Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
moto AI - béta teszt >>
Elérhető ... a magyar oldalon is ott van a részletes leírása, feltételek
GYIK stb. - lehet csatlakozni, aki tud angolul + ..."A moto ai beta jelenleg angol, spanyol és portugál nyelvet támogat a razr 50 ultra, razr 50 és edge 50 ultra készülékeken."
[ moto ai - BETA ] -
vence
aktív tag
Németo.-ban már kapja az utód
Moto G 55 5G is. -
vence
aktív tag
Ezzel most mit szeretnél mondani ?
A frissítés egy dolog ... (mellette van még sok fontosabb)
pl. a legfontosabb már az elején,
hogy mennyiért lehet megvenni egy telót.
Pontosabban kifejezve - amiben minden mérlegelésre kerül/
minden benne van - az az ár/érték arány, hogy mit kapok a pénzemért és ennek viszonylag kis része a frissítés.Ésszerű használat mellett - egy jól működő készüléknél - nem igazán hiányzik a sokszor kétes/kétesélyes frissítés.
Évekig használtam egy Huawei-t minden probléma nélkül
és nem kis meglepetésemre, megelégedéssel
(korábban kimondottan rossz tapasztalataim voltak a márkával).Legnagyobb problémám a Google frissítésként előadott háttérmunkája jelentette, amivel módszeresen igyekezett használhatatlanná tenni a készüléket.
Persze az engedélyem nélkül, ill. anélkül, hogy átlagemberként
komolyabb ráhatásom lehetett volna.
Ezt szerintem minden hozzáértő sw-szakember igazolni tudja.
(Pl. új szükségtelen Appok telepítése, nem használtak frissítése,
ezzel elvéve a szűkös helyet a használtak "szükséges" frissítése elől, pl. Telekom "kényszer-frissítései".)Ennyit a "frissítésekről" ...
de a legtöbb topikban elég gyakran olvashatsz hasonlókat, napi friss híreket, de ezek részben egyéni dolgok is.
Állítólag, az itt említett 50 Fusion-nál is megy egy többeknek fontos feature, az A15-tel a lecsóba ...
és esetleg lehet könyörögni, h hozzák vissza!Egyébként pedig ott a net - ha érdekel -
megtalálod a válasz t a kérdésedre ...Köszönöm!
... amit írsz az a szerencsésebb eset.+ amiket - részben - most írtam le.
A Win. 11-ből is sok régebbi logikus és szükséges funkciót, adott helyen könnyen elérhető lehetőséget hiányolok.
Közben persze kisezer szükségtelen, AI, kémkedő stb.
vacak. sosem használt kacat belekerült. -
drzsoo1
aktív tag
Jó dolog ez a frissítés de az android 9 motorola z2 force még mindig tökéletes funkcionalitással rendelkezik sokszor a frissítés csak arra jó hogy a megszokott dolgokat lehessen újra tanulni
-
DS39
nagyúr
Edge 30 széria vajon kap még főverzió frissítést?
-
vence
aktív tag
Nem értem miért lenne érdemes venni használtan is ...
Saját példa:
Amikor SD 778G szettes telóra vadásztam először a Galaxy A52s került képbe, de már nem kaptam ... (a kompromisszumos testvér M, stb. modellekből sem).
Használtan is irreális árak voltak mindenhol ...Ekkor került képbe a Motorola edge 30 az SD778G SoC, + (plusszos) AE verziójával ...
Jóval kevesebb, mint a feléért vettem az új 8 -256 GB-ost, mint amennyibe a használt Sam került volna.
(Valószínűleg 6 -128 GB-tal, arra már nem emlékszem volt-e abból egyáltalán 8-256-os.)Azóta tudom, hogy nagyon jó Motorola telókat szinte hihetetlen árakon lehet kapni.
Ma is használatban van és nem cserélném le egyik A sorozatú Sam modellre sem!Azóta ezt számtalanszor láttam ... és segítettem néhány embert hasonló vételekhez.
A dolog másik oldalát inkább nem említem, aki olvassa a "Melyik okost. ...?" topikot ... láthatja. -
dragon1993
őstag
Szóval apám budget telefonja megkapta az Android 15-öt, de az S24U még mindig nem.
-
ujvendeg
tag
válasz
janeszgol #11 üzenetére
Egyetértünk. Sok Samsung telefonom volt. De mára mintha több lenne a marketing, s gyérebb az innováció. Vagy stagnál az egész ipar? Engem a Z5 Compact-tól meggyőzött a Sony; s lehet, egyszeri sztori, de sem a XZ-féle kompaktokkal, sem a 10 III-tól a 10 VI-ig nem jártam szervizben. Ennyi elég: egy használati tárgy, ami szélsebesen avul, ez alól egyik mobil sem kivétel, főleg, ha valaki nem keveri össze a valóságot és annak virtuális mását.
-
ujvendeg
tag
Nem "írta el", és szeretné, ha már befejeződne a személyeskedés. Nem hiszem, hogy az új A-sok kameraszigetéről elsőre nem az Xperia (leginkább a 10 V) jut eszébe a szemlélőnek; igaz, a Sony nem súlypróbára is használható, hanem 165 g-os, karcsú, kicsi telefonba épít 5000-es akkut, és gyakorlatilag síkban helyezi el a kamerákat. (Janeszgol úrnak: az írás munka - könnyebben tanultam meg a békebeli, két-emberes kézifűrészt egyedül használni, mint kultúrtörténeti tanulmányt írni. De jöhet a kritika: a hivatásom része.)
-
janeszgol
félisten
"és senkit, aki - bármilyen rendű-rangú legyen is -, de legfeljebb a hadoválásban príma"
Ezt remélem nem nekem szántad. Én dolgozom, fehéren bérlek egy lakást, és magamat tartom el. Ezért nem jár díj, de ez is valami.
A politikusokat én sem tisztelem, akik a parlamentben ülnek, és fizu helyett zsebpénzt kapnak, mert még a kávé is kedvezményes nekik, és minden mást közpénzből fizetnek pluszban nekik. -
ujvendeg
tag
A fiamé a telefon, simább, többet tud, semmit nem rontottak el. Korábban Edge 30 Neo-t használt, a 14-es verzióval az is jobb lett. Pl. a G54 észrevehetően gyorsabban indul, s ha a szolgáltató biztosítja, képes műholdhoz kapcsolódni. Ettől függetlenül: akárhogyan is nézzük, a marketing hadovában verhetetlen Samsung csúnyán befürdött az Android 15-el, s ahogy az új A56-ot látom, sikerült nekik nehézsúly-változatban az Xperia A56 és az Xperia A36....
-
ujvendeg
tag
Nem is járok bankba. (Halkan: egyetlen díjért megdolgozni is nagy meló volt, mért nem próbáltad meg? Egyébként pedig lexikonok közlik a nacionálémat, s akivel beszélő viszonyban vagyok, azzal tegeződöm, ismerőseim nagyobb része nem is sejti, hogy író vagyok; a fiamnak tiltottam általános iskolában: egy szót se az íróságról, helyette mondd azt, "apám kabáttolvaj". Mellesleg pedig: én kötekedtem veled, hogy mivel foglalkozol? Mindenkit tisztelek. aki becsülettel dolgozik, és senkit, aki - bármilyen rendű-rangú legyen is -, de legfeljebb a hadoválásban príma. Megegyezünk ebben?)
-
ghiottone
nagyúr
Ezen meglepődtem, hogy kap 2. rendszer frissítést, de megnéztem most a családban lévő G54 Powert és valóban ott figyelt az értesítés. Most jön a szokásos kérdés, hogy vajon mit rontanak el jó Motorola szokásnak megfelelően?
-
ujvendeg
tag
A díjaival nem kérkedő, de a Mobilaréna annál hűségesebb író-olvasója köszöni a névrokonának a hír révén kapott "kanálnyi" halhatatlanságot! A tréfát félre: a nemzetközi fórumokon javában zajlott a komment-vita, hogy a G54 Power Edition és a G84 megkapják-e az Android 15-öt. Az előbbivel kapcsolatban immár nincs vita. További sikereket, jó munkát a Mobilarénának, barátsággal: KLZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Programozás topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest