- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Köszi!
Most érzem azt, hogy inkább maradok lusta. Ehhez se motivációm, se affinitásom nincs. Már ott elakadtam, hogy vakamit telegramon kell csinálni. Nincs is telegram accom
Feltettem a cuynu felé vancedet amit szintén a leírásodban találtam. Eddig oké. (Vagyis nem 100-as. A főképernyőn valamiért nem jelenik meg az a pár short, ami a régebbi vanceden ott volt. Pedig engedélyezve van)
Aztán ha egyszer véletlenül megjön a kedvem a peccseléshez, akkor utána fogok nézni jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest