- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Fall-N #121026 üzenetére
Régóta nagy megelégedéssel használom a NewPipeot, a maga szűkös és nem éppen elterjedt mentési formátumaival.
Viszont én időnként szoktam videókat is szerkeszteni telefonon és zavart, hogy konverterekhez kell fordulnom, mert a hanganyag ezt igényelte.
Nos, a SnapTube ezt a problémámat megoldotta, sőt, sokkal szélesebb körben is tudom használni, mivel nem kizárólagosan youtube orientált.
Ezért voltam bátor megemlíteni, hátha másnak is jól jön az összefoglalóban említett NewPipe, OGYoutube helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- sziku69: Szólánc.
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hunt: Showdown
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest