiben tárolom az időpontokat.
(#56732) Probert75: Bár kicsit másra tervezték, de nem is rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz Viktor0610 #56660 üzenetére
nem az sd-n van és 2 giga ramom van amiből legalább 500 szabad mindig
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
MODERÁTOR
-
Probert75
addikt
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #56736 üzenetére
Szóval.
Nem trusted, nincs autostart, mégis váltja a dátumot. (beállítottam éjfél előtti időpontot).Lehet, "alvás" után nem frissíti, ezen szerintem segíthet a Trusted és/vagy az autostart beállítása.
Xiaomi 13T
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok! Egy olyan alkalmazást keresek ami egyszeri kezeli a facebook, Viber, skype és a Line apok chat és videó hívás részét. Köszönöm!
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
ZsyfKo
senior tag
Sziasztok! Az érdekelne hogy swypeon bepipálom hogy legyen hang gépelésnél de rohadt hangos és nem találok hangerő állítási lehetőséget meg lehet ezt valahogy oldani?
OnePlus 8T
-
norbert1998
nagyúr
tudtok valami jó kis ntfs mountert? nem igazán találtam jót eddig, cm11 tudta az ntfs-t, pa nem tudja, és az alkalmazások backupja az ntfs-es sd-men van, heliummal
-
őstag
-
Remiel
őstag
válasz Viktor0610 #56738 üzenetére
hát majd megnézem, de a fene se érti egyébként, lehet az a baj, hogy letöltöttem egy óraskint, lehet az a ludas?
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Olyan program(ok)ra lenne szükségem, ami "megfordítja" a menüt a telefon egyes alkalmazásaiban... : a telefon menüben a képernyő tetején van a tárcsázás, hívásinfó, névjegyek stb. ezeket szeretném a képernyő aljára varázsolni! Sajnos nem érem el a telo minden pontját egy kézzel, ezért kellene ez a kis változtatás. Van erre valami megoldás?
A böngészőben is jó lenne ilyen segítség... -
ggyula
tag
válasz norbert1998 #56747 üzenetére
LG G3 telefon
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPad topik
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! HP EliteDesk 800 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / 256GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest