-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz zsoltip #166500 üzenetére
Persze hogy nem.. hat nem kompatibilis vele hanem egy alternativaja. De miert nem hasznalod a weblapot az alman hogy megtalaljak egymast?
Vagy ha ennyire ragaszkodsz az alma oldalon az airdrophoz akkor droidon hasznald a WarpShare-t [link] mert az kompatibilis vele (de az meg droid-droid nem megy). -
MEKK
aktív tag
Sziasztok,
Az utóbbi napokban azt tapasztaltom itthon, hogy androidos készülékeken vodás vezetékes neten több applikáció nem töltődik be pl.: időkép, myspar, ecipo, aboutyou.
Mobil netre átállva probléma mentesen futnak. APP újratelepítés nem oldotta meg de nyilván nem app hiba lesz meg nem is készülék ha mobilneten hibátlanul futnak.
Más nem tapasztalt ilyen hibát?Köszi
-
szita.erno
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó reklámblokolot.
Mert amire meg tudok nyitni egy videót addig 30.db reklámot dob be. 😡
Köszönöm előre is 🙂'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz szita.erno #166506 üzenetére
-
crok
Topikgazda
Mondjuk azt nem írod milyen videó.. de [YT ReVanced] meg [Reklámblokkolás].
-
BitRider
senior tag
F-Droid keretrendszer (vagy weboldalról letöltve), azon belül pedig NewPipe SposorBlock. Az biztos, hogy az F-Droid frissen tartja, meg amúgy is használom más open source programra, szóval az tuti jó megoldás.
Lejátszik a háttérben vagy felbukkanó ablakban is, tud feliratkozás listát importálni (nincs és nem is kell Google bejelentkezés), egy klikkel videót vagy audiót letölteni stb.
A SponsorBlock rész meg a közösségi alapon szegmentálást jelenti: minden betaggelt videónál auto skippelni tudja a szponzorblokkot (ugyebár), az intrót, az önpromót stb. Nyilván ízlés szerint állítható, de enélkül se néznék már videókat (van asztali böngésző-kiegészítő is az SB-ből).
Nem vágom, hogy mi ez a Vanced bigyó, amit mindig ajánlanak, de kíváncsi vagyok, ezekből mit tud.
[ Szerkesztve ]
-
kidnou
őstag
válasz zelos #166511 üzenetére
Annyiban kiegészítenélek, hogy egy kis trükközéssel lehet vele letölteni. Telepiteni kell a newpipe sponzorblokkkot és letöltő kliensnek be kell állitani e a revanced beállitásában. Elönye, hogy nem kell külön megnyitani a newpipet és ott keresni ha le akarsz tölteni valamit
-
tylerddd
veterán
Üdv! Képfájlok összefűzésére keresek applikációt. Pl. ami ezt a funkciót látja el. Köszönöm!
ps: az Áruházban próbálkoztam kereséssel jpg merge és hasonló kifejezésekkel, de nem találtam semmit.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
zeon.hu
nagyúr
Revanced:
alsó csúszkához hol lehet bekapcsolni, hogy húzás közben mutassa a kis képet (ahol éppen jár a videó) ?#?*@&!
-
-
WhiteWalker
nagyúr
A ReVanced appban van lehetőség a szponzorokat átugrani? Ha igen , hol van ez a beállítás?
Helyesbitek , megvan , és be van kapcsolva, de ennek ellenére mégsem működik.
Pl: a budapesti autósok oldalon mindig látni az introt ...
Míg a NewPipeSponzor app átugorja egyanezt.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz WhiteWalker #166518 üzenetére
"Pl: a budapesti autósok oldalon mindig látni az introt ..."
Nem tudom, min múlik, pár videónál nálam is van, de a legtöbbnél nincs intro.
(Próbáltam direkt az elejétől nézni ezeket, de nem is lehet)[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
BitRider
senior tag
-
tylerddd
veterán
válasz BitRider #166519 üzenetére
Én pont a Samsung szerkesztőjére esküszöm, csomó apróbb app-et megspórolt már, amit korábban használtam, ez meg beépítve tudja. Pl. objektumok eltávolítása a képről Azóta nem kell a TouchRetouch.
De nyitott vagyok a dologra, csak nem szeretnék millió kollázs appot telepíteni emiatt.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
MEKK
aktív tag
Tovább szűkítettem a hibát. A vodás modemen a wifit visszakapcsolva a hiba nemáll fent. Viszont a tplinkC80 routeremen keresztül igen, így valami tűzfal hiára gondolnék, csak nem tudom mi történt az elmúlt 3 hétben, a routert nem konfigoltam, frissítés sem érkezett rá ha jól tudom, bár ebbe nem vagyok biztos hogy nem frissítette magát.
-
MODERÁTOR
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Viktor0610 #166525 üzenetére
Szerintem a ReVanced tudja , mert mintha lett volna benne ilyen funkció.
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #166526 üzenetére
Bocs, javítok.
Nem mutatja kisképen, de a lejátszó követi azonnal. Tehát ahogy mozgatom az ujjam, egyből azt látom, hol tart a videó.Xiaomi 13T
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
Raijin
tag
Sziasztok,
Olyan programot (megoldást) keresek android alá ami hajlandó megnyitni az SMB alatt megosztott fájljaimat (pl. PDF, DOC), de mindezt úgy, hogy nem másolja azt le a készülékre (mint a VLC).
[ Szerkesztve ]
Live long and prosper.
-
fecus
őstag
Most jutottam oda, hogy lefuttassam amit írtál. A
adb shell cmd package bg-dexopt-job
lefutott 10 perc alatt. Aadb shell cmd package compile -m speed -f -a
hibát dob:user@gép:~$ adb shell cmd package compile -m speed -f -a
Error: Failed to cpmpile !
Realme GT Master Edition
Tudsz segíteni mi baja van? Nincs root."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Viktor0610 #166527 üzenetére
Én ReVanced-t használom , a legfrissebb van fent (18.32.39) és hiába csúsztatom az ujjam a videón , nem mutatja kis kockába.
-
addikt
válasz WhiteWalker #166533 üzenetére
Nem tudom, hogy min múlik, de nekem a YouTube (prémium) és a YouTube Vanced alkalmazásba is müködik ez a funkció.
Lehet, hogy ROM és telefon függő? 🤔-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
WhiteWalker
nagyúr
Hát én már eret vágok
Letöröltem a Vanced Manageren keresztül a ReVanced appot , majd onnan vissza raktam , de olyan mintha a YouTube appot rakta volna fel
Most el sem indul és az ikonja is YT
Letöröltem ismét a Manageren keresztül és onnan felraktam a ReVanced Extendet. Az hibátlan felment és működik.
Ki érti ezt?( bár ez a kis ikon itt sincs a csúszkán)
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Azt valahogy meg lehet oldani, hogy Androidon a Google Dokumentumok, Táblázatok stb. ugyanúgy nézzen ki, mint amikor PC-n Chrome-on keresztül szerkesztem. A Play Aruházas Google Dokumentumok, Táblázatok stb. a Chrome-ból elérhető verzióhoz képest nagyon buta és egyszerű. Nagyon-nagyon kevés szerkesztési lehetőség van az appokban! Nem is értem a Google, hogy a saját ökoszisztémájában miért csinálja ezt!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
WhiteWalker
nagyúr
Melyik appal tudok török VPN-t létrehozni?
Párat próbáltam , de ez az ország a fizetős részhez tartozott. -
D1L1ZS
őstag
válasz WhiteWalker #166542 üzenetére
Androidon VPN.lat app nálam működik. Ingyenes, vannak reklámok, de ezeket leszámítva jó.
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
DrKapocs
őstag
válasz D1L1ZS #166543 üzenetére
Hát, nem tudom. Sokat olvastam mostanában a témában, mindenféle összehasonlítást, de ilyen noname VPN-t én nem próbálnék ki. Kb. mind ugyan azokat az ingyeneseket ajánlják, pl. Proton, privado, stb. De azt is hozzáteszik, inkább vásárolj fizetőst. Minden netes forgalmad átküldeni egy noname szerveren... kecskére káposztát eset. A Proton free szerintem nagyon jó, a tesztek szerint is.. Én 1 hónapot Proton prémiumban voltam. Jó, csak drága. Utána vettem Cyberghostot, 18 hónap 13 eFt volt. Nekem ennyit megért.
@WhiteWalker: Ugye nem Youtube prémiumhoz kell a török VPN? Ha ahhoz kellene, akkor ne törd magad, nem fog összejönni. A Google bezárta a kiskaput.
-
Dolphine
addikt
válasz Dolphine #166541 üzenetére
Elvileg meg lehet oldani.
Chrome appnál Asztali webhely pipa a a három pöttyös menönél, majd ez a weboldal:
https://docs.google.com/document/u/0/Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
D1L1ZS
őstag
válasz DrKapocs #166544 üzenetére
Én is csak kódok beváltása miatt használtam, akkor abban a néhány percben amíg kellett, jól működött, van benne argentin régió. Csak ezért ajánlottam.
Természetesen folyamatosan nem használom! 😊
PC-n Vivaldi + Hola VPN addon szintén tud argentin régióhoz kapcsolódni, ezt is csak pár percig használom.
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Rigormortiis
veterán
Idegbajt kapok a YT music-tól. Próbálnám kézzel átmigrálni sokezer számos spoti lejátszási listáimat, és ezzel nem is lenne gond, ha nem fagyna be folyton. Progit újratettem/adatokat töröltem, semmi. Meg szerintem az sem normális, hogy forrósodik tőle a teló, ha előtérben van (háttérben csak simán többszörösét eszi a spotinak). Pedig amúgy nem lenne gond vele, a kedvenceim többsége itt is fent van, a minőség sem vállalhatatlan, de valamiért nincs kibékülve a kliens a telefonommal.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #166547 üzenetére
Miért kézzel?
Ezzel praktikusabb egy kicsit. -
DrKapocs
őstag
válasz WhiteWalker #166549 üzenetére
Olcsó youtube prémiumot már nem lehet venni török vagy indiai vpn-en keresztül, mert török vagy indiai kártya is kell hozzá: "This doesn’t work at all now. They detect billing addresses and they need to match the country of the card issuer. Tried a UK card with a Turkish and Indian address and it was a no go." Reddit
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest