- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujvendeg
tag
válasz
janeszgol #11 üzenetére
Egyetértünk. Sok Samsung telefonom volt. De mára mintha több lenne a marketing, s gyérebb az innováció. Vagy stagnál az egész ipar? Engem a Z5 Compact-tól meggyőzött a Sony; s lehet, egyszeri sztori, de sem a XZ-féle kompaktokkal, sem a 10 III-tól a 10 VI-ig nem jártam szervizben. Ennyi elég: egy használati tárgy, ami szélsebesen avul, ez alól egyik mobil sem kivétel, főleg, ha valaki nem keveri össze a valóságot és annak virtuális mását.
-
ujvendeg
tag
Nem "írta el", és szeretné, ha már befejeződne a személyeskedés. Nem hiszem, hogy az új A-sok kameraszigetéről elsőre nem az Xperia (leginkább a 10 V) jut eszébe a szemlélőnek; igaz, a Sony nem súlypróbára is használható, hanem 165 g-os, karcsú, kicsi telefonba épít 5000-es akkut, és gyakorlatilag síkban helyezi el a kamerákat. (Janeszgol úrnak: az írás munka - könnyebben tanultam meg a békebeli, két-emberes kézifűrészt egyedül használni, mint kultúrtörténeti tanulmányt írni. De jöhet a kritika: a hivatásom része.)
-
ujvendeg
tag
A fiamé a telefon, simább, többet tud, semmit nem rontottak el. Korábban Edge 30 Neo-t használt, a 14-es verzióval az is jobb lett. Pl. a G54 észrevehetően gyorsabban indul, s ha a szolgáltató biztosítja, képes műholdhoz kapcsolódni. Ettől függetlenül: akárhogyan is nézzük, a marketing hadovában verhetetlen Samsung csúnyán befürdött az Android 15-el, s ahogy az új A56-ot látom, sikerült nekik nehézsúly-változatban az Xperia A56 és az Xperia A36....
-
ujvendeg
tag
Nem is járok bankba. (Halkan: egyetlen díjért megdolgozni is nagy meló volt, mért nem próbáltad meg? Egyébként pedig lexikonok közlik a nacionálémat, s akivel beszélő viszonyban vagyok, azzal tegeződöm, ismerőseim nagyobb része nem is sejti, hogy író vagyok; a fiamnak tiltottam általános iskolában: egy szót se az íróságról, helyette mondd azt, "apám kabáttolvaj". Mellesleg pedig: én kötekedtem veled, hogy mivel foglalkozol? Mindenkit tisztelek. aki becsülettel dolgozik, és senkit, aki - bármilyen rendű-rangú legyen is -, de legfeljebb a hadoválásban príma. Megegyezünk ebben?)
-
ujvendeg
tag
A díjaival nem kérkedő, de a Mobilaréna annál hűségesebb író-olvasója köszöni a névrokonának a hír révén kapott "kanálnyi" halhatatlanságot! A tréfát félre: a nemzetközi fórumokon javában zajlott a komment-vita, hogy a G54 Power Edition és a G84 megkapják-e az Android 15-öt. Az előbbivel kapcsolatban immár nincs vita. További sikereket, jó munkát a Mobilarénának, barátsággal: KLZ
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest